Bolondok vezetik a davosi diliházat

Forrás: GBNews @ YouTube

‘Lunatics have taken over!’ | Neil Oliver on air strikes in Yemen, Britain’s borders and more
https://youtu.be/f0oAr_kZ-_E


https://www.bitchute.com/video/KEXk5GKSefuW/

5 thoughts on “Bolondok vezetik a davosi diliházat

 1. Minden szava igaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  És még mindig nem keltünk fel…..
  Minek kell még történnie ahhoz,h végre kilépjünk nyomorúságos és szegényes, kis ócska, megvezetett komfort zónánkból???

 2. WEF bizalomépítése új X-betegség bevetésével

  Nincs gusztustalanabb, amikor ez a pszicho és szociopata elit
  – Hamis zöldnarratívát hirdet, miközben magánrepülők ezreivel szennyezik a környezetet,
  – Beszünteti a mezőgazdaságot, és az emberek milliárdjainak szintetikus húst, GMO-s növényeket, és lárvákat, tücsköt, bogarakat kínál, amikor a davosi nyitó estélyen nyáladzanak a hatalmas tálcák között, amelyeken roskadoznak a luxusfalatok:
  rákfelfújt, spárga gougère, homár crostini, waygu falat, Prosciutto-füge falatok, csicseriborsó panisse, töltött castelvetrano olajbogyó, vaddisznó és quinoa dolma, favabab, galambborsó, rántott és nürnbergi rostbratwurst malacok,
  – Amikor a bizalomépítés keretében döntenek az új világjárvány bevezetéséről, amely 20%-al nagyobb halálozási aránnyal és az erre rásegített médiahisztivel megágyaz a tömeges pániknak, majd a WHO-n keresztüli további népirtásnak.

  Az elit a végét járja. Nem véletlen, hogy a birodalmak élettartama 80 év, mert addigra a vérivás, és a gyermekhúsfogyasztás, a pedofilia a bűnözés teljesen leamortizálja őket, nem is beszélve a többszörös személyiségzavaros identitásukról.
  Csak rájuk kell nézni. Már a kinézetük is gyomorforgató, mert már nem emberi minőséget képviselnek.
  Pokolba való szörnyetegek kezébe került a világ sorsa.

 3. A DAVOSI ELMEBETEGEK ÚJABB RÉMTETTEI

  – A Szövetségi Légiközlekedési Hivatal (FAA) „súlyos értelmi fogyatékossággal élőket” kezdett felvenni repülőgépek vezetésére
  https://lumi-news.gr/i-faa-archizei-na-proslamvanei-atoma-me-sovari-noitiki-anapiria-gia-na-petoun-aeroplana/

  – Kína 100 %-os halálozási arányszámú betegséget tesztel humanizált egereken
  Egy vuhani jellegű tanulmányban kínai tudósok egy mutáns COVID-19 törzzsel kísérleteznek, amely 100%-ban halálos a „humanizált” egerekre.
  A GX_P2V néven ismert halálos vírus olyan egerek agyát támadta meg, amelyeket úgy alakítottak ki, hogy az emberekhez hasonló genetikai felépítést tükrözzék – derül ki egy múlt héten Pekingben megosztott tanulmányból.
  https://nypost.com/2024/01/16/news/covid-19-strain-kills-100-of-infected-mice-in-chinese-lab-study/

  1. Ennek az agyatlanító vírusról szóló hírnek nem kellene elsikkadni.
   Számomra azt jelenti, hogy Kínában megállt az idő, vagy valahogy nem a mindenhol megszokott időszámítás szerint működnek.
   A kínai mafcia terror úgy látszik, mintha helyben agyatlanítana, az idő, és a világi értelmes agyakkal való kapcsolat fenntartása tekintetében mindenképp.
   A világ időt ismerő helyein azért már az elmúlt négy évben felkelt a Nap, és sokak számára kiderült, tudatosulhatott, hogy vírus nem létezik, és a biológiai egészen másként működik, mint ami a tankönyvekben le van írva, amit persze a mafcia ír.
   Csak ezen oldalon számtalan logikai és humoros, valamint konyhai eredetű cáfolat hangzik el a vírus kitalációjával szemben “napi szinten”. Kínában talán nincs romló étel a konyhában, vagy nem kell tojás sárgát és fehérjét szétválasztani? Vagy az élet már rögtön nem elvonatkoztatható, ahogy belépnek egy “laborba”?
   A WHO pedig hírből sem ismeri az egészségesség fogalmát. Ha esetleg rákattanna erre az újabb áltudományos vírus hazugságra, helyből hiteltelenek.
   Davos ezzel fejezte be a találkozót? Ez lenne az újabb hamis WEF pánik? Unalmas és gyenge.

 4. Gyószer a “turbórákra”, amit a pfizer gyárt segít gyorsabban átjutni a túlvilágra!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük