Indokolt-e a gyerekek COVID oltása?

Beszélgetés Dr. Tomasovszki László pszichológussal.


https://www.bitchute.com/video/u69HjjgkFlV9/

11 thoughts on “Indokolt-e a gyerekek COVID oltása?

 1. Itt nem esett szó róla, de tudatosítani kéne: A gyerekeket Pfizer-rel oltják, amiről kiderült, hogy grafénoxid/hidroxidot tartalmaz. Nemrég egy híres kémikus tette közzé, hogy ezek az anyagok lényegében apró zsilettpengeként viselkednek, amelyek felsértik a véredényrendszert. Felhívta a figyelmet, nem véletlen, hogy elsősorban a sportolóknál lépnek fel problémák, hiszen nagyobb teljesítmény mellett nagyobb a vérnyomás és a véráram sebessége s emiatt a “zsilettpengék” több és súlyosabb mechanikai sérülést okoznak. A kémikus videója itt, ezen a honlapon is megtalálható:
  https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-andreas-noack-grafen-hidroxid-a-covid-19-oltasokban/
  Elgondolkoztató, hogy ő a videó közzététele után néhány nappal hirtelen, teljesen váratlanul meghalt.

 2. Fészbukról mai (dec. 11) a “Normális életet követelünk!” csoportból. Római helyzetjelentés….
  https://www.facebook.com/groups/normalis.eletet.kovetelunk/

  Csak bemásolom, most “jött”:
  Friss hír Rómából! A tanároknak különösen érdekes lesz!!!
  ” Peter Ceco: Gondolom talán érdekes lehet, ezért írom ide nektek a saját történetemet!

  Ma reggel közölték Rómában a kislányommal, hogy nincs iskola (online sem), mert SCIOPERO (ejtsd: sóperó, jelentése: sztrájk) van!!!
  Sokszor van sciopero de ilyen nem volt még, mivel ezt a sciopero-t nem hirdette meg a szakszervezet, hanem a tanítónéni szerint ma reggel az iskolába reggel beérkező tanárok megbeszélték, hogy ma vagy mától nem dolgoznak, amíg kötelező az oltás a pedagógusoknak!

  Azóta hallgatom a rádiót és mindenfelé (nem mindenütt, de folyamatosan egyre több helyen) áll le a tanítás komplett iskolákban!
  Még egyszer leírom, hogy mindenki megértse, hogy 2 dolog más most. Az 1.: nem a szakszervezetek szervezik a sciopero-t bár azóta bejelentette az egyik szakszervezet hogy támogatja a sciopero-t!

  2.: oltott és oltatlan pedagógusok közösen döntöttek és közösen állnak ki egymásért ilyen módon!
  Talán van egy 3. különbség is most! Nem hallom a szülőket panaszkodni, hogy hova teszik a gyereket, amíg nincs suli!
  Saját véleményem, hogy nem kell szakszervezet ahhoz hogy elinduljon egy sciopero, tényleg nagyon egyszerű kiállni a jogokért…szerintem példa lehet másoknak is!!!

  Hallgatom a rádiót és szakadok a röhögéstől, mert a műsorban egy tanárral beszélnek, aki sciopero-zik.
  -Miért nem veszi fel az oltást és akkor dolgozhat nyugodtan tovább!

  -Válasz: be vagyok oltva, de nem fogok tudni dolgozni, ha csökkent létszámmal fogjuk ellátni a munkánkat, mert a társaimat elbocsájtják!

  Ezen a ponton emelkedik a hangja a riporternek már már szinte kiabál, hogy akkor miétt nem dolgozik?
  -Válasz: Elegem van a megkülönböztetésből és inkább elmegyek segélyre és otthon ülök. Ha szükségem lesz valamire, akkor majd beállok ételosztáskor a sorba, ahogy sokan mások!

  Csak mellékesen jegyzem meg, hogy a tanárnő mesélte nekem, hogy az osztályaiban minden oltott gyerek vagy beteg otthon vagy pozitív teszttel karanténban van, míg az oltatlan gyerekek mind rendesen járnak suliba!!!
  Persze a statisztikák itt is azt mutatják, hogy HIVATALOSAN 80%-a oltatlan a kórházban kezelt betegeknek, viszont ami furcsa, hogy a gyerekek 82%-a kapott már egy oltást!

  Ezt azért furcsállom, mert a saját gyerekeim elmondása alapján jó ha 4-5 gyerek van oltva osztályonként és azért 20 fő körüli minden osztály. Néhol kicsit több, vagy kevesebb.

  A mi esetünkben 4 gyerek van oltva az osztályban a 18-ból.

  Most hétfőtől (dec6-tól) csak green passal lehet használni a tömegközlekedési eszközöket! A rendőrök a megállókban várnak és ellenőrzik a leszálló utasokat. 400€ a büntetés, de dec 18-tól új szabályozást vezetnek be, mert ha valakit elkapnak a rendőrök green pass nélkül a tömegközlekedést használva, akkor törlik az összes segélykérelmét és a folyamatban lévő segélyeit vissza kell fizetni. Amennyiben nem tudja kifizetni, akkor végrehajtás. Jövő hét csütörtökre mondják a buszosok,hogy leállnak sciopero-zni (dec 16-tól).
  Jelenleg ilyen hírek vannak nálunk Rómában.
  Boldog ünnepeket mindenkinek! “

 3. SOHA NE TAGADJA MEG AZ OLTÁST!
  DE ELLENÖRIZD EZEKET!
  1) az oltóanyag minőségi tanúsítványát,

  2) az oltóanyag gyártójának adatait,

  3) az oltóanyaggyártó dokumentumait és engedélyeit,

  4) az oltóanyag-gyártó cég egységes állami nyilvántartásának kivonatát,

  5) jóváhagyási dokumentumokat. és a cég akkreditációja,

  6) érvényes cégengedélyek:
  – vakcina vizsgálati bizonyítványok,
  – az oltás mellékhatásai,
  – Negatív következmények esetén a biztosítási fedezetet igazoló dokumentumok és a kártérítési költségek összege,

  7) Az oltást beadó személyek okmányai :
  – Képzés,
  – Minősítés,
  – Munkavállalási
  engedély , – COVID-19 negatív teszt.

  Mindezen dokumentumok benyújtása után az oltóanyag mintáját el kell küldeni a laboratóriumba elemzés céljából, és meg kell vizsgáltatni.

  Ezután írásos nyilatkozatot kell kérnie aláírásával, hogy az oltás után nem lesz egészségügyi problémája. EZ SZÜKSÉGES KÖVETELMÉNY!!!

  1. Minek ez a komplikált tortúra valami ellen, és ki fogja ezt végigjárni, amikor egyszerűen elég NEMET MONDANI?! Nem érdemes időt, figyelmet és energiát pazarolni a kiskapuk keresésére, a rendszer kijátszására.
   Elég annyit mondani, hogy “köszönöm, NEM KÉREM.” Ha megkérdezik, hogy miért nem, indoklásul elég annyit felhozni, hogy “nem kívánok emberkísérletben részt venni”. Mivel egyelőre még nem (mindenhol) kötelező a Big Pharma globális emberkísérleteiben laborpatkánynak lenni, EL KELL UTASÍTANI.
   Nem véletlenül alkalmazza a parazita kaszt a napi 24 órás agymosó propagandát: egyelőre még szükségük van a beleegyezésünkre a saját elpusztításunkhoz. Ha azonban az emberek többsége nem működik együtt, és nem hajlandó önként alávetni magát a globális emberkísérletnek, akkor nem fogják tudni kikényszeríteni.
   Sok lúd disznót győz.

 4. Szerintem jogodban áll 3. kontrollcsoportot képezni. Se nem oltott, se nem placebózott. Egyszerűen mindenféle beavatkozástól ( fizikai, metafizikai) mentes kontrollcsoport ( ugye az nyilvánvaló hogy nincs igazi placebo oltások esetében.. Eddig az volt a szöveg, hogy ” létezik tutibiztos gyógymód, a régebbi oltás, tehát etikátlan az újabb oltásnál a placebo használata, mert jujmeghalunk… azaz vagy a régebbi oltás volt a “placebo” vagy szerették még a hatóanyagot kihagyva csak a többi trutyit beadni – hatásfokozók, egyéb összetevők). Most ez kicsit más, de a sóoldatos placebo igencsak kevés lehet és csak biz emberrétegnek dukál. Tehát: jogodban áll mindenmentes kontrollcsoportot képezni és itt még a statisztika is tiszta: oltatlan, követhető. Erre is jó lenne amúgy egy jogi nyilatkozatot írni, ide feltenni, minden beavatkozástól mentes aláírhatja ( rögvest van oltatlan adatbázis) … akár eü állapotfelméréssel pl 3 havonta… kérdőívben. Ugye orvosainknak, jogászainknak kellene összerakni, kitolni a hálóra… kf és hazánk. ..s ezzel lehet érvelni! Merthogy bizony, pardon, nem tudom másképp kifejezni: kapják be. Slussz. És csakazértis, Boldog Karácsonyt mindenkinek!

 5. Feladó: MVSZ Sajtószolgálat
  Date: 2021. dec. 12., V, 0:23

  Hihetetlen nagy tüntetés zajlott ma (11.-én, tegnap) Bécsben, a COVID-fasizmus és a kényszeroltás ellen

  Radványi Nagy Emese egy helyben állva, saját telefonján több mint félórán át közvetítette a tömött sorokban hömpölygő tömeget.

  Widerstan! Widerstand! Widerstand!
  (Ellenállás! Ellenállás! Ellenállás!)
  – skandálta a tömeg.

  Nein zur Impfung!
  (Nemet mondunk az oltásra!)

  Schluss mit dem Corona Faschismus!
  (Legyen vége a korona-fasizmusnak!)

  Weg mit den Fingern von unseren Kindern!
  (El a kezekkel a gyermekekinktől!)
  – tiltakozó feliratú plakátok voltak láthatók.

  Magyarok, álljunk fel mi is a COVID-fasizmus ellen! Holnap már késő lesz!
  – biztatott bennünket Radványi Nagy Emese.

  Íme: https://www.facebook.com/radvanyi.emese/videos/965345071046858/

  1. Nagyon kíváncsi vagyok, mit tesznek amikor lejár a határidő. Feltételezem, hogy meg fog ugrani az első oltást felvevő személyek száma, de mit kezdenek azokkal, akik továbbra sem hajlandóak oltakozni? Tudom, hogy pénzbüntetéssel úgymond ki tudják vásárolni magukat a kötelezettség alól, de ezt nem fogja mindenki megtenni. Mi lesz azzal a több százezer talán milliós népcsoporttal, akik ellenállnak? Börtön? Kijönnek a rendőrök, leteperik a földre az embereket mint a gyilkosokat?
   Csak ne a saját bőrömön kelljen megtapasztalnom!

 6. https://www.alternativhirek.com/2021/12/ha-kiserleti-oltasok-folytatodnak-csak.html
  HA AZ OLTÁSOK FOLYTATÓDNAK, CSAK SÉRTETLEN IMMUNITÁSSAL LEHET MAJD TÚLÉLNI – Geert Van Den Bossche újra figyelmeztet a súlyos következményekre, amikre már hónapokkal ezelőtt is felhívta a figyelmet.

  https://www.alternativhirek.com/2021/12/hello-pfizer-oltas-serult-nok-videot.html
  Hello Pfizer! Oltás-sérült nők videót tettek közzé, hogy felhívják a figyelmet a súlyos mellékhatásokra és segítséget kapjanak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük