Az ármány utóélete

Lassan két éve, hogy lebénult a világ. Kiss József Zsoltnak két orvos, dr. Seffer István és dr. Ládi Szabolcs nyilatkozik a járvány utóéletéről.
Kalo tv.

20 thoughts on “Az ármány utóélete

 1. Nem lehet majd azzal védekezni a lelkiismeret ellen a halál után, hogy nem tudtuk, mert ide leírtuk sokan:

  Nem léteznek vírusok.

  Aki nem néz utána, az gőgös, és magát mindentudónak képzeli, így egy hatalmi pozícióból, mint pl. orvos, másokat tévútra visz.
  Akár ezzel a videóval is, sajnálom.

  Fordításra ajánlom, szerintem még szólíthat erre időben a lelkiismeret:

  Five Simple Questions For Virologists

  By Tom Cowan on October 13, 2022

  Hello, everyone. Almost three years into the “great virus debate,” we’re still awaiting answers to questions we have for virologists. I thought this would be a good time to put forward in one place the five most basic unanswered questions, with the hope that any virologist will reply with answers. I’m happy to share their answers with my audience.

  Question One: When attempting to prove the existence of any “thing,” we follow certain procedures. First, we define the thing we are looking for, then we go to the natural habitat of that thing and attempt to find it. If we find it and we isolate it (meaning, separate it from its environment so we have it in pure form), this step allows us to find out what the thing is composed of and what it does. It works very well with trees, frogs, bacteria and even nanoparticles.

  Can you give us a reference in which this step has been done for any pathogenic virus, and, if this reference doesn’t exist, explain why not?

  Question Two: Virologists claim that the “viral culture” experiment proves the existence of the virus. In that experiment, an unpurified sample is taken from a sick person and mixed with fetal bovine serum, toxic antibiotics, and a starvation medium. It is then inoculated on a highly inbred cell culture, which results in the breakdown of the cells (called “cytopathic effect”). This process is called “isolation” of the virus.

  Can you define what the term “isolation” means to you, and whether you agree that the above process is a scientifically based isolation procedure?

  Question Three: The scientific method at its core means the choosing of an independent variable (that which you wish to study) and a dependent variable (the effect this independent variable causes). By this widely accepted definition of the scientific method, one would need to isolate and test the virus and only the virus as the independent variable. So, a proper experiment would be to isolate a pure virus from a sick person that you allege is made sick with this virus and inoculate this and only this virus onto the cell culture and see whether it causes the CPE. Then, of course, one would run a control experiment: The identical steps would be taken, except no virus would be added to the culture.

  Can you point us to a study in which this clear experiment has been done? If it doesn’t exist, please explain why. If the reason is that you can’t find the purified virus in any fluid of any sick plant, animal, or human, then are you willing to acknowledge that the only experiment one could do to prove the existence of these viruses simply can’t be done? If you agree that this experiment can’t be done, could you please refer us to a paper that shows how a “viral culture” is experimentally validated with proper controls at every step of the experiment?

  Question Four: It is often claimed by doctors and scientists that every nook and cranny of our bodies is teeming with viruses. These viruses, it is claimed, make up what is called a “virome.” Some claim there are 10 to the 48th number of viruses in our bodies.

  If this is true, when you inoculate unpurified lung samples onto cell cultures, presumably containing gazillions of these viruses, why is the only virus that “grows” the one you’re looking for, i.e., SARS-CoV-2? Why aren’t these other viruses seen, photographed, and found in the broken-down cell culture?

  Question Five: Finally, can you offer other examples of “things” that are claimed to exist solely through the finding of pieces of that thing? To be clear, if no records of a purified virus such as SARS-CoV-2 exists, by what logic or scientific principles can one claim to prove that any piece, such as an antigen or genome, has come from that “thing?”

  All the best,

  Tom

  1. Kedves Szilvia !

   Azért ide, és azért most, mert most láttam egy videót, és itt talán Ön is látja, amit írok a kapcsán !? Mivel Ön ebben a témában erősen jártas, és vitába is keveredett még itt is többekkel, ( beszélgetésbe ?), érdekel a véleménye.
   A videó a Jakab Ferenc általi “irányváltást” taglalja, influenza, és vírus szempontból, nem tudom ide vésni, de könnyen megtalálható.

   Ezelőtt néztem meg, egészen véletlenül, ezt az Angelika Mihalik videót, ahol Ő továbbra is kitart a vírus elnevezés mellett, amit a későbbiekben genetikai kódnak nevez. Ez után levezeti ( nem értek hozzá orvosi szempontból !!!), hogy mi sem lennénk, nem létezhetnénk, ha ez, meg az nem lenne bennünk, stb.
   Ez idáig rendben van, de, itt jön elő megint csak az a bizonyos, “fogós, ravasz kérdés”, hogy tessék má’ mutatni egy vírust !!! Nem beszélni róla, mutatni !!! Azt természetesen műszaki ember lévén tökéletesen felfogom, hogy milyen módszerek, pontosabban technikai lehetőségek adottak, hogy látható, szaknyelven “izolált”, tehát elválasztott, kiválasztott, minden egyébtől megtisztított, stb., legyen az a bizonyos “izé”, amiről beszélünk, mint vírusról.
   Magam számára, (nem egyedüliként !), megfogalmaztam, hogy a vírus az egy kód. Azt megint csak logikailag nem csak megértem, de állítom, hogy “kódok” sokasága dolgozik bennünk, lévén isteni humán számítógép vagyunk.
   Mindenkitől elnézést kérek, aki erre kardot ránt, de képtelen vagyok jobb, pontosabb meghatározást írni, bátran kijavítható vagyok, de felületesen ismerve az ember működését, millió kód, és dekód működteti az embert, idegpályákon, vércsatornákon, meg számtalan receptor, stb., keresztül. Sőt, ha úgy tetszik, akkor minden egy kód ! Nem bonyolódnék bele jobban, mert nagyon messzire vezet.

   Igen ám, de a “vírust” adott létezőnek, egy “entitásnak” írják le a mai napig, minden orvosi területen, miközben soha senki, és sehol nem volt képes még láthatóvá, észlelhetővé tenni !!! A “vírus”, egy feltételezés ( hipotézis ) eredeti értelmében !
   Tehát úgy látom, úgy gondolom, hogy itt is komoly gondok vannak a névvel, a meghatározással, mert “ez a vírus” nem azonos “avval a vírussal” !
   Tehát nincs, de van, és nem organizmus, nem élő, de ha nem élő, akkor mitől, hogyan működik, működhet. Mert ha “kód”, akkor organizmusokból kell mindenképpen összetevődnie, különben nem működhetne. Véleményem szerint !
   A “vírus” mint fogalom, erős tisztázást igényel(ne), szerény véleményem szerint, mert mint az ábra mutatja, ugyan azt a szót használják teljesen eltérő dolgokra !?
   A saját megfogalmazásom szerint a “vírus”, egy organizmusokból álló valami, ami a benne levő organizmusok bizonyos tulajdonságaival rendelkezik, tehát “élő”, és ahhoz, hogy tudjon tenni valamit a szervezetünkben található organizmusokkal, nem lehet élettelen !
   A “kód”, az organizmusok tulajdonságai. Ez bejutva a szervezetbe, “kódolja” a szervezetet, ami a tökéletes felépítésének köszönhetően, “elbeszélget” a kintről érkezőkkel.
   Kizártnak tartom, hogy a szervezet csak úgy, önmaga ellen fordulna, külső beavatkozás nélkül ! Minden bizonnyal így is van.
   A “kód” tehát kizárólag kintről jut a szervezetbe, vagy mesterségesen, injekció, “gyógyszer”, vagy természetesen, szájon át, orron át, esetleg bőrön keresztül. Nem lehetetlen, hogy kevéssé, vagy nem érthető amit írtam, ettől jobban csak sokkal terjedelmesebben tudtam volna leírni.
   De nagyon érdekelne a véleménye, főleg ha alátámasztaná a sokat idézett Tom Cowan és Stefan Lanka ide illő magyarázataival.

   Tisztelettel, S.G.

   1. Tisztelt S.G.
    A téma és a kérdés sokunkat érdekelhet.
    Én kiegészíteném azzal, hogy kezdjük a fogalmak definícióinál.
    Addig korábban már eljutottam, hogy a vírus szót többféleképpen használjuk.
    Ahogy Dr.Cowan és Dr Lanka használja, az egyértelmű. Keresnek egy bűnözőt egy beégetett tudományos alapszabály alapján, ami fikciónak bizonyult. Mesehős.
    Üdv, H.A.

    1. Tisztelt Hegedűs A. !

     A kedves Halmos Szilvia vagy nem olvasta, vagy úgy gondolja, hogy ezt, erről Ő már eleget írt ?

     Igazából már a “Magyar Sziget” videóban elhangzottakat is eléggé kifogásoltam, csak hát a bejegyzésem rossz vonatra szállt fel, és nem érkezett meg. A felszólalások némelyike kinyitotta a bicskát a zsebemben ! A “pávatáncot” hagyjuk már ki ebből, mert az a tökéletes hiteltelenség ! Azt meg már egyébként is szabadalmaztatta a kedves vezető, és társulata .

     Akkor röviden, és konkrétan, hogyan lehet küzdeni ténylegesen és hathatósan egy világhazugság ellen, ( de legyen az bármi !!! ), ha annak a szókészletével, kifejezéseivel azonosulunk, ha azokat a kifejezéseket használjuk ellenük, mint ők ellenünk, miközben azért csak kiderült, hogy a vírus egyáltalán nem létezik, tehát, olyan mint vírus NINCS, de azért úgy bizonygatjuk az igazunkat, MINT HA LENNE !!!??? Ez számomra agyrém.

     A fogalmak össze-visszasága, esetenkénti cseréje nem azonos dolgok megnevezésére, ez szerény véleményem szerint értelmetlenné, és látszólagossá teszi a “küzdelmet”. Nem véletlen tettem idézőjelbe.
     Mert ha egyszer küzdünk, harcolunk, akkor a kezünkben lévő fegyver, amit nevezzünk igazságnak, mindenkor bizonyított és tény legyen, ne eszmefuttatások vagylagossága !!!
     Az Angelika Mihalik videó írott változata tényként kezeli, alátámasztás nélkül, hogy VANNAK VÍRUSOK !!!
     Ez volt az, ami reagálásra késztetett. Halmos Szilvia Tom Cowan, és Stefan Lanka munkásságában napra kész. Magam Stefan Lanka-t, egy 1996-os videóban ismertem meg, teljesen véletlenül, és ő döbbentett rá először, hogy mekkora “tévedések” ( értsd, szándékos hazugságok !), vannak a “tudományos világban”, amik a politika egy kezében összpontosulnak !

     Tisztelettel, S.G.

   2. Kedves S. G.!
    Igen, jól mondja, ez egy orbitális csalás , ami elég elképesztő, es régóta tart.
    Ha tud angolul, keressen rá:
    https://drsambailey.com/a-farewell-to-virology-expert-edition/
    Hosszú, de mindent megmagyaráz.
    Nincs semmí kód meg ilyen zagyvaságok, hivatalosan is anyagi részecskének mondják a ” virusokat”. Amit ezekszerint el lehetne különíteni ( izolalni) mindentől, majd csakis ezt vizsgálni, hogy letrehozza e az azonos megbetegedést.
    Rengeteg ponton borul az egész teória.
    Soha nem szedtek ki beteg élőlényből egy db ilyen dolgot sem. Amit izolációnak neveznek, az nem az, hanem bármi trutymót kinyernek egy betegből majd ezt centrifugálják, mergezik antibiotikumokkal egyéb mérgekkel ( igy meg tobb genetikai anyagot adnak hozzá) és ezt tenyésztett majom vese sejtkultúrához adják.
    Itt megfigyelik, hogy ez sejtszétesést okoz, ezt az egészet nevezik izolációnak. Nooormalis?
    A majom vese sejtek ráadasul elég érzékenyek, sokszor masfajta sejteken nem.is okoz semmit, de ez igy oket igazolja. Vagyis még ez se, mert soha nem volt kontroll vizsgalat, azaz hogy a majom sejtekhez olyan cuccot adnak, ami tudhatóan nem tartalmaz ” virusokat” , de ugyanolyan procedurán ment keresztül ( antibiotikumok, éheztetés, mergek), és akkor mi tortenik.
    Lanka megcsinalta. És bizonyította, hogy ott is szetesnek a sejtek.
    Eleve ez az egész baromság, nem is azt nézik, hogy csak maguk az elkülönített ” virusnak” feltetelezett reszecskek emberbe beadva ugyanazt a betegseget eloidezik- e, pedig ez lenne a teljesen logikus es tudomanyos bizonyitas. Csak ez rettenetesen furcsa módon sose sikerült.
    Vagyis néha előidezték, hogy pl. állatok agyába!!! fecskendezik a kotyvalekot, aztán csodak csodaja némelyik rosszul lesz, 1-2 elhalalozik, és ez már szamukra a virus jelenletet bizonyitja.
    Persze kontroll ekkor sem.volt soha, hogy ha csak tisztán “feltetelezett virus” mentes trutyit nyomnak bele, akkor baja lesz- e. Nyilvanvaloan igen lett volna a válasz.

    Közben elektronmikroszkopos kepeket mutogatnak, amiket a kulturabol nyernek, hogy nezd, ez a virus.
    Ezek pedig elhalt sejtdarabkak, és már errol is van hivatalos tanulmány, hogy lehetetlen megkulonboztetni a ” virust” a sejttormelektől. Hat persze, mert az maga az, és nem más.
    De eleve minden érvelesuk korbe- korbe megy, mert az alap feltételezés, hogy ott márpedig virus van.
    A.virus latinul méreg. Nem véletlenül. Mérgeződés, éhezés, külső kornyezeti hatas okozza a betegségeket.
    A virusok genetikai szekvenciaja szintén.kitalált valami, szamitogepben leteznek. Talalnak egy csomo genetikai darabkát a vizsgalt mintában, beillesztik a szamitogepen tarolt genetikai adatsorba, és jé, beleillik. Csakhogy Lanka megcsinalta, hogy sima élesztő mintán végigvitte az antibiotikumos, sejtpusztitos stb folyamatot, és a sejtek genetikai toredekeibol szinten elő tudta allitani a szamitogepen szereplo sarscov virust. Ennyit errol. Mindenkiben meg lehet talalni barmi ” virust” ezek szerint, ha nagyon akarják. Marpedig akarni fogják.

    1. Kedves Halmos Szilvia !

     Köszönöm, igazából másoknak volt (van ?), szüksége a részletekre, én csupán “akadékoskodom”.

     Nem tudok azonosulni a legcsekélyebb mértékben sem avval a “harccal”, amit az “akkor megegyezhetünk, hogy a vírus létezik, …”, és az általam kifogásolt video ezt teszi !
     Korábban Ön is megjegyezte a “Laborvírusok kora” bejegyzésében is, hogy ez így nagyon nem klappol !

     Most újra előjött az Angelika Mihalik videóban, hogy ugyan nem szó szerint mondja, ( írja ), de hülyék is vannak, akik odáig elmennek, hogy a vírust mint létezőt tagadják !? Ezek a hülyék mi lennénk, sokadmagunkkal.

     Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a vírus latinul méreg jelentéssel bír, mérget, mérgezést jelent. A közhasználatban nagyon sokan ezt egyáltalán nem tudják. Arról végképp nincs fogalmuk, ( nekem sem volt, mert miért lett volna !?), hogy a “vírusokkal” mint számítógépes “játékokkal” tudománykodnak a karikó félék ! Nem akarok elmenni bizonyos irányba, szóval ha a nem létezőt létezőnek mondják azok, akik küzdenek a nem létező ellen, akkor nagyon nagy a baj, mert ez akkor csak ködszurkálás, hogy durvább ne legyek !

     Magam változatlanul genetikai kódnak nevezem a belém jutó vagy juttatott valamiket, mivel a genetikám működését akarják vele meghekkelni ! Nevezhetjük mérgeknek is természetesen, mert azok, ha enyhe, ha nagyon súlyos a velejáró tünet, akkor is. És teljesen mindegy, ( szebb szóval indifferens ), hogy ez szándékosan jutott belém, vagy véletlenül.
     Ez így a magam számára egyértelmű. Azután, hogy a “kód” miből áll, az egy egészen más kérdés ! Nevezhetjük a kódot vírusnak is, mivel negatívan befolyásolja a szervezet működését, “megmérgezi”, vagy akarja megmérgezni.
     Speciel ezek a “vakcinák” mint kiderült, az immunrendszert befolyásolják, oly módon, hogy vagy ne védekezzen, vagy forduljon önmaga ellen, plusz kiegészítve a nanotechnológia adta lehetőségekkel, pusztítson el mindent, az adott testben ! Számomra ezért “kód” a “vírus” . Lásd grafén !

     De vissza térek az indító okhoz. Megalkotnak titokban ( naná !), egy mérget, amit avatott kezek szétszórnak, itt, ott. Majd nagydobbal hirdetik, nyilvánosan az ellene való küzdelmet, egy löttyel ( több félével), amit ugyanők mint ellenszert előbb ajánlják, majd kényszerítik a beadását !!! Közben sok értelmes, és lelkiismeretes orvos, köztük világhírű szaktekintélyek, akik valóban azok, tiltakoznak ellene, és nyilvánosságra hozzák az aljas hazugságok hátterét ! Jónéhányan bele is halnak “véletlenül”, az igazság kimondásába, nyilvánosságra hozatalába !!!
     Ezek után ennek a minden részletnek az ismeretében kezdenek el harcolni bizonyos kívülállók vírusos létező betegségnek elismerve, a szándékosan létrehozott mérgezést, annak minden válfaját !!!???

     De, ha nincsenek vírusok, akkor vírusok ellen nem lehet “küzdeni” ! Mára köztudomású, hogy a vírus mint olyan nem létezik, de úgy látszik, hogy kényelmes és kifizetődő hülyének lenni, főleg magas pozíciókban.
     A háttér eléggé ismert már ahhoz, hogy helyes és messzemenő következtetéseket tudjunk levonni.
     ( Rockefeller szindróma.)

     Számomra minden teljesen egyértelmű, még akkor is, ha bizonyos részletekben vitatkozunk, vagy nem értünk egyet, ettől még az egész világos, és pontosan érthető, hogy mi történt, mi történik, és miért történik !
     Elnézést, hogy megint hosszú voltam !

 2. Jó , akkor google fordítóval az iménti idézet:
  Üdv mindenkinek. Majdnem három éve a „nagy vírusvita” után még mindig válaszokat várunk a virológusokhoz intézett kérdéseinkre. Úgy gondoltam, itt az ideje, hogy egy helyen feltegyem az öt legalapvetőbb megválaszolatlan kérdést, abban a reményben, hogy bármelyik virológus válaszolni fog. Válaszaikat örömmel osztom meg hallgatóságommal.

  Első kérdés: Amikor megpróbáljuk bizonyítani bármely „dolog” létezését, bizonyos eljárásokat követünk. Először meghatározzuk a keresett dolgot, majd elmegyünk a természetes élőhelyére, és megpróbáljuk megtalálni. Ha megtaláljuk és elszigeteljük (vagyis elválasztjuk környezetétől, hogy tiszta formában legyen), ez a lépés lehetővé teszi számunkra, hogy megtudjuk, miből áll a dolog és mit csinál. Nagyon jól működik fákkal, békákkal, baktériumokkal és még nanorészecskékkel is.

  Adna nekünk egy hivatkozást, amelyben ezt a lépést bármely kórokozó vírus esetében elvégezték, és ha ez a hivatkozás nem létezik, magyarázza el, miért nem?
  Második kérdés: A virológusok azt állítják, hogy a „víruskultúra” kísérlet bizonyítja a vírus létezését. Ebben a kísérletben tisztítatlan mintát vesznek egy beteg embertől, és összekeverik a szarvasmarha magzati szérumával, mérgező antibiotikumokkal és éheztetési táptalajjal. Ezt követően egy erősen beltenyésztett sejttenyészetre oltják be, ami a sejtek lebomlását eredményezi (“citopátiás hatás”). Ezt a folyamatot a vírus “izolációjának” nevezik.

  Meg tudja határozni, mit jelent az „izolálás” kifejezés az Ön számára, és egyetért-e azzal, hogy a fenti eljárás tudományosan megalapozott izolációs eljárás?

  Harmadik kérdés: A tudományos módszer lényege egy független változó (amit tanulmányozni kíván) és egy függő változó (a független változó által okozott hatás) kiválasztását jelenti. A tudományos módszer e széles körben elfogadott meghatározása szerint a vírust kell elkülöníteni és tesztelni, és csak a vírust, mint független változót. Tehát egy megfelelő kísérlet az lenne, ha egy tiszta vírust izolálnának egy beteg személytől, akiről azt állítják, hogy ez a vírus betegedett meg, és ezt és csak ezt a vírust oltják be a sejttenyészetbe, és megnézik, hogy ez okozza-e a CPE-t. Ezután természetesen kontrollkísérletet kell végrehajtani: ugyanazokat a lépéseket kell megtenni, kivéve, hogy vírust adnának a tenyészethez.

  Mutatna nekünk egy tanulmányt, amelyben ezt az egyértelmű kísérletet elvégezték? Ha nem létezik, kérjük, indokolja meg, miért. Ha ennek az az oka, hogy nem találja meg a tisztított vírust egyetlen beteg növény, állat vagy ember folyadékában sem, akkor hajlandó-e elismerni, hogy az egyetlen kísérlet, amelyet megtehet e vírusok létezésének bizonyítására, egyszerűen nem kész? Ha egyetért azzal, hogy ezt a kísérletet nem lehet elvégezni, kérem, hivatkozzon nekünk egy papírra, amely bemutatja, hogyan validálják a „vírustenyészetet” kísérletileg megfelelő kontrollokkal a kísérlet minden lépésében?
  Negyedik kérdés: Orvosok és tudósok gyakran állítják, hogy testünk minden zugában hemzseg a vírus. Állítólag ezek a vírusok alkotják az úgynevezett “virom”-ot. Egyesek azt állítják, hogy szervezetünkben 10-48 vírus található.

  Ha ez igaz, amikor tisztítatlan tüdőmintákat oltanak be sejttenyészetekre, amelyek feltehetően több milliárdnyi ilyen vírust tartalmaznak, akkor miért az egyetlen vírus, amely “növekszik” az, amit keres, azaz a SARS-CoV-2? Miért nem látják, fotózzák és nem találják meg ezeket a többi vírust a lebomlott sejttenyészetben?

  Ötödik kérdés: Végül tudna-e más példákat mondani olyan “dolgokra”, amelyekről azt állítják, hogy kizárólag az adott dolog darabjainak megtalálása révén léteznek? Az egyértelműség kedvéért, ha nem léteznek feljegyzések egy tisztított vírusról, például a SARS-CoV-2-ről, milyen logika vagy tudományos elvek alapján állíthatja valaki annak bizonyítását, hogy bármely darab, például egy antigén vagy genom ettől a “dologtól” származik?

  Minden jót,

  Tom

  1. Hiteltelen, és képmutató.
   Hol itt a valós tudás, és a tények megismerésének legkisebb szándéka ? És az etika, meg a jellem, ( lelkiismeret ?), már szóba se kerüljön !

 3. De igen is, objektiv alapon mondjunk már bírálatot!

  Aki még nem látta, vagy olvasta, az olvasson el a kormány oldalon, hogy milyen ajánlásokat adtak az orvosoknak és a betegeknek
  a kovidjárvány alatt.

  Itt csak röviden és nem pontosan a következő:

  – Rosszul érzed magad ?
  Ne menj sehová, hanem hívd fel a háziorvosodat. Izoláld el magad.
  A háziorvos eldönti, hogy kell-e PCR-teszt, vagy nem.

  És a házi orvos mindent eldönt egy telefonos beszélgetés alapján.
  Én csak azt kérdezem, hogy milyen örültség ez ?

  – A háziorvos felírja a beteg számára a beteg számára a favipir ( kisérleti tablettát ).
  ( A remesdivir gyakorlatilag úgyan az a gyógyszer. )

  Valami okból kiderült az, hogy ha egy terhes anya ilyen gyógyszert vesz be, akkor nagy esélye van arra,
  hogy a gyerek nagyon komoly bénasággal jön a világra.
  ( Ezt elöször nem Mo.-on vették észre, hanem mint sok mást is, Japánban. )

  Mi volt erre a hivatalos magyar álláspont ?
  A házi órvos gondoskodjon arról, hogy a terhes anyúka abortálja a gyereket.

  És persze sehol nincs megemlítve, hogy esetleg a ivermectin, vagy más gyógyszer, vagy gyógymód könnyen segített volna.

  Kérem vegye már más is a fáradságot és nézzen útána a dolgoknak !
  Nem kell senkit hibáztatni. De a hibák fölött nem szabad csak úgy elsiklani.

 4. forrás:
  https://human-heart-cosmic-heart.myshopify.com/blogs/blog

  (gugli fordítóval)

  Írta: Tom Cowan, 2021. október 07

  A “The Contagion Myth” megjelenése óta úgy tűnik, hogy a világ mélyebbre süllyedt a “koronavírus” bűvöletébe. Világszerte a fokozódó totalitarizmus jeleinek vagyunk tanúi, és nyilvánvaló, hogy hacsak nem törjük meg a koronatévesztést, ez a zavaró tendencia nem fordítható meg. Reméltem, hogy a “The Contagion Myth” hozzájárul majd ennek a tévhitnek a megtöréséhez, de ez nem így történt. A “The Contagion Myth” kritikája számos forrásból érkezett. Nem meglepő módon a “tudományos közösség” – hagyományos orvosok és virológusok – nem ért egyet. Valamivel váratlanabb volt az a kritika, amely a holisztikus egészségügyi, antropozófiai és „vaxx-ellenes” közösségek tagjaitól érkezett. Ez a “Breaking the Spell: The Scientific Eviding for Ending the Covid Delusion” című füzet a legjobb módja annak, hogyan válaszoljak ezekre a különféle kritikusokra.

  Sok minden történt a “The Contagion Myth” 2020. augusztusi megjelenése óta. Az új füzet tézise az, hogy néhány lektorált tanulmány nemrégiben megjelent publikálása és barátom, Dr. Stefan Lanka tudományos kísérletei miatt. , most már minden kétséget kizáróan kijelenthetjük, hogy a modern virológia központi tételei nemcsak tudománytalanok, de valójában tudományellenesek is.
  A modern virológia három tételen nyugszik. Az első az, hogy a sejttenyészetekben megfigyelhető szövetlebomlás, amelyet citopátiás hatásnak neveznek, bizonyítéka a patogén vírus létezésének, és bizonyíték arra, hogy betegséget okoz. Ez most bebizonyosodott, hogy hamis, Dr. Lanka kísérleteinek eredményeképpen. A második alapelv az, hogy a sejtkultúra lebomlásának vizsgálatakor a szóban forgó patogén vírus, köztük a SARS-CoV-2 is látható. Szakértői lektorált kutatások segítségével kimutatom, hogy ez az állítás hamis. Végül a virológusok azt állítják, hogy megtalálják és szekvenálják a kérdéses vírus teljes genomját a sejttenyészeten végzett összehangolási folyamat révén. Dr. Lanka kísérletének ezen részének eredményei nem álltak rendelkezésre, amikor a füzetet írtam, de Dr. Lanka azóta ezt a szekvenálási folyamatot is tévesnek mutatta. Élesztőből származó mRNS hozzáadásával a sejttenyészethez anélkül, hogy a tenyészethez vírust adtak volna, a modern „elfogulatlan, de novo, következő generációs szekvenálás segítségével” képes volt előállítani a SARS-CoV-2 teljes genomját. ebből a keverékből, annak ellenére, hogy ismét nem volt jelen vírus. Ezért 2021 októberétől immár bebizonyosodott, hogy a virológia téves feltételezéseken alapul, a SARS-CoV-2 vagy bármely más úgynevezett patogén vírus nem létezik, és a Covid-19 teljes narratívája hamis. Ez a füzet egyszerű, világos, pontos nyelvezeten építi fel az esetet.

  Füzetem világos, logikus, racionális, tudományos megértést mutat be a biológiáról és a betegségek kialakulásáról. Ez a megértés lehetővé teszi számunkra, hogy megalapozott, tudományos elveken alapuló új megközelítést alkossunk az orvostudomány és a gyógyítás terén, és segít megtörni azt a varázslatot vagy tömeges téveszmét, amely az egész világot elnyeli.

 5. 12 percet bírtam meghallgatni. Felháborodtam. Számomra az derült ki, hogy a nyilatkozók egyáltalán nincsenek azzal tisztában, hogy mit mondanak.
  Mintha nem is ezen a bolygón léteznének. Egy teljesen másik világban, aminek a földi realitáshoz az égvilágon semmi köze.

  1. Én már az elején feladtam, amikor a szemüveges úr azt találta mondani, hogy “egyre több a tudományos bizonyíték, hogy a vírust mesterségesen hozták létre”. Persze, mesterségesen generálták a számítógépben “in silico”, azaz csak számítógépes csipen létezik!
   Ha hibás a kiindulási axióma, a végeredmény is óhatatlanul az. Vagyis minden intézkedés, amit a kovid-terror idején a “vírusra” és a kamu-járványra hivatkozva meghoztak, ordas hazugságokon és manipuláción alapul, azaz totálisan indokolatlan és jogsértő. Pont.

 6. Volt VALÓDI járvány? semmiféle vírust nem azonosított senki a világon, nem volt semmi különleges a szokványos légúti fertőzéses takonykoros jelenségen túl, amit átkereszteltek Covidnak.. Volt ellenben kemény média kampány, Cecília, elcseszett egészségügy, WHO fals kezelési protokoll, lélegeztetőgépes kivégzés, stb. És volt természetesen Davosban tanult és globalistáknak megfelelni vágyó miniszterelnök, megfizetett orvos, média celeb és hülyíthető plebs.
  Tehát, ha arra hivatkozik akárki, hogy volt akármilyen vírus, járvány, az jogossá teszi a védekezést, a vaxot is.
  Én nem láttam, tapasztaltam semmiféle pandémiát, csak a hisztéria keltést.
  És valóban: immunrendszerről, prevencióról szó sem volt, C- vitaminról beszélni ördögtől való volt. Szentgyörgyi Albert országában ez már nemzeti bűn!!
  Furcsa, hogy míg Seffer dicséri a kormányt, hogy nem tette kötelezővé a gyermekek részére az oltás kötelezettséget, addig Ládi dr. számokkal bizonyítja a gyerekek körében megjelenő többlethalálozást, ami térben és időben a vaxolással hozható összefüggésbe.

  1. Tiszta vizet a pohárba!
   A W.H.O. 2020 március 11.-én világgá kiálltotta: „Itt a farkas, itt a farkas!” Mindenki rohant világszerte husángokkal, dorongokkal a farkasra, de csak egy vigyorgó terroristát láttak, a farkas meg sehol. Ez a színjáték megismétlődött több felvonásban… A farkas még mindig sehol.
   És van aki egészen jót megúszta. Ismerek olyat, aki az „Itt a farkas, itt a farkas!” kiabálásra nem ijedt be, és járta, rótta azt utcákat amikor csak lehetett, s mint az álruhás Mátyás király elvegyült a tömegben, a maszkos tömegben!
   És mi lett vele! Ő a világ legegészségesebb embere! Pedig még télen is órákig a hidegben az utcán járt, de még megfázva sem volt! Nem köhögött, nem tüsszögött. A „maszkabál” teljes ideje alatt sokkal egészségesebb volt, mit előtte 5 vagy akár 10 évvel.
   Ímé a megkoronázott wír US jótékony hatása?
   Nem tudni mi, de egy biztos, és ez “ökölszabály”, vagy akár azt is lehet mondani: Kőbe vésett igazság:
   „A hazugság ellen semmiféle maszk nem nyújt védelmet, de még oltás sem csak a JÓZAN PARASZTI ÉSZ!”
   Ugyanis az “éleslátók” közt nem csak Orvosok és Gyógyszerészek vannak, hanem utcaseprőtől fogva a vasesztergályosig sokak.
   Apropó “celebek”: Cseng a telefon és valaki beleszól, amikor a Kacsó Pongrác úti felüljáró melletti plakátfalon 3 celebet lát, akik na, mit reklámoztak? Igen. fecskendő kell először hozzá, aztán meg fekete fejkendő a koporsó mellett :((
   Szóval “AZT” reklámozták, de a hívó fél felkiált! TE! MIT AKARNAK EZEK NEKÜNK ELADNI?
   Csoda az értetlenség?
   Hát valamikor is foglalkozott reklám ilyen szinten az “egészséggel”.
   És egy záró kérdés: Látta valaki a “Legényanya” c. filmet? Mert belőle való a záró idézet: „TÚLTÓTUK elvtársak, túltótuk!”
   Ők a házat, a másik elvtársak meg a hipnózist.
   Ez van!

 7. Nagyra becsülöm ezen orvosok munkáját. Mégis…
  bár mindent elmondtak, nem merik nevén nevezni a valóságot: ami itt folyik, az kegyetlen, önzésből és butaságból fakadó népirtás. Nincs mit szépíteni rajta. Lehet a cél a transzhumanista világrend… akik megmaradnak…de nem fog bejönni nekik. Ez sem. Pl. parazitaként funkcionáló nanobotok? Eszközként? Hát, pfuj. https://magyarnemzet.hu/velemeny/2022/10/transzhumanizmus-es-homo-sapiens
  Az oltottak fertőzik az oltatlanokat, mind fizikálisan, mind energetikailag ( információ). A világot szennyezik be. Főképp mivel szerves adóantennákat csináltak belőlük és minden szinten khaoszt sugároznak, ürítenek….: s ehhez elég csupán egy információ ( 4g+, 5g). Ugye, mindig első az információ utána anyagiasodik meg a jelenség.
  Óriási harca ez most az emberi fajnak: a túlélésért.
  Oltatlanul, a nem kompromittált immunrendszeredre támaszkodva fogod megmenteni a világot. Nem könnyű így sem. De ahogy elhangzott: így tanul az immunrendszer. Bele kell betegedni a kapott információkba, sugárzásokba, betegségekbe és meg kell gyógyulni a Természet segítségével. S előbb utóbb immunis leszel, rugalmasan adaptálódsz. S te már ezt sugárzod kifelé.
  Persze lehet az is hogy a hibássá tett egyedek kipusztulnak s így lesz vége az életet megcsúfoló ideáknak és cselekedeteknek. Meg az is h végre jön egy óriás napvihar és kicsapja azokat az eszközöket amikkel manipulálják embertársainkat… Ez esetben van esélye bárkinek ráébredni önnön Isteni valójára..
  Csak ki kell várni. Maga a természet az amelyik kiveti magából a nem egészségest hisz a teremtés célja, az élet lényege nem az apoptózis ( sejt és szervhalál). Az élet lényege a túlélés és tökéletesedés. Harmónia. Most: az Emberiségé.
  Szomorú. De ki fogja csapni önmagát a sötétség. Ez is felettes törvény, fejlődés.

  1. A „transzhumanista világrend” sátán dédelgetett álma és a bábjainak nagyon vágyott „kisded játéka”.
   Az egész színi társulat „megy a levesbe”!
   Semmiféle “egyvilágrend” nem lesz! NEM! Hogyan is lehetne bármiféle egység a “fő karmester”, sátán, a „zűrzavar istene” vezényletével aki még a saját démonhordái közt sem tud egységet teremteni???!
   Egy dolog lesz, amit Jézus tanított és akár egy ateista is ismer: Mi Atyánk… legyen megszentelve a neved. Jöjjön el a te országod (Királyságod). Legyen meg akaratod… a földön is! (Máté 6:9-10) (Jelenések 21:1-5)
   Ez meg lesz, mert a „Nagy és egyetemes vitakérdés”-t le kell zárni. A TEREMTŐ (Jahve/Jehova ki hogyan ejti a JHVH-t) NEM hagyja sátánt uralkodni tovább. LEJÁRT az ideje!!!
   Aki nem hiszi, olvasson utána. Ott a “Hivatalos” dokumentum, a Biblia amelynek lapjaira lejegyzett próféciák teljesedésének idejét éljük.

  2. Csak egy sejtés.
   Az emberi sejt mintha úgy lenne kitalálva, hogy akár megsemmisíti magát, a plazma torzulással(rák), támadó idegen behatásra, hogy az ép mag épen megmaradjon. Az élet mindent vagy semmit. Nem hiszek abban, hogy bármilyen ettől ellentétes kísérlet eredménye valaha is sikeres volt. Bármi erről a kommunikáció, azok számomra kamu sztorik.
   Ez a mostani életellenes háború alapvetően és elsődlegesen szavakkal folyik. Elsődlegesen szóban kellene megnyerni. A ‘nem’ kimondása erős fegyver.

 8. A Bostoni Egyetem tudósai azt állítják, hogy létrehozták a Covid-19 új változatát, amely 80%-os halálozási aránnyal tarol. Az “eredményt” a nagymértékben fertőző Omicron változatának és az eredeti Wuhan törzsnek a kombinálásával érték el. A kísérlet rendkívüli felháborodást váltott ki világszerte, hiszen sokan jogosan vélelmezik azt, hogy az amerikaiak megismétlik ugyanazokat a kísérleteket, amelyekkel egyszer már létrehozták ezt a vírust.
  A múlt héten közzétett kutatási cikkükben a tudósok kifejtették, hogy izolálták az Omicron variáns tüskeproteinjét, és egyesítették a 2020 elején keringő eredeti törzs „gerincével” . Ezzel egy olyan vírust alkottak, amely „hatékonyan elkerüli a vakcina által kiváltott immunizáló hatást és súlyos lefolyású, halálos végeredményt okoz”. A laboratóriumi kísérletekben az ezzel a mesterséges vírussal megfertőzött egerek 80 százaléka elpusztult– áll a cikkben.
  Noha a halál-csapat elismerte, hogy ez a mutáns törzs valószínűleg kevésbé lenne halálos az emberre mint az egerekre, azonban ötször annyi vírusrészecskét termel a laboratóriumban növesztett emberi tüdősejtekben, mint az Omicron variáns.

  Figyelem!!!

  A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” JEWRÓPÁBAN üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük