Prof. Stefan Homburg: Bhakdinak és Hockertznek igaza volt

Prof. Stefan Homburg:
“Bhakdinak és Hockertznek igaza volt!

Újdonság a “Vaccines” szakfolyóiratban: Az mRNS ismételt beadása gátolja a természetes immunvédekezést, elősegíti a koronafertőzéseket és elősegítheti az autoimmun betegségeket, a rákot és a szívizomgyulladást.

Ez úgy hangzik, mint amikor csődöt jelentenek.”

A 2023. május 17-én publikált tanulmány linkje: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/37243095/

“Az absztraktum végén található szöveg fordítása:
“Új bizonyíték utal arra, hogy az IgG4 számának növekedése az ismételt mRNS-oltást követően nem feltétlenül jelent védőmechanizmust, hanem inkább elősegíti a védtelen SARS-CoV-2 fertőzést és a replikációt azáltal, hogy immuntolerancia mechanizmusként elnyomja a természetes immunválaszokat. Az ismételt, magas antigénkoncentrációval végzett mRNS vakcinázás következtében megnövekedett IgG4-termelődés autoimmun betegségeket is okozhat és elősegítheti a rákos megbetegedéseket, illetve az autoimmun szívizomgyulladást az arra fogékony személyekben.”


Biró Éva

2 thoughts on “Prof. Stefan Homburg: Bhakdinak és Hockertznek igaza volt

 1. Én nagyon várom, hogy a patológusokkal együtt a biokémikusok elmondják, hogyan termel az oltás a testi anyagok felhasználásával műanyag-testi anyag kombinációjú csontszerű anyagot, testidegen csöveket, amit a boncolásnál találnak, kihúznak az erekből, vagy kiszednek a szervekből. Vagy éppen mitől, hogyan lesz a torz, rákos szövet.
  Nem az egyén a hibás, hogy ‘nincs immunrendszere vagy túl jó”, a hibás az oltás.
  Sőt, nem hibás a mese főhős vírus se.
  Az immunrendszer mese alapján hogyan lehet gyógyítani, amikor a “prof-ok” azt sugallják, hogy a test a hibás, miért olyan, amilyen? Ez számomra a ‘tudományos ‘ semmitmondás.

 2. Nem jelentettek csődöt. Tovább erőltetik, a vírus legendát a következő hoax-ra. Amennyiben a Cowan, Kaufman, Baileys, Lanka stb. csapatnak igaza van és márpedig a bizonyítékaik meggyőzőek, nincs immunrendszer sem. A germ theory kedvéért lett kitalálva. Az antitest “tudományt” is újra írták az AIDS-el, mert máshogy nem lehetett eladni. (Addig ha volt, azt jelentette hogy elkaptad, átestél rajta, védett vagy – az AIDS-től datálva meg azt, hogy fertőzött vagy. Most vagy az egyik vagy a másik…)

  Ami történik (La Quinta Columna) az az, hogy a grafén oxide egyrészt midnig a legerősebb EMF mező felé vándorol, ami a szív és az agy, valamint, hogy mikor boost-ot kap (energiát) akkor “táncolni kezd” (angolul gets excited) és lerombol mindent maga körül.
  Vagyis amit látunk az egy masszív mérgezés, pont ahogy az AIDS is az volt. Minél több méreganyag (booster oltások), annál nagyobb fokú mérgezés.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük