GMO-tól a műhúsig: az élelmiszeripar mérgező titkai – Bardócz Zsuzsanna

Az Ultrahang legfrissebb adásában dr. Bardócz Zsuzsanna, a táplálkozástudomány professzorát, a Magyar Tudományos Akadémia doktorát kérdeztük az élelmiszerekkel kapcsolatos anomáliákról. Mit jelent a GMO kezelés? Miért veszélyes? Hogyan próbálták meg eltitkolni a kutatási eredményeket? Mi a baj a génmódosítással?


2 thoughts on “GMO-tól a műhúsig: az élelmiszeripar mérgező titkai – Bardócz Zsuzsanna

 1. BREAKING NEWS: MEGKEZDŐDÖTT A GLOBÁLISTÁK ELLENI VILÁGMÉRETŰ LÁZADÁS!

  – Szlovákia nem köt nemzetközi járványügyi megállapodást a WHO-val – mondta a miniszterelnök.
  https://expose-news.com/2023/11/25/slovakia-will-not-be-entering-into/
  – Észtország értesíti a WHO-t, hogy elutasítja a Pandémiaszerződést és a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat módosításait.
  https://expose-news.com/2023/11/25/estonia-notifies-who-that-it-rejects-pandemic-treaty/

  Várjuk Magyarország mielőbbi bejelentését, hogy a lakosság 90%-a véleménye alapján Magyarország is elutasítja a pandémia-szerződést, és az IHR-módosításait!

 2. Az utolsó 25 percet hallgattam meg. Mindenképpen érdemes meghallgatni.
  Számomra az derül ki, hogy a tudomány nagyon alacsony színvonalon működik, hamis elvek és alapvetések alapján (vírus, gének, dns, rns, immunrendszer, receptorok stb., amik nincsenek), és az eredményei nem mondanak semmit. Az érdek az lehet, hogy ne is derüljön ki semmi. Ha valami véletlenül kiderül valamiről, hogy kárt okoz, értelmetlen, azt rögtön eltussolják. Viszont a károkozó gyakorlat ebből kialakul, vagy éppen folyik tovább.
  A tudománynak akkor lenne értelme, ha az általános élő rendszerek életminőségének javítása szempontjából lenne haszna, és az eredmények kimutatása valós alapvetések alapján történne. Pénz mindenre van, és bizony-bizony az nem elfogadható magyarázkodás, hogy már minden szennyezett mindennel (a víz!), ezért nem lehet ok-okozati kapcsolatokat felállítani és amúgy is túl sokáig tart egy kísérlet. Ki is felelős ezért? Minden szennyezett??? Ki szennyez? Ki engedi meg ezt? Milyen alapon? Milyen mértékben? Az egészségtől el nem választhatóak ezek a kérdések.

  Nehéz volt a témában kérdéseket feltenni. A “tudományos alapvetések” bizonyítottságával kapcsolatos kérdések elmaradtak (pl. van-e vírus egyáltalán?), pedig az lenne a legfontosabb. A második fontos pedig számomra annak felvázolása lenne, hogy lépésről lépésre ki mivel szennyez. Kifizetett-e valaha bárki is környezetszennyezési díjat, egyáltalán mi tekintett környezetszennyezésnek? Mit takar a környezetvédelem? Ki mondja meg ezeket a definíciókat? Meddig érvényes egy definíció, egy “határérték”?
  Én azt látom, hogy a környezet és a szennyezés téma kikerül a szótárból, mint (akár 2/3-val) elfogadott áltudományosan politikai válasz. A politika mossa véres kezeit. Az egészséghez pedig végül kinek is, és minek is van köze?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük