Japán tanulmány szerint az influenza elleni oltás nem véd meg a kórházba kerüléstől és a haláltól

A kovid-“oltáshoz” hasonlóan az influenza elleni oltás is gyakorlatilag hatástalan, mert a folyamatosan mutálódó vírusokkal szemben egyszerűen nincsen esélye.

https://report24.news/japanische-studie-influenza-impfung-schuetzt-nicht-vor-hospitalisierung-und-tod/?feed_id=30501

Ezt mutatja egy japán tanulmány, melyet több mint 83.000 idős emberen végeztek el.

2014. április 1. és 2020. március 31. között követték nyomon a tanulmány résztvevőit, akik a tanulmány indulásakor 65 évnél idősebbek voltak.
Bár az elemzés azt mutatja, hogy az oltottak körében alacsonyabb volt az influenzások aránya, az influenza miatt kórházi kezelésre szorulók számában nem volt szignifikáns különbség oltott és oltatlan között. Az oltás hatása 4-5 hónap után jelentősen csökken.

Itt a tanulmány: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/37045684/#full-view-affiliation-1


Biró Éva

4 thoughts on “Japán tanulmány szerint az influenza elleni oltás nem véd meg a kórházba kerüléstől és a haláltól

 1. Abigel a „Nem az a legbűnösebb, aki kiadja a parancsot, hanem az, aki végrehajtja” bejegyzés alatt olvasásra javasolja Arthur Firstenberg, The Invisible Rainbow (első kiadása az internet szerint: 2017.01.01 AGB Press) – Informational Summary részletet, a hivatkozással. Az összefoglaló alapján az influenzáról és a covidról szóló tanulmányok mindenki számára megfelelően átértékelhetők, onnan kezdődően, hogy mi a betegség és mi a betegség oka egyáltalán, valamint mi terjeszti, és hogyan terjed.

  A legfontosabb elektromos hatásokat kiemeltem az összefoglalóból, röviden:
  1. 2001-ben Ken Tapping kanadai csillagász kimutatta, hogy az elmúlt három évszázad influenzajárványai a nap mágneses aktivitásának csúcsaival korreláltak, egy 11 éves ciklusban. Azt is megállapították, hogy egyes influenzajárványok néhány nap alatt hatalmas kiterjedésűek lehetnek, és ez a tény nehezen magyarázható az egyik emberről a másikra való fertőzéssel. Megfigyelhető atipikus influenza tünet a pulzus 36 és 48 közé leesése, ami egyértelműen az elektromágneses tereknek való kitettség gyakori eredménye. Ezenkívül beválhat az influenzában szenvedők sikeresen kezelése hatalmas kalciumdózisokkal :).

  2. A főként vasból álló maggal a forgó Földet elsősorban az ionoszféra, majd a plazmagömb védi, amelyet a Van Allen sugárzási öv határol 1000-55 000 km magasságban. A két rétegű öv a föld tengelye körüli tórusz formájú és a napszél hatására elektromosan feltöltődve egyfajta dinamót, összetett elektromos rendszert alkot. (Hasonlóan a szív körüli erőtérhez.) A földkéreg, a légkör, sőt az ionoszféra közötti elektromos áramcsere állandó. Ennek a kényes egyensúlyban levő rendszernek az egyfajta elektromos „légzése” tette lehetővé, hogy bolygónkon élet alakuljon ki, amely negatív ionokkal van feltöltve, és a pozitív töltésű ionoszféra hozza egyensúlyba. 1953-ban fedezték fel környezetünk elektromos rezgésének egyik elsődleges paraméterét a (Winfried) Schumann-frekvenciák formájában, amelyek 7,83 hertzen „lélegeznek”, 14, 20, 26, 32 Hz-es harmonikusokkal, amelyeket nagyon ún. alacsony frekvenciák (VLF). Nem csoda, hogy a földi környezetben élő organizmusokat átitatják ezek a fizikai értékek, és például agyi ritmusunk is ezeken a frekvenciatartományokon belül van.

  A Max Plank Intézetben végeztek 1967-ben egy kísérletet. Két ablaktalan és elzárt helyiségben éltek kísérleti alanyok, amelyből az egyik le volt árnyékolva a természetes elektromágneses mezőktől, a másik nem. Kimutatták, hogy az árnyékolt kamrában az önkéntesek cirkadián ritmusa deszinkronizálódott, és 12 és 65 óra között változhatott, anyagcserezavarokkal kísérve, míg a normál helységben az alanyok 24 óra körüli koherens ritmust tartottak, és anyagcseréjük továbbra is normálisabban működött. Tudományosan bebizonyosodott, hogy egy élő szervezetnek szüksége van a természetes környezetünk elektromágneses rendszerére ahhoz, hogy jól működjön.

  3. Az 1960-as években Allan Frey és Wlodzimierz Sedlak biológusok kimutatták, hogy szervezeteinknek határozottan van bioelektronikus összetevője, és egyes sejtjeink néha vezetőként, kondenzátorként vagy félvezetőként (tranzisztorként) viselkednek, mint az elektronikánkban található alkatrészek. Ez a helyzet a mielinnel – az idegeinket borító burok működésével is –, amely cinkhez kötődő porfirint tartalmaz. A porfirinek speciális molekulák, amelyek határfelületként működnek az oxigén és az élet között. Bármilyen energiaátalakítás a biológiai tartományban porfirineket [négy pirrolmolekulából álló pigmentet] foglal magában. Az a tény, hogy idegeink képesek megfelelően működni, részben a porfirineknek köszönhető, amelyek szerepet játszanak sejtfolyamatainkban. A porfirinek központi szerepet töltenek be az elektronikus szmog hatásában is. Ha környezeti mérgek, például vegyi termékek vagy mérgező fémek befolyásolják ezt az egyensúlyt, a mielinhüvely megsérül (pl. oltástól), ami megváltoztatja a körülötte lévő idegek ingerlékenységét. Mi több, ma már a mielinhüvely egyetlen óriási mitokondriumként való felfogása kezd hitelt nyerni, aminek hibája vezet ahhoz az oxigén hiányhoz, aminek köze van a rákos sejtek kialakulásához. A német orvos és professzor, Otto Heinrich Warburg, az 1931-es orvosi Nobel-díjas kimutatta, hogy a rák az oxigénhiányos sejtek visszafejlődése, ami arra készteti őket, hogy anarchikusan szaporodjanak, mint egy ősi világban, ahol nem volt jelen oxigén. Ugyanez a celluláris oxigénhiány elv érvényesül a cukorbetegségre is, ezért a cukorbetegek között magasabb a rákos megbetegedések aránya, mint a lakosság többi részében. További következmény betegségek: EHS, MCS vagy porfíria, szív- és érrendszeri betegségek, ADHD.

  Az öregedéssel foglalkozó kutatók rámutattak, hogy az életünket mozgató és fenntartó erő a sejtjeink mitokondriumában lévő elektrontranszport rendszer. Itt egyesül az általunk belélegzett levegő és az elfogyasztott élelmiszer, olyan ütemben, amely meghatározza az öregedés ütemét, és így a várható élettartamunkat. Ha mesterséges mezőkkel való helyettesítéssel lassítják le az elektrontranszportot, így fosztva meg a sejteket az oxigéntől, a hatás katasztrofális.

  4. Nem meglepő az az eredmény sem, hogy fülünk a piezoelektromosság alapján működik. Lionel Naftalin biokémikus új modellt dolgozott ki az emberi fül működésére, figyelembe véve a piezoelektromosság (az elektronikai erők által használt erő) jól ismert jelenségét, amelyet a fül csillóit fedő gélben fedezett fel a belső fülben. Ebben az emberi szervezetben sehol máshol nem található, különleges elektromos tulajdonságokkal rendelkező gélben 100-120 millivoltos feszültség volt jelen. Ez a bioelektronika területén magasnak számít. A piezoelektromos gél a hanghullámokat elektromos jellé alakítja, amely a belső fül csillóihoz jut. Az emberi fül működésének ez az új, felülvizsgált modellje nemcsak azt magyarázza meg, hogy bizonyos alanyok bizonyos körülmények között képesek elektromágneses jelet hallani, hanem azt is, hogy miért szenvednek annyira a mai emberek fülzúgástól, és miért hallanak zümmögést bizonyos embercsoportok (a világ népességének 2-11%-a) szerte a bolygón.

  De sajnos az elektromágneses szennyezéstől szenvedőknek csak egy kisebb része tudja, hogy mitől szenved, míg a nagy többségnek fogalma sincs. Az egész lakosságot folyamatos áramütés éri, de az emberek bocsánatot kérnek az elektro-érzékenységért, vagy pontosabban: elektro-túlérzékenységéért, ahelyett, hogy elutasítanák az okot. Pedig például Ross Adey, a bioelektromágneses nagyatyja és Neil Cherry légkörfizikus is figyelmeztettek, miszerint a minket körülvevő világ elektromosan szabályoz bennünket, és ezért a rádiófrekvenciás kitettség biztonságos szintje nulla. Ez egy emberi jogi vészhelyzet, amely több száz millió embert érint bolygószinten, és egyben környezeti vészhelyzet, amely számtalan növény- és állatfaj kihalásával fenyeget.

  Hozzáteszem, a könyv megírása óta Kína és tsai kilyukasztották a légköri védelmet, a plazmagömböt a fellőtt műholdakkal. Gondolom ennek köze lehet a gyakori napkitörésekhez, amiket megérzek. Talán a pár ezer fellövés mindegyike egy-egy napkitörés lehet. A Nap magától ennyire nem aktív.

 2. Na én még egy rák ellen sem engednék holmi génlöttyöt a testembe befecskendezni,

  Mert ezt, a Karikó Katalin féle tudományt, semmi esetben nem tudom elfogadni. A kedves és értelmes jól futtatott tudós ajánla csak
  annak, aki erre vevő tud lenni !

  Forrás:
  Dr. Letoha: A vakcinák eddig nem ismert titkai
  Forrás: https://kuruc.info/r/64/259259/

 3. Ugye ti is tudjátok, mit jelent, hatszázezer ilyen tanulmányt, hírt, stb. előásni, ellenben a mi felvetéseinkre, ami több, mint alaposan átgondolt, érdemben nem reagálni?
  Miközben a párbeszéd ,megértés, válaszolás fontosságát hiányolják?
  Költői…

 4. … hanem hozzásegít a kórházba kerüléshez és a halálhoz, a jól “bevált” és tömegeken kikísérletezett kovid-protokollal.
  Ha valaki az elmúlt 3 év után még enged bármiféle oltásnak hazudott méregkoktélt a testébe fecskendezni, az agyilag menthetetlenül leépült, semmiből sem képes tanulni, és a saját sírját ássa meg. Ám tegye, de másokat ne rántson magával erőszakkal, főleg ártatlan kiskorúakat ne!

  Amúgy ki pénzelte a fenti tanulmányt? Kit, mit találnánk a fizetési láncolat végén?
  Mit kellett kihozni végeredménynek, pl. azt, hogy “…az oltottak körében alacsonyabb volt az influenzások aránya”? A saját személyes tapasztalatom ennek gyökeresen ellentmond. Az ismerőseim közül azok, akik minden évben beoltatják magukat influenza ellen, minden évben betegek, egyre hosszabb ideig tart a kilábalásuk, és egyre gyakrabban többször is ágynak esnek egy influenza-szezonban. Én soha nem oltattam be magam, és az elmúlt 3 évben még náthás sem voltam, a kamu-“járvány” legádázabb tombolása alatt sem. Ha valaki venné a bátorságot, és VALÓS vizsgálatokat végezne ez ügyben, valószínűleg ugyanerre a végeredményre jutna, csak tömeges szinten.
  Bocs, de én nem veszem be a “tudományos” tanulmánynak álcázott fizetett reklámokat. A kilóra megvett “tudósok”, “szakértők”, “orvosok” épp eléggé lejáratták magukat ahhoz, hogy bármilyen megállapításukat – főleg, ha azok ellentmondanak a józan észnek és a mindennapi tapasztalatnak – készpénznek vegyük. A puding próbája az evés, és nem a pudingról szóló tanulmányok!

  “… az influenza elleni oltás is gyakorlatilag hatástalan, mert a folyamatosan mutálódó vírusokkal szemben egyszerűen nincsen esélye…” mondat meg kifejezetten “limited hangout”, azaz a már letagadhatatlan tényeket ágyazza bele egy vaskos hazugságba.
  Tudományos kutatásoknak álcázott globalista agenda, tanulmányoknak álcázott porhintés és hazugság-dömping – szóval én maradok a személyes tapasztalatoknál és a józan észnél, mert azok még soha nem hazudtak, szemben a hivatalos “tudomány” felkent képviselőivel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük