Mi is ez a kovid elleni géninjekció: egy oltás vagy egy génterápia?

Meg kellene már kérdezni Karikó Katalint is kerek perec, hogy mi is ez a kovid elleni géninjekció: egy oltás vagy egy génterápia?
Mert dr. Robert Malone szerint génterápia. Pedig Malone nem akárki!

Malone két másik szerzővel közösen tanulmányt írt 1989-ben a “Salk Institute” végzős hallgatójaként. Ez volt az első olyan tanulmány, amely leírta, hogy hogyan váltható ki egy fehérje felépítése egy idegen sejtben. A tanulmány tehát megerősítette az akkori génterápiával kapcsolatos reményeket. Malone kísérletileg összekevert mRNS-t zsírgömbökben (liposzómákban) és így, laboratóriumi körülmények között sejteket indukált egy specifikus fehérje előállítására. Nem sokkal ezután békaembriókban is sikeres volt a kísérlet. Ez a tanulmány az első tudományos publikáció az RNS-“vakcinák” alapelveiről.

Szóval mire Karikó 9 évvel később, kikeveredve a Lengyel Zsoltis karrierjéből, 1998-ban belekezdett az mRNS alapú gyógyszerek kutatásába Drew Weissman immunológus professzorral, addigra Malone már rég felfedezte az mRNS technológia alapjait.


https://rumble.com/v263kni-mi-is-ez-a-kovid-elleni-gninjekci-egy-olts-vagy-egy-gnterpia.html

A fenti videó fordítása:

Ron Johson szenátor: “Van egy pontos definíciója arra, hogy ez honnét jött és mi lett belőle?”

Dr. David Gortler:” Itt van az mRNS-“oltóanyagok feltalálója a jobbomon. Robert, ez egy oltás vagy egy génterápia?”

Robert Malone: “Ahogy már többször elmondtam, ez egy génterápiás kutatási programból keletkezett. Ezek és az adenovírus-vektorok egyértelműen génterápiás technológia, ami egy immunválasz kiváltása érdekében van bevetve.”

Dr. David Gortler: “Mindegy mit mond az FDA, ez a válasz.”

Ron Johnson szenátor: “Rendben, köszönöm.”


Ennyit arról, hogy ki a hiteles tudós és ki nem. Az egyik pénzért kiáll és nagyközönség előtt hülyeségeket beszél: hamm-hamm, a másikat nem pénzeli senki, mi több a jó hírét kockáztatja, mégis elmondja az igazat.


Biró Éva

11 thoughts on “Mi is ez a kovid elleni géninjekció: egy oltás vagy egy génterápia?

 1. Több szálon futnak az oltások tartalmával és definíciójával kapcsolatos eredmények, értékelések.
  A tegnapi, DR. TAMASI JÓZSEF: KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK remek előadásban elhangzik, hogy az oltásból csak szövet/sejt(gén) károsító ásványi méreganyagokat tudtak egy széles körű oltóanyag vizsgálati elemzésben véletlenül kiválasztott oltóanyag mintákból kimutatni, amik ráadásul részben különböző összetételűek. Ezek a tények.
  Az ‘immunválasz’ valóban ki van váltva, a beoltott grafénnal, fémekkel. Az emberi reakció szöveti-szervi gyulladás, elváltozás, rák stb.
  Ahhoz képest, hogy a gén fogalma, leírása is, az immunitás fogalma is meg van kérdőjelezve (Dr. Cowan és társai), már felmerül, hogy mit is jelent akkor a gén terápia?
  Meghalt vírus vírus vektora? Na akkor most élő vagy halott az a vírus? Ami csak a mesében élt és holt. Máig bizonyítatlan, hogy valaha is létezett volna bármilyen vírus (HIV, influenza, sars….) /Dr. Stefan Lanka/.
  Tartok tőle, hogy a Robert Malone féle kommunikációt követő vizsgálódási irány nagy erőkkel és jószándékkal kövezve a pokolba fog vezetni.

 2. Nem csak Kína, nem csak Kanada, nem csak Kalifornia, nem csak Ausztrália, hanem Új-Zéland is kirívó előkép azzal a davosi lófejű nővel az élén:

  https://www.zerohedge.com/geopolitical/new-zeland-beta-test-western-governments-micromanaging-populace
  Új-Zéland a nyugati kormányok bétatesztje a lakosság mikromenedzselésére?
  2023. január 18.
  (…)
  Ez nem csak a Nyugat szocializmusba való bukásának végeredménye, Új-Zéland az egyéni szabadságjogok és az egyéni választási lehetőségek fokozódó megsértésének próbapéldája. Új-Zéland sok más nemzet jövőképét is adhatja, ha a nyugati népek passzívan reagálnak.

  1. A “davosi lófejű nő”, a transzizé Jack/Jacinda Ardern műkönnyeivel küszködve bejelentette lemondását febr. 7-i hatállyal. Valami történhetett a háttérben. Valószínűleg túlságosan kompromittálódott, túlspilázta a kovid-ámokfutást és így túl sok embert ébresztett fel a szendergésből, vagy valamelyik globalista tótumfaktum tyúkszemére lépett. Mindenesetre hamarosan kivonják a forgalomból.

   Csak nehogy még ennél a pszichopata ifjú globális vezetőnél is elmeháborodottabb sátánista kerüljön az új-zélandi miniszterelnöki székbe – még a színjáték-választásokat is mellőzve -, ahogy az a parazita kasztnál lenni szokott! Lásd Nagy-Britanniát, ahol már a második senki által meg nem választott miniszterelnököt fogyasztják (a levitézlett Boris Johnson után), aki egyébként a globalogazdi érdekein kívül az égvilágon semmit sem képvisel.

  2. A lófejű már lelépett a szinpadról. De a globalógazdinak ez nem baj. Majd varázsolnak egy másik hülyét a kalapból.
   Ez a kollektiv nyugati rendszer egyszerüen egy katasztrófa az emberíség számára.

   Ezek a psychopata hülyék egyszerüen ez emberíség kiírtását tüzték ki a zászlójukra és ellenünk harcolnak.
   Nézzük csak meg a következő magyar nyelvü videót.

   1)
   https://szmm.substack.com/p/magyar-feliratos-video-hat-ilyen?utm_source=substack&utm_medium=email#play
   2)
   https://szmm.substack.com/p/covid-oltas-vagy-meg-mindig-a-gyilkos?utm_source=substack&utm_medium=email

 3. https://tkp.at/2023/01/17/neue-eu-verordnung-erlaubt-die-beimischung-von-hausgrillen-in-nahrungsmitteln/

  Az új uniós szabályozás lehetővé teszi a tücskök ételhez adását
  2023. január 17
  Írta: Stefan Brandl
  4,2 perc olvasási idő
  Az olyan nyugati oligarchák, mint Rockefeller, Ford, Gates, Soros és Társa, régóta szerették volna a mezőgazdaságot ipari élelmiszertermeléssel felváltani vagy legalábbis kiegészíteni. Ehhez a rovarok, tücskök, lisztkukacok és hasonló könnyen szaporodó lények biztosítsák az alapanyagot. 2023. január 4-én az EU engedélyt adott a rovarok (házi tücskök – a fenti képen) hozzáadására a pékárukhoz, tésztákhoz és egyéb félkész termékekhez „a nagyközönség számára”.
  A mainstream média által teljesen figyelmen kívül hagyott Európai Unió 2023. január 4-én jelentette be az új szabályozást az EU Hivatalos Lapjában. A jóváhagyás a közzétételt követő 20. napon kezdődik, és kivétel nélkül 20 nap elteltével (2023. január 24-től) minden EU-tagállamnak végre kell hajtania.

  Bár túl kevés publikált ismeret áll rendelkezésre az allergiákról és az esetleges anafilaxiás reakciókról, az EU Bizottság azon a véleményen van, hogy az esetleges allergiás reakciókra nem kell külön címkézési követelményeket felsorakoztatni.

  Nagy a valószínűsége azonban annak, hogy a rákfélékre, puhatestűekre és poratkákra allergiások is allergiás reakciókat tapasztalnak, ha házi tücsköt tartalmazó termékeket fogyasztanak. Új allergiás reakciókat válthat ki a rovarokkal táplált szubsztrátummal szemben.

  Felelőtlenség, hogy csak akkor van “címkézési kötelezettség”, ha a termék házi tücsköt (Acheta domesticus) tartalmaz.

  Ez azt jelenti, hogy az uniós polgároknak maguknak kell rájönniük, hogy az “Acheta domesticus”-t porrá őrlik, és a házi tücskökhöz adják, és saját felelősségükre ellenőrizniük kell, hogy nem allergiásak-e rá.

  Az engedélyért felelős: Ursula von der Leyen
  A következő “nagyközönségnek szánt” termékek hamarosan megjelenhetnek a fogyasztói piacon, hozzáadott tücskökkel (Acheta domesticus):

  Többszemű kenyerek, több kiőrlésű zsemlék, kekszek és zsemlerudak, gabonaszeletek, száraz előkeverékek sütéshez, keksz, száraz töltött és töltetlen tésztatermékek, szószok, feldolgozott burgonyatermékek, hüvelyes és zöldség alapú ételek, készre fagyasztott pizza, általános tészta és tejsavópor termékek , húsanalógok (vegetáriánus húsalternatívák), levesek, leveskoncentrátumok és levesporok, kukoricaliszt alapú snack ételek, sör típusú italok, csokoládétermékek, diófélék és olajos magvak, snackek (kivéve chips) és húskészítmények.

  Az EU jegyzőkönyvét 2023. január 4-én tették közzé az Európai Unió Hivatalos Lapjában .

  Ez a vietnami cég tenyészti a házi tücsköket. Az ENSZ „fenntartható céljaival” hirdet, és már rendelkezik az Európai Élelmiszerbiztonsági Ügynökség (EFSA) tanúsítvánnyal. Étkezési idő.

  Részlet a Hivatalos Közlönyből:
  (7) Tudományos véleményében a Hatóság arra a következtetésre jutott, hogy a részlegesen zsírtalanított Acheta domesticus (házi tücsök) por biztonságos a javasolt felhasználási feltételek mellett, a javasolt szinteken . A tudományos vélemény ezért elegendő bizonyítékot szolgáltat arra vonatkozóan, hogy az Acheta domesticusból származó por részlegesen zsírtalanította(házi tücsök) többszemű kenyerekben és zsemlében, kekszben és kenyérrudakban, gabonaszeletekben, pékáruk száraz előkeverékeiben, süteményekben, szárazon töltött és töltetlen tésztatermékekben, szószokban, feldolgozott burgonyatermékekben, hüvelyes és zöldségalapú ételekben, pizzában, tésztatermékekben , a tejsavóporra, a húsanalógokra, a levesekre és leveskoncentrátumokra vagy -porokra, a kukoricadara alapú snackekre, a sörszerű italokra, a csokoládétermékekre, a diófélékre és az olajos magvakra, a chipseken kívüli rágcsálnivalókra és a lakossági húskészítményekre a kihelyezés feltételei vonatkoznak. az (EU) 2015 /2283 rendelet 12. cikk (1) bekezdése szerinti piac elegendő.

  (8) Véleményében a Hatóság néhány kevésbé publikált bizonyítékra is alapozott a rovarokkal kapcsolatos élelmiszerallergiákról általában, amelyek nem kapcsolták egyértelműen az Acheta domesticus fogyasztását számos anafilaxiás eseményhez , valamint olyan adatokra, amelyek bizonyítják, hogy az Acheta domesticus számos potenciálisan allergén fehérjét tartalmaz , arra a következtetésre jutottak, hogy ennek az új élelmiszernek a fogyasztása érzékenységet válthat ki az Acheta domesticus fehérjével szemben. Az ügynökség további kutatást javasolt az Acheta domesticus allergenitásával kapcsolatban.

  (9) A Hatóság ajánlásának teljesítése érdekében a Bizottság jelenleg vizsgálja az Acheta domesticus allergenitására vonatkozó szükséges kutatások elvégzésének lehetőségét. Amíg a Hatóság kiértékeli a kutatási adatokat, és tekintettel arra, hogy az Acheta domesticus fogyasztását az elsődleges szenzibilizáció és allergia eseteivel közvetlenül összekötő bizonyítékok nem meggyőzőek, a Bizottság azon a véleményen van, hogy az Acheta elsődleges szenzibilizáló potenciáljával kapcsolatban nincsenek külön címkézési követelmények. a domesticust fel kell venni az engedélyezett új élelmiszerek uniós jegyzékére.

  (10) Véleményében a Hatóság azt is megállapította, hogy a részben zsírtalanított Acheta domesticus (házi tücsök) por fogyasztása allergiás reakciókat válthat ki rákfélékre, puhatestűekre és háziporatkákra allergiás egyénekben . A Hatóság azt is megállapította, hogy más allergének is bevihetők az új élelmiszerbe , ha ezek az allergének jelen vannak a rovarokkal etetett szubsztrátumban. Ezért helyénvaló, hogy a részben zsírtalanított Acheta domesticus (házi tücsök) port tartalmazó élelmiszereket az (EU) 2015/2283 rendelet 9. cikkének megfelelően ennek megfelelően címkézzék.

  1. A még nagyobb gond az, hogy a tücskök is génmódosítottak lesznek egytől egyig. Nemm a mezőn fogdossák össze őket, hanem génmodosított példányokat tenyésztenek nagyüzemileg.

   1. Tisztelt Doktor Úr!
    A minap Ursula nevű társunk küldött egy linket, az EU oldala. Ott vannak letölthető pdf dokumentumok az EU határozatáról ezzel kapcsolatban. Nem tudom, hogy Doktor Úrnak volt-e módja azt megnézni, számomra a lényeg a dokumentum végén található, ahol az összetevőkről írnak.
    EUR-Lex – 32023R0005 – EN – EUR-Lex (europa.eu)

 4. https://www.napitema.com/2023/01/harom-kulonbozo-vakcinakeverek.html

  Három különböző vakcinakeverék, úgynevezett “Super Shots”.
  napitemaJanuár 17, 2023

  Egy olyan vakcina kísérletei folynak, amely egyetlen injekcióval harcol a hármas járvány ellen. Az ausztráliai University of the Sunshine Coast megkezdte az új Moderna vakcina tesztelését, amely “RNS-próbavakcinaként” működik, és véd a COVID-19, az RSV és az influenza fertőzések ellen.

  Kijelentette: “Ajánlott elmenni az orvoshoz vagy a kórházba és a klinikára, hogy beszerezzenek egy adag vakcinát, amely alapvetően az influenzát, a koronát és az RSV-t fedi le, ez hasznos lesz a jövőben.

  A kutatók jelenleg azon dolgoznak, hogy kiszélesítsék a célcsoportot, a résztvevőket, sőt az önkénteseket is az 50 és 75 év közötti egészséges személyek körében. az akár 13 hónapos időtartam alatt. Mindenki, aki részt vesz, fizetést kap. (Kártérítés)

  1. Ha egyszer egy üzlet beindul… Szélsebesen ritkítják a nyugdíkorhatárhoz közeli vagy nyugdíjas korosztályokat, mivel a nyugdíjalapok túlnyomó része fiat pénzekből – vagyis levegőből – áll, és előbb-utóbb kiderül, hogy nincs miből nyugdíjat fizetni. Úgyhogy sürgősen meg kell szabadulni a “haszontalan zabálóktól” – kerül, amibe kerül.

 5. Dr. Malone-val vigyázni kell, ő egy “ellenőrzött ellenzék” szerintem. Több milliárdos szerződéseket, támogatásokat kapott a Big Pharma-tól. Oltott, egy “trójai faló” az igazságért folytatott csatatéren, sőt a WHO-nak oly fontos influenza elleni oltások terén is hitet ébreszt a felnőtt lakosságban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük