10 thoughts on “Magyarok Világszövetsége 2022.03.15-ei ünnepség

 1. Mostanában ezen érdekességeket gyűjtöttem – megosztom, a köztük felfedhető összefüggésekkel együtt.

  No, hát az illető elmondja hogy mindjárt a Covid-oltás után kidőlt a sorból éppen a Covid-betegségnek nevezett tünetekkel.
  Neuro disease after vaccine with Nikk
  https://www.youtube.com/watch?v=lB5oR2gFQEw
  “Nikk describes her experiences after vaccination and her struggles to be heard, thank you Nikk. This is the link referred to in the discussion, https://www.c19vaxreactions.com
  (C19 vax reactions)

  Bombahír, ráadásul egy mainstream forrásból.
  Egy újonnan közzé tett Pfizer-dokumentum szerint, csak a Pfizer 158 ezer súlyos vakcina-sérülést jegyzett fel, csak éppen eltitkolni kívánta a dolgot, na nem sokáig csupán 75 évig. Bírósági határozat kötelezte őket a publikálásra.

  Pfizer vaccine: New documents uncover a shocking 158,000 adverse events
  https://www.express.co.uk/life-style/health/1577745/Pfizer-vaccine-side-effects-adverse-effects
  The Pfizer documents
  https://www.youtube.com/watch?v=7YOD9drZasM

  Ennek ellenére Gates, eme népirtó “vakcinák” atyja, a plandémia, a lezárások, a maszkabál, az összes “Covid-intézkedés”, azaz a minden idők legnagyobb méretű emberiség ellenes bűntettei mögötti főkolompos, most azon szomorkodik, hogy a csudába is, a természetes immunitás jobban működik mint az ő vakcinái. Szerinte az a gond az, hogy ezen vakcinákat nagyon megkésve dobták piacra (!), majd beharangozza, hogy legközelebb már jóval gyorsabban reagálnak majd. (Szóval tervezik a legközelebbit)
  https://newsrescue.com/bill-gates-sad-omicron-a-type-of-vaccine-gives-immunity-promises-world-new-dangerous-disease-will-come-next/

  Kérdés, ami idekönyörgi magát:
  Tényleg nem képes az emberi faj arra hogy megszervezze önmagát arra a szintre ami lehetővé tenné ezen új mengelék csapata leállítását?
  És egy Vonnegut idézet:
  “Nincs jó ok arra, hogy a jó ne győzhessen a gonosz felett, csak az kell hogy az angyalok a maffia mintájára szerveződnek.”

  Mert amíg a vírus-narrativát meglovagló világrengető bűnözők szabadlábon rohangálnak, számolatlanul fogják gyártani a “járványokat” az azt megelőző vakcináikkal majd eme áljárványokra reakcióként kötelezni fogják újabb méreg-oltásaikat, amelyek majd újabb áljárványokat (=tömeges megbetegedéseket a vakcinák rövid és hosszú távú következményeiként) hoznak majd magukkal.

  Egészen addig, amíg a nagy többség elhiszi hogy valami “halálos mikróbák” ugrálnak két ember között, addig VÉGÜNK. Értitek? VÉGÜNK. Teljesen mindegy ki mennyire magyar, mennyire okos, mennyire keresztény és hányan hisznek egy változásban és sorsfordulóban. Addig amíg a halálos vírus meséjének pandémiája létezik, addig nem lesz sorsforduló. Addig a Gates-féle androidok szabadon, demokratikus módon sőt filantróp köntösben kiirthatják az egész emberiséget, arra az orbitális hazugságra alapozva, hogy félnünk kell egymástól az ő “oltásaik” nélkül.

  Egyedül az akadályozná meg e tervük, ha a többséghez elérne a legértékesebb információ e témában, az, hogy olyasmi mint vírus nem létezik, illetve amit annak neveznek nem betegségek okozója hanem valamely fizikai vagy lelki mérgezés, illetve vitaminhiány következménye.
  https://mask-covid.info/wp-content/uploads/2020/12/The-Contagion-Myth-Notes-Synopsis-1.pdf

  Ez az info nem új ezen a blogon, messze nem új. Kérdés, miért került le ez a tárgykör az asztalról és miért került le ez a témába vágó videó a honlapról?
  https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-stefan-lanka-pandemia-szinhaz-2009/

  1. Én már kezdek eljutni oda, hogy nem most lesz az a korszak, amikor erre a felfedezésre (nincs megbetegítő virus, azok elhalt sejtdarabkák) tömegesen eljutnak. A nagy felszabadulásokat úgyis mindig mindenki egyedül teszi meg. Átfogó paradigmaváltás csak kényszerűségből (szenvedéssel) vagy felső irányításra történik, ezt meg az “okosok” úgyse akarják.
   Már csak arra lennék kíváncsi, hogy ezeket (ti. az úgynevezett “virus” nem betegit) tudják- e az oldalt működtető orvosok. Mert ha nem, akkor az is baj ?, ha meg igen, de csak azért nem mondják ki a valóságot, mert akkor elvesztenék támogató emberek tömegét, az is baj ?. Na mindegy.
   És még egy felvetés. Valószínűleg ha kiderülne világszerte ez a dolog, hogy nem fertőzzük egymást, maximum információt áramoltatunk, és ennek megfelelően összehangoljuk a méregtelenítési időszakot ( mint ahogy nok a menstruációt a kísérletben) , akkor is a többség ugy döntene, higy őneki márpedig senki ne hangolja be, hogy mikor méregtelenítsen, és kéri a tünetelnyomó szúrásokat és “gyógy”szereket, mert fél attól, hogy a méregtelenítési folyamatba belehal. Na így alakul ki a rák, mert annyi méregtelenítést nyomtunk el gyógyszerekkel és szúrásokkal hogy a szervezet már csak lerakatba tudja tenni azt a nagy mennyiségű mérget.
   A kérdésem a doktor urakhoz: mi a véleményük dr Stafan Lanka, dr. Tom Cowan által hangoztatott és bizonyított állításokkal kapcsolatban. —-》nincs vírus, az nem az, aminek mondják.

 2. Kiegészítés az előző kommentemhez:
  Ideje leállítani az egész pandémia-színházat, mielőtt nem késő, és elejét venni a következő ehhez hasonló áljárványoknak.
  A Sars-Cov-2 “vírus” nem vírus, és amit e vírusnak neveznek, annak semmi köze a Covid-19 nevű betegséghez.
  A spanyol náthát is tömeges vakcina-kampány okozta, miként a jelen “járványt” is.
  Azok a valódi “laposföldhivők” akik elhiszik a fertőzés-mesét, és a Kaufmann, Cowan, Lanka féle társaság a jelenkor Galilei-féle alakjai.

  Right Now – Gareth Icke Talks To Dr Tom Cowan About The Invisible Virus & The Covid Cult
  https://www.bitchute.com/video/BF32yffm9ilo/

  Dr. Stefan Lanka – Pandémia-Színház (2009)
  https://www.bitchute.com/video/n6iPlmh1j0OS/

  Spanyolnátha – Tömeges halál a tömeges oltások miatt?
  (kla.tv magyar felirattal)
  https://www.bitchute.com/video/TdSuTiLP0lGG/

  “A koronavírus veszélyének hangsúlyozása érdekében a média rendszeresen utal az 1918-as „spanyolnáthára”, amely állítólag 20–100 millió ember halálát okozta. De a veszélyes influenza kórokozó elméletét nem lehet megerősíteni. A történelmi forrásokból teljesen más tények kerülnek napvilágra.

  A „spanyolnátha” 1918. augusztusában kezdődő második hulláma főleg az erős immunrendszerű, fiatal újoncokat érintette. A betegség utolsó szakasza megkülönböztethetetlen volt a mai úgynevezett „ebolától” (szintén extrém oltási reakció): a fiatal áldozatok milliói folyamatosan növekvő, súlyos fizikai fájdalomtól szenvedtek… majd egyre inkább vérezni kezdtek az orrukból, a fülükből, a szemükből és minden nyílásukból. Vért köhögtek, és egyre erősebb belső szervi vérzés keletkezett, amellyel együtt végül iszonyatos fájdalmak közt haltak meg, mert saját szervezetük – az oltások által félrevezetve – belülről kezdte enni őket…

  Források, linkek:

  Oltási jelentés Hans Tolzintől 2005. nov/dec: Az 1918-as amerikai oltás-polgárháború és az alatta lévő spanyolnátha talánya
  https://www.impf-report.de/download/impf-report_2005.pdf

  „Christian Science Monitor”, 1918. február 22, 1. o.

  Oltási jelentés Hans Tolzintől 2005. júl/aug: A madárinfluenza és az üzemi gazdálkodás tabu; a 19. oldaltól
  https://www.impf-report.de/download/impf-report_2005.pdf

  Jon Rappoport, 2004. február, eredeti forrás: Eleanora McBean PhD, N.D. „Vakcinázás elítélve”, 2. fejezet
  http://www.newmediaexplorer.org/sepp/2004/02/07/the_avian_flu_and_drugless_doctors.htm

  Kent-Depesche 2020/09+10, Sabine Hinz Verlag: 8. o.
  https://www.yumpu.com/de/document/view/63481486/es-reicht

  Kísérletek önkénteseken az influenza (spanyolnátha) terjedésének okának és módjának meghatározására, Higiéniai Laboratórium Közlemény 123., 1921. február – Pénzügyminisztérium, Egyesült Államok Közegészségügyi Szolgálata
  https://archive.org/details/experiments-upon-volunteers-to-determine-the-cause-and-mode-of-spread-of-influen/page/n171/mode/2up

  1. Tisztelt A.Éva !

   Sokaknak elmondtam, és pont a covid kapcsán, ezért leírom ide is, mivel bizonyos tünetek igen hasonlóak voltak a fentebb leírtakhoz.

   2018. márciusában ( ha jól emlékezem ?) a “szokásos” érzés, kiráz a hideg, oké, mindjárt lázas leszek, valamit elkaptam, gyerünk az ágyba !
   Nem szoktam orvoshoz rohangálni, amikor én már orvoshoz megyek, akkor valóban baj van.

   Először csak fájni kezdett a torkom, utána iszonyatosan élesen, nem igazán a “megszoktam” kategória. Lassan teljesen elment a hangom, pár nap alatt eljutottam oda, hogy reggelente véres gennyet köhögtem fel, véres genny darabokat fújtam ki az orromból, és a szemem is “beragadt”, mert onnan is genny és vér folyt, szivárgott !!! Ja és még egy, nagyon erős köhögési rohamaim is voltak, volt, hogy végig “ugattam” az éjszakát.

   2018. tavaszán !!! Miután egy hét után sem tudtam magam jobb állapotba hozni, utána azért orvoshoz mentem, és két antibiotikum kúra után lett emberi állapotom, a szemembe is antibiotikumot kellett csepegtetnem, és oda is két kúrát , hogy a tünetek szűnjenek, és megszűnjenek ! ( Miért antibiotikum ??? Mert egyenlőre nincs más, és használt is, így két dózisban, közte a kötelező három hét !)

   A köhögési rohamaim ugyan csökkentek, de csak igen lassan, és legalább két hónapba tellett, vagy még tovább, amire lasanként megszűntek !

   Akkor most felteszem a költői kérdést, hogy akkor ez mi volt ??? Sejtéseim vannak, chemtrail, plusz HAARP ! “Időjárás”, meg nanotechnológia !

   Na, innentől datálódik, hogy ipari mértékben “zabálom” a vitaminokat, nem az ajánlott egy – két bogyókat. Mostanra a nyögdíjamból vagyonokat költöttem és költök “bio bogyókra”, meg egyebekre. Innentől ha “beteg is voltam” ( ?), sokkal kevésbé vettem észre, illetve szinte észre sem vettem !!! Már az előzményekhez képest.

   A konklúzió az, hogy mi lett volna, ha már “ki van hirdetve”, hogy döglesztenek bennünket a már megszokottól eltérően ? Bezártak volna mint fertőző majmot ? Esetleg eltesznek láb alól, gyógykezelés címén ? Csak költői kérdések !

   Az akkori állapotom, és a vele járó “élmények” erősen bevésődtek. NEM INFLUENZA VOLT !!!

   De, MERT VALAMIÉRT KEGYELTJE VAGYOK A JÓISTENNEK, ( ??? ), EZT IS MEGÚSZTAM, MINT 20 ÉVESEN A PERFORÁLT VAKBÉLGYULLADÁST ! VOLTAM 38-39 FOKOS LÁZAS, NYÁRON, HÓNAPOKON KERESZTÜL, NEM MENTEM ORVOSHOZ !!!
   VAGYOK ! MERT NEM VOLTAM SOHA “BECSINÁLVA”, HOGY JÉZUS MÁRIÁM, DE BETEG VAGYOK !!!
   ÉS BÍZTAM ÖNMAGAMBAN, ÉS BÍZTATTAM MAGAM, HOGY MAJD ELMÚLIK ! ÉS ELMÚLT ! EZ AZ A ( talán ?) SEGÍTS MAGADON, ÉS AZ ISTEN IS MEGSEGÍT.

   Nem akarom mindenáron megmagyarázni, csak leírtam, hozzáértők számára, hogy ez volt, velem történt, nem hallomásból tudom. Megjegyzem nagyon pokoli napok, hetek voltak, főleg a köhögés és a láz miatt, de soha nem voltam kétségbeesve, és úgy szidtam a betegséget, mint két Dréher kocsis, egészen ordenáré módon, a végén már nem bírta a káromkodást, és eltakarodott .

   Sok kór, meg a kor megrágott, de lélekben nem vagyok behorpadva.
   Pedig tudnék panaszkodni, lenne mit, de juszt sem !
   A franc egye meg a bajt és a bánatot, meg akik okozzák, azokat is ! Beleröhögök a pofájukba, és szemen köpöm őket az igasággal, egészséges lélekkel. És nagyon jólérzem így magam.

   Tisztelettel,: a PorSzem

   1. Kedves G.I.,

    Nem kell, hogy egyetértsen azzal, amit szeretnék megjegyezni. Kérem engedje meg mégis a gondolatot, mivel kiéreztem némi további kérdést a leírtakból.
    Én úgy gondolom, hogy a szervezet is tud “figyelem elterelni” vagy preferálni, ha többféle ártó behatással kell megküzdenie.
    Így pl. két hónap kellett a gyógyuláshoz, miközben az antibio kiváltott egy másik, gyors, erős, mély tünet fedő hatást.
    Egy másik ‘ok-okozat’ kapcsolat is közrejátszott a történetében.
    Olyan a fizikai hatásokra adott reakció, mint a szellemiekre. Most 2023 március az 5G világszintű indítási dátuma, de közben van egy erős, figyelem elterelő háború.

    1. Kedves Hegedűs A. !

     Tisztelettel, a pszihoszomatikus tünetekkel tisztában vagyok, meg azt is tudom, hogy a szervezet védekezése az, amit már betegségnek érzünk, tapasztalunk. A fertőzést, a megbetegedést, vagy nevezze aminek akarja, természetesen csak a szervezet reakciójakor vesszük észre. Ez tény.

     Tisztában vagyok avval is, hogy “behorpadt” lélekkel élő emberek hogyan “halmoznak fel” testi elváltozásokat, tüneteket.

     Ami meg az antibiotikumot illeti, valamit tenni kellett a semmi helyett ! Hogy milyen összefüggések vannak a hatásmechanizmusokban, nem taglalom, mert nem értek hozzá, felületes, bizonyos ismereteim vannak, slussz.

     A vírus, nem vírus kérdéshez, relatíve szkeptikusan állok hozzá, mert valaminek lennie kell, ami kódolja, vagy dekódolja a DNS-t, vagy nevezzük összefoglalóan, a szervezetet, mivel ha az a “valami” nem lenne, nem volna vakcina !!! De van !!!

     Eddig én úgy határoztam meg a “vírust”, saját magamnak, hogy ez egy genetikai kód, amivel befolyásolni tudnak, lehet, és akarnak !?
     A baktériumokról tudom, (?) amit tudni érdemes, vagy kell, hogy élő, hogy organizmus, és evvel a tudásom kimerült !

     A vírus létét, nem létét nem vitatom, semmilyen ilyen irányú műveltségem nincs, illetve abszolut, a kívülálló tudása az enyém. Mivel nincs semmilyen tanult képzettségem az emberi testtel kapcsolatban, orvosi szempontból, ezért nem kívánok részt venni olyan vitákban, amihez komolyabb orvosi hozzáértés szükséges !

     Bizonyos ismeretekkel azért rendelkezem, és csak abban foglalok állást, arról mondok véleményt, amit biztosan tudok, amit nem, ahhoz vagy nem szólok hozzá, vagy ha igen, akkor hangsúlyozom, hogy “gondolom”, tehát hipotézis, feltételezés.
     Elnézést, ha nagyon iskolás, szájbarágós voltam !

     A kényszer szülte “mesterségem”-ből kifolyólag olyan területekre nyertem rálátást, amit nem hogy nem tanítanak az egyetemeken, de hangosan lehülyézik azt, aki állítani meri a tapasztalatait ! És itt hangsúlyozottan a tapasztalatokról van szó, amit az egyetemi jegyzetek soha meg sem említenek, mert ha az aktuális “tekintély”, Gipsz Jakab nem jött rá, az akkor sem létezik, ha rajta ül !!! És a jelenség megtapasztalásához abszolute nem hajlandó meghallgatni, megnézni, a számára ( számukra), felajánlott lehetőséget, az baromság, ilyen nincs, felkiáltással !

     Megint ide citálom, Julius Andan, “Világ a színfalak mögött”, hangoskönyv, “a tekintély” mint tudományos ( és politikai) vallás hirdetés, dogmák, ha igaz, ha nem igaz, kötelező, mert kivégeznek !!! Pont ! Ja, és kérdés sem feltehető, mert karakter, és egzisztenciális gyilkosság áldozatává válik, aki megteszi ! Jobb híján csak !!!

     Azért az ember ha érdeklődő, és van némi küszöb feletti iQ-ja, amit az Isten a tarisznyájába tett, akkor szerezhet rengeteg olyan kicsi információt, ami összeturmixolva, relatíve igen jó rálátást ad, a világ dolgaira .

     Nem ide tartozik, de evvel még is összefügg, hogy olyan megmagyarázhatatlan és érthetetlen fizikai-elektromos jelenségeket volt szerencsém megtapasztalni a közel 40 éves “szakmai” múltamban, ami kívülállók számára felfoghatatlan.

     Csak párhuzamként, ezeket a jelenségeket megtapasztalva, nem akarom mindenáron megmagyarázni az ok és okozati összefüggéseket, nem áll szándékomban “észt osztani”, és mára már a legcsekélyebb mértékben sem állok szóba azokkal, ( nem vitatkozom, rájuk hagyom), akik mindenáron ezeket megmagyarázzák, miközben csak a feltevéseiket, a saját, külön bejáratú hipotéziseiket hangoztatják, biztos “tudásként feltűntetve” !
     Ami jó, azt használom, ami nem jó, azt nem használom a jelenségekből, és távol áll tőlem megmagyarázni, eljátszani a nagyokost kívülállók számára. Ebben (is), konzekvens vagyok.

     Tisztelettel,: a PorSzem

     1. Kedves G.I.,
      Én azt gondolom, hogy a vita, az önrendelkezés, a felvetések és nézőpontok hasznosak. Egy gondolatot írtam. Egyébként megkaphatjuk az xx-től, hogy nem is akar élni valaki az önrendelkezési jogával. Vagy nincs egy épkézláb gondolata se. Milyen hülye…

 3. MAGYARORSZAG (Ez volna…?!)
  Minden elismeres es tisztelet ennek a kis csapatnak-maroknyi Embernek Magyarorszagon akik kuzdenek es kitartanak az Igazsag mellett-es a Joisten tanitasat kovetik…!-
  Ugyanakkor csak nagyon elszorulo szivvel lehet nezni e kepsorokat-mert csak egy maroknyi Ember az Igazsag mellett kiallva Magyarorszagon -mikozben tobb 100 ezes tomeg unnepelve es tapsolva es eljenezve a hatalmat -a hatalomnak az ujra valasztasi utcai gyullesen. .Ez volna a mostani Magyarorszag…?!.
  .Szaz ezrek unnepelnek egy olyan hatalmat amelyik az elmult idoszakban emberiseg elleni bunok sorat kovette el……-es egy ilyen hatamat akar tovabbra is es tamogat a magyarsag tomegesen meg mindig ?!Hogy lehet ez…?!
  Igen- gyakran elhangzik nagyon nagy tudasu emberek reszerol is Magyarorszagon hogy – e hatalom megis csak jobb mint az ellenzek….
  Letezhetetlen hogy legalabb ok ne tudnak/latnak -es nem kell hozza valami nagy politologusnak sem lenni -hogy az un ellenzek az egyaltalan nem ellenzek-ha valoban az volna es ha valoban akarta volna /akarna / ugy akkor mar reg megbuktathatta volna a hatalmat-Alkotmany-sertes …stb. miatt-es mar reg az egesz valasztaszatasi szinjatek bojkottalva volna-es nem lehetne ezt a valasztasi cirkuszi bemutatot ujra es ujar a nep elott eljatszani. ….Az ellenzek/es a tobbi partok…/ ha bojkottaljak a valasztast-ha nincs ellenzek-akkor ellenzek nelkul a hatalom nem tud valasztast/demokraciat tovabb jatszani…
  Kulfoldrol nezve e dolgot-Angliaban-Irorszagban..stb. -Canadarol nem is szolva….a hatalom manapsag nem tudna egy ilyen tomeggyullest megtartani mert-az emberek vagy nem mennenk el ra/nem lennenek kivancsiak ra/-vagy ha elmennenk akkor az egeszen biztosan egy a jelenlegi hatalom/un orszag vezetok/ elleni oriasi tiltakozo tuntetesse valtozna. ……
  Es meg valami-mert nagyon gyakran elhangzik nagyon sokak reszerol az is hogy Magyarorszag az egy kis orszag-es hogy egy ilyen kis orszag mit tud csinalni/mit lehet csinalni./mit mast is tehetne…/!
  Nos hat mar elnezest de az hogy olyanokra-megpedig hozzaertokre-aki mas velemenyen vannak az un virus/oltas ..kapcsan nem torni rajuk ejszaka kozepen az ajtot a hatalom parancsara-pribekek altal-es nem fenyegetni-un torveny ele rangatni oket csak azert mer valamirol mas a velemenyuk-megadni nekik is a megszolalas jogat /lehetoseget a minstream mediakban-nem betiltani /eltuntetni eletmeto gyogyszereket-nem fenyegetni es buntetni azt ha valaki mas gyogymodot javasol-nem kidobni embereket az utcara es embereknek az elet tonkre tenni csak azert mert mas a velemenyuk es a sajat/csaladjuk es gyerekekik eletet probaljak meg vedeni……stb…stb-ezeket azert egy kis orszag is megtrehette volna -ha valoban akarta volna-de nem tette…!Sot! Magyarorszag -minden idok legnagyobb magyarjaval -a nemzet vedelemezojevel az elen – vilag szinten is az egyik legembertelenebb oltasi propagandat kovette ….De a tobb 100 ezres eljenzo es tapsolo tomeget latva a hatarokon tulrol is ugylatszik hogy csak ez az ami kell tovabbra is a magyarsagnak……..

  ..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük