Egy Nobel-díjas elárulta: a Covid vakcina variánsokat hoz létre

Prof. Luc Montagnier elmondta, hogy az epidemiológusok tudják, de „hallgatnak” a jelenségről, az úgynevezett „antitest-függő fokozásról” (Antibody-Dependent Enhancement, ADE).

Noha nyilvánvaló, hogy a vírusok mutálódnak, variánsokat okozva, a francia virológus, a Nobel-díjas Luc Montagnier állítása szerint „a védőoltás hozza létre a variánsokat”.

“Óriási hiba, nem? Tudományos hiba, valamint orvosi hiba. Ez elfogadhatatlan hiba ”- mondta Montagnier az amerikai RAIR Foundation lefordított és közzétett interjújában . “A történelemkönyvek meg fogják mutatni, hogy az oltás hozza létre a variánsokat.”

Sok epidemiológus tudja, és „hallgat” az „antitestfüggő fokozás” néven ismert problémáról – mondta Montagnier.

“A vírus által termelt antitestek teszik lehetővé a fertőzés erősebbé válását” – mondta a hónap elején Pierre Barnériasnak, a Hold-Up Media munkatársának adott interjúban.

Változatokhoz vezető oltás

Míg a vírusok változatai természetesen előfordulhatnak, Montagnier szerint az oltás vezérli a folyamatot. „Mit csinál a vírus? Meghal vagy más megoldást talál?

“Nyilvánvaló, hogy az új variánsokat az antitest-közvetített szelekció hozza létre az oltás miatt.”

Világjárvány alatt az oltás „elképzelhetetlen”, és ez okozza halált, mondta a 2008-as orvostudományi Nobel-díj nyertese.

„Az oltást követik a halálesetek”

„Az új változatok a vakcinázás eredményeként jönnek létre. Minden országban látja, ugyanaz: minden országban az oltást követik a halálesetek ”- mondta.

A múlt héten a YouTube-on közzétett videó a Washingtoni Egyetem Egészségügyi Mérési és Értékelési Intézetének adatait felhasználva illusztrálja a COVID oltás bevezetése után a világ számos országában bekövetkezett halálesetek számát, megerősítve Montagnier megfigyelését.

A francia kérdező rámutatott az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adataira, amelyek azt mutatják, hogy az oltások januári bevezetése óta az új fertőzések terjedése „felrobbant”, a halálesetekkel együtt, „különösen a fiatalok körében”. – Igen – értett egyet Montagnier.

Montagnier elmondta, hogy jelenleg kutatásokat folytat azokon, akik az oltás beadatása után megfertőződtek a koronavírussal. “Megmutatom, hogy olyan variánsokat hoznak létre, amelyek rezisztensek az oltással szemben” – mondta.

 A koronavírus laboratóriumban készült

A híres francia virológus 2020 áprilisában keltett felháborodást, mikor azt nyilatkozta egy francia televíziónak, hogy szerinte a SARS-CoV2, koronavírus egy laboratóriumban készült. „A HIV-elemek és a malária-csíra jelenléte a koronavírus genomjában erősen gyanús, és a vírus jellemzői nem keletkezhettek természetesen” – mondta .

Bár francia szakértők kigúnyolták, hogy „ összeesküvés elméletei vannak , amely nem kapcsolódik a valódi tudományhoz”, Montagnier 2020 júliusában publikált egy cikket, amely alátámasztotta állításait, miszerint az új koronavírusnak laboratóriumi kísérletekből kellett származnia – ez az elmélet a közelmúltban került újra előtérbe, és jelenleg a vírus legvalószínűbb eredetének számít.


Források: https://www.lifesitenews.com/news/nobel-prize-winner-mass-covid-vaccination-an-unacceptable-mistake-that-is-creating-the-variants, https://rairfoundation.com/bombshell-nobel-prize-winner-reveals-covid-vaccine-is-creating-variants/, https://besthirdetes.hu/tudasfa/nobel-dijas-a-covid-tomeges-oltasa-elfogadhatatlan-hiba-amely-letrehozza-a-variansokat

5 thoughts on “Egy Nobel-díjas elárulta: a Covid vakcina variánsokat hoz létre

 1. A nagy ember, Dr. Drew Weissman elmondja az ötleteit.
  Forrás:
  Paving the Way for a COVID-19 Vaccine: A Conversation with Dr. Drew Weissman
  ( Már az út ki van aszfaltozva a sikerhez.
  Az egész világ követi a vakcinálási parancsot.
  )
  https://www.pennmedicine.org/coronavirus/vaccine/qa-with-drew-weissman

  A nagy ember elmondja, hogy Katalin, Kati, vagy Katie és ő kifejlesztette a vakcinát.

  A lot of people are saying,…

  I’ve been talking to a lot of people. People don’t say, “I’m not going to take it.” They say, “I’m going to wait
  for other people to take it. And if they look fine after six months, then I’ll take it.”

  If that’s the worst case and we can still get 70% of people to take the vaccine – even if it takes them six
  months, which …

  Na akkor most Mo. még belehúzhat a kovid-kampányba. 70 % átoltottságról beszél a tudós.
  Ennyi kell, de az ehhez szükséges időt is megadja a tudós. Nagyon, de nagyon gyorsan kell cselekedeni.
  Ha nem fog sikerülni, akkor az ismétlés következik ?
  ( Az elv szerintem az, hogy a népnek nem lesz más választása, mert elrontotta. )

 2. Ez mondjuk egy hiteltelen ember… Kary Mullis több videóban is elmondja., hogy kérte tőle a hivatkozást a HIV vírus létezésére , és képtelen volt egyet is mutatni neki.

 3. A purifikálatlan mintából és génbankokban elérhető szekvenciákból a wuhani laborban előre meghatározott algoritmus alapján összelegózott ‘SARS-CoV2’ genomját alapul véve először indiai tudósok álltak elő azzal az elmélettel, hogy a ‘gyilkos vírus’ ‘tüske-glükoproteinje’ 4 egyedi inzertet (gp120) tartalmaz, melyek nem találhatók meg más koronavírusban, viszont hasonlóak a HIV 1 némely DNS szekvenciájához, következésképp ‘a vírus’ labor-kreálmány (sőt, akár ‘biológiai fegyver’ is) lehet.
  A “Uncanny similarity of unique inserts in the 2019-nCoV spike protein to HIV-1 gp120 and Gag” c. cikk 2020 január 30-án jelent meg, amit február 2-án visszavontak.

  Dr. Catherine Blish (Stanford Medicine) szerint a ‘SARS-CoV2’ tüskefehérjével szemben, a HIV analóg ‘belépési proteinje’ gp160-as, ezért a visszavont cikkben kiemelt minták nem HIV-specifikusak. Továbbá egy bizonyos Feng Gao tanulmányára hivatkozva, e ‘motívumokat’ (?) legalább “100 azonos vagy erősen homológ” szekvenciában is megtalálták “emlősök, rovarok, baktériumok és mások gazdaszervezetek génjeiben”, valamint “külfönféle vírusban a bakteriofágtól [kezdve], az influenzá[n át] az óriás eukariótákig”.

  Blish szerint ez arra utal, hogy e szekvenciaminta “csupán a természetben gyakran előforduló motívum”. (1)

  Múlt év áprilisa környékén a HIV-AIDS mániás francia Luc Montagnier vitte tovább az indiaiak által felvetett szálat, amivel kapcsolatban már akkor sokan kételyüknek adtak hangot (2).

  A Nobel-díjas Montagnier-ről egyébként a következőket tudhatjuk meg Kary Mullis-tól:

  Kary Mullis kérdése Luc Montagnier-hez egy AIDS laboratórium avatásán San Diego-ban:

  “Doktor Montagnier, nem találok [tudományos] hivatkozást, amely alátámasztaná az állítást, miszerint ‘a HIV a valószínű kiváltóoka az AIDS-nek’. Biztos tud segíteni ebben.”

  ‘Zavarodottságát [palástolandó], lesajnáló tekintettel [méregetve] Montagnier így szólt: “Miért nem idézi a CDC jelentését? ”

  Azt válaszoltam: “Ez nem igazán foglalkozik avval, hogy a HIV lenne az AIDS kiváltóoka.”

  “Valóban nem,” ismerte el, miközben nyilvánvalóan arra várt, mikor kopok le. Támogatást keresett a körülötte állók köréből, de mindannyian határozottabb választ vártak, csakúgy mint én is.

  “Miért nem idézi a SIV-t [Simian Immunodeficiency Virus] érintő dolgozatot?,” vetette fel ‘a jó doktor’.

  “Olvastam azt is,” feleltem. “Ami azokban a majmokban lejátszódott nem hasonlít AIDS-re. Egyébként is csak pár hónappal ezelőtt jelent meg a cikk. Azt az eredeti dolgozatot keresem, amelyben [kétséget kizáróan] kimutatják, hogy a HIV okozza az AIDS-t.”

  Montagnier válasz [helyett] ekkor gyorsan odébbállt, hogy egy ismerősét üdvözölje a terem másik részében.’ (3)

  Majd múlt év nyarán Steve Bannon protezsáltja, az Államokba “menekült” kínai Dr. Li-Meng Yan kongatta meg a vészharangot: “a gyilkos vírus laborkreálmány & biológiai fegyver” (4) . Amikor az Új Világrend két oszlopos tagja (USA & Kína) vádolja a másikat avval, hogy az ő laboratóriumából szabadult ki/vagy szándékosan ereszték szabadjára (5) az ‘új koronavírust’, mintegy megerősítve ezzel a ‘SARS-CoV2’ létét, amit eladdig a hivatalos zoonotikus eredet volt hivatott egyedül képviselni, máris egy körmönfont dezinformációs stratégia sejlik fel.

  Ily módon a fősodratú médiából (félre)értesülő tömegek, csakúgy mint az ‘összeesküvés-elméletekre’ (contra/versus összeesküvés tényeket feltárók – conspiracy fact-finders) fogékonyak is bekapják a horgot, s könnyen beállnak a ‘világjárványra’ adott totalitáriánus technokrata Nagy Átállítás dehumanizáló lépéseit elfogadók/támogatók (népesség 80-90%) soraiba…

  Hasonló forgatókönyv látszik körvonalazódni a ‘mutáns’ meg a vakcina vonatkozásában: az oltás fanatikusok az oltatlanoktól rettegnek, az oltás-szkeptikusok egy része (Vanden Bossche, és most már L. Montagnier nyomán) pedig az oltottaktól esik pánikba, mondván ők terjesztik (cf. virus shedding) majd a ‘mutánsokat’ (& vice versa).

  Talán már korábban jeleztem, hogy Rosemary Frei mikrobiológus, egészségügyi újságíró már több cikkben kitért arra, miszerint a feltételezett, izolálatlan_nem purifikált ‘SARS-CoV2’ állítólagos változatait hiba lenne ‘mutánsnak’ nevezni. (6)
  Másfelől Michael Yeadon (aki egyébként elfogadja az ‘új koronavírus’ létét, de szerinte a ‘járvány’ már múlt év nyarán lecsengett) meg rámutat arra, hogy az ‘új variánsok’ legfeljebb 0.3%-ban térnek el az ‘eredetitől’, következésképp az ellene megszerzett ‘természetes immunitás’ bőven elég az esetleges “mutánsok” kivédésére.
  Példaként hozza fel a(z egyébként szintén kamu) ‘SARS-CoV 1’ vírust 2002-2004-ből (a német laborpatkány C. Drosten már akkor is ekörül szorgoskodott) (7), ami – szerinte – 20 [!] százalékban tér el a jelenlegitől, a szerzett immunitás mégis működik…(8)

  (1) https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-hiv-covid-explained-idUSKBN29C26E

  https://www.forbes.com/sites/victoriaforster/2020/02/02/no-coronavirus-was-not-bioengineered-to-put-pieces-of-hiv-in-it/

  (2) PDr: Van-e tudományos értéke a genom bio-matematikai elemzésének, amiről Luc Montagnier beszél?

  Jean-Paul Stahl: Nincs! … [A SARS-CoV2] [m]ás koronavírusok unokatestvére, anélkül, hogy bármit is hozzáadtak [volna]…

  PDr: Van-e bármilyen tudományos értéke Montagnier professzor azon hipotézisének, hogy koronavírust használjanak AIDS- elleni vakcinajelöltként?

  JPS: Tudomásom szerint semmi…Ez lenne az első alkalom, hogy a koronavírust vektorként használjuk. Rengeteg vírus van, mely nem veszélyes az emberre. Nem értem, miért ezt használnák. Az egész [felvetés] bizarr.’
  https://www.pourquoidocteur.fr/Articles/Question-d-actu/32193-Fake-news-complotisme-Professeur-Jean-Paul-Stahl

  (3) http://www.duesberg.com/viewpoints/kintro.html
  Vö. 3.10-6.18 min. in: https://m.youtube.com/watch?v=W0XpMYMX0CM
  & https://www.covid19reader.com/kary-mullis-nobel-laureate-and-science-skeptic/

  (4) https://www.foxnews.com/world/chinese-virologist-coronavirus-cover-up-flee-hong-kong-whistleblower (2020.07.10.)

  https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/07/31/coronavirus-whistleblower.aspx?cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1ReadMore&cid=20200731Z1&mid=DM607340&rid=929370924 (2020.07.31.)

  (5) Ne feledjük, hogy a kínaiak viszont azzal vádolják az amcsikat, hogy a Wuhanban megtartott Katonai Világjátékok (ennek megnyitója véletlenül egybeesett a New Yorkban tartott Event 201 plandémonikus “világjárvány” szimulációval – 2019.10.18. ) alkalmával hurcolták be a GIJoe-k a Fort Detrickben (Maryland) kifejlesztett ‘vírust’ (https://www.the-scientist.com/news-opinion/chinese-officials-blame-us-army-for-coronavirus-67267).

  (6) ‘That one change is known as N501Y — scientific shorthand for the substitution of one protein building block (amino acid) for another at position 501 in the part of the virus called the spike protein. Specifically, position 501 lies in the portion of the spike protein that’s responsible for the intimate coupling between the virus and cells that lets the virus slip inside and multiply.

  [Note that any such amino-acid switcheroo is correctly called a change, not a mutation. Mutations occur only in genes. For some reason many scientists and scribes who ought to know better are mistakenly calling N501Y and other amino-acid changes ‘mutations.’ ]’
  https://www.rosemaryfrei.ca/laying-out-the-evidence/

  https://www.rosemaryfrei.ca/the-antibody-deception/

  https://www.virusinfok.hu/2020/12/27/b-1-1-7-rendkivuli-fenyegetes-vagy-csak-ujabb-fordulo-a-szokasos-remhirterjesztesben/

  https://www.virusinfok.hu/2021/02/26/rosemary-frei-modellezo-maffiozok/

  (7) What happened to SARS-1?
  https://www.youtube.com/watch?v=2__DH26S6Kk

  https://blog.nomorefakenews.com/2020/01/24/man-who-pushed-sars-dud-now-pushing-new-chinese-virus/

  (8) “It’s quite normal for RNA viruses like SARS-CoV-2, when it replicates, to make typographical errors. It’s got a very good error detection, error correction system so it doesn’t make too many typos, but it does make some, and those are called ‘variants.’
  https://www.technocracy.news/dr-michael-yeadon-not-one-of-those-things-is-supported-by-the-science/

   1. Szívesen.

    Megragadnám az alkalmat, hogy az alábbi hivatkozásokkal egészítsem ki a 4-es lábjegyzetet Li-Meng Yan, Steve Bannon & Guo Wengui (Rule of Law Society & Rule of Law Foundation) kapcsán – azt gondoltam, hogy ezek a Mercola-féle írásban említésre kerülnek…

    https://www.techtimes.com/articles/252590/20200916/fact-check-covid-19-whistleblower-li-meng-yan-releases-paper-with-other-scientists-suggesting-sophisticated-laboratory-modification.htm

    https://www.dailymail.co.uk/news/article-8738733/Study-claiming-covid-Chinese-lab-published-groups-founded-Steve-Bannon.html

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük