Tobias Ulbrich német ügyvéd, aki oltáskárosultakat képvisel a bíróságokon

Tobias Ulbrich német ügyvéd oltáskárosultakat képvisel a bíróságokon.

Tobias Ulbrich:
“A neurológiai károsodások az egyik legjelentősebbek, az, hogy hirtelen nem működik az izomzat, hogy arcidegbénulásos tünetek alakulnak ki, sőt még harántbénulások is. Autoimmun megbetegedéseink is vannak, ezek is a legkülönbözőbb formákban, fokozott gyulladásokkal a teljes testben. Vannak szív-és keringési megbetegedéseink a jól ismert szívizom- és szívburokgyulladással, de vannak nagyon súlyosabb endotélgyulladások és érgyulladások is és az összes trombózisos eset a megfelelő rögképződéssel…”

Riporter:
“Szóval szívizomgyulladások és vérrögösödés…?”

Tobias Ulbrich:
“Pontosan. Talán ön is látta a videót Selimről (ő egy oltáskárosodott lány). Ennél a 17 évesnél mindenütt ilyen rögöket húztak ki az erekből. Minden nap plazmaferézist kap és minden nap élet és halál között van.”

Riporter:
“Meg akartam kérdezni, hogy milyen idősek ezek az emberek? Meg tud határozni egy korosztályt?”

Tobias Ulbrich:
“Le voltam döbbenve, hogy ilyen sok nő van közöttük, mégpedig 30 és 55 év közöttiek. És nálunk ők teszik ki a legfőbb csoportot majdnem 75 százalékkal. És aztán sokkal később jött a “Periodic safety update reports” átadása. Ez volt az első, amit a Biontech 2021 júniusban nyújtott be és ebben is az szerepelt, hogy az érintettek 75 százaléka nő. Szóval 3-szor akkora a valószínűség arra, hogy a nők ilyen károsodásokat szenvednek, mint a férfiak.”


Teljes interjú: https://www.youtube.com/watch?v=e8usb-cQ_3s


Biró Éva

14 thoughts on “Tobias Ulbrich német ügyvéd, aki oltáskárosultakat képvisel a bíróságokon

  1. Lehet, hogy úgy értette, hogy majd a globalista cimboráival találnak más módot, hogy az oltatlanokat kinyírják. Elég régóta dolgoznak a kiirtásunkon, mégis szívósan tartjuk magunkat. Végül mindannyian meghalunk, ők is, bármilyen kétségbeesetten is igyekeznek kikísérletezni a saját élethosszabbító eljárásaikat. Ha megnézzük, csupa szánalmas, vén sz@ros pszichopata próbál mindenáron életben maradni és a végtelenségig másokon élősködni. Az idő nem nekik dolgozik, és a végelszámolás előbb-utóbb megtörténik. Ezt ők is tudják, és a végsőkig próbálják késleltetni az elkerülhetetlent. A karmát azonban nem lehet lefizetni vagy átejteni. Minél később nyújtják be nekik a számlát, annál magasabb lesz az ár, amit fizetniük kell. Kivárjuk.

  2. Mire gondolhatott O.V.,amikor azt mondta az oltatlanokkal kapcsolatban,hogy “Még kérni is fogják.”
   Ez arra az időszakra esett,amikor Ausztria azt tervezte,hogy az oltatlanokat saját költségükre lecsukják.
   Aztán jött vegyész Dr.Andreas Noack bejelentése, elült az ügy és kötelezővé se merték tenni az oltást.
   Kétszer éreztem azt,hogy nem birom tovább Orbán PSZICHIKAI TERRORJÁT,befejezem. Sok idős belehalt
   az Ő idősekért való aggodalmába….(73)

   1. Kedves Katalin!

    Pont erre bazíroznak, hogy végül feladjuk, amikor minden oldalról elviselhetetlenné fokozzák a nyomást rajtunk. Ne tegyük meg nekik ezt a szívességet! Nehezítsük meg a dolgukat minél jobban azzal, hogy nem hódolunk be, és nem adjuk fel! Az isteni törvények szerint szuverén, szabad akarattal és lelkiismerettel rendelkező SZABAD emberi lényként jövünk a világra, és nem gonosz kretének ajándékozzák nekünk az életet, az egészséget és a szabadságot, mint valami kiváltságot a csókosaiknak. Mivel ezek nem adhatók, ezért el sem vehetők. Ne mondjunk le róluk önként, akármilyen nehéz is! Mert a beleegyezésünket akarják kicsikarni így vagy úgy, ugyanis anélkül az ügylet semmis, és ezt pontosan tudják! Mondjunk nemet, és tartsunk ki mellette!

    1. Kedves Cassandra!
     Köszönöm bíztató sorait. 2019.aug.3-án,48 évesen meghalt a Fiam,mire észhez tértem volna jött a “maradj otthon.” Máté unokámért tartottam ki,hogy tudjak Neki az Apjáról mesélni,mert később ez hiányozna az életéből. Vállalkozóként dolgozó barátnőmnek válogattam a videókat magyar és német nyelven,melyeket megosztottam Neki. Ezzel kötöttem le magam,mert könyvre még nem tudtam volna odafigyelni.
     Biztosan akadtak olyanok,akik nem tudtak kitartani,csak róluk MÉLYEN hallgat a hatalom!

  3. Ha úgy tetszik, Orbán igazat mondott…, (csak talán nem bontotta ki az igazság minden részletét…). Ennek nyomán mindenki saját maga helyezhette kontextusba a világraszóló bölcs mondatát. Memento mori!
   Jól látok?
   https://fos.hu/11vp

 1. Olyan világban élünk, amikor
  – a mainsteram média hazudik,
  – a tudósokat, orvosokat és politikusokat kilóra megvette a globális elit,
  – nincs fogyasztóvédelem, és semmiféle jogorvoslat a gyakorlatban nem létezik,
  – mérgezik a vizet a levegőt, élelmiszert, és bogarakat és műhúst akarnak etetni velünk, és a kormányok nem tesz semmit,
  – nem létező vírusokkal és pandémiával ijesztgetnek, és stresszelnek bennünket,
  – vakcinának nevezett ömegpusztító fegyverekkel mérgezik és gyilkolják az emberiséget,
  – a vakcina következményeire a vakcinagyártókat nem terheli felelősség, így a jogorvoslat egy teória,
  – a kormányok nem működnek, a mély állam bábjaként annak kiszolgálóivá váltak,
  – a rendőrök nem a rendet védik, hanem az embereket verik, halálra. Lásd Kanada, ahol lovakkal taposták az embereket. Franciaországban hasonlítsátok össze, hogy milyen volt a rendőri öltözék 1968-ban, és most. Ez már nyílt terror és háború az emberek ellen.
  – hogy mesterséges energia, élelmiszer, vízhiánnyal és háborúval tudatos káoszt teremtenek,
  – hogy emberek milliárdjai ellen terveznek tömeges népirtást azok a pszicho és szociopaták, akik a világot irányítják.

  Hiába jön szembe a valóság, az emberek fele még mindig mély hipnózisban van és élvezi a fogyasztói társadalom hedonizmusát.
  Fel sem fogja, hogy féléven belül a sötét középkorban találjuk magunkat áram, víz és élelem nélkül, mert még mindig az összeesküvéselmélet szöveget nyomják.
  Nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire lebutítottak-e, vagy érzik, hogy rossz irányba haladnak a dolgok, és katasztrófa lesz,
  csak nem képesek szembenézni a valósággal, és a tényekkel.
  Az a kisebbség, aki a kezdetektől tudja és érti a dolgokat, az szinte eszköztelen.
  Mi lesz a megoldási képletet ennek a problémának, és lesz-eggáltalán?

  Az USA-ban is, és mindenhol az oltással kapcsolatban a felszínt kapargatják, és csak politikai tőkét kovácsolnak belőle.
  Tett egyetlen képviselő bűnvádi feljelentést Fauci, Bill Gates, vagy az oltóanyaggyárak vezetői ellen?
  Hallotta valaki, hogy Ursula von de Leyent letartóztatták?
  Megússzák ők is, ahogy a Big-ek mindig megússzák: Ők a A Big Money, a Big Pharmaffia, a Big Tech és a Big Food. Már nem csak az USA, hanem az egész világ nem más, mint ezek korporációja, és maronettbábként mozgatnak mindenkit.
  Összenőttek, összetartoznak, nekünk pedig csinálnak egy színházat, ahogy a történelemben mindig is.
  A korporáció neve: törvényesített szabadrablás, amiben minden megengedett.
  Amikor már nincs mit ellopni, akkor van vége a birodalaomnak. Most ennek vagyunk tanúi, az amerikai birodalom összeomlásának, és ennek romjain majd egy új birodalom születik, és kezdi előlről a jól bevált receptet.
  Ez a recept évezredek óta, így pusztult el a római birodalom, és az összes időszámítás utáni birodalom is.Már nem volt kit kifosztani, és már nem volt mit ellopni.

  1. A helyesírási hibákért, elütésekért elnézést kérek mindenkitől.
   De idős vagyok, és rosszul látok. Mindig érdekvédő voltam, a devizahiteles ügyben is, és a sok éjszakai kutatás tönkre tette a szememet.
   De a fiam elmondta a megoldást, hogy Wordben írjak, nagyítva és ellenőrizve, a jövőbeni hibákat elkerülendő. Igyekezni fogok..)))

   1. Kedves Éva,
    Szerintem emiatt ne aggódjon, ezen a fórumon intelligens emberek vannak jelen és szerintem így is mindenki érti és megérti, egy Csapat vagyunk…! :-)))))

 2. Figyelmeztetés!
  Az 5G haláltornyok valójában nagyfrekvenciás sugárfegyverek, amelyek meghatározott emberekre irányulhatnak. Mindenkinek rendelkeznie kell EMF-mérővel, hogy megtalálja otthonában a hotspotokat.
  A telefonokat un. Faraday-katitkában kell tartani, vagy ha más nincs otthon, alufóliába csomagolva.
  https://www.renovablesverdes.com/hu/jaula-de-faraday/

  https://doopshop.hu/product/klatka-faradaya-tech-protect-v2-keyless-rfid-signal-blocker-case-black/?cmp_id=18936114197&adg_id=&kwd=&device=c&gad=1&gclid=Cj0KCQjwmZejBhC_ARIsAGhCqnemLrQImdTZlFbXz1w0B2M8L6zeNgTJwPX46OqUvlbqrFvcRHW3UkcaAkiJEALw_wcB

 3. Már a német pi-news.net ( AfD ) is foglalkozik a Chmelnizki város, Lemberg (Lwiw)-től keletre lőszerraktár felrobbanrásával

  Az urán szennyezés közben a lengyel Lublin lengyel várost elérte.

  A szerb ügyvéd Srdan Aleksic, Niš-ből már régen foglalkozik a Jugoszlváviában a Nato által bevetett DU-lőszernek a káros hatásával.
  Az ügyvéd 3500 gyereknek a Nato elleni kártérítését tartja nyílván.

  Forrás:
  Ziehen radioaktive Wolken nach Westeuropa?
  https://www.pi-news.net/2023/05/ziehen-radioaktive-wolken-nach-westeuropa/

  Az angol nyelvü videó megjegyzi, hogy a robbanás útán, azt hiszem a lengyelek, rádióaktivitást mérő drónokat endegtek fel a levegőbe.
  De ezeket az ukránok lelőtték.

  Ez lenne most egy újabb Tschernobyl 2.0 katasztrófa ?

  P.S. Nem volt elég Európa számára az erőltetett káros covid-19 génoltás ?

  Most meg az Európára ráerőltetett háború ?

  1. Tisztelt B.Gy.!

   Az Európai Sugárdetektorrendszer webtérképe a robbanás óta blokkolva van. Ezt a Csernobili atomkatasztrófa után helyezték üzembe. Nagyon elgondolkodtató, hogy nem jelenik meg adat az oldalon és ez számomra azt mutatja, hogy valamit nagyon el akarnak titkolni.
   A Magyar Hírlapban olvastam, hogy az ukránoknak adományozott több ezer MILAN típusú páncéltörő rakéta is felrobbant. Ezek lövedékenként 2.5 gramm erősen sugárzó tórium 232 izotópot tartalmaznak, aminek a felezési ideje 14 milliárd év, ami az ősrobbanás óta eltelt idővel egyenlő. Magyarán örökre elszennyezték Ukrajna egy részét. Köszönhetjük mindezt a NATO-nak ami megvéd minket, az egészséges, élhető környezettől.

 4. A mai háborúknak egészen más elnevezést adnék.
  A sportban az azonos súlycsoportba tartozók, vagy azonos nemek csoportjai, előre megadott feltételekkel mérkőznek egymással, szemtől szembe. Ez az igazi küzdelem, és egyértelmű a győztes személye, csapata.
  Nem csoda egyáltalán, ha a mai népesség nem kíván megmérkőzni szemtől szembe a gépi tömegpusztító fegyverekkel, de simán csak előre megadott reálisan elérhető cél nélkül se.
  Inkább tömegpusztító célú,eladhatatlan, valójában értéktelen eszköz raktárkészlet selejtezése az, ami most történik, végcél meghatározás és felelősség nélkül. Ez pár ember őrülete, nem háború. Igenis szükséges az őrült uszítók és a hadvezérek elfogása, és a végcél kimondása. Valamint az őrület befejezése. Háború nélkül is lehet robbantani és újjáépíteni. A népirtásnak pedig nincs indoka.
  Az összes háborús övezetre vonatkozóan, aki IQ birtokosnak tartja magát, képes veszíteni is, és nyerni is, megállapodni atomfegyverek nélkül. Megállapodni a pénz és tulajdon, és szabadságjog elvétele nélkül, digitális őrület nélkül. Veszteni tudni kell, az IQ-t minősíti. (Az IQ-t leminősíti, ha nem megy.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük