A jelen helyzetről

https://www.brighteon.com/c8c7626e-7615-4651-a540-c0338011eb1b

35 thoughts on “A jelen helyzetről

 1. Ezt az egész őrületet az orvos társadalomnak kellett volna megállítani már az első hullám idején. Sajnos beleálltak a “buliba” és saját nemzetük népének ártanak. Nem tudom hogy fognak majd a lelkiismeretükkel elszámolni. Hogy lehet ezt feldolgozni ép ésszel, ha majd rádöbbennek mit tettek, mit tesznek. Én is már gondoltam arra, hogy szépen kihátrálnak oly módon, hogy magukat “beoltják, de csak papíron”,

  Miért nem állnak ki, hogy elég volt, még most sem lenne későn, de tegyenek valamit végre!!!!!

  Álljanak az Orvosok a Tisztán Látásért csoport tagjai mellé!!!

  1. Nem fog megtörténni. Mert a tudásuk, hacsak nem sebészek vagy hasonló majdnem hogy semmit sem ér. Nem az ő hibájuk de ha elismerik holnap munka nélkül maradnak. Mennyien közülünk inkább valami természtesen úton gyógyító orvos-félét választ? Mennyien bízunk jobban a vitaminokban és étrend kiegészítőkben vagy a minőségi tiszta ételben mint az un. gyógyszereikben?
   Hogy fogják megmagyarázni a megnyomorított gyerkekek korát (allergiák, autizmus, stb), ha kibukik az igazság az oltásokról és virusokról? Nem ismerhetik el.

   Volt egy felmérés az állatorvosok között egy angol (skót?) hölgy alapítványának a jóvoltából. Az előzmény, hogy több kölyök kutyát vesztett el oltás-mellékhatás miatt és fellázadt. Tönkre is tették, de ez egy másik sztori.
   Az állatorvosknak nyilatkozni kellet (aki hajlandó volt részt venni) hogy hány kutya ment vissza bármilyen betegséggel 3 hónapon belül oltás után ahhoz képest hány oltatlan állatot kellett ellátniuk. És persze az oltottakkal voltak tele.

   A mentség ez volt: Nincs oktatása, az oltások oktatása csak pár óra azt is valami gyógyszergyári fejes tartja, megmondva hogy mit adjanak be meg mikor. “Nem tudtuk.” Ez még hihető is egy pontig, de az ég szerelmére egy csomó laikus mint én rég tudjuk hogy ártanak, hogy mérgeznek, mert mi megcsináltuk a házifeladatot. Ami nem is a miénk volt, elvégre nem nekünk kéne az orvosi, szakmai anyagokat olvasgatni alternativ forrásokból is.

   Marcia Angell az egyik legnevesebb orvosi lap főszerkesztője volt 10 évig. Utána azt mondta: Nem lehet elhinni a publikált kutatások eredményeit, nem lehet megbízni bennük és hogy erre a felismerésre egyáltalán nem büszke.
   Az egész rohadt rendszer a veleéig korrupt. És ha az emberiség túléli a jelenlegi hoaxot és burkolt világháborút, az újjáépítésnek a korrupció büntetésével kell kezdődnie és annak a büntetésnek elrettentőnek kell lennie, szó szerint.

 2. A jelen helyzet aprócska adaléka, hogy fogorvosi ellátást már magánpraxisban sem lehet igénybe venni kártya vagy teszt nélkül.
  Akkor inkább pépeset eszem.

 3. Tisztelt Orvosok!

  Rácz Andrea vagyok, 23 éves oltatlan egészségügyi dolgozó (gyógyszertári asszisztens, jelenleg tanulmányaimat folytatom gyógyszerkiadó szakasszisztensként).
  Napok óta komoly harcot vívok az oltási kötelezettség miatt, ugyanis egy komoly válaszút elé került a jövőm. Az új kormányrendelet életelmében vagy kötelezően !!!SAJÁT FELELŐSSÉGEMRE!!! beoltatom magam, vagy állás nélkül maradok.
  A helyzetem a következő: Több okból kifolyólag sem szeretném oltatni magam, de sajnos jelenleg nem tehetem hogy állás nélkül maradjak.
  Az okaim a következők:

  1. A betegségen tavaly novemberben nagyon enyhe tünetekkel átestem, 3 héttel ezelőtt nézettem antitest szintet és 9 hónap elteltével is bőven elegendő ellenanyag van a szervezetemben, amivel védettségi igazolványt tudok igényelni. Miért kellene oltatnom magam, ha a szervezetem végzi a feladatát és természetes védettségem van?

  2. A vőlegényemmel minden álmunk hogy a közeljövőben egy gyermekáldás bekövetkezzen az életünkbe, és határozottan OLTATLANUL akarok teherbe esni és világrahozni egy egészséges életet!!
  Köztudott, hogy a teherbeesés nem mindenki számára sikerül azonnal/rövid időn belül.
  Egészségesek vagyunk mind a ketten, és így sem sikerül…majd pont az oltás után fog????!
  ‼️Sajnos szó szerint nem született még példa arra, hogy oltás után minden biztonsággal teherbe esett egy nő, és egy egészséges kisbaba meg is született‼️
  Január óta oltanak és augusztus van. Hogy is van ez??

  Kilátástalannak és elkeserítőnek látom a helyzetem, Önökben van minden reményem.
  Bízom abban, hogy elegen vagyunk és megtörténik velünk a csoda! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

  Remélem elolvassák levelem.

  Szép napot kívánok!

  1. Jesus said: “My people, it has been shown by some doctors that all three Covid shots are poisons that are not necessary to take because 98% of the people do not die from the Covid-19 virus. These shots contain graphene oxide and iron oxide additives along with chemicals that can permanently cause your body to manufacture the spike protein that can eventually kill people. Forcing people to take these experimental vaccines is against your Constitutional rights. You are free not to take these poisons, and this should not determine if you can have a job or not. If anything, the vaccinated people are spreading the spike protein and Covid variants. Your politicians and your large companies should not be dictating that you are required to have a Covid shot for employment or going to school. You will soon see the vaccinated people spreading the virus, and they will be getting sick as time goes on. If your employers, schools, or your government make it mandatory to have Covid shots, you can refuse such an order. If they want to punish you in jail or worse for not taking these shots, then I will call you to the safety of My refuges. If they threaten your lives, I will bring My Warning and conversion time. Then you will be coming to My refuges. Trust in My protection from these poisonous shots that will ruin your immune system if you take them, and they could eventually kill you.”
   johnleary.com 2021 July 30

  2. Drága Andrea! Az én lányom, 27-éves és ápolónő a gyermek korház leg keményebb helyén. Ö is babát szeretne és boldog életet. Egy kolléga nőjével, ketten nem törtek meg eddig. Sajnálom, hogy nagy döntést kell hoznod, mint a lányomnak és sok embernek. De ettől ember az ember, és nem a megalkuvástól. Megmérettetik az egész emberiség most. légy elkötelezett és tisztán gondolkozó egész életedben.

  3. Igen -olvossuk az on levelet is Andrea -Nem szabad ketsegbe esni !-Harcolni kell /nem meghatralni es ki kell tartani…!-Haboru van ezt tudomasul kell venni-es ez mint mindig is volt igy most is rengeteg aldozattal jar……- Lehet hogy a jelenlegi allasa nelkul marad de biztosan talal majd valami mas munkat valahol mashol.Nem szabad ettol most felni- lenyeg az hogy meg kell probalni valahogy tulelni addig amig rendezodnek majd ujra a dolgok es ujra a hivatasaban dolgozhat .Hinni es bizni kell abban -es tenni mindenkinek ott ahol o van -azt amit o tud-azert hogy normalisabba valjek ujra ez a vilag…

   1. Meg csak annyit Andrea ..Eva ..es masoknak is – akik ketsegbe vannak nagyon esve es nem latnak kiutat a kialakult helyzetben – a batorito es biztato gondolatok melle-gyakorlati tanacs kent.
    -Jarjanak be mint mindig is tettek naponta rendesen a munkahelyukre dolgozni
    -Ne torodjenek es ne foglalkozzanak azzal hogy ki mint is mond-azzal hogy mit is Mond!
    -Ha kotelezi akarjak onoket erre az un oltasra -ezt csakis irasban ertsek meg /kerjek -magyarazattal es bizonyitekok hozza csatolasaval arra vontakozologa hogy valoban jarvany van es ez az un virus /jarvany kimutathatoan-az orvosi protokoloknak megfeleloen – letezik is . .es hogy erre az un oltasra ki is az aki felszolitja onoket.-azaz hogy kinek az alairasa is szerepel ezen a felszolitason.
    -Nyiltan kozoljek ekkor hogy egy Kiserleti vaccina amiert senki semmi feleloseget nem vallal az nem teheto kotelezhetove-mert ez miden nemzetkozi jogi normat is sulyosan sert -es batran es hatarozottan ragaszkodjank ehhez.
    -Amennyben felmodanak onokonek-ne vegyek azt tudomasul-azaz ne irjanak ala semmit sem. -es kozoljek hogy jogtalan a felmodas es munkaugyi birosaghoz fordulnak-karteritest kernek – es azok ellen akik kotelezik onoket egy ilyen un oltasra azok ellen az onok egeszsegenek a veszelyeztetese miatt feljelentest tesznek .
    -Ezek utan ha valoban felmodanak onoknek e dolgokat inditsak majd el ( Mindegy hogy milyen munkat de valamit biztos hogy lehet majd talalni valahol addig amig rendezodnek a dolgok .).Mert letezhetetlen hogy Magyarorszagon is ne volna legalabb nehany olyan ugyved akiben megmozdul majd vegre mar a lekiismeret…- hogy felvallalja ezeket az ugyeket es ezt a harcot amit az emberek most vivnak…

  4. Kedves Andrea! Mi készítettünk egy nagyon jó dokumentumot amivel meg lehet fogni az egészet… Sajnos az oldal szerkesztői ezt még nem hozták nyilvánosságra – nem èrtjük, hogy miért…

 4. Mi. F….. ..K egy olyan,,,,, védő oltás,,,,, ami már például nem kaphatunk el szájmaszk nélkül a patikába amikor ki jöttem 10 mètere a házi orvosoktól??? Politika ,, pénz,,, meg. Mindenki bárány ha benne van a propagandába;;;;)!!!!!!!

 5. Videó

  Egy holokauszt-túlélő beszélt a mai tüntetésen a New York-i városháza előtt a gyógyszerfasizmusról. Többek között ezt mondta.

  “A holokauszt nem egyik napról a másikra történt, hanem szakaszosan. Ezek a szakaszok a megaláztatás, a diszkrimináció, a démonizálás és a végső szakasz, a megsemmisítés.”

  A Holocaust survivor speaking at today’s protest outside NYC City Hall about the pharma-fascism of today:
  “The Holocaust didn’t happen overnight, it happened in stages. Stages of humiliation, discrimination, demonization, and the final stage, extermination.”

  https://likabout.com/posts/25077

 6. Köszönöm újra, hogy hihetetlen bátorsággal kimondja az igazat! Kitartunk, és ahol csak tudjuk elmondjuk ezeket, és minden olyan eseményen részt veszünk, anyagilag támogatjuk, ahol azt látjuk, trükközés nélkül az érdekeinket képviselik!

 7. Nagyon köszönöm hogy felvilágosítja az embereket, felbecsülhetetlen az értéke a munkásságuknak. Szeretném megkérdezni, hogy mi újság van Nürnberg 2 kapcsán?

 8. Olvastam : Friss rendkívüli! Augusztus 28-ára kormányellenes összefogást hírdetett Bódis Csaba életmódtanácsadó egészségügyi szakdolgozó és vállalkozó a Népligetben, a kormány és a díszellenzék diktatúrája ellen és a kormány leváltására szólított fel békés összefogással. Csatlakoztak az összefogáshoz Geri Tibor , a Szabadság Mozgalom elnöke, aki leváltaná az Alaptörvényt, Heffner Attila hagyományőrző, Georgio Mondino haditörténész, dr. Gődény György gyógyszerész, dr. Pócs Alfréd orvos, dr. Tamasi József háziorvos, Bertalan Attila, a Rendszerváltók csoport elnöke, Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke, Vörös Imre volt alkotmányjogász, Pozsa Tamara, a Szent Korona által a magyar államot a magyarok birtokolják szövetség elnöke, Kele Nikoletta spirituális festőművész, dr. Fóris Eszter orvos, Jakab István, a Viva Natura spirituális televízió műsorvezetője, Posta Imre volt rendőrségi pszichológus, valamint Kóbor János és az Omega együttes, mert egyetértenek dr. Gődény György nézeteivel, mindemellett a Testépítők Szövetsége a Plázson, dr. Lenkei Gábor vitaminológus, és Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke rendszerváltást hírdettek és követelték, hogy elég volt a korlátozásokból , és az emberek megfélemlítéséből és zsarolásából. A Népligetben kezdenék a tüntetéseket augusztus 28-án, amelyeknek nem lenne vége a kormány lemondásáig, szeptember 7-éig adtak a kormánynak időt, hogy lemondjanak és szakértői kormány alakuljon egy Alkotmányozó nemzetgyűlés után az ország dolgainak rendezésére!

  Gratulálok a széles összefogáshoz, IIIGEEEEN, ÍGY KELL EZT CSINÁLNI!!!!!

  1. Volt hétvégén nagyszabásúnak megrendezett tüntetés. Az 5000 tagból kb 200 ha elment. Fórizs Eszter “orvos”(???) pedig szét trollkodta üvöltözte kötekedte az egészet. Döbbenetes volt. Kb ez lesz ez is. Ennek se látom értelmet, egyik tüntetés nem jött be, majd a másik. Az idő fogy. A szakdolgozók 20 asával ülnek kényszerből az oltópontokon. A hurok szorul, nincs kiút.

   1. Ez egy igazi konstruktive, jövőbe mutató stratégia. Nem tudom hol kaptad a tréninget.

    1. A válaszom a Fórizs Eszter orvos által képviselt magas szintű megmozdulásokra. Kérdezzük meg őt is a tréningről, igazi profi.

  2. Még emlékszem Gyurcsányra: “Majd megunják és hazamennek.”
   Sőt emlékszem 2006 őszére is mikor a Fidesz békés gyűlésén résztvevőket terrorizálták. Máig szabdlábon vannak és q Fidesznek a kisujját se kellett mozdítanu, hogy utána választást nyerjen. Senki nem tett semmit. Bűncselejményt követtek el, de megúszták. Mi akkor jöttünk el. Végleg. Ez volt az utolsó csepp.
   Sajnálom, de elég reménytelennek látszik. A magyar embert megtörték.
   Mikor ez a hoax eljezdődött, sok magyar ismerősöm figyelmeztettem, mi a legelejétől követtük, tudtuk, hogy hoax egy bizonyos céllal. Az egyetemes válasz az volt: Még ha igazad is lenne, mit tehetünk? Túl kicsik vagyunk, gyengék, stb, bele kell nyugodni.
   Ez a nép a saját gyerekeit képes lesz feláldozni, ld. az a fentebbi hozuászólás, hogy a nyomásra oltatni fog.

   A magyar nép saját maga farkasa, olvasom, hogy az egyik intézményben a 38 oltott feláll és kivonul, ha bejön a két oltatlan?! Politikusok mindig csaltak, hazudtqk, így szedték meg maguk. De ezt a kényszert a kedves honfitársak segítsége nélkül soha nem tudták volna megvalósítani. A magyar emberek többsége irigy és gonosz, valamint gyáva is. Idekinn ez elképzelhetetlen. Itt még mindig nincs igazán “papírokat kérek”. Nem tudjuk egymásról ki oltott vagy sem, mert illetlenség megkérdezni is. Így bárhogy erőlködnek a mindenbapokban nincs diszkrimináció és most, hogy a gyerekeket támadják érezhetőek az indulatok.

   Amit tenni lehetne. Foglalkozzanak a mérgezéssel, hiszen van bizonyíték, rengeteg. Az olaszoknál az oltatlanok és oltottak ösdzefogtak, nem működik az oszd meg és uralkodj. Adjanak széles platformot a grafén oxid botránynak, videók, bizonyítékok, bátorítsák az embereket, hogy teszteljék maguk is, ahogy az orwell.city-n bemutatott videókon is teszik. Ha végre elég nagy tömegben megértik, hogy szándékosan mérgezik őket egy olyan anyaggal, ami még a gyógyszerekben, vízben, élelmiszerekben és oltásokban koncentráltan jelen van, ha a saját szemükkel győződnek meg róla, hogy a világot egy kis számú őrülten gonosz de atom gazdag elit uralja, aki megvette kilóra vagy megfélemlítette az Orbán-féléket, ha végre leesik a “hihetetlen”, hogy a halálukat akarják, mert úgy még több javat szerezhetnek és mert szerintük túl sokan vagyunk, akkor majd lesz változás.
   Mérgezett gyógyszerek és víz, a bizonyíték:
   https://www.orwell.city/2021/08/magnetic-meds.html

   A hölgy feljebb írt egy érdekeset: esett már valaki teherbe oltottan? Kihordta? Lassan eltelik a 9 hónap az oltások kezdete óta. Ha igen – feltételezve, hogy az oltások egy része placebo, hogy ne haljanak meg egyszerre túl sokan, hogy néznek kia számok az előző évekhez képest?

   A hölgynek aki terhes akar lenni: oltás után kétlem. Jelenleg valószínűleg a wireless tech. miatt nem sikerül. Aki terhes akar lenni ne használjon semmit, főleg testközelben, ami wireless. A professzor asszony az elit kedvence, de még ő is ezt mutatja be, bizonyítékokkal. És a kedves párjának se kéne. Ahol kevesebb ez a tech, ott még mindig sok a gyerek.
   https://www.youtube.com/watch?v=BwyDCHf5iCY

   A kínaiak rég tudják, ilyen alsógatyákban, meg tunikákban mászkálnak:
   https://www.ebay.co.uk/itm/164214347880?hash=item263bf01868:g:kusAAOSw~ZBex8Mw
   https://www.ebay.co.uk/itm/164145840422?hash=item2637dac126:g:kaAAAOSwaWteq-ES

 9. Ez jön majd nálunk is?!
  A munkaadók havi 20-50 dolláros különleges felárat kezdenek kérni oltatlan munkavállalóiktól, írja az Egyesült Államok egyik legnagyobb egészségügyi ellátással foglalkozó tanácsadó cége.
  https://youtu.be/Wh7Py2RRRGM

  1. Csak egy darabig. Az oltottakra később nem lehet számítani, túl betegek vagy halottak lesznek. Ha lesz még bármiféle gazdaság a romokon azt az oltatlanok fogják futtatni. Vagy robotok. Az elit elképzelése – teljesen nyíltan, még videón is reklámozzák – hogy nem dolgozunk, egy digutális egységes jövedelem lesz és teljes függőség tőlük. Most épp ezért tönkre teszik a kis- és közép vállalatokat, egészségügyi ellátást, utazást (az élelmiszer is utazik…), utána mindenki feladjaamije még van, az adóssága fejében és azt a földet is megszerezték, a házakat lerombolják, visszaparkosítanak. Már történik pl németeknél, pl itt. Az ingatlanárakat mesterségesen magasan tartják és mivel kicsivel többet ajánlanak,a munkanélküli boldogan eladja. A maradék kevés számú embert “okos” városokba kényszerítik a gyilkos 5G háló alá, az öngondoskodás lehetősége nélkül. És miért tartanák őket életben ha nem hajtanak hasznot? Akivel nem az oltások meg a szánalmas eü ellátás végez, azzal az éhinség fog.
   Ez az agenda, a forgatókönyvük. A gyerekeken kísérletezni fognak, egy kutya szintjére lesznek elbutítva, manipulálva a grafén segítségével. Erről szól az egész, csak az elit és kevés számú, könnyen irányítható rabszolga oyan feladatokra amiket gépekkel még nem tudnak ellátni.
   Meg végtelen számú szervdonor az elit számára. A PCR-el mindenkit feltérképeztek. El se titkolták. Itt Angliában az állítólagos járvány elején életbe lépett egy törvény miszerint mindenki automatikusan donor. Hacsak ki nem jelentkezik, de mivel nem verték nagydobra…

   1. Pontosan ennyire horrorisztikus a dolog. Sokan azért nem hiszik el mert túl borzalmas, pedig ez van tényleg.
    Szerintem azért tesztelnek mindenkit mert ezáltal szűrik ki azt is, a genetikai információ alapján, ki az akit el akarnak tenni láb alól, ki kap majd placebot. Meggyőződésem hogy ez az egész globális szinten a fehér nép irtása ellen van kihegyezve, de az hogy Magyarországon mi zajlik pontosan, nem értem. De ami zajlik azt is odafentről irányítják, azaz a pénzhatalmi világelit rángatja és pénzeli a “hivatalos” szerepben megszólaló szakértőket és médiákat.

    Ami ezt a donor-sztorit illeti, felidéz egy korábbi sztorit. Azelőtt amíg a Twitter ki nem rúgott (na mert hogy a nem konveniáló igazságok kimondása ellentmond szabályzatuknak), kapcsolatban álltam többek közt egy brit nővérrel is aki elmondta akkori megrázó történetét. A nővér nem bírta tovább, és nyilvánosságra hozta hogy a brit eü rendszer miként teszi el láb alól pácienseit azért mert szervdonoroknak kellettek és mert a szervkereskedés az NHS nagy üzlete. Miután a nővér mindezt nyilvánosságra hozta, kirúgták, azután követni kezdték, zaklatták és fenyegetések sorát kapta. Gondolom azóta már régen nem él szegény.

    Ilyen borzalmas világban élünk, de csak azok értik eme “járvány” lényegét akik általában is ismerik e rendszer borzalmait. Sokan még mindig tündérmesékben ringanak ahelyett hogy a valóságot látnák. Nem akarnak felébredni mert a valóság túl szörnyű.

    1. Kedves Éva!
     Erről nem hallottam (nem csoda, mindent cenzúráznak és a nap csak 24 óra nekem is), de egy másik hasonlóan mellbevágó sztoriról igen.
     Van egy gyógyszer, Midazolam-nak hívják (otthon is van csak más néven fut a hatóanyag), az USA-ban ezt használják kivégzéseknél. A légzést lassítja, bénítja.
     Ezt adták be a kinti “covid”-os időseknek.
     Kiderült, hogy az állam (Hancockék) sokkal többet rendeltek be a szokottnál egy olyan időszakban amikor a covid-hisztéria miatt alig vagy egyáltalán nem voltak műtétek amik indokolhattak volna valamennyi felhasználást.
     A férfi – aki a történet nyomába eredt mert az édesapját meggyőzdőse szerint az NHS (angol EÜ az olvasóknak) eltette láb alól, kijött egy nővér, a fia távollétében gyorsan beadott egy injekciót, utána gyorsan annyit mondott, hogy a szenvedéseit csökkenteni, majd távozott – és soha többet nem sikerült megtalálni. A férfi éveken át nyomozott, újságírókkal lépett kapcsolatba, bár cikkek nem jelenhettek meg de sok nyomozó újságírót felháborított.
     Ugyanez a férfi kapcsolt most a járvány elején mikor az öregek otthonaiban és kórházakban hegyekben haltak meg az idősek állítólag covid-ban.
     A férfi pár napja nem él, holtan találták a lakásában, az utólagos teszt szerint covidban halt meg. Gyorsan el akarták hamvasztani de a barátai közbe léptek és mivel nem volt közeli rokona joguk is van és megállították a hamvasztást. Most várjuk mit talál a boncolás.

     Igen. Ilyen világban élünk, ez a III. világháború amit bombák helyett biofegyverrel (vakcinák, mérgezett étel, viz, levegő) és pszichológiával vívnak. Az elit – ellenünk.

     https://davidicke.com/2021/08/07/the-outrageous-response-of-the-west-sussex-coroner-about-the-strange-death-of-wayne-smith-they-say-he-died-of-covid-he-clearly-didnt-because-they-took-a-swab-after-his-death-and-it-tested/
     És:
     “Canada Used Midazolam In The Same Way As The UK. The Story Is the Same Across The Globe.” – Kanda ugyanúgy használta a Midazolam-ot ahogyan a UK, a történet megegyezik az egész földön.
     https://davidicke.com/2021/08/09/canada-used-midazolam-in-the-same-way-as-the-uk-the-story-is-the-same-across-the-globe/

     És ismét a Midazolam:
     https://informatialibera.ro/hu/ujabb-tanu-szolalt-meg-a-szebeni-covid-horror-kapcsan-tobbrendbeli-gyilkossaggal-vadoljak-a-korhazat/

     Azt hiszem ez a magyar neve:
     Dormicum
     https://bitepito.hu/pir/pir.php?selectedarticleid=622

 10. -ANGLIA-Newcastle-(Jusson majd az o eszukbe is -ujasagiroknak,orvosoknak,egyhazi vezetoknek-ugyvedeknek-rendoroknek stb. -mindazoknak akik vegre hajtjak szo nelkul e szornyetegek parancsait…)
  Liza Shaw 44 eves volt a BBC Bristol-i studiojanak a bemondonoje masodik oltast kovetoen nehany nappal hirtelen halt meg.Az hogy ez az un. oltas kovetkezteben tortent annyira nyilvanvalo volt hogy tagadni mar nem lehetett .Csaladtagja sirastol elcsuklo hangon beszelt a BBC musoraban a tertentekrol .Kollegai a BBC -bol mint kivalo munkatars -nagyszeru ember kent emlekeztek ra -aki mindig is hianyozni fog nekik…. mint modtak…. …Majd megjegyeztek -elvegre a mostani BBC-rol van szo-hogy Liza egy nagyon jo dontest hozott azzal hogy beoltatta magat……Mi modhato ezek utan ezekrol az un. kollegakrol…?!-
  Es arrol hogy akik kiszolgaljak ezt a mostani vegtelen gonoszsagot hasonlo helyzetben -szeretteik sirja mellett- ok is mire is szamithatnak majd a mostani gazdaiktol. ……. ?
  Mert Liza meg ma is elne ha nem hoz egy ilyen -un kollegai altal- nagyon jonak nevezett dontest ……….!
  -IRORSZAG-(Ok mulatoznak…!)Mikozben csaladtagok rokonaik temetesein meg mindig csak nagyn korlatozott szamban-igy gyakran vannak olyanok akik egyaltan nem vehetnek reszt-a templomi/egyhazi unnepeken a reszvetel meg mindig korlatozott -es ujra el kellett halasztani meg a gyermekek Elso Aldozas-i unnepsegeit is stb-mert Irorszag azon orszagok soraba tartozik amelyik az egyik legembertelenebb es agresszivabb korlatozasokat alkalmazza az un jarvany kapcsan – ezen kozben Leo Varadkar e korlatozasok atyja es kormanyanak tagjai -barati tarsasagban Dublin egyik elokelo vendeglojeben/hoteljeben unnepelnek es mulatoznak……
  -SKOCIA-Hivatalosan is elismertek mar azt Skociaban hogy evek kellenek majd ahhoz hogy az elmaradt orvosi kezeleseket-orvosi ellatast valahogy be lehessen majd hozni
  -ANGLIA-(Mert van egy modszer arra-mint a mainstreem media irja /irta …….)Arra hogy a 10 nap az 14 -nek legyen …….. -igy lehetett a hercegi temetesen resztveni…az USA-bol jovet ……
  Es arra is biztos hogy van un. modszer… hogy a PM barkikkel is utazik Skociaba stb. /talkozik o nem lesz ettol az un virustol beteg…
  Es biztos hogy arra is van modszer hogy pl Magyarorszagon augusztus 20-ikan egesz nap es szeptember elejen nehany napig semmi fele virus veszely ne legyen…
  -USA-Ismert az USA-ban is jol azon cegek listaja akik kotelezik alkalmazottaikat arra hogy egy kiserleti szerrel beoltassak magukat.
  Az hogy bevasarlasokor egy ilyen ceghez/uzletkozpontba /elelmiszer lanchoz / uzletbe/ beter e valaki/kivan e ilyen cegektol/uzletekben majd vasarolni valaki is az viszont csakis az embereken mulik…

 11. Kedves Tamasi doktor úr!

  Ez a beszéde oly nagyon szíven ütött hogy nem tudom szó nélkül hagyni.

  Szeretném kifejezni köszönetem és tiszteletem áldozatos, emberfeletti munkájukért, kitartásukért, és sajnálom amiért a politikai nézeteink közti különbségek miatt korábban bizalmam hiányát mutattam e csoport felé.

  Azóta is olykor benéztem az oldalukra, követni próbáltam kutatási munkájuk eredményeit. Köszönet Önöknek, Itt áll előttünk minden bizonyiték, ennek ellenére a hivatalos körökben semmi eredmény. A gigantikus csalásra és megtévesztésre épitett globális népirtás akadálytalanul megy tovább.

  Igaza van abban is, ahogy erre utalt egyik mostani beszédében, azért van hogy nem mindenki betegszik le, mert nem mindenki kapja meg a valódi oltóanyagot, ehelyett sokan placebot kapnak és a placeboval együtt megkapják a “védettségi kártyát”.
  Az alábbi videó egyenesen a brit parlamentiből származik, ahol egy képviselő mondja ki a fentieket.
  https://newspunch.com/people-who-recieved-placebo-in-vaccine-trials-will-be-considered-fully-vaccinated-by-uk-govt/

  Az illető indirekt bevallja hogy a tömegek oltása egy kísérleti, azaz azt amit azelőtt titkoltak illetve tagadtak.

  Szlovéniából egy nyugdíjazott nővér ugyanezt fedi fel.
  RETIRED SLOVENIAN NURSE SAYS 30% OF POPULATION GETTING VACCINE PLACEBO (AUGUST 2021)
  https://www.bitchute.com/video/1Q31PEoLm6lb/

  Mindez igazolja az Ön sejtését – valóban az történik hogy azok akik ezt a halálos vakcinát propagálják, beadatják és beadják másoknak, valószinű azért teszik mert ennek cserébe ők placébo-t kapnak és ezzel együtt a védettségi igazolványt. (Valószínű ez alól is vannak kivételek, de a kivétel nem dönti meg a szabályt)

  Szerintem az egyenesen misztikus hogy a tömegek még mindig nem értik. Azt sem hogy egy olyan kormány ami a migrációs politikájával magyarok tömegeit tartja életben és megélhetéssel, ezen a Covid-úton küld minket vágóhídra. Nem értem, nem értem, nem értem. Hogy létezik ekkora vakság illetve gyávaság? Hol látják ebben a megoldást, a vesztenivalót? Hol?

  Az Önök küzdelmei mellett most már egyedül Istenre és a Hozzá intézett imákra hagyatkozhatunk. Meggyőződésem hogy ezen globális Covid-háború nem kevesebbet jelez mint a világ végét, szó szerint. Dániel könyvét, és a Jelenések könyvét.

  http://biblia.biblia.hu/read.php?t=1&b=27&c=12

  1.
  És abban az időben felkél Mihály, a nagy fejedelem, a ki a te néped fiaiért áll, mert nyomorúságos idő lesz, a milyen nem volt attól fogva, hogy nép kezdett lenni, mindezideig. És abban az időben megszabadul a te néped; a ki csak beírva találtatik a könyvben.
  2.
  És sokan azok közül, a kik alusznak a föld porában, felserkennek, némelyek örök életre, némelyek pedig gyalázatra és örökkévaló útálatosságra.
  3.
  Az értelmesek pedig fénylenek, mint az égnek fényessége; és a kik sokakat az igazságra visznek, miként a csillagok örökkön örökké.
  4.
  Te pedig, Dániel, zárd be e beszédeket, és pecsételd be a könyvet a végső időig: tudakozzák majd sokan, és nagyobbá lesz a tudás.
  5.
  És széttekinték én, Dániel, és ímé másik kettő álla ott, egyik a folyóvíz partján innét, a másik túl a folyóvíz partján.
  6.
  És mondá egyik a gyolcsba öltözött férfiúnak, a ki a folyóvíz felett vala: Mikor lesz végök e csudadolgoknak?
  7.
  És hallám a gyolcsba öltözött férfiút, a ki a folyóvíz felett vala, hogy felemelé az ő jobb kezét és bal kezét az ég felé, és megesküvék az örökké élőre, hogy ideig, időkig és fél időig, és mikor elvégezik a szent nép erejének rontását, mindezek elvégeztetnek.
  8.
  Én pedig hallám ezt, de nem értém, és mondám: Uram, mi lesz ezeknek vége?
  9.
  És monda: Menj el Dániel, mert be vannak zárva és pecsételve e beszédek a vég idejéig.
  10.
  Megtisztulnak, megfehérednek és megpróbáltatnak sokan, az istentelenek pedig istentelenül cselekesznek, és az istentelenek közül senki sem érti; de az értelmesek értik,
  11.
  És az időtől fogva, hogy elvétetik a mindennapi áldozat, és feltétetik a pusztító útálatosság, ezerkétszáz és kilenczven nap lesz.
  12.
  Boldog, a ki várja és megéri az ezerháromszáz és harminczöt napot.
  13.
  Te pedig menj el a vég felé; és majd nyugszol, és felkelsz a te sorsodra a napoknak végén.

  Ennek jegyében, azért hogy a népirtás abbamaradjon, az oltottak elkerüljék annak hatásait, akik betegek lettek felgyógyuljanak és hogy a még nem beoltottak megmeneküljenek az oltástól, és hogy a hazai és a világ összes kormánya felhagyjon minden Covid-intézkedéssel, az alábbiakat szeretném megosztani a csoporttal és minden olvasójával. Jöjjön el Isten országa mert ez a földi itt lenn végleg megbukott.

  Az Isteni Irgalmasság Imái
  https://marianus.eoldal.hu/cikkek/az-isteni-irgalmassag-imai.html

  A fenti rózsafüzér egy gyönyörű verziója angolul, zenés formában
  Divine Mercy Chaplet
  https://www.youtube.com/watch?v=zrAQ-dDhyDc

  Szeretettel,
  A. Éva

 12. Utóirat:
  Minden jel szerint én magam is hamarosan az áldozatok közé kerülök, mert megélhetés nélkül maradok ha megtagadom az oltást.
  Ennek ellenére meg fogom tagadni azt, és kivárom, ha kell akár élelem nélkül is, amíg Isten megérkezik a megmentésünkre.

  1. Tartson ki Éva! Mi is kitartunk bármi lesz is. Mebeszéltük. Inkább meghalnánk, mint hagyjuk hogy azt a szemetet beadják. Bénán úgyse segítünk senkin, dolgozni se tudunk, ugyanúgy végünk lenne de esetleg lassabban és fájdalmasabban. Addig is harolni kell.

   Írt valamit, hogy nem érti hogy nem látják az emberek. Ezt én se értettem, olyan mintha hipnozis alatt lennének. A TV.
   Dr. Kaufman aki pszichológus is, mondta el, hogy képeket vetítenek amik segítségével az agyat alfa állapotba küldik. Ha hallott valaha a Silva-féle agykontroll-ról magyarázni sem kell. Abban az állapotban az agy tanul de főleg, abban az állapotban programozható.

   És ezért mondta Dr Rasid Buttar, hogy mindenki 11 órakor (mindegy hol éljen, elég sokan élnek mindegyik időzónában) gondoljon egy parkra, képzeljen el egy zöldellő parkot, mosolygó, maszk mentes emberekkel akik összeölelkeznek. Mindenki önfeledt és boldog. Hülyeségnek hangozhat háttér tudás nélkül de nem az. Ez is egyfajta programozás és egyfajta energia-egyesités.

  2. 1Királyok 17:2-6-ot ajánlom bátorításképp.
   Isten a lehetetlen helyzetekben is gondjukat viseli azoknak, akik bíznak benne.
   Kívánom a legjobbakat, és az egészségügyi szektorban nem is, de máshol találni tud majd munkát – ez legalább is addig fontos, míg a pénznek van értelme és nem teszi “bélyegbelépőssé” a tulajdonosa, aki kitalálta.

 13. a mai őrület: A MOK elnöke szerint vissza kellene térni a védettségi igazolvány használatához
  A MOK elnöke szerint vissza kellene térni a védettségi igazolvány használatához
  A MOK elnöke a védettségi igazolvány használatának visszahozását javasolja, mert ezzel növelhető lenne az oltási kedv.
  https://www.napi.hu/magyar-gazdasag/covid-jarvany-mok-szigor.734494.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

 14. WOW. A kurucon írta valaki és gyorsan kipróbáltam. Hogy hazudik a Google a járványról, NA EZT MUTASSÁK MEG MINDEN ISMERŐSÜKNEK.
  IRJANAK BE A GOOGLE KERESŐNEK EGY TETSZŐLEGES 3 JEGYŰ SZÁMOT ÉS UTÁNA AZT HOGY NEW CASES. Majd irjanak be egy másik 3 jegyű számot és nézzék meg azokat a találatokat. AZ ÖSSZES ROHADT HIR MANIPULÁLT.

 15. A korábbi hozzászólások körét bővítendő.
  Nem vagyok beoltva, és nem is leszek.
  Nem oltásról szólnék, hanem a “sugárterápiáról”, ami számomra már 24/7-ben, valószínűleg sokak számára is, valóság. Május 24. óta fémes fülzúgás, szemirritáció, megégetett bőrfelület, nem napon leégett!, alvászavar, koncentrációzavar, fizikai esettség, stb, jellemzi az életemet. Az intenzitás változó, volt már szinte elviselhetetlen, támadásszerű. Következménye: másnap és harmadnap még oxigénbevitel (folyékony, stabil oxigén), és fájdalomcsillapítás kellett. Ebből kilépni lehetetlen, védekezés fémszövött textíliával, gyakori helyváltoztatással, és grafén-oxid semlegesítéssel (N-acetil-L-cisztein, D3, cink, suramin – fenyőtea) – talán.
  T-Com vezérigazgatóját levélben kerestem az 5G-hatás helyi kivizsgálását kérve. Válaszolt: a T-Com elkötelezett a haladás irányában, s az 5G szinte wellness-kúrának számít, és amúgy sincs még beizzítva a rendszer, továbbá nem hozzájuk tartozik az 5G telepítése. Hazugság, hazugság, hazugság! Annyit tudunk, hogy nem ismeretes, ki kezeli a tornyokat és a használati tartományokat. Hm. Szóval nincs hova fordulni.
  Már csak annyi, biztos, hogy ez 5G? Mi lehet még vagy egyáltalán?

 16. tps://www.alternativhirek.com/2021/08/krisztalina-georgieva-imf-vezerigazgato.html
  Ezt a mérhetetlen pofátlanságot!Beismeri,hogy az egész vakcinázás IMF pénzügyi attrakció,és ez mindenemberi érdeknél fontosabb!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük