Dokumentumfilm: Ismerd meg a gyógyszeripar által lefizetett orvosokétól eltérő véleményeket!


https://rumble.com/v1o1bwu-ismerd-meg-a-gygyszeripar-ltal-lefizetett-orvosoktl-eltr-vlemnyeket.html

12 thoughts on “Dokumentumfilm: Ismerd meg a gyógyszeripar által lefizetett orvosokétól eltérő véleményeket!

 1. A féligazság sokkal rosszabb, mint a teljes hazugság. Mert sokkal könnyebben elhiszik az emberek a valótlan részt, ha igaz dolgok közé csomagolják.
  Fogalmuk sincs, mi történik a gyerekek -így minden ember- szervezetében az összes gyerekkori oltás következtében. Tudniillik mind méreg( amelyik nem placebo), mert már bizonyították, hogy nincsenek vírusok.
  A különbség az, hogy a mostani “hatásosabb”.

  1. Igen, Kedves Szilvia, teljesen egyetértek.
   Sajnos sokan még ma sem hiszik azt el amit majdnem 2000 évvel ezelőtt feljegyeztek: „Az egész világ a gonosz hatalmában vesztegel.” (1János 5:19) A Károli Gáspár -féle fordítás így mondja. És bár a saját bőrükön tapasztalják sokan, nagyon sokan mégsem hiszik el a másik köbe vésett igazságot, ami ehhez kapcsolódik, hogy: ‘levetették’ (már évtizedek óta) ‘ide a földre ama ősi kígyót, akit ördögnek és sátánnak neveznek, aki az egész lakott földet félrevezeti’. (Jelenések 12:9) Pedig mi van ebben hihetetlen. MA az egész lakott föld félre van vezetve. Nem? Tévedés lenne?
   Jézus kijelentette, hogy sátán a hazugság atyja, aki kezdettől fogva embergyilkos! (Ján. 8:44) És ma is ezt teszi.
   Egész zsoldos hadsereg áll mögötte!
   Mit látunk? Van egy nemzetközi „Korona szövetség” ami behálózza az egész lakott földet, és az „őskígyó” módszerével a hazugsággal nagy sikereket ér el. Mindezt azelőtt, hogy teljesedne a „Jöjjön el a királyságod… legyen meg akaratod… a földön is.” (talán még ateistáknak is ismerős sorok) Szőke Mária Magdolna sem tagadja, sőt mondja, hogy az Apokalipszis idején élünk. (persze aki társadalmi reformokat vár leírva a Bibliában, az „semmit sem vesz észre” abból ami ma történik, ámde a Máté 24. részben pont napjainkról beszélt Jézus, előre mondva mik lesznek. Visszatérve a “hazugság atyjára”.
   És bizony a legelső gyilkosság is sátánhoz kötődik. Káin megölte az Igazságos Ábelt. És ezt követően a leszármazottak kétfelé váltak. Van aki Káint követve ÖL amikor csak tud, és nem szükséges részletezni, hogy nem a saját fajtáját, hanem az Ábelhez hasonlókat öli meg.
   És egészen mindegy melyik történelmi egyházhoz ki tartozik. Hiszen a papok megáldották a gyilkos eszközöket, és nem mese hogy a mostani helyzetben Vatikánnak legalább az árnyéka odavetül a “Sötét szövetségre”
   Ezt hallani. ezt olvasni………
   Ki tudja mennyire igaz….

   1. Egyrészt mivel kedvelem Miskey B. kommentjeit, másrészt pedig, mivel én vélek némi párhuzamot felfedezni a Káin történettel, ide írok.
    A hazugság leleplezésével kapcsolatban az a tapasztalatom, hogy ha nem jól dokumentált a fedősztori (merthogy valahogy leplezni kell, egy jól dokumentált fedősztorival, amit a résztvevők egyformán állítanak), akkor a kis hazugság is kiderül egy éven belül, és most, az ármánynál, ha megnézik a dokumentációs hibákat, a nagy hazugság is kiderül egy éven belül.
    Csak meg kell nézni a dokumentációkat, ami nem lehet fekete lista, eldugva, és ki kell kérdezni a résztvevőket. A vallatásnál buknak és a dokumentáltságon, a tényeken.
    A büntetés viszont eltérő. „Kis” hibánál, megfogható elkövetőnél, nevelő céllal, amikor nem érdemes rögtön megölni a rendszert, csak kijavíttatni, relatív könnyű az elkövetőnél a hibára való ráeszmélést elérni, és annak belátását, hogy magának okozza a legtöbb kárt rövid és hosszú távon. Az anyagi buktán kívül a kiközösítés a kár, és az is, hogy a tett beíródik az emlékezetbe.
    Jelenleg ott tartunk, hogy el kell érjük a Nürnberg 2.0-val az anyagi buktát, a kiközösítést, és azt, hogy beíródjon a történet az emlékezetbe. A pszichopataság az a pont, ami a kérdés. Káin képes-e ráeszmélni a tettére, az elkövetők képesek-e ráeszmélni a tettükre?

  2. Hogy az oltások méreg vagy sem és kéri azt vagy inkább mégsem, azt mindenki eldöntheti magának; – helyett – mivel kötelezőek, szabad ember azt csinál amit szabad :(.
   “Tudniillik mind méreg( amelyik nem placebo), mert már bizonyították, hogy nincsenek vírusok.”
   Elnézést kérek, de ilyen érvelés még egy kocsmai vitán is gyengécske 3 sör után 🙂 , hogy valami méreg mert bizonyították, hogy nincsenek vírusok!? Egyáltalán mi köze a kettőnek egymáshoz?
   Tudományos értelemben pedig inkább nevezik hipotézisnek azt, hogy valami nincs mintsem bizonyításnak. Sőt a véleményére valamit is adó tudós inkább azt mondja: túl kevés az információ, ez alapján nem lehet eldönteni.

   1. Erre a felvetésre a válasz megtalálható az Ármány utóélete c. videó alatti kommentekben.

   2. Akkor megvilágítom:
    Valóban, ez a mondatrész: -bizonyították, hogy nincsenek vírusok- nem teljesen helytálló, csak azért fogalmaztam így, mert nem annyira bonyolult megértetni, mint a helyesen megfogalmazott tényeket. De Önnek külön leírom.

    Valami nemlétét nem lehet bizonyítani. Valami létét lehet, és ha valaki állítja, hogy létezik valami, azt neki kellene bizonyítani. A hozzászólás alapján Ön mê nem nézett utána, pedig már rengeteg helyen utaltunk rá, idéztük, linkeltük, hogy ez még senkinek nem sikerült. Tehát legfeljebb ez a hipotézis, de meg annak is rossz, mert az összes vizsgalodasuk a bizonyítási kísérleteik mind láthatóan hibás, de annyira, hogy a szándékosság erősen feltételezhető.
    Így ha Ön sárkány ellen sárkányfűt árul, az is minimum feltetelezhető, hogy legjobb esetben placebo, de ha ” mellekhatasok” is vannak, akkor már inkább méreg.

   3. Kedves Tibi !

    Írja le ide, ha kérhetem, legyen szíves, hogy a vírusok létezése milyen tudományosan bizonyított tények alapján történt !
    Mikor, hol, és ki bizonyította tényszerűen, tárgyi bizonyítékokkal alátámasztva a létezésüket ? Csak egyet, ha kérhetem, és a hipotézisek mellőzésével, az rohadtul nem bizonyíték !

    Felőlem lehet sör előtt, meg sör után is, de tárgyi bizonyíték legyen, ne olyan “tudományos értekezés”, mint a hasba akasztás magasiskolája a “tudományosan alátámasztott” és tényként kezelt hazugság, hogy a vérhígítók és koleszterincsökkentőknek nincsenek mellékhatásaik ! Mert “leírták az x orvosi tudományos folyóiratban”, és az akkor onnantól igaz, ugye ???

    Nekem nem kell hinni, de Papp Lajosnak talán igen !?

    Nem mellékesen megtapasztaltam saját magamon, hogy a “… higgye el, nem veszélyes, bebizonyították”, az rohadtul veszélyes, és ezt csak leírták bizonyos orvosi magazinokban, nem hogy tényszerűen, valóban bebizonyították volna. Mai napig ölik vele az embereket !!! A nyomorult “orvos” meg vérig van sértődve, ha megmondom, hogy anyukának tessék felírni, otthonra !

 2. Még a népszámlálási ügyről jutott eszembe, mint “anonim” felmérés, az iskolákban a kompetencia (tudás)-felmérés.
  Itt szinten azt mondják, hogy névtelen, de eleve úgy van a rendszer, most már gépeken , hogy a nevükhöz már megvan a kód, mindkettő szerepel rajta. Persze a végén csak a kód marad meg, de ki hiszi azt el, hogy nincs meg a rendszerben, hogy kihez tartozott név szerint. Már gyerekkorban digitális rendszerbe adatolják a képességeket, van ilyen videó is, hogy Kínában a gyerekek fején egy pánt, ami figyeli az agytevékenységet és ha az alulmarad, akkor jelez…

 3. A borzasztó az, hogy a bűnösök még mindig szabadlábon vannak és a szeműnkbe röhögnek bátran. Majd megy az egymásra mutogatás és az egymást jelentgetés. Mikor jut el az emberi világ végre oda, hogy az egységben az erő. Ezt nem az erőszakra értem feltétlenül, bár a tudatos tettükért minimum meglincselés járna. Olyan vonal megbénítására gondoltam globálisan, ami ezeket a mocskokat végleg kijátszaná, cselekvő képtelenné tenné, hiába náluk a technika és védelmi fegyverzet. Az adó befizetését meg kellene tagadni, a legfontosabb munkafolyamatokat berekeszteni és a közigazgatási eljárásokat leállítani. Ha a többség e mellé állna, nem tudnának mit tenni a tömegekkel. Le lehetne őket söpörni végleg!
  Majd ezek után jöhetne egy reális, a közösség számára elfogadható jobb megvalósítás.

 4. Minden elismerés megilleti a videó készítőinek kitartását, hogy nem hátrálnak meg és fáradhatatlanul dolgoznak az igazság kiderítésén és közzé tételén.
  A szívem szorul össze ezekért az emberekért,akik azt hitték,hogy helyesen cselekszenek és amikor bajban vannak magukra hagyták őket.
  Igen tudom, mondhatja bárki,hogy miért nem gondolkodtak, miért nem lázadtak, miért nem keresték az információkat, miért nem tájékozódtak kellőképpen; nem vagyunk egyformák. A náci Németországban milliók-és milliók dőltek be a náci propagandának. Több ezer szülő,büszkén hitte,hogy a gyermeke a Hitlerjugend tagjaként a lehető legjobb és legerkölcsösebb dolgot tanulja és csinálja. Nem voltak kétségeik.

  Legalább az némi örömmel tölt el,hogy ca. 9 millió brit polgár mert szembeszállni azzal az elképesztő kormányzati, egészségügyi és média úthengerrel,amivel el akartak törölni és meg akartak törni mindenkit,aki még máshogy mert gondolkodni. Ez okot adhat a reményre. Reményre,hogy az emberek igazság utáni vágya erősebb lesz a félelemnél.

 5. Szeretnék ajánlani egy fontos filmet – angolul értőknek: https://www.therealanthonyfaucimovie.com/trailer?sub4=654055e3200343a6b981383a26891711&afid=362

  MÁR CSAK OKTÓBER 18.-IG ÉRHETŐ EL INGYINESEN, – REGISZTRÁCIÓ UTÁN. LSD. A FENTI LINKET

  Már az első 5 percben tudni lehet, hogy Robert F. Kennedy Jr. bestsellere, A valódi Anthony Fauci című könyvéből miért készült egész estés dokumentumfilm, amely leleplezi a Big Pharma, a Big Tech és a Big Government működését.
  Ifjabb Robert F. Kennedy több mint egy évig tartó, aprólékos gondos kutatás és interjúk során sokkoló igazságokat tárt fel a családjaink szabadságát, egészségét és biztonságát érintő összejátszásról, csalásról és manipulációról.
  A cenzúra, a könyvesboltok és könyvtárak bojkottja, valamint a szerző elleni támadások ellenére ifjabb Robert F. Kennedy könyve, “Az igazi Anthony Fauci” a New York Times bestsellere, több mint 1 000 000 eladott példányt ért el.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük