17-07 Dr. Lusavina Alina Alekszandrovna (RU): WHO, mint az új világrend propaganda gépezete

Dr. Lusavina Alina Alekszandrovna (RU)

 • summary_hu_LUSAA

  Luvasina Alina Alekszandrovna vagyok, a Független Orvosok Szövetségének képviselője Oroszországból.

  Tagja vagyok továbbá az Orosz Újjászületés Nemzeti Szövetségének is, melynek vezetője Lada-Rusz Szvetlána Mihajlovna, közismert orosz ellenzéki politikus.

  Előadásom címe: Egészségügyi fasizmus a WHO leple alatt

  Egyesületünk óriási szakértői munkát végeztek az utóbbi két évben.
  Csapatunk mintegy 150 oroszországi orvost számlál, s körülbelül százat a közeli szomszédságból, a FÁK-országokból.

  Körülbelül 20 átfogó tanulmányt, átfogó orvosi véleményt készítettünk a covid-intézkedésekről, az oltásokról, és hazai politikusaink felelőtlen cselekedeteiről, melyek miatt pert is indítottunk ellenük.

  Sajnos, rendszerellenes harcunkat ez idáig nem koronázta siker. Ám az emberek már tömegesen utasítják el az oltást, mindinkább megértik, hogy a világjárvány csak a globalisták nagy politikája.
  Mindez azt mutatja, hogy munkánk mégiscsak hatékony.

  Az embereknek szükségük van ránk, becsületes orvosokra, becsületes, tisztességes szakemberekre, akik nem félünk kimondani az igazat.
  Nagy örömmel veszek részt a konferencián.

  Örömmel látom, milyen széleskörű nemzetközi esemény zajlik, s hogy mi, a világ orvosai, már nyíltan összefogunk, s ilyen nagy nemzetközi kongresszusokon is elmondjuk véleményünket.
  Úgy gondolom, lesz folytatása is.

  Remélem, hogy országaink lakosai felfigyelnek szavunkra, s megértik, hogy két éve az orrunknál fogva vezetnek bennünket, megfosztanak jogainktól, hogy végül mindannyian egy elektronikus koncentrációs táborban kössünk ki.

  1. november 29. és december 1. között lesz az Egészségügyi Világgyűlés. Az ülésen nyilvánvalóan azt akarják elérni, hogy a WHO olyan testületté váljon, amely kizárólagosan, zsarnoki módon diktálja az egészségügyi politikát minden ország számára.
   Hogy a WHO jóváhagyása nélkül ne valósulhasson meg egyetlen egészségügyi kezdeményezés se, sehol a világon.

  A WHO és az ENSZ folyosóin manapság rengetegen buzgólkodnak azon, hogy egyetlen covid-övezetben egyesítsék a világ összes országát.

  Világjárványról szóló megállapodáson dolgoznak, melyet terveik szerint a világ szinte minden országának el kell majd fogadnia.

  A sajtó máris azt harsogja, hogy „a covid-19 világjárvány a legnagyobb kihívás, mellyel a világ közössége szembesült az 1940-es évek óta”. Bizton állítják azt is, hogy „lesznek más járványok és súlyos egészségügyi vészhelyzetek is”.
  Vagyis az oltásokat közjónak kiáltják ki, mint gyakorlatilag egyedüli módszert a betegségek megelőzésére és gyógyítására.

  Átírnak minden nemzetközi normát és törvényt az Egészségügyi Világszervezet szája íze szerint.
  Nemzetközi szintű jogszabályokkal akarják megfosztani minden jogától a világ lakosságát.

  „Az immunizálás egyetemes közjó. Minél hamarább meg kell szerveznünk az oltások kifejlesztését és elterjesztését” – áll az esemény közleményében.

  Hiszi itt bárki is, hogy az egészségünk miatt aggódnak?
  Jelentésünk rávilágít a WHO által jóváhagyott vakcinák baljóslatú szerepére világszerte.
  Az oltáskampányok nem egyebek, mint szabotázs, biológiai fegyver.
  Amivel a fasiszta laboratóriumokban is foglalkoztak.

  Ha most hallgatunk, azt a világ belegyezésnek veszi, s ősszel ránk zárul a csapda.
  A koncentrációs tábor csapdája. Mára egyre jobban kirajzolódnak a világszintű totalitárius egészségügyi rendszer körvonalai, összetéveszthetetlen vonásai.
  Először is, nem áll sem az államok, sem a finanszírozási rendszerek ellenőrzése alatt.

  Másodszor, előkészületeket folytatnak, hogy a járványellenes intézkedéseket egységes nemzetközi szabványok vezéreljék.
  Mit is jelent ez? Hogy a WHO követelésére felülírják a világ jogszabályait.

  Harmadszor, egységes ideológiai alapot alakítanak ki a járványellenes intézkedések módszereinek alátámasztására.
  Ennek érdekében meghirdették egy új „tudományt” is, az „infodemológiát”, amelynek célja küzdelem az „infodémia” ellen. Vagyis a „hazugságok” ellen.

  S a járvány alatt hazugságnak minősítenek minden „nem helytálló” információt, mert gyengítik globális intézkedéseik hatékonyságát.
  Az ENSZ és a WHO e célú kezdeményezéseit az “infodémia” megoldásának, a világjárvány elleni küzdelem fontos részének tekintik.

  Voltak már ilyen kísérletek, hogy totalitárius világ ideológiáját kényszerítsék a tudományra, az erkölcsre – a náci Németországban.

  Hogy is jött létre a WHO? A Rockefeller Alapítvány bábáskodásával, az ő pénzükből. Tevékenységét azóta is elsősorban az alapítvány pénzeli, Bill és Melinda Gates alapítványai.
  A Rockefeller Alapítvány mindig hatalmas összegeket költött népességcsökkentési módszerek kifejlesztésére.

  1920-ban a Rockefeller Alapítvány támogatást nyújtott a németországi fajnemesítő kutatásokhoz. A fajnemesítés a „faji tisztaság” áltudománya, erre épült Hitler fasizmusa.
  Bill Gates is a fasiszta ideológia követője, származása révén. Apja, az idősebb Bill Gates volt a Rockefellerek „Családtervezés” elnevezésű szervezetének vezetője, mely valójában a bolygó lakosságának születési arányát csökkentő módszerekkel foglalkozott.
  Az ifjabb Gates nem csinál belőle titkot, hogy érdekelt a világnépesség csökkentésében.

  “El kell gondolkodnunk, hogyan csökkenthetjük nullára a légköri széndioxid-kibocsátást. A kérdésnek négy tényezője van. Az egyik a népesség mérete. A legegyszerűbb módszer tehát: az emberek eltávolítása – mondja Bill Gates. – Ha sikerül új oltásokat kifejleszteni, s fejleszteni a szaporodási egészségügyi szolgáltatásokat, 10-15 százalékkal csökkenthetjük a világ népességét.” Az ő szavai. Bejelentette: 10 milliárd dollárt ad új vakcinák kifejlesztésére.
  Alapokmánya szerint a WHO az ENSZ szakszerve, „leánya” melynek feladata a népesség egészségéről gondoskodni.

  A valóságban pont az ellenkezőjét látjuk. A WHO-ból bankárok, milliárdosok és a legnagyobb gyógyszer-, oltószergyártók pénzelte magánintézmény lett.

  Az ő akaratukat szolgálja, a „Big Pharma” érdekeit védi.

  A WHO ma valójában politikai szervezet, melyben a globalisták bolygójának pénzügyi elitje parancsol. S az elit nyíltan kitűzte a célt: csökkenti a népességet, a túlélőket pedig szolgáivá teszi.
  Képviselői köntörfalazás nélkül beszélnek is róla. Rengeteg bűnt követett el a WHO, s nem vonták felelősségre soha.
  – 2004-ben kifejlesztettek egy oltóanyagot az emberi papillomavírus ellen, Bill Gates pénzéből, a WHO segédletével. Indiában próbálták ki. 23 ezer lányból 1,200 terméketlenné vált, 7 meghalt. – Torokgyík, szamárköhögés, merevgörcs, B-májgyulladás és agyhártyagyulladás (DiPerTe+hepatitisB+meningitis) elleni oltások miatt halt meg vagy rokkant meg sok gyermek Pakisztánban, Indiában, Srí Lankán, Bhutánban és Japánban.
  Az oltás hatásait vizsgáló bizottság beszámolója szerint a vásárolt oltószert laboratóriumokban nem vizsgálták, hatékonyságukat nem erősítették meg.
  – Kenyai orvosok azzal vádolták meg a WHO-t, hogy merevgörcs elleni védőoltás ürügyén több millió kenyai nőt tettek meddővé vegyszerrel.

  – 2008-ban Ukrajna lakosait kényszeroltották kanyaró és rózsahimlő ellen. Nyikolaj Prodancsuk volt országos tisztifőorvos elmondta, hogy nem akarták elfogadni a WHO ellenőrzés és bejegyzés nélküli oltásait.
  Ekkor azonban WHO-küldöttség érkezett Ukrajnába, s hatalmukkal visszaélve rákényszerítették őket az oltás megkezdésére. „Áldásos” tevékenységük mérföldkövei – több halott és több tucat beteg ukrán gyermek.
  – Az amerikai Betegségellenőrző és Megelőző Központ (Centers for Disease Control and Prevention, CDC) virológusa, Marc Pallanche elismerte, hogy a gyermekbénulás elleni, afrikai országokban erőltetett oltás lényegesen több gyermekbénulás-esetet okoz, mint maga a természetes, úgynevezett „vad poliomyelitis”.
  „Kiderült, hogy a vakcina épp ellenkezőleg, előidézi a betegséget.”

  A Gyermekbénulás Elleni Egyetemes Kezdeményezés nem más, mint a WHO, Unicef, és CDC közös akciója, melyet Bill és Melinda Gates alapítványa pénzel.
  Az egyik gyermekbénulás elleni oltást a Gates alapítvány pénzén fejlesztették ki, s aztán Indiában vetették be. Eredménye: 491 ezer (!!) lebénult hindu gyermek.
  2017-ben az indiai kormány eltörölte az oltást, s a gyermekbénulásos esetek, valamint a lebénulások száma jelentősen csökkent.

  – 2009-ben 62 kg anyagot küldtek Európába szezonális influenza elleni oltószer készítéséhez. Egy cseh laborban felfedezték, hogy az anyag két élő influenzavírussal fertőzött. Az egyik szezonális, alacsony halálozási és nagyon magas fertőzési aránnyal, a másik pedig alacsony fertőzési, ám nagyon magas halálozási arányú: akár 60%!
  A két vírus gyorsan mutálódhat, s különböző reakciókat válthatnak ki. A csehek úgy döntöttek, előbb állatokon próbálják ki – pár nap alatt az összes állat elpusztult.

  – Dr. Leonard Horowitz vegyelemezte a sertésinfluenza elleni oltóanyagot. Erősen mérgező anyagokat talált benne, amelyek az immunitás teljes elvesztését és mintegy 20 különféle rákot okoztak.

  – A torokgyík, szamárköhögés, merevgörcs, B-májgyulladás és agyhártyagyulladás (DiPerTe+hepatitisB+meningitis) elleni ötkomponensű oltóanyag Pakisztánban is sok gyermek halálát okozta.
  Elmondásuk szerint a megvett vakcinákat nem tesztelte senki. A WHO mégis teljes nyugalommal ajánlotta csecsemők immunizálására.

  – 2010-ben a Gates Alapítvány pénzelte egy malária elleni kísérleti oltószer kifejlesztését. 150 afrikai gyermek pusztult bele.

  – Az agyhártyagyulladás elleni kampány során Afrikában közel 500 ember bénult meg.

  – Indiában idén, január 16-án koronavírus elleni tömeges oltásba kezdtek, a WHO által jóváhagyott CoviShield oltószerrel. 2021. júliusáig mintegy 300 millió ember beoltását tervezték. Azt várnánk, az oltási kampány előrehaladtával a járvány mindinkább visszaszorul. Április végére azonban Indiát elárasztotta a „koronavírus-vihar”, a fertőzöttek száma meghaladta a 17.3 milliót. Vagyis az oltás egyszerűen újabb koronavírus-hullámot váltott ki. Az emberek az oltás miatt lettek betegek. Hivatalosan 195 ezer halálesetről számoltak be. A helyi tisztviselők és a média azonban elismeri, hogy a valós szám ennek többszöröse. Mondanunk sem kell, az oltások során döbbenetes mennyiségű pénz vándorolt az oltószerrel házaló gyártók zsebébe.
  Nyilvános források szerint Bill Gates-é az olyan vállalatok részvényeinek oroszlánrésze, mint a GlaxoSmithKline, Novartis, Roche, Sanofi, Pfizer. Vagyis az összes nyereség, ami a világ lakosságát elpusztító oltószerekből származik, Gates zsebébe kerül.

  A világ egészségügyét uraló Rockefellerek láthatóan úgy döntöttek, megismétlik a spanyolnátha esetét. 2009-ben a WHO megpróbált sertésinfluenza-járványt hirdetni. A média szította is a pánikot. Gázálarcos emberek szaladgáltak a tévében, hullahegyeket vizionáltak a „szakértők”.
  A tömeges pszichózist a WHO táplálta, csak úgy röpködtek a 10 meg 100 millió halottról szóló jóslatok. A járvány 11. hetében a WHO kihirdette a világjárványt.
  Ekkor mindössze 144 halott volt sertésinfluenza okán.

  Ahogy most is, a WHO egyetemes oltást erőltetett világszerte. Oltóanyagok millióit zúdította minden országra. Csak Európában 1,300 ember rokkant bele az oltásba. Kóros aluszékonyság (narcolepsia), gyógyíthatatlan idegrendszeri betegség alakult ki náluk.
  S most pontosat ugyanaz a helyzet megint. Nézzük csak a koronavakcinákat! Független források arról számolnak be, hogy a terhes nőknél az oltás után 483%-kal nőtt a vetélés gyakorisága, röpke 7 hét alatt.
  Hát nem pont erről álmodnak a fajnemesítők, a Rockefellerek meg Gates-ek?

  Izrael a kezdetek óta az oltások élmezejében van. Az oltást követően a halálozási arány a különböző korcsoportokban 40-260-szorosára nőtt! Az „arany milliárd” (ember) elméletének támogatói bizonyára tapsikolva ünneplik most magukat. S vegyük csak szemügyre az AstraZeneca meg az orosz Szputnyik V oltószerek összetételét!
  Mint az ikrek. Ugyanaz a technológia, ugyanolyan szövődmények, legyen akár Szputnyik, akár Pfizer, AstraZeneca vagy más kísérleti génmódosító vakcina.

  A WHO egyetlen aktakukacát sem érdekli, hogy a fertőzések elleni harc alapvető természetes mechanizmusa: a természetes immunitás kialakulása, a szervezet saját védekezőképességének aktiválása. A hagyományos gyógyításról azt sem tudják, eszik-e vagy isszák.
  Nyugodtan sorra vehetjük a WHO összes volt igazgatóját. Egytől egyig a Rockefellerek köpönyege alól bújtak elő, s egyértelműen az ő szekerüket tolják. Nyilvánvalóan mind ugyanazt a személyt szolgálta, és gyakorlatilag mind fertőzések elleni védelemhez kapcsolódó vállalat vezetője.
  Ott van Brock Chisholm, kanadai orvos. Mit is mondott? Igen: hogy ellenőrzés alá kell vonni az emberi tömegek lelkét. Marcolino Gomez Kandau a himlő, a malária és a folyami vakság (onchocerciasis) ellen indított oltókampányt.
  Halfdan Theodor Mahler az immunizációs program kiterjesztéséről papolt.
  5-től 50-ig terjedő százalékkal növelte az oltások számát.

  Nakadzsima Hirosi gyermekbénulás elleni egyetemes programot is elindított a gyermekek számára. S a WHO összes igazgatója csakis a fertőző betegségekkel foglalkozott, mintha más betegség nem is létezne. Azt nyomatják szünet nélkül, hogy a világ legveszélyesebb betegségei a fertőző betegségek, a vírusok.
  Közben meg szív-érrendszeri betegségekben hullanak az emberek. Ezek megelőzésére a WHO gyakorlatilag rá se bajszint, miközben szinte belegebed a képzelt fertőzések elleni küzdelembe: oltani, oltani!
  Pedig a fertőzéssel nagyszerűen megbirkózik egy kiváló immunrendszer, amiről megfelelően gondoskodnak.
  Immunrendszerünket és lelki egészségünket kell megerősítenünk. S egy másik dolog. Miközben a fertőzésekkel riogat a WHO, sunyin változtatgatja a betegségek osztályozását is. Mindig van valami újabb ötletük. 1990-ben például kivették a homoszexualitást az elme-, lelki betegségek közül – ezzel aztán ki is tárták jó szélesre a kapukat a nemek iránti „tolerancia” előtt. De ez még nem minden. A kifejezések értelmezését is úgy csűrik-csavarják, ahogy épp kedvük tartja.
  Például ott az „egészség”. Korábban a szervezet olyan állapotát értettük alatta, amikor minden funkciója és rendszere harmonikus kölcsönhatásban, környezetével pedig dinamikus egyensúlyban van. Most meg? A WHO szerint az egészség: a teljes testi, lelki és szociális jólét állapota. Nem egyszerűen a betegségek, fogyatékosságok hiánya.
  Szerintük tehát, akinek nincs tömve a zsebe, az mind beteg! Folyamatos társadalmi válságban van az egész világ. Ez ám a frappáns megoldás! Mind betegek vagyunk – tömni kell hát gyógyszerekkel! De azonnal!
  Hmm… Nem lépi túl hangyányit a hatáskörét az Egészségügyi Világszervezet? A testi és lelki egészség már nem is igazán fontos, inkább a társadalmi és gazdasági egészséggel kell foglalkozniuk?

  Ácsi! Mióta az orvosok dolga ez?! Azt persze nem verik nagydobra, hogy a vegy- meg gyógyszerekkel, oltószerekkel operáló mai orvostudomány mindössze úgy 170 éves.
  Az egészségügy ősi, az emberiség számára előnyös elveit a Rockefellerek félresöpörték. A vegyszerbiznisz többet hoz a konyhára. Egy dolog világos: ennyi csalás, oltási károkozás után a WHO tekintélye lassacskán a béka altája alá kerül. S mégsem ítéltek el senkit!
  Látjuk, mi áll a tömeges oltás erőltetése mögött: fasiszta ideológia.
  A Hitlert pénzelő igazi fasiszták ivadékai. Rájuk kellene bíznunk az egészségünket??

  A közelmúltban nemzetközi kongresszust is rendeztünk Oroszországban, az Orosz Újjászületés Nemzeti Szövetsége vezetésével, melynek vezetője Lada-Rusz Szvetlána Mihajlovna.
  Kinyilvánítottuk, hogy Oroszország és a FÁK-országok nem bíznak az Egészségügyi Világszervezetben, ENSZ-ben, Unicef-ben és a többi hasonszőrű szervezetben.
  Először is, mert arra a következtetésre jutottunk, hogy a koronavírus-világjárvány egyszerűen csak a totális ál-orvosi neofasizmusnak kíván ágyat vetni.
  A kötelező oltás ürügyén embereken végzett génmódosítás nem nyújt védelmet a betegségek ellen.
  A háttérhatalom új világrend kialakítására irányuló terveit szolgálja.
  Az ENSZ és a WHO kereteiben folytatott fellépések pedig nyilvánvalóan a mögötte álló elit politikáját követik, melynek célja az emberek génmódosításával elősegített népességcsökkentés.

  Ma az ENSZ egésze ellentétes a létrehozásakor meghirdetett törvényi célokkal. A béke fenntartása helyett lényegében erőszakra jogosító büntetéseket szab ki független államokra.
  Az ENSZ fennállásának 75 éve alatt legalább 50 millió ember halt meg több mint 300 háborúban és fegyveres konfliktusban.
  Az ENSZ fellépései az emberiség békéje és biztonsága elleni bűncselekmények jeleit, valamint az erőszak jeleit mutatják.
  Az UNICEF a gyermekek védelme helyett valójában a magzatelhajtást és a meddővé tételt ösztönzi. A szegénység elleni küzdelem leple alatt a Világbank valójában tönkreteszi azokat az országokat, melyeknek hiteleket ad.

  Ahelyett, hogy az országok gazdaságát segítené, a Nemzetközi Valutaalap csődbe juttatja őket, majd elveszi legértékesebb földjeiket és erőforrásaikat.

  A kormányokat arra kényszeríti, hogy csökkentsék a lakosság szociális támogatását. Az ENSZ beiktatta az Egyesült Nemzetek kiváltságairól és mentességeiről szóló egyezményt.
  Ez lehetőséget nyújt az ENSZ-tisztviselőknek, hogy kibújjanak a jogi felelősségre vonás alól. Törvénybe iktatták azt is, hogy a WHO sem vonható felelősségre. Továbbá olyan lépéseket tesznek, melyek a világ kormányainak hatalmát a WHO alá rendelik.

  Csakhogy aki emberiség elleni bűncselekményt követ el, az nem mentesülhet a jogi felelősség alól. Az ENSZ és szervezetei ma azoknak a szupergazdag fickóknak a céljait szolgálja, akik a két világháborút is kirobbantották – hogy hatalomra kerüljenek, s Új Világrendet vezessenek be.

  Úgy látjuk, megérett az idő egy új nürnbergi törvényszékre. A világ népeinek kötelessége és joga létrehozni megint egy nemzetközi bíróságot, mely kivizsgálja az ENSZ és fiókszervezetei tevékenységét, s hogy milyen szerepet játszik ebben az úgynevezett világhatalmi elit, mely az ENSZ-en keresztül hajtja végre emberiségellenes terveit.

  Világ népei!
  Számoltassátok el kormányaitokat mindazon gazságokról, melyeket a világelit emberellenes terveinek végrehajtása során műveltek!
  Csak ha összefogunk, az egész világ közössége, csak akkor leszünk képesek megállítani az emberiség elleni terveket.

  Tudjuk jól, hogy ugyanazok az erők, melyek világjárványt hazudnak nekünk, ők fokozzák a háborús feszültséget is, ők uszítják egymásra a népeket.
  Tudjuk, hogy a háborúkra csak a fasizálódó elitnek van szüksége. A világ országai és népei nem akarnak harcolni egymással. Nekünk, a bolygó lakosainak, fel kell ismernünk jogainkat, és valódi demokratikus társadalmat kell teremtenünk. Melyben a hatalom a többség akarata.

  Ehhez szerveződnünk kell. Erőt kell találni magunkban, hogy nyíltan és tömegesen kinyilvánítsuk bizalmatlanságunkat az ENSZ-szel, a WHO-val és cinkos szervezeteikkel szemben.
  Ez állampolgári kötelességünk. Kötelességünk hangot adni bizalmatlanságunknak, és jogi felelősségre vonni őket minden kárért, melyet löttyeikkel a népeinknek, egészségünknek okoztak.
  Ha eltűrjük, hogy az oligarchák nemzetközi szervezetei a világ teljes jogú uraivá nyilvánítsák magukat, akkor a fasizmus cinkosai és bűntársai leszünk.

  Az országok állami szervezeteiben nagyon sok becsületes szakember, orvos, tudós, jogász, közéleti személyiség található. Arra hívunk mindenkit, hogy egyesüljünk!
  Hozzunk létre egy nemzetközi szervezetet, amely valóban az emberek egészségével törődik.

  Köszönöm figyelmüket.

One thought on “17-07 Dr. Lusavina Alina Alekszandrovna (RU): WHO, mint az új világrend propaganda gépezete

 1. Bill Gates nyilvánosan is gúnyolódik oltás áldozatain
  Bill Gatest mindenkinek ismernie kellene a Covid-ellenállásban. Nemcsak a WHO-t ellenőrzi a Soros és társai nevében, hanem a vezető gyógyszeripari óriáscégek megfelelő részvénycsomagjait is ő birtokolja.
  Mindenekelőtt ő irányítja a GAVI gyógyszeripari ernyőszervezetet.
  Bill Gates volt az, aki az emberiség ellen indított oltóanyag-megsemmisítő háborút a kezdetétől fogva azt a szlogent hirdette, hogy csak akkor lesz normalitás, ha az emberiséget befecskendezik az új genetikai vakcina méreggel. Gates 2020. április 9-én szó szerint:
  “Az egész világ nem fog visszatérni a normális kerékvágásba, amíg az emberiség nagy része be nem lesz oltva.” Ez alkalommal Gates világossá teszi, hogy a megígért visszatérés a normális kerékvágásba csak az RNS-vakcinaként ismert Covid géntoxin beszúrásával érhető el. Gates: “Ezért fektettünk be a legkönnyebben előállítható RNS-vakcinákba. Reméljük, hogy így meg lesz az a vakcina, amely megszabadít minket ettől a szörnyű problémától.”
  Forrás
  innen: https://postaimre.euroweb4you.com/infusions/articles/articles.php?article_id=391
  Törölte a cenzor: Újra taxisblokád lesz Budapesten – megszólalt az Antall Józsefet játszó színész
  https://promotions.hu/…/blokad-taxi-antall-jozsef…/
  Írom én ma 70. évesen, bizony akkor 38 évesen abban reménykedtünk, hogy változás lesz és gyökeres – de elmaradt és csalódtam én is…. ma hajlamos vagyok azt hinni megrendezték az elégedetlenséget kihasználva gőz leeresztőnek.. mint ma napság is – valóban a tűntetések mind azt szolgálják, na, aztán jó megmondtuk nekik – DE SOHA NEM TÖRTÉNT EDDIG ÉLETEMBEN GYÖKERES VÁLTOZÁS A NYOMORGÓKNAK! ÉS ILONÁNAK IGAZA VAN – ÚGY MINT POSTA IMRÉNEK CSAK AKKOR VISZEM KI AZ EMBEREKET AZ UTCÁRA HA AZ ÉN MESTERLÖVÉSZEIM LESZNEK A HÁZTETŐKÖN – ez is átvitt értelem, mint az általuk felsorolt színjátékban felsorolt halálraítélték önmagukat név felsorolása és élethű lejátszása, amit a buta, de inkább szerintem félelmében letartoztatott az orbáni rémuralom!
  és végül részlet egyik írásomból:
  Richárd Keresztes
  Akkor üjetek othon és várjátok gyerekeitek és sajátmagatok halálát beszari magyarok
  Szerző
  Ilona Fehérné
  Richárd Keresztes nem mindegy, hogy összehangolt egy akció, vagy csak gőzleeresztő sétáltatás.
  id. Kiss László
  írom ma 2021.december 3-án 16:41-kor – legyen ez a ki ollózott közlésem mementó arra, hogy, hogyan nem szabad csinálni – nem szabad teret adni a jövőben az összetűzésnek, amikor rájössz, hogy az! Azonnal hagyd abba felismerve a valóban megosztó szándékot…
  Mellette a sértő utalást – beszari magyaroknak nevezni azt aki a föld leg hatalmas birodalmában élők voltak – de mára önfeláldozó harcias – mindenkit megvédünk szellemének eredményeként alig maradtuk… MEGMUTATTUK AZ UTAT – HÁT CSINÁLJÁTOK, FELDUZZAD NEMZETEK TI IS HOZZATOK ÁLDOZATOT – MI MA MÁR KEVESEN CSAK TUDÁSUNKKAL SEGÍTÜNK … Bölcs kor XXI.sz.-ában békés megoldást adva nektek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük