18-03 Dr. Stephanie Seneff PhD (USA): COVID-19, Glyphosate, Deuterium és SARS-CoV-2 Vakcinák

Dr. Stephanie Seneff

Dr. Stephanie Seneff PhD (USA)

 • Stephanie Seneff

  Dr. Seneff beszél a betegségről magáról és a glifozát toxicitáshoz való kapcsolódásáról, a COVID-19 vakcinákról, az mRNS vakcinákra koncentrálva.

  Előadásában fókuszál az immunsejtekre, azok mitokondriális hibáira, melyeket a glifozát okoz, és hogyan befolyásolja ez a COVID-19 betegség következményeit. Hangsúlyozza továbbá az NAD(P)(H) Redox rendszer fontosságát a mitokondriális egészség szempontjából, valamint azt, hogy a deutérium és a mitokondriumok hogyan zavarják meg működésüket. Szót ejt az exoszómákról és a MicroRNS -ekről. Kifejezetten a tüske antitestekről és azok autoimmun betegségeket előidéző potenciáljáról, valamint a reverz transzkripcióról és arról, hogy a tüske RNS DNS-sé válhat, és az emberi DNS-be épülhet. Mindezt a deutenomika és deutérium anyagcsere tükrében.

  Forrás:
  https://www.csail.mit.edu/person/stephanie-seneff
  https://stephanieseneff.net/about-me-2/

 • Stephanie Seneff

  Stephanie Seneff az MIT Számítástechnikai és Mesterséges Intelligencia Laboratóriumának vezető kutatója. Kutatási érdeklődése több mint három évtizede mindig a biológia és a számítás metszéspontjában volt – számítási modell kidolgozása az emberi hallórendszer számára, az emberi nyelv megértése algoritmusok és rendszerek kifejlesztéséhez az emberi számítógépes interakciókhoz, valamint a természetes nyelv alkalmazása feldolgozási (NLP) technikák a génjóslatokhoz.

  Dr. Seneff az elmúlt években kutatási érdeklődését a biológia felé irányította. Főleg a táplálkozás és az egészség kapcsolatára koncentrál. 2011 óta több mint 30 közleményt publikált kollégáival együtt különböző lektorált orvosi és egészséggel kapcsolatos folyóiratokban olyan témákról, mint a modern betegségek (pl. Alzheimer, autizmus, szív- és érrendszeri betegségek), adatbázisok elemzése és keresése kábítószer mellékhatások esetén NLP technikák alkalmazásával, valamint a táplálkozási hiányosságokról és a környezeti toxinok hatásáról az emberi egészségre.

  Stephanie Seneff

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük