Nürnbergi per 2.0

Mads Palsvig dán politikus szerint egy új nürnbergi perre lesz szükség még most is, hogy feloldják a korlátozásokat és azt állítják, hogy a vakcina vetett véget a járványnak. Csak azért teszik, hogy elkerüljék a felelősségre vonást.

14 thoughts on “Nürnbergi per 2.0

 1. Fuelmich dr És csapata,vagy Yaeden Hagai nmenzetközi bíróságon beadott keresete nem ezt célozza? ez utóbbinak már van eredménye is, pontosabban határozata, mert az eredménye az lenne, ha ezeket a pszichopata népírtókat felakasztanák NYILVÁNOSAN., KÖZTÉREN,NEM A TV-BEN, hiszen ott csak manipulált dolgokat látunk.

  1. Tudomásom szerint dr. Füllmich jelenleg Amerikában turnézik a csapatával, nem világos, hogy milyen céllal. Talán pénzszerző körúton van? Mindenesetre én személy szerint nem sok reményt fűzök hozzá. A tényállás világos, a bizonyítékok összegyűltek, mire várnak még? Vagy az egész csak a szokásos pszichológiai hadművelet: hadd higgye a nép, hogy történik valami, és maradjon a fenekén?

  2. Mindig rengeteg erőt ad, amikor ilyen kezdeményezésekről értesülök és szerintem az a jó, ha minél többen és minél többször kezdeményeznek, ahogy a videóban is mondták, napi szinten kell tenni valamit (épp úgy, ahogy ezek a szemétládák is teszik ellenünk csak azért, mert már a kenyeret is sajnálják a poor néptől).

  3. Az ezredfordulón dolgoztam egy munkahelyen, ahol elromlott egy gép. Az “illetékes elvtárs” jelezte a “Vezetőség” felé. Ám változást MÉGSEM történt, míg ott voltam, közel 3 hónap alatt! Pedig egy TERMELŐ gépről volt szó!
   Mit látok most? 3 hónap lassan eltelt megint, és NEM a Gyárban!
   A PCR tesztet visszavonták Amerikában és NEM használják. Itt, Európában, Németországban mégis a megfázásos tüneteket “Pozitív eredményű KovID” tesztnek nyilvánították (egy esetben biztosan), tehát ezt használják még most is!
   Miért érdekes ez?
   – Dr. Reiner Fuelmich
   – Michael Yeadon
   – Robert Malone
   Ismert nevek, no de kinek ismertek? Sokan várnak rájuk, és mit tettek/tesznek? Ők NEM megváltók! (az Jézus) Mégis úgy tekintenek rájuk, mintha elhoznák a “Boldog új világ”-ot.
   Valamiért az “Egy fecske nem csinál nyarat” közmondás jut eszembe.
   És más! Váci Mihály is megírta: „Nem elég!”
   Nem elég jóra vágyni:
   a jót akarni kell!
   És nem elég akarni:
   de tenni, tenni kell!
   A jószándék kevés!
   Több kell: – az értelem!

   Hol tartunk most?
   Várunk a jóra!

   Sokan nem ismerik a „Sok lúd dinót győz” közmondást. Nos! Itt tartunk.

   Én nem vagyok, ügyvéd, sem jogász, sem orvos, sem oltáskárosult, sem annak hozzátartozója, de!
   De, mit látok? „Meghalt a hozzátartozód?” „Sajnos az enyém is” :((
   Eredmény: Gyászoljuk együtt!
   ((érdekes, hogy oltás előtt minkét személy makkegészséges volt. mégis mit tesznek? semmit))

   Szóval azt látni, amit a matematika is tagad: 1+1+1=0 Más szavakkal. 3 ember összefog és semmit sem ér el(?)
   Vagy nem fogtak össze?
   Mit érne, ha vennék egy telket ahol a “pusztába” lehet kiáltsa bárki a sérelmét. Ám ha összefognak, akkor talán eredményre jutnak. Nem így van?

   Váci Mihály előre megfogalmazta a választ: Nem elég!

  1. Még ha csak a covid lenne… de dübörög a great reset meg a new normal (meg amióta Magyaroszág jobban teljesít azóta 200-ról 380 lett az euró):
   Az Uj Normalitas – dokumentumfilm részlet, 1. rész
   https://www.youtube.com/watch?v=vgJROG-9do4

   Az Uj Normalitas – dokumentumfilm részlet, 2. rész
   https://www.youtube.com/watch?v=_BvjQWViJps

   Az évszázadokon átívelő illuminati terveiket nem fogják feladni, s főleg nem akkor amikor már a célegyenesben vannak.
   A sok okostelefonos faszbúk és gugli nyomkodó, meg kikövezte nekik az utat.

   > Így nem lehet és ilyen világban nem is akarok élni
   Akkor tessék úgy szavazni.
   Az orbánt már ismerjük 12 éve, ez a márki zay meg 14 éve kanadai állampolgár és most hirtelen feltámadt benne a haza szeretet, ez akar Magyarország miniszterelnöke lenni ?? KDNP-s is volt ? mintha ismerős lenne ez a kdnp valahonnan mintha a kdnp-t a fidesz bekebelezte volna. Még azt is el tudom képzelni hogy annak a kanadai justo trudonak a haverja és együtt fognak diktatúrát csinálni itt magyarban, a dobrevvel, meg a gyurcsányal meg a többi kommunistával, ja és a fidesz-KDNP orbánnal együtt fogják kivitelezni a WEF utasításait. És a sok agyhalott ember, de főleg a korrupt nyugdíjasok azért a pár ezer forintért amit ad nekik az orbán meg is szavazzák.

   És ha bevezetik a csak és kizárólagos digitális pénzt, akkor az oltatlanoknak zárolják a számláját és akár éhen halhat, de ha csak egy rossz szót szólsz a rendszer ellen akkor megint csak, és bármi olyat csinálsz ami a hatalomnak nem tetszik akkor elzárják a pénz csapot és ha nem akarod önként megváltoztatni a nemedet akkor megint csak elzárják a pénz csapot és a vége az, hogy önként fogsz éhen halni.

   Szóval a kovid az csak a jéghegy csúcsa. Ja és az ukrán biolaborokban mivel is foglalkoztak ? Újabb vírusok fertőzőbbé tételével, meg terjedésével, aki azt hiszi, hogy vége van a járványnak, az nagyon pofára fog esni, mert helyette lesz újabb és újabb és újabb és újabb vírus és ezekhez újabb és újabb és újabb és újabb vakcina ameddig bele nem döglesz. Bill gates megmondta a vírusok évtized fog következni.

   Kész, ez a forgatókönyv, és ameddig a faszbúkosok csak a okostelefonjukat tudják nyomkodni és a nem WEF pribékek torkát szorongatni addig semmi változás nem is lesz, csak ELŐRE MEGYÜNK (a szakadékba) NEM HÁTRA.

 2. Abban igaza van a dán parlamenti képviselőnek, hogy még nincs vége a kovid-terrornak, csak némi szünetet tartanak az értelmi szerzők, hogy hamis biztonságérzetbe ringassák az embereket, és készületlenül érje őket egy eddiginél is sokkal brutálisabb jogfosztás-sorozat. Elvégre olyanok irányítják ezt a pszichológiai hadviselést az emberiség ellen, akik rengeteg tapasztalattal rendelkeznek az elmekontroll és a tömegmanipuláció terén.
  Na és ki fogja bíróság elé állítani és elítélni a globális pharmacídium értelmi szerzőit és végrehajtóit? Talán a háttérhatalom által irányított, velejéig korrupt és romlott gazságszolgáltatási rendszer? Vagy a kilóra megvett, megzsarolt és megfenyegetett politikusok és “szakértők” majd önként feladják magukat?
  Ha valaki korábban bankár volt, mint a szóbanforgó dán képviselő, akkor ilyen fokú naivsággal biztosan nem lehet vádolni. Valószínűleg egyszerűen szavazatokat akar besöpörni, hogy jól tejelő képviselői állását továbbra is megtarthassa. Ismerős valahonnan?

 3. Sajnos az összeesküvés tervezői mindig egy lépéssel előttünk járnak, ezt az egészet már nagyon régen megtervezték, és előre látták az ellenállást, ezért gondoskodtak arról hogy minden országban az ő embereik legyenek hatalomban, és a bíróságokon is az ő embereik hozzák a határozatokat. Ezért nem igazán látom, hol és hogyan lehetne egy új Nürnbergi Pert létrehozni?

 4. https://www.szilajcsiko.hu/single-post/magyarok-vilagszovetsege-meg-kell-akadalyozni-a-who-kormanyok-feletti-mukodeset-level-adernek

  Törölte a videót a YouTube.

  Az szerintem továbbra is hátráltat, ha a vírus szót használjuk.
  A biolaborokban hullamérgekből és erősen mérgező adjuvánsokból és chip alkatrészekből készítenek méreg koktélt, mint a Hófehérkének szánt almát.
  Igazából ilyen mérgezett alma-oltás járvány van. Ennek a tüneteit látjuk.
  A jövőben pedig bármelyik ” ételbe” közvetlenül bármi belerakható, pl. akár darált mérgezett biolabor kullancs. Nem lesz vizsgálva se az ehetőség, se az összetétel.
  Ahogy most a méreg oltás világ engedélyeztetés zajlott, láthatjuk. Mitől is várhatnánk jobbat?

  Vajon mire számítanak a mai parlamenti pártok tagjai és szavazói? Hol élnek?
  Meddig fognak /akarnak élni?
  Én úgy érzem a tapsviharokból, mindegyikük szimplán eugenika hívő.
  Szó sincs zsarolásról.

 5. Most olvastam:
  A hágai Nemzetközi Büntetőbíróság nem folytat büntetőeljárást Coviddal kapcsolatos “bűncselekmények” ügyében.
  A Nemzetközi Büntetőbíróság, vagy ICC az első állandó nemzetközi büntetőbíróság, amit azért hoztak létre, hogy a legsúlyosabb bűncselekmények esetében ítélkezzen, mint amilyenek az emberiesség ellenes bűntettek is. A bíróság székhelye Hágában van. Az ICC működését egy 2002-es nemzetközi egyezmény, a Római Statútum szabályozza.Az ICC a csak ideiglenesen (220 napig) működő, a második világháború után, 1945-ben a Harmadik Birodalom bűnöseinek elítélésére létrehozott nürnbergi per örökségét viszi tovább. A nürnbergi per során alkották meg a Nürnbergi Kódexet is. Utóbbi az emberkísérletek etikai, de jogilag nem kötelező magatartási kódexe. A nürnbergi perrel ellentétben a Nemzetközi Büntetőbíróságon a maximális büntetés nem a halálbüntetés, hanem az életfogytiglani börtönbüntetés.Hogy jelenleg milyen ügyekkel foglalkozik az ICC, és milyen vizsgálatokat indítottak, az a bíróság honlapján itt, itt és itt olvasható. Világjárvánnyal kapcsolatos pert nem találni ezek között az ügyek között.A koronavírussal kapcsolatos panaszok az ICC hatáskörén kívül esnek.Az AFP megkérdezte az állításról a Nemzetközi Büntetőbíróság ügyészi hivatalát is, ami az emberiesség elleni bűncselekmények miatt indított büntetőeljárások kezdeményezéséért felelős.2022. január 26-án, hetekkel az itt ellenőrzött posztok és cikkek megjelenése után, az ügyészség szóvivője e-mailben azt írta: “Mint azt Ön is tudhatja, a Római Statútum 15. cikke értelmében a világ bármely pontjáról bármely magánszemély vagy csoport küldhet információt (“kommünikét”) állítólagos bűncselekményekről az ICC ügyészének, aki köteles a kapott információk titkosságát megőrizni. Ezért Hivatalunk általában nem kommentálja az ilyen közléseket, azon túlmenően, hogy megerősíti a közlés kézhezvételét, ha a feladó ezt a tényt nyilvánosságra hozta”.Az ICC által küldött átvételi elismervény csak azt jelenti, hogy a dokumentumot a bíróság megkapta, és nem jelenti azt, hogy vizsgálatot indítottak vagy fognak indítani.”Minden ilyen közlés esetében Hivatalunk a Római Statútummal összhangban, teljes függetlenséggel és pártatlansággal elemzi a benyújtott anyagokat. Ennek a folyamatnak az első lépése annak értékelése, hogy a kereset olyan ügyre vonatkozik-e, amely kívül esik a Bíróság hatáskörén”.”Általánosságban elmondható, hogy a Hivatal eddig a Coviddal kapcsolatos közléseket elutasította, mivel azok nyilvánvalóan kívül esnek a Bíróság hatáskörén” – írta az AFP-nek adott válaszában.
  A teljes cikk:           
  https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/KtbxLwgddjNKBJkwDtczMJPLrRkBmvcNXB?compose=new

  1. Sajnos erre a pofátlan hárításra számítani lehetett a globális gazságszolgáltatási rendszer részéről. Nem fogják elismerni az illetékességüket az emberiség elleni kovid-bűncselekmények elbírálásában, mert akkor a saját kenyéradó gazdáikat kellene bíróság elé állítani, azt pedig nyilvánvalóan nem merik. Pitiáner bűnözőket elítélnek, nagyhatalmú politikusokat nem, pláne nem a háttérhatalmi játszmák értelmi szerzőit. Nem lesz nürnbergi per 2.0, mert nincs olyan bíróság, amelyik ezt lefolytatná. Akik a hatóságokban reménykednek, csak ámítják magukat és másokat. Ennek a velejéig romlott és korrupt globális rendszernek egyetlen eleme sem maradt, amelyik védelmet nyújtana a közelgő teljes jogfosztás, a digitális rabszolgaság és a betegségügyi diktatúra ellen. Magunkra maradtunk! Jobb, ha tisztában vagyunk ezzel és nem várunk külső segítségre, mert akkor várhatunk ítéletnapig!

   Az elmúlt két évben a kovid-hisztéria megmutatta, milyen mélyre süllyedt a jogász szakma. Náluk jobban már csak az orvostársadalmat sikerült lezülleszteni szakmailag, erkölcsileg és emberileg – kivéve egy törpe kisebbséget, mint pl. az “Orvosok a tisztánlátásért” tagjait, akik előtt le a kalappal, hogy a kovid-terror közepette is megőrizték a tisztességüket!

   1. Az idióták (jogászok, orvosok és mindenki, aki beáll a sorba) abba bele sem gondolnak, hogy így ők és az ő családtagjaik is el fognak pusztulni?! Csak úgy kérdezem…

    1. Egy társadalomtudós szerint (a nevére momentán nem emlékszem) azt mondta, hogy az emberek 30%-a teljesen agymosott, és bármit be lehet nekik adni: ők a “parancsra tettem” végrehajtók, önálló gondolkodásra képtelen, feltétlen engedelmességre kondicionált rabszolgák, akik között a társadalom minden rétegéből találunk egyedeket. Ők világéletükben azt tették, amit az autoritás (sötét öltöny, fehér köpeny, bírói talár, rendfenntartó egyenruha) parancsolt nekik, mert nem képesek ennél többre. A hosszú távú következményeket sem a maguk, sem az ivadékaik számára nem képesek felfogni. A kovid-terror végrehajtóinak többsége ide tartozik, beleértve az orvosok és jogászok egy részét is.

     A másik 30% nonkonformista, aki mindent megkérdőjelez és képes önállóan gondolkodni. Őket nem lehet beetetni kamu statisztikákkal, napi 24 órás sulykoló propagandával, vagy csak rövid ideig, mert alapvetően szkeptikusak, inkább a saját szemüknek hisznek, mint a hatóságnak, és könnyen gyanút fognak, ha ellentmondásokkal találkoznak.

     Sajnos van még 40% ingadozó (az angol úgy fogalmaz, hogy “sitting on the fence”), akiken az emberiség sorsa áll vagy bukik, mert ők aszerint hajlanak ide vagy oda, hogy melyik oldal véleménye szolgálja a saját érdekeiket, illetve melyik oldal áll nyerésre. Ide tartoznak azok, akik tudják vagy sejtik, hogy a méreginjekciók károsak, és csak azért hajlandók beadatni, mert féltik az állásukat, egzisztenciájukat. Abban reménykednek, hogy valahogyan mégis megússzák. Ha úgy látják, hogy van esély a nyerésre, akkor hajlandók a jó oldal mellé állni.
     Ebbe a 40%-ba tartoznak azok a jogászok, orvosok és “szakértők” is, akik sejtik vagy tudják az igazságot, mégis hallgatnak, kollaborálnak, anyagilag hasznot húznak az egészből. Ha tisztában is vannak a hosszú távú következményekkel, akkor is abban a tévhitben élnek, hogy ők és ivadékaik lesznek az Új Világrend és a Nagy Újraindítás haszonélvezői, mert a szolgálataikat a globalogazdi busásan megfizeti, és nem lesznek áldozatai a közelgő jogfosztásnak, digitális rabszolgaságnak és genocídiumnak. Azt hiszik, ők külön elbánásban fognak részesülni. Nem fogják fel, hogy ők is csak eldobható eszközök, “járulékos veszteségek” lesznek, mint mi mindannyian. Szerencsére közülük kerülnek ki azok a bennfentesek, kiszivárogtatók (pl. a Pfizer volt alelnöke, vagy az mRNS technológia feltalálója), akiknek végül megszólal a lelkiismerete, és a világ elé tárják, hogy mi folyik itt. Ha sikerül tudatosítani ezzel a kollaboráns csoporttal, hogy ők sem “kiválasztottak”, és végül ugyanúgy a süllyesztőbe kerülnek, mint mi, akkor talán többen fognak átállni a jó oldalra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük