Kerekasztal beszélgetés – Childrens health defense rendezvény

2022.11.08.


https://www.bitchute.com/video/diyT4MYU73OK/

6 thoughts on “Kerekasztal beszélgetés – Childrens health defense rendezvény

 1. Konferencia, konferencia.
  A globalisták a Kovid-korszakkal kezdődően a korábbinál is nagyobb lendülettel tartják világkonferenciáikat. Egy erőltetett menetrendű évtizedet nyitottak a boldogság elérésére, céldátummal megjelölve. A megszállt világszervezetek szintén szorgalmasan dolgoznak, sorozatban hirdetik meg furcsa programjaikat. Minden ilyen találkozó és program nyomán, azokkal tökéletes összhangban, nekünk itt Európában első körben EU-s, majd helyi országos törvények születnek. Akárhogy vesszük, ez már csaknem világkormányzás! A sorsunkról nemzetek feletti szinten döntenek önjáróvá vált, általunk befolyásolhatatlan szervezetek, idegen elitfórumok, üzleti- és pénzügyi magánhatalmi érdekcsoportok. Az elfogadtató propagandáról és végrehajtásról pedig tömegével pozícióba juttatott saját embereik gondoskodnak a világ országaiban.
  Régen átléptük az indokolható változtatások határát, mélyen a degeneráltság területén járunk. A normális társadalmi és egyéni emberi életünk szétverése hatalmi- és üzleti érdekekhez igazított tudománnyal, egyre betegesebb szabályokkal, alattomosan előidézett válságok kikényszerítő erejével folyik. Eddig is helyrehozhatatlan károkat okoztak nekünk, amelyeknek közel sincs végük, de nem sikerült még hatásos választ adnunk vagy bárminek is útját állnunk. Annak ellenére, hogy az előfeltételek meglennének hozzá, ugyanis nem voltak még olyan idők, amikor jelenidőben ennyire tudatában lehettek az emberek az uralkodó elit valódi természetének, alantas módszereinek és céljainak.
  Egyedül abban lehet reménykedni, hogy a túlbonyolított agyszüleményük a nekünk szánt új földi életről idő előtt magától összeroskad, mint végzetesen hibás félkész konstrukció. Igaz, annak romjai is minket fog maga alá temetni, de inkább! Ha célba ér az ő „boldogságuk” az kegyetlenül rosszabb lesz. A világban mindenütt szinte hajszálpontosan ugyanúgy látják és ítélik meg a globalisták ártalmas mesterkedéseit az első lapos görbétől és szájmaszktól kezdve, ebben nincs hiba, azonban egyelőre ennyire futja:

  Az ENSZ célja, hogy a politikusok 79 kalória/nap/fő korlátozzák az emberek húsfogyasztását, vessenek ki húsadót, mértéktelenül drágítsák meg a hús árát. (Továbbá a nemi identitás erősítése, a nők és a nemek közötti egyenlőség az nagyon-nagyon-nagyon sokat fog segíteni a klímaválság leküzdésében…) A COP27-ről:
  https://www.sovereignman.com/trends/the-international-hypocrisy-and-ignorance-conference-begins-144013/
  Indul a Nemzetközi Képmutatás és Tudatlanság Konferencia!

  És láss csodát:
  https://www.zerohedge.com/political/german-meat-industry-warn-empty-supermarket-shelves-another-40-jump-meat-prices
  A német húsipar a szupermarketek üres polcaira figyelmeztet, újabb 40%-kal drágulnak a húsok

  A húsárak drámai emelkedése igazából beleillik a német kormány aktívan hirdetett növényi alapú étrendre való átállás napirendjébe.
  Kellinger nem szűkölködött a kormány kritikájában a témában. „A jelenlegi szövetségi kormány szeretné felszámolni az állattenyésztést, és átállítani az étrendet a zöldségekre és a zabpehelyre Németországban” – mondta … Kelligert a zöldpárti Cem Özdemir szövetségi élelmiszer- és mezőgazdasági miniszter is lesújtotta a húsadó előmozdítása miatt. „Összességében kevesebb húst kellene ennünk, és gondoskodnunk kell arról, hogy az olyan állatoktól származzon, amelyeket a fajnak megfelelő módon tartanak” – mondta Özdemir a t-online-nak. Azt tanácsolja, hogy „igazítsuk a húsfogyasztást a bolygó határaihoz és egészségünk érdekében”.

  *****
  Hiába reménykedünk, ezekről nem mondtak le, amíg meg nem valósítják le nem veszik a műsorról:
  https://www.napitema.com/2022/11/a-b20-felszolitja-g20-akat-hogy.html
  A B20 felszólítja a G20-akat, hogy fogadjanak el a WHO szabványoknak megfelelő oltási útleveleket és támogassák a digitális személyazonossági rendszereket

  https://www.biometricupdate.com/202211/eu-says-it-can-have-a-digital-id-wallet-by-24-regardless-of-challenges
  Az EU szerint a kihívásoktól függetlenül 2024-re megvalósulhat a digitális személyazonosító pénztárca

  https://www.nogeoingegneria.com/ingegneria-sociale/lue-vuole-la-sorveglianza-con-il-riconoscimento-facciale/
  Az EU arcfelismerő felügyeletet akar
  *****
  Szintén nem nyugszanak, amíg a Föld összes élőlényének teste fölött át nem veszik a biológiai hatalmat – A WHO az Egyesült Nemzetek Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetével (FAO), az Egyesült Nemzetek Környezetvédelmi Programjával (UNEP) és az Állategészségügyi Világszervezettel (WOAH) összefogva egy 2022-től 2026-ig tartó ötéves tervet(!) jelentett be „Egy Egészség Közös Cselekvési Terv” néven:
  https://uncutnews.ch/who-versammelt-vier-globale-supermaechte-mit-dem-one-health-plan/
  A WHO négy globális szuperhatalmat egyesít „Egy egészségügyi tervvel”

  (A sor végtelen, naponta érkeznek a friss jó hírek…)

 2. A biometrikus arcfelismerő személy azonosítást nálunk már gyakorlatilag bevezették: Hivatalosan csak január 1-től, amikortól nem kell magunknál tartanunk az iratainkat(személyi, jogsi), mert a rendőr mindent fog tudni anélkül is.
  És minek alapján tudja majd, hogy kivel áll szembe? csakneeeeeeeeeeem…, DE!

 3. Tagadná-e bárki, hogy a Global teljesen tudatosan és szándékosan végzi a népirtást, melynek az eszköze bármilyen oltás?
  Hallhattuk a tudatosság lépéseit, ahogy az USA-ban történtek:
  – A propaganda első lépése: csinálj félelmet, és adj rá elkerülhetetlen és kizárólagos megoldást. A direkt kísérlet a Polio “vírus” kikiáltása az oltásokhoz, ami egy manipulált, átalakított, mérgezett majom vese szövetre van fogva. Az oltás, amiben nem lehet tudni, hogy mi van, de az a valami emberbe fecskendezve Guillain-Barré szindrómát, rákot, illetve gyermekbénulást , halált okoz, stb. Életvitel szerűen senki nem találkozik, semmilyen módon élő majom vese szövettel, jól gondolom? Az állatorvos (esetleg majom vese kereskedő -:( ), meg ha találkozik, semmi baja nem lesz -:).
  -További propaganda: az elnök, ha beteg (F.D.Roosevelt- bénulás), akkor támogatni fogja a gyógymód kutatását, erre létrehozott alapítvánnyal, és népszerűsíteni.
  -Ford elnöki kampányához kötődik a sertésinfluenza, mint nem létező járvány, és a megoldás következő lépése. Immár újfajta állami beavatkozással, az állam a teljes lakosság részére megvásárolta a vakcinákat.
  -Aztán jött az ötlet, hogy mivel a “pandémiában” a tesztelési folyamat nem vihető végig a gyors “terjedés” miatt, a gyógyszergyárak kapjanak állami garanciát és felelősség vállalást az oltási károkra. Ez egyben lehetővé tette az iparnak, és elismerte az állam részéről azt, hogy nincs szükség tesztelésre. Valamint motiválta a károk eltüntetését, hogy ne kelljen az államnak fizetni. (1986-tól kezdve az USA-ban az állam teljes garanciát vállalt a vakcina sérülésekre.)
  -A következő lépésben 2005-től törvénybe iktatták a kísérleti (teszteletlen) vakcinák sürgősségi használatú engedélyezését. Mivel a haszon meghaladja a kockázatot. !VAGYIS a nem vizsgált, beadott anyagok közül a mérgezők miatti 100%-os megbetegedés a haszon, nulla kockázattal.!
  -2009- az ipar szabad kezet kap a korlátlan vakcina áremeléshez, mivel az állam a vakcina teljes árát kifizeti az emberek helyett. !Vagyis az emberek adóiból megvásárolják az ismeretlen összetételű, és ismeretlen hatású dózisokat, korlátlan árért.!
  -2016-A terhes anyáknak államilag előírt kötelező vakcinák miatti sérülések esetén megtiltották a károsodás miatti kártérítési perek indítását.!!!
  -Motiváció teremtés az államigazgatás részére a korlátlan vakcina fejlesztésre: jogdíj jár az egészségügyi hatóságoknak és az egészségügyi közszolgáknak, ha engedik “fejleszteni” a “termékeket”, jóváhagyják. !Összeférhetetlen.! Indoklás: a lakosság “hasznára” válik, a lakosságnak profitot biztosít.
  Az előadásból kiderül, hogy minden termék, és minden intézkedés, ami a mostani oltás felvétel kényszerítéshez kapcsolódik, már 2017-től kidolgozásra került, amikor még a “vírus”-nak híre-hamva se volt. A valaha “létezőnek mondott” vírusoknak azóta sincs se híre, se hamva. Bár több mindenre rá próbálják fogni, hogy az az. -:)

  1. A “vírus” mint tény szerepelt az IMF közgyűlésén 2017-ben, ami 2025-ig tart !!! Láttam, olvastam, nem tudom vissza keresni, de többször megnéztem azon a bizonyos videón. Ott elhangzott, hogy az IMF honlapján megtalálható !!!
   Mert ugye az IMF ( a Világbank ), egy egészségügyi jósda ? Ugyan itt volt egy másik adat döbbenet, ami a magas népességű országokban,
   40 – 60 %-os népességcsökkenést vizionált !!!
   Ezek a fenti tények mára csak nagyon kevesek számára maradtak meg a memóriában. Nagyon sok mással együtt. Tíz emberből kilenc és félnek fogalma nincs semmiről, maximum a “nahát, hogy mik vannak ?”, és evvel el van intézve, utána be van kapcsolva a “majd csak lesz valahogy”, automatizmus. Nem keresem rá a választ, csak szembesülök a ténnyel.
   Sajnálattal a nagyon nagy többség képtelen látni, és fizikai lehetetlenség eljuttatni számukra az oldalon két éve folyamatosan felsorolt valóságot, amiben léteznek, ami nem jut el a tudatukig csak a szemükig, nem beszélve a rengeteg egyéb információról, amit más hasonló helyekről az ide írók is megszereztek.
   Amikor az emberek nagy többségének meggyőződése, hogy a kovidtól van folyamatosan dögrováson, egyre rosszabbul, főleg a harmadik, negyedik “oltás” után, amikor a nagy számú halálozást ebből fakadóan kizárólag a “járvány következménye”-ként tudatosítja önmagában és kifelé, ameddig bármit mondanak meki “az egy hülyeség !”, ameddig ” a háború az oka mindennek !”, addig az “ébresztés, felvilágosítás” csak víz gereblyézés.
   Egyenlőre én is gereblyézem, “trükkösen” villákkal felfelé, úgy még van némi értelme, talán !?

  2. A felsorolásból kimaradt 1986, amikor az agyonmagasztalt, valójában háttérhatalmi ripacs Ronald Reagan elnöksége alatt a “vakcina”-gyártókat mentesítették MINDENFÉLE felelősség alól, mondván, hogy “az oltások elkerülhetetlen veszélyekkel járnak”. Attól fogva senki nem perelhette be őket haláleset, életre szóló rokkantság vagy egészségkárosodás esetén. Erre a célra az ADÓFIZETŐK PÉNZÉBŐL létrehoztak egy szervezetet, amely csak rendkívül szigorú feltételekkel, egy korlátozott összeget ítélhet meg a károsultaknak, igen kevés esetben! Azóta a kötelező “oltások” száma exponenciálisan megnőtt, mostanra 12 éves korig nyolcvanvalahányszor(!) “oltják” az amerikai gyerekeket! Vagyis a Big Pharma az állampolgárok pénzéből prosperál soha nem látott mértékben, NULLA kockázat és rekord profit mellett, miközben az emberek már gyerekkortól fogva egyre betegebbek. Az amerikaiak egészségi állapota a legszegényebb harmadik országbeli lakosokéval van egy szinten, annak ellenére, hogy a GDP horribilis részét költik betegségügyre. A “megbetegíteni és betegen tartani” üzleti modell mintaországa!

   Robert Kennedy Jr. elmondta, hogy évtizedek – vagyis gyakorlatilag a globális csicska Reagan-elnökség döntése – óta gyakorlatilag senki sem vizsgálta az oltóanyagoknak hazudott kotyvalékokat minőségi, pláne nem egészségügyi szempontból. Úgyhogy a “vakcina”-bűnöző szindikátus azt csinál, amit akar: állam az államban, érinthetetlen!!!

   Ezek után ki csodálkozik azon, ami 2020 óta globális szinten történik? Mindennek az agyrémnek már évtizedekkel ezelőtt megágyaztak!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük