Az EMA és az EU Bizottsága brutálisan megsértette az Európai Unió egészségügyi jogszabályait


https://rumble.com/v2uji8a-az-ema-s-az-eu-bizottsga-brutlisan-megsrtette-az-eurpai-uni-egszsggyi-jogsz.html

https://www.bitchute.com/video/72j6Ny5253LF/

22 thoughts on “Az EMA és az EU Bizottsága brutálisan megsértette az Európai Unió egészségügyi jogszabályait

 1. Még hogy a méreginjekció nem hatékony? Dehogynem. Megbetegít, megnyomorít és öl. Pontosan azt teszi, amire tervezték és legyártották, és nem azt, amit a hazug propaganda-kampány szerint tennie kéne. Vagyis eufémisztikusan népességet csökkent, kevésbé finoman szólva irtja a népeket, mint a gazt, mégpedig drasztikus mértékben, főleg, ha a meg nem született gyermekeket is beleszámoljuk.

  A teljes büntetlenséget élvező “oltóanyag”-maffia embereken kísérletezi ki a halálos dózist, ahelyett, hogy drága laborkísérletekkel csökkentené a rekordprofitját. Ugyan miért is tenné, ha az égvilágon senki és semmi nem kötelezi rá? A következményekért meg majd az adófizetők vállalják a felelősséget, ahogy mindig.

  Amúgy kit lep meg, hogy az EU a saját törvényeit és szabályait is rendszeresen szembe köpi? De van Lejjebb Ursulának talán a haja szála is meggörbült azért, mert degeszre kereste magát azon, hogy eladott 500 millió EU-s polgárt az “oltóanyag”-maffiának? Mindenki tud róla, mégsem akadt még senki, aki bilincsben vitte volna el. A brüsszeli és strasbourgi bagázs mostanra annyira elszemtelenedett, hogy már a látszatra sem ad. Nem is csoda, ha soha semminek nincs következménye. Néhány tisztességes EU-parlamenti képviselőn kívül láthatóan senkit sem zavar, ami ott folyik.

  A hölgy vehemensen kiáll az állítólagos mRNS használata ellen – bár a többezer ampullára kiterjedő vizsgálat nem talált ilyet a kotyvalékokban -, de mi van a toxinok (köztük grafén és nanorészecskék) tömkelegével, amelyek bizonyítottan benne vannak a méreginjekciókban? Azokat milyen alapon adták be egészséges embereknek, köztük gyermekeknek és várandós anyáknak? Azokkal miért nincs problémája?
  Továbbá miért nem említi meg, hogy több ezer fiola vizsgálata során sem élő, sem elölt “vírust” nem találtak a kamu-vakcinákban? Akkor mire is gyártották ezeket? Mert hogy nem a “vírusok” ellen, az ezek alapján teljesen nyilvánvaló!

  Legfőbb ideje lenne ezeket az lapvető kérdéseket feltenni!

  1. Minden szavával egyetértek! Verik a habokat, de az igazságot egy se mondja ki! Gondolom főképpen azért, mert akkor talán cselekedni is kellene pl a katonaságnak, rendőrségnek, a titkosszolgálatoknak… De azok meg ezeket és a kormányokat védik, akik természetesen mind benne voltak a népírtásban!

 2. Az az elv mindenképpen sérült, hogy gyógyszeres kezelést csak az érintettek szabad és tájékozott beleegyezésével lehet végezni. Igaz ez akkor is, ha igaz lenne a genetikai történet, és úgy is, hogy teljesen más az oltásmérgezések valódi működése.
  Ebből az elvből az következik számomra, hogy minden oltás kötelezővé tételét meg kell szüntetni, mert hiányzik a tájékoztatás, így nincs is mibe beleegyezni.
  Mivel semmilyen vizsgálat nem történik semmilyen oltásra, és már a kezdetek óta oltásként van eladva a placebo és mindenféle méreg oltás, tudható ez az oltás mellékhatásokból, amiről nem szabad beszélni, azt kellene követelni, hogy az oltásokat, mint módszert tiltsák be.
  A maradék injekció összetételét pedig szigorúan kellene vizsgálni. Szomorú, hogy még nem tart ott a jog, hogy értelmezze a grafénos lidocaint.
  A hagyományos és az MRNS oltásokat nem szabad megkülönböztetni, egyik se létezik, mindkettő helyett placebó és különböző méreg kombinációk léteztek eddig is.

 3. SZÉP LASSAN ÖSSZEÁLL A COVID-VÁDIRAT:

  – Ki adott arra felhatalmazást, hogy az embereket meghekkeljék, és kiborgot csináljanak belőle?
  Tal Zaksz, a Moderna Inc. orvosi igazgatója egyik előadásában ismertette a cég mRNS-vakcinájának kifejlesztési módját:
  „30 éve „lélegzetelállító digitális tudományos forradalom zajlik, és ma azért jöttem, hogy elmondjam Önöknek, hogy szó szerint meghekkeljük az élet szoftverét”.
  Ez azt jelenti, hogy az emberi szervezetben lévő sejteket az mRNS-en keresztül programozható operációs rendszernek tekintik.”

  – Ki adott beleegyező nyilatkozatot arra vonatkozóan, hogy testét vakcina-kísérlet tárgyának tekintsék, vállalva azt, hogy 1200-féle lehetséges, és akár maradandó károsodást okozó betegséget is kaphat, vagy meghallhat?

  – Ki adott beleegyező nyilatkozatot arra vonatkozóan, hogy testébe más szabadalmi tárgyát képező ön-összeszerelő robotokat helyezzenek bele?
  Az amerikai szabadalmak szerint az az eszköz kizárólagos tulajdona marad a feltalálónak. Erről miért nem beszél senki?
  Kinek a tulajdona így a beoltott ember? Lehet, hogy már a teste már nem is az övé, csak nem tud róla?

  – Ki adott beleegyező nyilatkozatot arra vonatkozóan, hogy vakcinákra hivatkozással testébe más emberi DNS-t, pláne állati DNS-t, mindenféle abortált magzati sejteket, S40 rákkeltő anyagot, alumíniumot, GMO-kat, graféndioxidot, grafénoxidot helyezzenek bele?

  – Ki adott beleegyező nyilatkozatot arra vonatkozóan, hogy testébe a vakcina részeként szenzorokat építsenek be, amely valós időben ad információt a testével kapcsolatos minden orvosi adatról, vérnyomásról, pulzusról, és minden másról.
  A M.A.C.-pontok WIFI-vel is beazonosíthatók, mert aki oltott, az okostelefonon megjelenik.
  És nap óra-percre-másodpercre tartalmazza azt, hogy mikor lett beoltva az ember, hányszor, és mivel.
  Így rajtunk tesztelik a vakcina gyilkos mechanizmusát valós időben.
  Ők azok, aki rendelkeznek valódi statisztikai adatokkal arról, hogy a világon hány ember van beoltva, mivel és mikor.
  Kizárólagosan nekik van tényleges adatuk arról, hogy pontosan mennyien haltak meg.
  A többi rendszer használhatatlan, alulértékelt, mert csak azokat tartalmazza, amelyet a kórházak jelentenek.
  Ez az a rendszer, amely miatt az ember még halálában sem nyugodhat. Még akkor is jelzi, hogy a teste hol található.

  – Ki adott beleegyező nyilatkozatot arra vonatkozóan, hogy a következő járványokat aktiválandó halálos vírusokat helyezzenek be az oltásokba, amelyet az 5G-vel aktiválva egy újabb járvány generáljanak, hogy egy halálos vakcinával elpusztítsák az emberiség nagy részét?

  Ezek sajnos már nem konteók.
  Van okunk ettől tartani, mert ismerjük azt hogy ezeket kamuvírus és vakcinafejlesztéseket a BlackRock finanszírozza, és ismerjük ezen vakcinák összetételét is. Ezek tömegpusztító biológiai fegyverek.

  A végtelenségig lehetne sorolni a kérdéseket. De valódi válaszok nincsenek.
  Mert ki mondaná el azt, hogy azért tettem, mert engem megzsaroltak, megfenyegettek, jó pénzért megfizettek, hogy részt vegyek ebben a népirtási kísérletben.

  Nekünk pedig erős üzenet kell legyen, hogy senkiben nem bízhatunk, mert mindenki részt vett a történelem legnagyobb népirtási kísérletében. Előre megfontolt szándékkal, nyerségvágyból, bűnszövetségben, aljas indokból.
  Ezek azok a szempontok, amelyekért régen halálbüntetés járt..

  A tudományba való vakhitet pedig örökre el kell felejtenünk.
  Mert pontosan a tudomány nevében hajtották végre ezt a tömeges népirtási kísérletet, bízva abban, hogy ezt az emberek nem fogják megkérdőjelezni. Az ebben résztvevő kutatók, orvosok dollártízmilliókat kaptak, amiért bármire képesek voltak.
  Eddig 20 millió ember halála, és 20 millió rokkant ember az, amely a vakcinákhoz köthető, de ez a szám évről-évre duplázódik, mert a tüskefehérje valahol a mélyben előre megtervezetten teszi a dolgát: pusztít és öl.
  De ha van bűn, lesz büntetés is, ha máshol nem, Isten ítélőszéke előtt, ahol nem lesz visszabeszéd.

  És a tudósok nem tanulnak, hogy minden és mindenki lelepleződik előbb vagy utóbb.
  Most a tudósok a hamis zöld narratívával teszik ugyanezt, jó pénzért, valótlanságot állítva, megvezetve az emberiség jelentős részét.
  Ami pusztítást nem végezték el a Coviddal, majd elvégzik a kamu zöld narratívával
  Mert ahogy nem volt Covid-vészhelyzet, úgy nincs Klima-vészhelyzet sem.
  Minden szemenszedett hazugság, csalás és bűn.

  1. Furcsa egy gondolkozás.
   A leukémiás macskám 2006-ban már ugyanazt az oltást kapta, mint amit most mrns-nek adnak el. Remélem sokaknak leesett, hogy rengeteg állat oltásával, és a kötelező gyerekoltásokban próbálták ki a méreg variánsokat az elmúlt évtizedekben, véletlenszerűen.
   Ettől függetlenül semmilyen hivatkozással anno nem engedtem volna meg senkinek, hogy elvegye a macskám.
   Technikailag és tartalmilag is értelmezhetetlen egy megbetegített embert, embercsoportot ‘elvenni’. Különösen azt, aki csak placebót kapott, azzal se történt semmi génmódosítás, ami egyetlen esetben sem történt, csak mérgezés. Bizonyítsák az ellenkezőjét kontroll kísérletekkel. Eddig nem tették, csak spekuláltak, így érvénytelen a “jogi” kiindulási feltétel.
   Ha rabszolga kell valakinek, vagy önhatalmúlag gyilkolni, akkor tessék nyíltan meghirdeti a ” lehetőséget”, pénzért. Előtte pedig a megfelelő jogszabályokat megalkotni ehhez.

   1. Kétségbevonhatod a megkérdőjelezhetetlent, de attól még sajnos igaz.
    Bár tény, hogy a világon talán van néhány száz vagy néhány ezer ember, aki tud róla, és érti, hogy mi zajlik, és mire megy ki a játék.

    Ajánlom szíves figyelmedbe az alábbiakat, hogy az 1992-es Agenda 21 keretében egyezményt írtak össze arról, hogyan lehet szabadalmakkal és biotechnológiával „fejleszteni” a biológiai sokféleség használatát.

    „Az egyezmény implicit módon egyenlővé teszi az élet – állatok és növények – sokféleségét a genetikai kódok sokféleségével, amelyre a genetikai források vonatkoznak. Ezzel a sokszínűség olyasmivé válik, amit a modern tudomány képes manipulálni.
    Végezetül, az egyezmény a biotechnológiát népszerűsíti, mint „a biológiai sokféleség megőrzéséhez és fenntartható használatához nélkülözhetetlen”. (42. o.)

    Tették mindezt a Big Pharmaffia védelme érdekében. Nem meglepő, mivel mind a WHO, nind az ENSZ ugyanazok.
    „A biológiai sokféleségről szóló egyezmény által felvetett fő tét a biológiai sokféleség tulajdonjogának és ellenőrzésének kérdése … a fő szempont a gyógyszeripar és a feltörekvő biotechnológiai iparágak védelme volt. ” (43. o.)
    Vagyis a fő cél: A Biodiverzitás: Minden élőlény genetikai átvétele:
    https://www.technocracy.news/un-blueprint-exposed-the-takeover-of-all-genetic-material-on-earth

    Ezt 2020-ban frissítették, mely szerint:
    Minden életfajt digitálisan meg kell szekvenálni, adatbázisba kell helyezni, globális közös eszközként kell elismerni, és elérhetővé kell tenni a biotechnológiai ipar számára „engedélyezésre”.

    Ez azt jelenti, hogy a szintetikus oltással létrehozott új fajok, az embert is beleértve az összes élőlény genetikai manipulációja és olyan szintetikus DNS létrehozása lesz, amely jelenleg nem létezik a természetben.
    https://www.technocracy.news/un-blueprint-exposed-the-takeover-of-all-genetic-material-on-earth/

    Szomorú, hogy erre sem hívta fel senki a figyelmet, még a szabadalmakban oly jártas Dr. David Martin sem.
    Nyilván azért nem mer senki erről beszélni, mert be akarják oltani a még be nem oltott embereket is, és azt is fű alatt.
    Mert ha valaki ezt elmondaná, abból világforradalom lenne, és elsöpörnék az emberek ezeket a parazitákat.
    Nem tudom másnak hívni, akik birtokolják a világ anyagi eszközeinek 95 %-át, de még az sem elég számukra.
    Ki araják irtani az emberiség döntő többségét, és meghagynak félmillió ember 23.0-át akikkel kísérletezhetnek, és Istent játsszanak.
    Nem fog sikerülni, mert az igazság utat tör magának, és győzni fog.

    1. Sajnos eddig nekik áll a zászló és sehol nincs kilátásban az a világforradalom! Pedig azt gondoltam – és még talán néhányan, hogy amennyiben elkezdenek hullani az emberek, vagy lebetegedni, akkor a minden mindegy alapon fellázadnak az átvertek… De ezt 2027-re tervezték. Szóval még a lázadást is ők fogják szítani!

     1. Jelenleg egy alaposan dokumentált és széles körben nyilvánosságot kapott dr. Karsai úr egészségügyi állapota, amiről az orvosok azt állítják, hogy nem ismerik az eredetét. Teljesen úgy állítják be ezt az esetet, hogy véletlenül sem az “oltás”-tól van. Hihetetlen de ennyire “vakok” egyesek.

 4. EP képviselőink, egészségügyi vezetőink, kormányunk tagjai mit szólnak mindehhez? Nem kellene nyilatkozniuk az elhangzottakkal kapcsolatban?

  1. Hallgatnak, mint sz@r a fűben, elvégre ezért tartják őket a pszichopata paraziták. Közben a nagy médiacsendben életbe lép a lakosság teljes digitális rabszolgásításáról szóló WEF-, WHO- és ENSZ-agenda, anélkül, hogy az érintettek többségének akár halvány fogalma is lenne róla. Amúgy teljesen demokratikusan, ahogy szokták.
   A derék törvénytisztelő és szorgalmasan “oltakozó” polgárok meg majd nagyon meglepődnek, amikor nem engedik be őket a boltba élelmiszert venni a QR-kódjuk nélkül.

  2. Mit kellene nyilatkozniuk? Hiszen ha nem lettek volna és nem lennének benne a népírtóprojekt végrehajtásban, akkor meg se valósulhatott volna!

   1. Drága híveim, és ellenségeim !

    A “csalással viselj háborút !” terminológiának sokkal több árnyalata van, mint a “szürke ötven árnyalata” ! ( Film cím.)
    A különböző hordó szónoklatoknak, látványos fenyegetéseknek, ígéreteknek, tettek nélkül a világon semmi értelme.

    ALBÁN LÁTVÁNYPÉKSÉG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szép, de ehetetlen . Mutogatni azt lehet !

 5. A VILÁG A BIG PHARMAFFIA JÁTÉKSZERÉVÉ VÁLT- HEROIN “VÉNY NÉLKÜLI GYÓGYSZERKÉNT” ELADVA, GYERMEKEKNEK IS:

  “A 19. század végén a Bayer gyógyszeripari vállalat a különféle gyógyszerek gyártásával és forgalmazásával vált ismertté.
  Az egyik ilyen termék a heroin, amely akkoriban áttörésnek számított az orvostudomány területén.
  Kezdetben a Bayer birtokolta a “heroin” szó védjegyét, és az olyan gyakori betegségek, mint a köhögés és a fejfájás elleni gyógyszerként forgalmazta. A morfinból nyert heroint a Bayer fő vegyésze, Felix Hoffmann állította elő 1897-ben.

  A cég potenciális lehetőséget látott a gyógyszerben annak erős fájdalomcsillapító tulajdonságai miatt. Ennek eredményeként a Bayer bevezette a heroint vény nélkül kapható gyógyszerként, amely széles körben kapható vény nélkül.
  A Bayer heroinjának marketingkampánya hangsúlyozta annak köhögéscsillapító hatását, különösen a gyermekek esetében.
  A hagyományos köhögés elleni gyógyszerek, például a kodein alapú készítmények biztonságosabb alternatívájaként helyezték el.
  A cég a gyógyszer köhögéscsillapító és fejfájás csillapító képességét hirdette, és sokoldalú megoldásként mutatta be a gyakori légúti és fájdalommal kapcsolatos problémákra. Ebben az időszakban a heroin lehetséges kockázatait és függőséget okozó természetét még nem ismerték fel vagy ismerték el teljesen.

  Következésképpen a közvélemény és az egészségügyi szakemberek korlátozottan voltak tisztában a használatával kapcsolatos veszélyekkel. Ennek eredményeként a heroin háztartási gyógymódként széles körben elfogadott és népszerűvé vált.
  Csak a 20. század elején ismerték fel szélesebb körben a heroin káros hatásait és addiktív természetét.
  Ahogy fejlődött a tudományos felfogás, az orvostársadalom és a szabályozó hatóságok kezdték felismerni a korlátlan elérhetőség káros következményeit.”
  Forrás:
  @historyinmemes

  Most már szintet léptek, nem heroinnal próbálkoznk, hanem valódi mérgezéssel, depopulációval, és transzhumanizmussal.

  1. Évszázadok óta ismerték az ópiumot, és annak káros hatásait. A kínai munkások a fizikai munka kellemetlen testi hatásait ópiummal csökkentették, de ha valaki túl sok ópiumot evett, annak a szervezete tönkrement.
   A tudományok fejlődésével az ópiumból sikerült kivonni és elkülöníteni az összetevőit (alkaloidákat),
   többek között a morfiumot, ami erős fájdalomcsillapító hatású.
   A morfiumot új “csodaszer”-ként hirdették az USA-ban, és az orvosok a XIX. században a hozzájuk forduló betegek többségét ezzel az “varázsszerrel” kezelték, és így ezek a betegek morfinisták lettek.
   Inside the Story of America’s 19th-Century Opiate Addiction
   https://www.smithsonianmag.com/history/inside-story-americas-19th-century-opiate-addiction-180967673/
   Voltak akik erőfeszítéseket tettek a morfium kémiai átalakítására, így nyerték azt a vegyületet, amit “heroin”-nak neveztek el, és a heroin volt az újabb csodaszer, amit úgy reklámoztak az újságokban és mindenhol, hogy jobb mint a morfium és már nincsenek olyan káros mellékhatásai sem, mint a morfiumnak.
   Ezekből tisztán levonható a következtetés: a történelem folyton ismétli önmagát.

 6. https://magyarjelen.hu/az-ivancsai-akkugyar-dolgozoinak-ala-kell-irniuk-hogy-vallaljak-a-rakkelto-anyagokkal-valo-munkat/

  Én nem írom alá, hogy a hazámban ilyen gyárak működjenek. Vállalhatatlan.
  Nem beszélve arról, hogy a vezetők, akik ezt a történetet bevállalták, tökéletesen alkalmatlanok az államvezetési feladat ellátására, bármilyen komplex közösségi témában felelősségvállalásra. A korábbi hasonló esetek politikai döntéshozó szereplőire ez szintén vonatkozik.

  1. Mintha nem egy 21. századi EU-tag országban lennénk, hanem a 19. századi vadkapitalizmus idején, vagy valahol Bangladesben. Ilyen gyárak eleve nem kaphatnának működési engedélyt, ha lenne még Magyarországon munkaegészségügy és munkavédelem, pláne dolgozói érdekképviselet. Vagy ha valamikor régen megkapták volna az engedélyt, sürgősen be kellene záratni az ilyeneket.
   A hatóságoknak meg teljes körű vizsgálatot kellene indítani, hogyan, kitől kaphatott engedélyt ez a gyár, mennyi landolt az engedélyezők és családtagjaik/strómanjaik svájci bankszámláin. Már ha nem lennének benne maguk is a fejük búbjáig a bizniszben.

   Sajnos valószínű, hogy a dolgozók a megélhetési kényszer miatt alá fogják írni azt a szégyenteljes felelősségvállaló nyilatkozatot. Mire ráeszmélnek, hogy nincs az a pénz – főleg nincs az a magyarországi éhbér! – amennyiért érdemes tönkretenniük az egészségüket, már késő lesz. Pedig ha az emberek végre észre térnének, és egyetlen ember sem akadna, aki aláírná, akkor a tulajdonosok szépen összepakolnának és továbbállnának kelet felé. Egyszerűen NEMet kellene mondani és megtagadni a beleegyezést, amire a svindlereknek feltétlenül szükségük van a törvényesség látszatának fenntartásához.
   Más megoldás nincs és nem is lesz, a dolgozók kizárólag magukra számíthatnak! Nekik kell vállalniuk a felelősséget, mert senki más nem fogja, és senki nem védi meg őket a saját felelőtlen döntésük következményeitől! Elég lenne megnézniük, mi történt a kovid-méreginjekciót beadató emberekkel. Az ő egészségüket ki, mikor és hogyan fogja helyreállítani? Mármint azokét, akik nem haltak bele a saját tudatlanságuk és hiszékenységük következményeibe?

   1. Becsléseim szerint országunk lakosságának 1%-a (100 ezer fő) tartja fontosnak a polgári jogokat (és rendszeresen tanulmányoz ezzel kapcsolatos szellemi termékeket), és ez tükröződik a vezetés tetteiben is: a polgári jogok nyílt semmibe vétele.
    Megfigyeléseim szerint a jólét erősen függ attól, hogy az emberek mennyire tartják fontosnak a polgári jogokat.
    Az EU különféle szervezeteinek jelentéseit is a fentiekkel összegezhetném, bár azok másként fogalmazzák meg a lényeget.
    Ahogy a polgári jogok visszaszorulnak, úgy erősödik a techno-feudalizmus és a kasztrendszer.
    2020-ban olyan világméretű folyamatok mentek végbe, ami sok ember figyelmét irányították rá a polgári jogokra, és a WEF is keményen dolgozik azon, hogy minél több ember mondjon le a polgári jogairól.
    Vannak olyan kutatások, amik szerint elég, ha a lakosság kb 10%-a érdeklődik a polgári jogai iránt, és akkor a helyzet erősen javulni fog (nemlineáris rendszerek: átbillenési pont).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük