18-15 Maria José Martínez Albarracín: A súlyos lefolyású covid-19

Prof. Dra. María José Martínez Albarracín (ESP)

  • Maria José Martínez Albarracín

    A koronavírus elleni szociális és egészségügyi intézkedéseknek a kormányok által az egészségre, a gazdaságra, a járvány leküzdésére, és az állampolgári jogokra gyakorolt ​​következményei.
    A klinikai diagnózis érdekében tanulmányt kell készíteni, amely kifejezetten a COVID -szindróma klinikájára és patofiziológiájára épül, annak meghatározására. hogy ezek az elfogadott intézkedések a kívánt intézkedések-e.

    A klinikai vizsgálatokra és az alapvető tudományokra támaszkodva meg kell különböztetni a COVID -szindrómában két nagyon különböző klinikai képet: Egyrészt az enyhe vagy nem azonosított COVID, mindenben hasonló a banális influenzához, akár tünetmentes is lehet (RT-PCR tesztek alapján, amelyek nem javallottak klinikai diagnózishoz) és a “Súlyos COVID szindróma”, a gyulladásos bilaterális tüdőgyulladásra jellemző tünetekkel, az immunitás megváltozásával hiper -gyulladásos immunhiány és trombózisra való hajlam.

    Másrészt a nemzetközi szervezetektől: a WHO -tól és a kormányoktól, akik a lakosság tömeges vakcinázását javasolták az egyetlen megoldás a feltételezett csoportos immunitás elérésére, a populációban soha nem tesztelt és génmanipuláción alapuló vakcinák mint terápia használatával (mRNS vagy vektorizált DNS). Ezeket a hatékonyság és mindenekelőtt a biztonság megfelelő vizsgálata nélkül engedélyezték. Ennek érdekében szükséges volt jóváhagyni és módosítani, szintén sürgősségi eszközökkel, a nemzeti és nemzetközi törvények sorozatát, amelyek megtiltották a a génterápia használatát. A legújabb SARS-CoV-2 Spike-fehérjén alapuló vizsgálatok, amelyeket ezekkel a vakcinákkal végeztek, kimutatták, hogy ez a fehérje mérgező a szervezetekre, és hogy az ACE2 receptorra hatva sejtkárosodást okoz, míg az ellene irányuló antitestek megtámadják azokat a sejteket, amelyek a membránjában jelennek meg, mint például az érrendszer endoteliális sejtek. A tüskefehérje expressziója olyan sejtekben és szervekben, amelyek – akárcsak a petefészek – nagy mennyiségű LNP -t halmoznak fel az mRNS -vakcinákból, ezeknek a szerveknek a károsodását okozhatja, amely hosszú távú következményekkel járhat a fiatalok és serdülők termékenységére. Ez az egyik fő ok, amely miatt úgy gondoljuk, hogy a gyermekek számára védőoltást nem szabad alkalmazni, figyelembe véve továbbá, hogy a súlyos COVID gyakorlatilag ezekben a korcsoportokban nem jelentkezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük