Dr. Lee Merritt: a tüskefehérje és a vakcina, mind biológiai fegyverek


https://www.bitchute.com/video/sXXbepNy82UT/


Eredeti videó: https://www.brighteon.com/82556086-8efb-4f00-b58b-950c95dff615

6 thoughts on “Dr. Lee Merritt: a tüskefehérje és a vakcina, mind biológiai fegyverek

 1. Sajnos minden igaz amit elmond a dr.nő. Elképesztő, de így van. A könyvet meg kellene valahonnan szerezni, az is lehet hogy betiltott.

  1. Az alábbi irományról lehet szó – nem tiltott olvasmány:

   “Silent Weapons for Quiet Wars. An Introduction (sic > Introductory) Programming Manual” (1979)
   http://www.coalitionoftheobvious.com/SILENT_20WEAPONS_20for_20QUIET_20WARS.pdf

   https://archive.org/details/silentweaponsforquietwarsanintroductionprogrammingmanual

   Nem pedig erről –

   Tévesen egy ugyanilyen címet viselő, egyébként sci-fi/horror novellagyűjtemény (Cody Goodfellow, 2009) borítója tűnik fel a videóban (@6.47-54).
   https://www.goodreads.com/book/show/7142832-silent-weapons-for-quiet-wars

 2. 4 napon belül 6 focista lett szívroham/-leállás áldozata –

  Dec. 22: Mukhaled Al-Raqadi (29), Ahmed Amin (24);
  Dec. 23: Marin Cacic (23), Adrien Sandjo (18);
  Dec. 24: Nemanja Mirosavljevic (25);
  Dec. 25: Sofiane Lokar (30).

  https://anti-empire.com/climate-change-claims-its-4th-footballer-in-a-week/ 2021.12.27.

  https://www.breakinglatest.news/sports/adrien-sandjo-a-footballer-who-died-at-18-after-an-illness-on-the-pitch/ 2021.12.24.

  ‘Nemanja Mirosavljevic passed away as a result of a heart attack’
  https://new.fox-24.com/sport/news/37871.html 2021.12.25.

  A “Covid-1984 védőoltásra” koreografált csocsóasztal manapság így néz ki –
  https://dailystormer.su/wp-content/uploads/2021/12/bbbbbb.jpeg

  Mi lesz így OVi bácsi kedvenc sportjával?!

 3. Én azt vettem észre, hogy azokra a túlélni vágyókra, és normálisan élni vágyókra hárul a helyzet normális vágányba visszaállítása, akik két(több) lépésben képesek gondolkozni. Pl. ha utazni szeretnék, akkor ahelyett, hogy előtte mindig beadatok egy oltást, összefogok a többiekkel- tömeget képezve,- és elérem a korlátozások megszüntetését, és utána szabadon utazhatok. És rajtam kívül mindenki más is ezzel válik szabadon utazóvá.
  A szolidaritás elv, a józan tudományra hallgatás, és esetleg még a szükségletek kielégítésének priorizálási képessége szükséges ahhoz, hogy a VÉGE bekövetkezzen. Remélem, azért sok oltott is megérti a “több lépcsős” elvet, és a szabadság megmarad. Egyébként a Föld nem marad meg, senki és semmi.
  Remélem az is látszik, hogy igazából egy probléma van, mégpedig az a gondolkozás a class-okról, és az a nagyon szegényes, átgondolatlan és elnagyolt probléma megoldási nézőpont, ami a silent weapons anyagban szerepel.
  “A zűrzavarban nyereség van” fő elv eléréséhez a mentális leépítés “silent weapon” módszerét leírom, nem szó szerinti fordítással::
  “A valóban fontos dolgoktól való elterelés a következőkkel érhető el:
  -az elme kikapcsolása; mentális tevékenységek szabotálása; biztosítva ezt az alacsony színvonalú matematika, logika, rendszer tervezési és gazdasági közoktatási programokkal, és a technikai kreativitástól való elriasztással.
  -az önelégültség növelése és az érzelmi és fizikai tevékenységekbe való belemerülés biztosításának módja:a médiában, különösen a TV-ben és az újságokban lankadatlan érzelmi sértések és támadások mutatásával (mentális és érzelmi nemi erőszak:folyamatos szex, erőszak és háborúk), ezzel megadva “nekik” (a rabszolgásított senkiknek) azt, amire vágynak, ami nem túlzottan “elgondolkodtató”, és eközben megfoszt attól, amire valóban szükség van.
  -a történelem és a jog átírásával alá kell rendelni a nyilvánosságot egy “deviáns” teremtés képnek, ami áthelyezi a gondolkodást a személyes szükségletekről a kívülről gyártott prioritások magasságába.” (ha jól értem, egy hamis eszményképnek való önkéntelen behódolást, megfelelést akarnak ezzel elérni).
  Minden leépítést és kiszolgáltatottságot politikában a “without thinking” és a “destroy the enemy” jelszavakkal kell stabilizálni, ezzel kell érvényt szerezni, szerintük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük