Dr.Tamasi előadása Székesfehérváron

A WHO szerint az a kívánatos, hogy egész évben járványveszélyben és járvány miatti intézkedésekben éljünk. Igy lehet a legjobban megelőzni a rettenetes halálozással járó járványokat és persze így lehet a legjobban eladni mindent, ami az emberek félelmét képes nyugtatni. A betegség három féle lehet: 1. semmi baja (80%) 2. náthás (20%) 3. súlyosan beteg az alapbetegsége miatt, amit talán egy vírus súlyosbít, vagy kivált (1%). Ennek diagnosztikáját is meg kellene pontosan határozni, nem pedig azt a látszatot kelteni, hogy egy teszt kimutatja e három féle “betegség” bármelyikét. Más országokban már nyíltan összevonták a COVID betegségek statisztikáját a más influenza szerű megbetegedések statisztikájával. Éves influenza szerű betegségek halálozása ennél lényegesen rosszabb volt éveken át.

5 thoughts on “Dr.Tamasi előadása Székesfehérváron

 1. Tisztelt Tamasi Úr !
  Mindenek előtt szeretném megköszönni , hogy van illetve a kollégáival vannak . Az Önök szakmai érveit sorakoztatom fel a környezetemnek , a média mocskainak bedőlt ,félelemben élő ismerőseimnek . Segítséget kérek Önöktől ,talán többünk nevében is .
  Míg tavasszal nem találkoztam olyan ismerősömmel sem , akinek lett volna ismerőse , aki beteg lett , most 5-6 család tag is van akik influenza tüneteket mutatnak . Az én érveim esetleg ezek lehetnek , hogy előbb jön a szezonális influenza , vagy ahogy az augusztusi konferencián az egyik előadó mondta , ez egy laboratóriumban előállított vírus és ezt most jobban felturbózva megint ránk zúdították , vagy csak egyszerűen terjeszkedik az 5G. Szerintem a pánik most nagyobb mint tavasszal volt .Ezért még egyszer tisztelettel kérem a segítségüket , hogyan kommunikáljunk ?
  Köszönettel : Urbán Gábor

  1. Kedves Gábor! Továbbra sincs többlet halálozás, mint tavasszal sem volt. Továbbra is csak a félelemkeltés megy. Osztályokon pedig azért vannak sokan, mert minden más osztály helyett odavisznek mindenkit, akinek pozitív az egyébként semmit sem jelentő tesztje, vagy pedig náthás. Most nincs más csak COVID. Csinálják a megelőző programot és nem lesz semmi gond. https://www.tamasidr.hu/tamasi-receptura-a-korona-virus-vagy-mas-leguti-virusos-es-bakterialis-gyulladasos-megbetegedes-megelozese-es-gyogyitasa-erdekeben/ Szedjék a D és C vitamint. Üdv Tamasi dr.

 2. Kedves Tamasi doktor!
  Elkötelezett híve vagyok 30 éve annak, amit Ön tesz, és annak is, ahogyan teszi! 59 éves nyomdai vállalkozás vezető vagyok Szegeden, 4 lányom közül kettőt anyjuk nélkül neveltem fel, egy még kisiskolás, és 3 unokám is édesíti már az életemet. Inzulinos diabéteszes vagyok, de egészséges.
  Az előttem leírt problémához csatlakozom. Továbbítva az Önöktől származó ismereteket nem csak bizonytalankodásba, de makacs ellenállásba is ütköztem. 32 éves lányom közvetlen baráti köréhez tartozó mentőorvos olyan rémisztő képet festett a kórházak terheléséről, hogy a lányom értetlenül fogadta tőlem a járvány-hisztériával kapcsolatos valós információkat. Régi barátom pedig orvos-természetgyógyász rokonára hivatkozva hárított el miden érvemet, és még azt is hozzátette, hogy egy héten belül két 50 év körüli barátja halt meg Covidban. Több ember határozottan kijelentette, hogy várja a vakcinát!!! Ezek a vélemények kevés eséllyel megfordíthatók, mert a mumusról senki nem tudja elfordítani a tekintetét, aki egyszer ránézett. A felvilágosító munkában számolni kell tehát az ellenérzésekkel, még az ellenségesekkel is!
  Érzékelem, hogy mindent megtesznek Önök, és nem csak nagy a vállalt feledatuk, hanem sürgős is. Mindannyiunkról van most szó, még azokat is meg kell menteni, akik ferde szemmel néznek közben…
  Minden hasznos infónak örülök, miként lehet sikerre vinni a PandúrPandémia megállítását.
  Barátsággal: György József

  1. Kedves György úr! Igen, módom volt megbizonyosodni, hogy hogyan megy ez a kórházak túlterhelése színház. Lassan teljesen tönkreteszik a tisztességesen működő kórházakat, osztályokat, mert minden beteget csak tesztek elvégzése után láthatnak el. A sok hamis pozitív beteg mind a covid osztályra van utalva, minden héten tesztelik a dolgozókat, így tizesével esnek ki az orvosok és a nővérek, majd teljesen ellehetetlenülnek az osztályok és bezárnak. Üresen állnak. A Covid osztály dübörög, mert mindenki csak oda tud bejutni. Ott azonban elég embertelen módon és körülmények között látják el a betegeket. Igy néz ki a rettenetes túlterheltség a kórházainkban. Ha így megy tovább néhány hónap múlva már nem tudnak csípőtöröttet, szürkehályogosat, vagy mandulabeteget operálni, mert ezek az osztályok mind szétesnek. Nyilván ez a cél.

 3. Sok fájdalmat élnek át az emberek dr úr 2 oltás után még halt a bátyám orosz vakcinát kapott 3 nap után elhunyt még csak el sem búcsúzhatunk tolle mert oltatlanok vagyunk ! Amúgy is csak 1 családtaggal vettek fel a kapcsolatot a kórházban érdeklődésünkre nem nyilatkoztak a hogy létéről a testvérem egyedül ment el senki nem volt mellette a halálos agyán ez borzalom ami folyik !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük