Közérdekű adatígénylés a várandós hölgyek oltásával kapcsolatban

Dr. Mészner Zsófia 

Főigazgató 

Országos Gyermekegészségügyi Intézet (OGYEI) és 

 Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet 

Tisztelt Főigazgató Asszony! 
<zsofia.meszner@heimpalkorhaz.hu>  

Másolatban: 

Dr. Nagy Anikó PhD 

 Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet 

főigazgató főorvos  

Magyar Gyermekorvosok Társaságának elnöke 
foig@heimpalkorhaz.hu 

Mint Önök is tudják, a közügyek és a közpénzek felhasználásának átláthatósága érdekében az állampolgárok jogosultak közérdekű információhoz jutni Magyarország bármely állami, önkormányzati vagy más közfeladatot ellátó szervétől, intézményétől. A közérdekű adatigénylés menetét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) szabályozza. 

„A kismama születendő gyermekét is védi az oltásokkal” címmel interjú jelent meg Dr. Mészner Zsófiával, amit itt olvashatunk: https://vasarnap.hu/2023/11/27/kismama-szuletendo-gyermeket-is-vedi-az-oltasokkal/ 

A cikkben több állítás is szerepel, amelyekkel kapcsolatban közérdekű adatigényléssel élünk:  

1)       A cikk állítja: „a várandós nők immunizációja nemcsak az anya betegségekkel szembeni védelmét biztosítja, de egyúttal az újszülött számára is védelmet nyújt élete első hónapjaiban” 

Közérdekű adatként kérjük, mutassák be, hol, milyen tanulmányokat, statisztikai felméréseket tettek közzé az oltóanyag gyártók az oltóanyagok dupla vak, placebo kontrollált klinikai kísérletei, valamint az oltóanyagok utókövetése alapján, amelyekre támaszkodva helytálló az a kijelentés, hogy  

 1. Az oltás a várandós nők betegségek elleni védelmét biztosítja, 
 2. Az újszülött számára is védelmet nyújt élete első hónapjaiban. 

Különösen fontos mutatószám, ha a kért dokumentumok egyértelműen bizonyítják, hogy az oltott populációban jelentősen csökkent a bármilyen okra visszavezethető halálozás az oltatlanhoz képest. 

2)     A cikk állítja: „Az anyai ellenanyagok a méhlepényen át a fejlődő magzat vérkeringésébe kerülnek, aki így védettséget szerez az akár súlyos fejlődési rendellenességeket és méhen belüli megbetegedéseket okozó fertőzések ellen, de a védőoltás újszülöttkorban a még fejletlen immunrendszerű csecsemőt is megóvja a potenciálisan súlyos betegségektől” 

Közérdekű adatként kérjük, mutassák be azokat a dupla vak, placebo kontrollált klinikai kísérleteket, amelyek igazolják, hogy a csecsemő meghal, ha a terhesség alatt az anya nem kap „védőoltást”. 

Közérdekű adatként kérjük, mutassák be, hol, milyen dupla vak, placebo kontrollált tanulmányok, vagy statisztikai felmérések (nem becslések, nem vélemények) alapján készült kimutatások igazolják az állítást, miszerint az újszülöttet bármitől megvédi a terhesség alatt az anyának beadott bármilyen oltás. Ebben a tekintetben fontos, hogy bemutassák a gyártók által végzett dupla vak, placebo kontrollált klinikai kísérleteknek és az érintett személyek utókövetésének eredményeit legalább a gyerekek három éves koráig, különös tekintettel arra, hogy az anyák oltásainak hatására az oltott vagy az oltatlan gyerekpopulációban alacsonyabb a bármely okra visszavezethető összes halálozás. 

Egyidejűleg kérjük, közérdekű adatként mutassák be, milyen dupla vak, placebo kontrollált klinikai kísérletek igazolják, hogy a különféle oltásokban jelenlévő fémek, egyéb vegyszerek, fertőző anyagok, gyártási melléktermékek és szennyeződések nem kerülnek át a születendő gyermekbe és nem okoznak autizmust vagy egyéb elváltozást. 

3)      Dr. Mészner Zsófia a cikkben ajánlja a kismamáknak egyebek között a Covid-19 elleni injekciókat

Közérdekű adatként kérjük, nyilatkozzanak, hogy ismerik a covid-19 elleni, Magyarországon forgalmazott és kismamáknak ajánlott összes injekció összes összetevőjét és garantálják, hogy azok egyike sem káros az ember, de különösen egy kismama vagy a magzat egészségére. Egyben kérjük, adják közre az összetevők teljes listáját és kérjük, tájékoztassanak arról, melyik magyarországi intézmény garantálja, hogy az injekciók a felsorolandó összetevőkön túl nem tartalmaznak egyéb anyagot, szennyeződést.  

Közérdekű adatként kérjük, mutassák be, a gyártók mely dupla vak, placebo kontrollált kísérletei (nem becslések, nem prognózisok) támasztják alá, hogy  

 1. A Covid-19 elleni injekciók meggátolják, hogy a „beoltott” személy, különösen a terhes nő, elkapja a fertőzést és megbetegedjen, 
 2. A Covid-19 elleni injekciók meggátolják hogy a „beoltott” személy, különösen a terhes nő, megfertőzzön bárki mást, köztük a saját magzatát, 
 3. Az anyatejbe nem kerülnek át sem az injekcióban fellelhető komponensek, sem az anya testében, az injekció hatására képződött tüskefehérjék.  

Amennyiben jelen e-mail keltétől számított tizenöt napon belül nem érkezik Önöktől válasz, vagy nem intézkednek a hivatkozott cikk visszavonásáról és a valós információk publikálásáról 

 1. úgy tekintjük, hogy nem rendelkeznek az általunk kért adatokkal és
 2. fenntartjuk a jogot, hogy a megfelelő lépéseket kezdeményezzünk Önök ellen egyebek között az orvosi etika, valamint a hatályos magyar jog megsértése miatt. 


Jelen levelünket és az Infotv. értelmében 15 napon belül adandó válaszukat az interneten közzétesszük, hiszen ezek nagyon fontos, a nyilvánosságra tartozó információk. 

Mielőbbi megtisztelő válaszukat várjuk.  

Tisztelettel,  

Dr. Pál-Szántó Ágnes, ügyvéd 

Dr. Tuzson Rita pszichiáter, homeopata 

Albert János, nagyszülő 


8 thoughts on “Közérdekű adatígénylés a várandós hölgyek oltásával kapcsolatban

 1. 2023. Novemberében elhullott pilóták listája:

  Forrás: https://uncutnews.ch/pilotenausfaelle-im-november/

  1)
  Ryanair Flug RK-8528 (STN-OZZ) London-ból Stansted, UK, Ouarzazate-ba, Dez. 2023-ban, a pilóta rosszul érezte magát és ezért a személyzet a gépet Portugáliába Faro-ba írányitotta át, ahol a gép biztonságosan leszállt.

  Ez az 5.-dik pilóta veszteség az utolsó három héten.

  2)
  2023 November 29. – American Airlines járat AA755 CDG-PHL, Parizsból, Franciaország, Philadelphia-ba, PA, a pilóta a Cockpit-ben összeesett.

  3)
  2023 November 26. – Ryanair járat FR-3472 (LTN-RZE) London-ból Luton, Egyesült Királyság, Rzeszow-ba, Lengyel, 2023 November 26.-án az egyik pilóta megbetegedett és ezért a repülőgépet Krakkóba terelték el, ahol a gép biztonságosan leszállt.

  4)
  2023 November 30. – Air Transat járat TS-186 (YYZ-PUJ) Toronto-ból, Kanada Punta Cana-ba, Dominikanus Köztársaság – a pilóta munkaképtelen lett és a munkára egy utas úgrott be.

  5)
  2023 November 16. Egy indiai pilóta meghalt – 37 éves volt az Air India-Pilot kapitánya, Himanil Kumar, Delhi-ben Indira Gandhi International Airport-on egy kiképzés alatt hirtelen megállt a szíve és meghalt !

 2. A sötét középkorban egy asszony szült átlagosan 15-20 gyereket az élete során. Nem volt orvos aki besegített volna, legfeljebb egy bába de sokszor az sem. Nem voltak védőoltások mégis gyarapodott a népesség.
  Ma hány gyereket képes szülni átlagosan egy nő?
  Magyarország népessége mennyire gyarapszik, a modern orvoslás és a kötelező oltások korában?
  Van-e összefüggés a magyarság kihalása és az gyógyításnak nevezett orvosi beavatkozások között?
  Ami sok ezer éven keresztül (vagy sokkal régebb óta) működött ahogy a Jóisten megteremtette az ma miért nem jó?
  Ja mert a fehérköpenyes gyilkosok istennek képzelik magukat?

 3. Eddig mindig úgy tudtuk és az orvostudomány is a védőnőkkel karöltve, hogy a gyermeket méhen belül, egyrészt az anya egészséges életvitele óvja, születése után pedig maga az anyatej……….. Jól tudom??? Igen jól.

  Tisztelettel Gaál László Gedeon és barátai.

 4. Köszönet a munkájukért, a helytállásukért, az adatigénylő levélért és a kilátásba helyezett jogi lépésekért!

 5. Amikor a római katolikusok is maszatolnak a bioetikával és oltási fasiszta nézeteket hangoztatnak. Az ilyen keresztény tanokat kik tudják egyáltalán elfogadni ?

  „Etikai szempontból az oltás erkölcsi elkötelezettsége nem csak az egyén saját egészségének a védelme, hanem a közjó biztosítása is” – áll a vatikáni közleményben.

  Ezek a tanok szerintem olyan megalkuvó és szánalmas képmutatáson alapuló nézetek.

  Forrás:

  Nem indokolt a vakcinák között válogatnunk erkölcsi szempontból
  https://vasarnap.hu/2021/03/25/bioetika-vakcina-oltasellenes-abortusz-sejtvonal/

  Hogy a büdös fenébe merik valakik az oltást, mint erkölcsi elkötelezettségnek kikiáltani ?

  Ha én eltekintek a megölt magzatok sejtvonalával előállított oltóanyagtól és csak ezt nézem, hogy az oltás tele van mindenféle káros fémekkel, akkor miért kell nekem az ilyen anyagot megengedni, hogy a profitéhes big Pharma terméke a testembe kerüljön ?

  Ha meg a megölt magzati sejtvonalra tekintek, akkor az egész oltási kötelezettség egy erkölcsileg teljesen elvetemült emberi aljasság.

 6. Bocsika, de EZ NEM a közérdekű adatigénylés kategória.
  Ha az adatigénylők VALÓBAN tenni akarnának valamit az állapotos nőkért, akkor azokat a statisztikákat kérnék ki, amik arról szólnak, hogy a 2019 12.01. és 2022. 12.31. között beoltott állapotos nők magzatainak mi lett a sorsa az oltatlan anyák magzataihoz képest.

  Hány vetélés történt a beoltott állapotos nőknél?
  Hány oltott és hány oltatlan anya újszülöttje halt meg a születését követő 1 hónapon belül?
  Hány oltott és hány oltatlan anya újszülöttje halt meg a születését követő 1 éven belül?
  Hány újszülöttnél és milyen betegségek jelentkeztek a születésüket követő 2 éven belül, a nem oltott anyák újszülöttjeivel összehasonlítva?

 7. A német egészségügyi miniszter elismeri, hogy az mRNS oltóanyag nem véd meg a covid virusnak a fertőzésétől.

  1)
  Deutsche Gesundheitsministerin gibt zu, dass Covid-Spritzen nicht wirken
  https://uncutnews.ch/deutsche-gesundheitsministerin-gibt-zu-dass-covid-spritzen-nicht-wirken/

  2)
  German Health Minister Admits Covid Shots Don’t Work
  https://slaynews.com/news/german-health-minister-admits-covid-shots-dont-work/

  Viszont, hogy az ebbéli oltások súlyos szövődményeket és nem a kívánt tüskefehérje termelést okoznak, azt a híres Cambridge Egyetem, Angliában adta hírül. Az oltási mellékhatás valószínűségét a tudósok a 1 a 10-ből esélyben adják meg.

  Viszont a magyar miniszterelnök úr, Orbán Viktor még mindig nagyon örül a nagy tudós asszony Nobel díjának. A műsorban az hangzott el, hogy ez olyan, amit az ember már a holdról is lát.

  Forrás:
  EXKLUZÍV: Orbán Viktor a Tényekben
  Felkerülés dátuma: 2023.12.20.
  https://tv2play.hu/tenyek/exkluziv:_orban_viktor_a_tenyekben

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük