Állítsuk meg a WHO-t! Ne hagyjuk, hogy megfosszanak minket az emberi jogainktól!

Tények a WHO szerződés terveiről

 1. A WHO alkotmánya szerint bármelyik gyógyszergyártó cégnek lehetősége van elrendelni egy kötelező oltást bármelyik népre, államra. Az Egészségügyi Világszervezet Alkotmányának 57. cikke szerint a WHO fogadhat olyan adományokat, amelyekhez az adományozók feltételeket szabhatnak a WHO-nak. Ez a gyakorlatban a nyilvános korrupció melegágya, hiszen a tőke érdekeit képviselné a WHO. Ezzel szemben kevés védelmi lépést lehet tenni, ha a WHO a politikájának középpontjába helyezi a nemkívánatos feltételeket. https://njt.hu/jogszabaly/1948-12-00-00 
 1. A WHO CA+ pandémia szerződés és a Nemzetközi Egészségügyi Rendszabályok nem zárják ki, hogy a tagállamok a megrendelt kényszeroltást akár erőszakkal is beadathatják a lakosságnak, ha a nemzetközi pandémia veszélyhelyzet kihirdetését követően átadja a pandémia szerződésben meghatározott jogállami szuverenitást. https://apps.who.int/gb/inb/pdf_files/inb5/A_INB5_6-en.pdf 
 1. A WHO pandémia szerződéssel a WHO az emberi jogokat bármikor felfüggesztheti, mert a jövőben nem az ENSZ lesz az állam viszontbiztosítója, hanem a WHO, amelynek az egyezményei ezt nem védik. Nemzetközi járványügyi veszélyhelyzet kihirdetése esetén az emberi jogok felfüggesztésre kerülhetnek. https://unctad.org/topic/enterprise-development/insurance/Insurance-Reinsurance 
 1. Fennáll annak a veszélye, hogy a WHO akár biológiai fegyverek vagy nem ellenőrzött kísérleti biológiai vakcinák terjesztésében is részt vehet:
  • a.) Dr. Richard M. Fleming hivatalosan publikált (“A COVID-19 biofegyver?: Tudományos és Törvényszéki Nyomozás” (“Is COVID-19 a Bioweapon?: A Scientific and Forensic Investigation”) című könyvében fejti ki, hogy a SARS‑CoV‑2 és az mRNS vakcinák miért minősülhetnek biológiai fegyvereknek.
   https://books.google.co.jp/books/about/Is_COVID_19_a_Bioweapon.html?id=rm0zEAAAQBAJ&redir_esc=y 
  • b.) Richard a Medwin Kiadó által kezelt Hematológia Nemzetközi Folyóiratban (Haematology International Journal) (ISSN: 2578-501X) publikálta a “Pfizer, Moderna and Janssen vaccine InflammoThrombotic and Prion Type Effect on Erythrocytes When Added to Human Blood”  (“Pfizer, Moderna és Janssen vakcina gyulladásos trombózis és prion típusú hatása a vörösvérsejtekre, ha emberi vérhez adják őket”) című kutatási anyagot (DOI:10.23880/hij-16000210). A kutatás során megfigyelték, hogy a  vörösvérsejtek prion típusú deszaturációja következett be. A hatás a három vakcina (Pfizer, Moderna, Janssen) mindegyikénél megfigyelhető volt, minden résztvevőnél, beleértve a korábban oltott és nem oltott személyeket is. https://medwinpublishers.com/article-description.php?artId=9730 
  • c.) Koronavírus betegség intravénás injekciója 2019 (COVID-19) mRNS vakcina akut szívizomgyulladást okozhat egérmodellben (DOI:10.1093/cid/ciab941) https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34406358/

FENTIEK A TÉNYEK ALAPJÁN ELFOGADHATATLANOK!

Ha Te sem szeretnél ebben részt venni, akkor szólítsd fel Te is az Alapjogok Biztosát a lenti formában és tarts velünk.

Az alábbi küldeményt Te magad vagy szervezeted küldje el az alapjogok biztosának postai úton ajánlott levélben:

dr. Kozma Ákos
Alapvető Jogok Biztosának Hivatala
1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11.

Tehát, nem kell bejönnöd aláírni, de ha szeretnéd, akkor megteheted ezt is nálunk a budapesti irodában. Időpontért hívd fel a Szkíta irodát: +3670-403-8797

A küldemény csomag innen tölthető le:

https://drive.google.com/drive/folders/1bWEVXf7gMwNPgEXrsMkWVtNABDxT2osc

Fontos, hogy figyelmesen olvasd el a használati útmutatót, és kizárólag aszerint cselekedj.

Ha pedig kész vagy, a nálad lévő másolatokat kérjük, küldd el nekünk e-mailben a:
kozhatalmimegbizas kukac gmail.com címre, hogy tudjuk, Te is írtál dr. Kozma Ákosnak.

Kérjük, küldd el ezt a weboldalt másoknak is, hogy értesüljenek róla!

Köszönjük.

—————————————————————

Kérjük, 2024. május 20-ig add nekünk az adód 1%-át

13 thoughts on “Állítsuk meg a WHO-t! Ne hagyjuk, hogy megfosszanak minket az emberi jogainktól!

 1. Köszönet a szöveg elkészítőinek!
  A végét kiegészítettem az alábbi nyilatkozattal:

  NYILATKOZAT
  Kijelentem, hogy mivel a T/7951. sz. törvényjavaslat elfogadása példátlan mértékben sértené meg a magam és mások alapvető emberi jogait, de az érintetteket senki sem kérdezte meg, ezért engem sem az előterjesztők, sem az esetlegesen igennel szavazók semmilyen módon nem képviselnek!
  Kijelentem továbbá, hogy mint szabad és szuverén emberi lény, a T/7951. sz. törvényjavaslat előterjesztését és esetleges elfogadását az alapvető emberi jogaim és az isteni törvények által biztosított szabad akaratom súlyos megsértésének tekintem, abba semmilyen módon – sem explicite, sem implicite – nem egyezem bele, és a következményekért minden felelősség a helyzetet előidéző és azt aktívan vagy passzívan elősegítő egyéneket terheli!

 2. Emberként alapvető jogomnak tartom hogy eldöntsem, akarok vagy sem olyan egészségügyi ellátást, bele foglalva, olyan megelőző védő oltást melyet nem tartok fontosnak, szükségesnek.

 3. Egyetertek. Alapveto emberi jog eldonteni mit engedek beinjekciozni a sajat testembe. Aki eroszakkal akar oltani,az mar eleve gyanus. Nem a javamat akarjak.

 4. Mivel felelősségjogom teljes tudatában vagyok, NEM szeretném, ha bármilyen szervezet döntene helyettem az oltásokról, vagy bármilyen engem érintő ügyben.

 5. A saját testemmel én és csakis én rendelkezem. Senki ember fia sem a WHO, sem pedig senki más ezen a földön nem kötelezhet semmi féle oltásra mind addig amíg az elmém tiszta és gondolkodni tudok. Kizárólag én döntöm el mit akarok és mit nem. Aki ennek ellenére erőszakkal megpróbál beoltani az bűncselekményt követ el velem szemben.

 6. Nézzétek !
  Lehet itt védekezni,tiltakozni 4-6-8 oldalon keresztül.
  Valamit,ha elérünk,akkor legközelebb 8-10-12 oldal kell majd a hasonló eredményhez.
  Már most sokunk ezt is lesajnálja(4-6-8.oldal).
  Azért,mert tudják az igazságot,de meg vannak félemlítve.
  Zsarolják az embereket,nem látjátok?
  Nem a törvények ellen kellene harcolni,hanem a formálóik ellen.
  Ja! Akkor ki fognak kiáltani téged valamilyen antinak?
  Biztos vagy abban,hogy ezzel a húzással nem a világunkat formálják
  egy jó ideje a nem gójok?Régi írások a világ legnagyobb üldözésüket jövendöli?
  Nézzetek utána!

 7. Egy fontos műtét előtt az orvos kikéri a beteg beleegyezését, és nem fogják le öten, hogy erőszakkal megműtsék. Tehát a beteg, ha úgy dönt, elállhat egy számára fontos műtéttől, és ekkor a beteg ugyanúgy vállalja a felelősséget, mintha belegyezett volna a műtétbe. Akkor a politika, miért akar erőszakkal, vagy zsarolással beoltatni embereket, amely egyébként nem kompetens egy egészségügyi – invazív – beavatkozás eldöntésében? Ha a saját kormányunk nem véd meg bennünket, ha ellenünk fordul, mert hatalmi érdekei úgy kívánja, akkor mi kötelesek vagyunk vele szemben megvédeni saját magunkat, és a családtagjainkat! Polgári engedetlenséget fogunk vele szemben alkalmazni, és ehhez minden eszköz megengedett, hogy megvédjük magunkat! Tehát kérjük az erőszak szervezeteket, például a rendőröket, és a kompetens orvosokat, hogy álljanak a lakosság oldalára, a lakosságot védjék a rezsimmel szemmel, mert az ő családtagjaikat is erőszakkal fogja a hatalom méreginjekciókkal leoltani! Ha úgy érezzük, hogy csak állatok vagyunk, akkor ne tegyünk semmit, csak engedelmeskedjünk, de ha civilizált embernek tartjuk magunkat, akkor cselekedjünk! És ne feledjük, hogy 2021-ben a parlamenti politikusoknak nem volt kötelező a C-oltás, mindenki másnak igen! Akkor gondolkodjunk, vajon mennyire volt halálos kimenetelű egy szokásos, minden évben megjelenő influenza járvány?! Tehát ne hagyjuk magunkat, hülyének nézni! Aki önszántából, önakaratból akar oltakozni, az tegyen úgy! Aki nem akar oltakozni, azt ne kényszerítsék! Ha mégis megteszik, akkor mi jövünk!

 8. Ennyi: Megérett az emberiség a pusztulásra!!!
  Ha odakerül a sor, Én főbe lövöm magam! Én nem fogok szenvedni egy olyan világban ahol nincsenek jogaink és nem vagyunk szabadok!!
  1 ember kevés megváltani a világot!
  Remélem egy földönkívüli faj megment bennünket magunktól!!! Én bennük hiszek!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük