Dr. Letoha Tamás a WHO-ról: „Ennyire hülyék azért nem vagyunk!”

Tüntetésre hívunk mindenkit a WHO-szerződés és a vendégmunkásokra épülő gazdaságpolitika ellen, és a készpénzhasználat mellett!

Dr. Letoha Tamás a WHO-ról és a szerződésről:

Mutassuk meg, hogy van még igazi antiglobalista erő Magyarországon! Mondjunk NEM-et a WHO-szerződésre! NEM-et a vendégmunkásokra! IGEN-t a készpénzhasználatra!

Demonstrációra hívunk mindenkit május 11-én, Budapestre, a Külügyminisztérium elé!


7 thoughts on “Dr. Letoha Tamás a WHO-ról: „Ennyire hülyék azért nem vagyunk!”

 1. Üzenetünk a politikusaink felé: A WHO szerződés aláírása felér egy hazaárulással!

 2. Ne azt nézd, amit mondok, hanem amit csinálok. Az utolsó percben bemutatásra került az, hogy nincs vírus. Vajon Torockai László megértette? Hol volt vírus? Hol volt gén? Csak rajzokat(=mese) látott, képernyőn. Toroczkai nem állíthatja ezek után azt ép értelemmel, hogy látott elkülönített, élő vírust. A „szakmai pénzosztó” nemzetközi kapcsolatok fenntartása ezen az eredményen semmit nem változtat. A beszélgetés tanulsága annak a belátása lehet, hogy a tudományt rossz helyen keresi. A másokat képviselő politikusnak a tudományban a bizonyítást, empirikus bizonyítottságot kell megtalálnia.

  Előtte végig arról volt szó, hogy van vírus (vírus tüskefehérje és patogenitás, ami nincs), de a gyulladásokban nem játszik szerepet. Csak baktériumot tudnak kimutatni, amit hibás módon, a baktériumok élettani szerepét és fontosságát tagadva megölnek, ezzel beteggé téve a szervezetet, azt gyógyításnak álcázva. Egyébként pedig WHO tagság és Fauci reklámot hallottunk, és az 50 millió eurós EU pályázat említését, ami egy covid elleni új hatóanyag felfedezésére volt kiírva. Kutatni kell azt (is), hogy az oltás helyett hogyan máshogy lehet bejuttatni a „covid gyógyszert”, úgy, hogy covid nem is létezik.
  Nem derült ki, hogy mik lennének a WHO pozitív dolgai. Ez nem véletlen, mert nincsenek pozitív dolgai a WHO-nak. Az sem derült ki, hogy nemlétező járványt tudna-e kezelni a magyar egészségügy. Szerintem igen, a nemlétezőt bárki tudja kezelni, mert azon nincs mit. Mindig csak lokális járvány van, megadható mérgezési forrással. Ami lehet pl. a sokG bekapcsolása is. Ha sok helyen kapcsolják be, akkor lokálisan sok helyen, egyidőben lehet betegséget előidézni. Idézem az alap fizikát a „Reakció arra, hogy egyre több oltásellenes csoport perli be a háziorvosokat” bejegyzés alatti kommentemből: „A sugárzásokkal egy-egy pont van megcélozva. Egy adott pontra irányított sugár van, közelről, gyorsan, pont nincs hullám. A Kindzsal is a levegőből egy pontból indított irányított „sugár”, ami nagyon gyorsan ér célba. Nem igazán hullámzik.” Röviden a járványok úgy indulnak, hogy a betegséget okozó méreg forrása térben és időben egy helyen elhelyezésre kerül, és onnan szépen el fog terjedni úgy, hogy onnan kiindulva közvetlen kapcsolatba kerül az élővilággal.

  35:25-nél elhangzott, hogy a gyógyszerfejlesztés nem írhatja felül az emberek egészséghez való jogát. Ez beismerés lenne arról, hogy a gyógyszer az megbetegítésre van kifejlesztve?

  Azt a gondolatot bővebben ki kellene fejteni, hogy egy kutató többet kockáztat, mint egy politikus. Aki önhibáján kívül a kárvallottja a hamis kutatások megvalósulásának, az kockáztatja az életét. Induljunk ki ebből. A kutató nem vezethet félre egy politikust, de egy átlagpolgárt se. Furcsa módon érzelmi túlfűtöttségekről esett szó, mint kutatók” elleni támadási” módszerről. Mi, átlagemberek, a kutatások potenciális áldozatai kézzelfogható szakmai bizonyítást várunk el, amit eddig nem, de most ennek a beszélgetésnek az utolsó percében látványosan megkaptunk. Vagyis azt, hogy nem létezik szakmai bizonyítása az egész pandémia, vírus, genetika stb. cirkusznak. Az egész csalás, a mögötte levő tudománnyal együtt. A hamis tudomány önmagát járatja le.

  Én, mint átlagpolgár, nem bírom elviselni, ha a tudomány nevében hazudnak nekem, sőt az oltásba és a gyógyszerekbe életellenes mérgeket csempésznek, és hazug módon az elfogadására, és belsővé tételére próbálnak rávenni. Ez nemcsak sértő, hanem sikeresség esetén megtett szándékos életellenes károkozás.

  Tüntetni természetesen megyek.

 3. Élet és halál kérdése az, hogy minél többen ot legyünk.
  Ez most nem csak rólunk, hanem gyermekeink unokáink jövéjéről, a magyarság megmaradásáról is szól.
  Most nincs helye a kifogásnak, magyarázkodásnak, ahogy utána nem lehet alapja sem a panaszkodásnak sem.
  Az itt és most van, vagy a soha többé!
  Az életünk, a jövőnk a tét!

 4. Érdekes beszélgetés, de sokkal érdekesebb az, ami nem hangzott el. Bár dr. Letoha céloz arra, hogy a WHO-t szponzorok tartják fenn, akiknek igényei, elvárásai vannak, de úgy véli, szakmai szempontból szükség lenne egy ilyen nemzetközi szervezetre. Kritikusan szól a „járvány” kapcsán közreadott WHO ajánlásokról, melyek sok kárt okoztak, ennek ellenére a hazai egészségügy átvette ezeket, ahelyett, hogy a korábbról jól ismert terápiát alkalmazta volna. Megjegyzendő, hogy ez nem magyar sajátosság, vezényszóra léptek életbe szinte minden „fejlett” államban ugyanazok az intézkedések, kommunikációs fordulatok. Számos külföldi orvos tagadta meg az éppen hivatalossá vált állami protokollt és időben kezdte meg a megfelelő terápiát, mellyel gyakorlatilag minden betegüket megmentették, ám a helyi hatóságok azonnal üldözni kezdték az ilyen „devianciát”. Hasonló sorsra jutott számos tudós is, akik korábban nemzetközi szaktekintélynek számítottak, de szót emeltek a pusztító génmódosító oltások ellen. Mindenesetre az orvostársadalom nagy részének hozzáállása a járványkezeléshez leleplező jellegű volt.
  Ezek a dolgok csak kétféle okból történhettek: korrupció vagy külső erők kényszere nyomán.
  Ha dr. Letoha úgy véli, hogy a jelen világpolitikai helyzetben létezhet egy globális, de teljesen szuverén szakmai központ, akkor téved. Bill Gates neve felmerült ugyan a beszélgetés során, de meghatározó elveit és tevékenységét, világpolitikai befolyását nem részletezték, holott a WHO-t ő irányítja a háttérből, járványokat és „vakcinákat” is ő rendelhet meg, a világ államait az ő elképzelései szerint befolyásolják háttérhatalmi szervezetek (pl. ENSz, EU, Világgazdasági Fórum, stb.)
  Bár szóba került, hogy a Sars-Cov-2 vírus laboratóriumból származik, arra nem tértek ki, hogy az ilyen vírusok kutatása biofegyver céljára már legalább hatvan évvel ezelőtt kezdődött és az utóbbi 15 évben sikerült is eléggé fertőző fajtákat előállítani. Ezzel párhuzamosan annak ürügyén, hogy az emberiséget meg kell védeni az ilyen vírusoktól, oltóanyagok fejlesztésébe kezdtek. A történetet ismerjük: előbb világjárványt jelentett be a WHO, majd röviddel ezután már megjelentek a „hatásos és biztonságos” oltóanyagok, melyeket minden eszközzel rákényszerítettek sok milliárd emberre. Ma már tudjuk, hogy a génmódosító anyagok semmiféle védelmet nem nyújtottak semmiféle járvány ellen, éppen ellenkezőleg: ezek az oltóanyagok bizonyultak a valódi biovegyvernek, sok millió ember halálát és egészségkárosodását okozva.
  Dr. Letoha valóban sokat kockáztat azzal, ha a „vakcinák” helyett a kipróbált és hatásos gyógyszeres kezelést ajánlja súlyosabbnak mutatkozó vírusos légúti megbetegedések kezelésére, szemben a kényszerű „világ-protokoll”-al, de azt semmiképp sem ismerheti el, hogy mRNS oltásokkal valóban nagy tömegeket lehet elpusztítani és ez lehet a acél . Ennek kimondása még politikusok számára is kockázatos, pedig a depopulációnak még további számos módozata is folyamatban van.

 5. Csupa-csupa jó hírek a WHO-szerződésel kapcsolatban:

  Az Egyesült Királyság nem hajlandó aláírni a WHO világjárvány-egyezményét.

  Az Egyesült Államokban is zajlanak az események:
  – Egy 22 államfőből álló főügyészből álló csoport szerdán közölte Joe Biden elnökkel, hogy ellenzik a szövetségi kormány azon terveit, hogy a WHO-nak nagyobb hatáskört biztosítson a COVID-19 világjárványra válaszul.
  – Hasonló szellemben a múlt héten 49 republikánus szenátor által aláírt levél felszólította Bident, hogy vonja vissza kormánya támogatását a WHO két javaslatához.
  – Az alabamai szenátus megszavazta a WHO-ellenes határozatot, jelenleg a krományzónál van az ügy.
  – A Louisiana Szenátusa elfogadta a WHO ellenes törvényjavaslatot, a képviselőház bizottsága zöld utat adott, a Ház teljes szavazására vár.
  -Az Oklahoma House elfogadta a WHO elleni törvényjavaslatot, és most a Szenátusra vár, hogy elfogadja azt.
  https://childrenshealthdefense.org/defender/22-attorneys-general-who-pandemic-agreement-uk-opposes/
  Lassan, de erőteljesen haladnak az események.
  Van remény a WHO blokkolására.
  Imádkozzunk!

 6. MÁJUSBAN BIZTOS, HOGY NEM LESZ MEGÁLLAPODÁS WHO-ÜGYBEN:

  “A pandémiás szerződés megingott, mivel a tárgyalások megállapodás nélkül érnek véget.
  A WHO-pandémiaszerződésről folytatott tárgyalások elfogadott szöveg nélkül fejeződtek be.
  Ebédidőben abbahagyták a szövegről folytatott tárgyalásokat, és inkább kidolgozták, hogyan lehetne a legjobban folytatni a szerződést – akár a következő hetekben, hónapokban vagy akár években – mondta egy tisztviselő.
  Mivel azonban a jelenlegi tárgyalásokon nem született megállapodás, egyre távolabbinak tűnik annak a tervezetnek a megalkotása, amelyről május végén szavazhatnak.”
  https://dailysceptic.org/2024/05/11/pandemic-treaty-falters-as-talks-end-without-agreement/

 7. Az emberek többsége nem tudja mi a “virus” szó jelentése. És ebből származik a bonyodalom, sőt az, hogy könnyen meg lehet téveszteni őket a tudatlanságújuk miatt. Tehát, ha letisztázzuk a szó jelentését, és tudatjuk az emberekkel ezt, szépen elkezdenek majd helyére kerülni a dolgok.

  A vírus egy lati szó és azt jelenti, hogy méreg.
  Ilyen egyszerű!

  Tehát egy emberi testbe bekerülő méregre képtelenség védőoltást vagy gyógyszert adni. Csupán két lehetséges megoldás van:
  1. Megakadályozni, hogy a méreg a testbe bekerüljön.
  2. A már bekerült mérget ki kell a testből takarítani.

  Különben a legtöbb vírus(méreg) a civilizálódott világ környezeti, ipari szennyeződéseiből áll.
  A levegőn, vízen, táplálékon, kozmetikai és tisztítószereken keresztül jut a testbe.

  Ezért a vírus nem alapvetően gyógyászati, azonban súlyos környezetvédelmi fenyegetés és probléma.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük