2021 október 23 Budapest, Szabadság tér

Az 1956-os Magyar Forradalom és Szabadságharc 65. évfordulóján a Magyarok Világszövetsége 1956-tal: Harc a COVID-fasizmus ellen! címmel hívott össze nagygyűlést, amelyre parlamenten kívüli pártok és mozgalmak, civil szervezetekkel együtt fogadták el a meghívást.

A három órás megemlékezésen mintegy 800-1000 fős hallgatóság előtt tizenöt szónok mondta el üzenetét.

6 thoughts on “2021 október 23 Budapest, Szabadság tér

 1. Szomorú hogy csak ennyien maradtunk magyarok akiknek a szabadság szó még jelent valamit. Azt tudom, még blogger korszakomból, hogy a szociális médiák hemzsegnek a demokráciát lejárató és diktatúrákat éltető bejegyzésektől. A szabad szólás jogába beletartoznak az egyre szélsőségesebb antiszemita megnyilvánulások, és többek közt Hitler éltetése, és maga a diktatúra imádata is. Idáig jutottunk a sok évszázados szabadságért való küzdelmünktől vérzivataros történelmünk után.

  A megmondóemberek érvelési hibája tetten érhető ott hogy a szabadságot és demokráciát egyenlővé tették a bűnelkövetők szabadságával, majd ennek cáfolatára két alternatívával álltak elő: az új liberalizmussal ami lényegében a bűnözők szabadsága (akár köztörvényes mint a BLM vagy fehér galléros mint a globális bankok és vállalatok), vagy a diktatúrák egy fajtája ami vagy az előző kategóriából vált azzá, mint pl a jelen német rezsim, vagy a Covid-narrativa ürügyén, ami a jelek szerint nálunk alakult ki (legnagyobb döbbenetemre). A szabad világnak tartott régió országaiban az alkotmányos demokrácia, a politikai, média- és tudományos pluralizmus már régen nem létezik.

  Illetve már csak el-elvétve.

  Jó hír hogy éppen a mi 56-os évfordulónk előtt, 20-án, az Európai Parlamentben is felszólalt néhány képviselő az európai Covid-fasizmus ellen.

  We will fight for your rights
  https://www.bitchute.com/video/AvmUI7mnFqny/

  Gyors fordítás:
  “Harcolni fogunk a jogaitokért” – jelentette ki 4 európai parlamenti képviselő Strasbourgban, de a média hallgat…

  Október 20-án négy európai parlamenti képviselő sajtótájékoztatót szervezett Strasbourgban, ahol mély aggodalmukat fejezték ki az emberi jogokat sértő corona-intézkedések miatt Európa-szerte. A média azonban minden nyelven hallgatott, mert nem fordítottak figyelmet e liberális politikusok reményteli és harcias üzenetére.

  Donato

  “Az előretörő Covid-pass a szabadság korlátozásával, de a másként gondolkodók erőszakos elfojtásával is megerősíti, hogy a vészhelyzet Európában már nem az egészséget szolgálja, hanem mindenekelőtt antidemokratikus” – mondta Francesca Donato európai parlamenti képviselő.

  Donato mellett a román Cristian Terhes, a horvát Vilibor Sinčić és a német Christine Anderson is jelen volt, hogy jelezze, ez így nem mehet tovább. Terhes még Románia kommunista megszállására is utalt, amely mély sebeket hagyott az országban, de minden románnal megértette, hogy a szabadságot nem adják ingyen.

  “Hogyan lehetséges, hogy évtizedek óta nem volt tüntetés hazánkban, és hogy egy olyan szabad és fejlett országban, mint Olaszország és Franciaország, emberek tömegei tüntetnek a szabadságért”? mondta többek között Terhes.

  Ivan Vilibor Sincic

  “Nem vagytok egyedül, harcoljatok a jogaitokért, és mi veletek együtt fogunk harcolni” – mondta Vilibor Sinčić horvát EP-képviselő a kihagyhatatlan 19 perces videóban. Oszd meg ezt az üzenetet minél több emberrel!”

  (Kétszer próbáltam küldeni mert elsőre nem ment át. Ha mégis, kérem az első próbálkozást töröljék.)

 2. “Az igazság az egyetlen ami fennmarad,minden más eltűnik az idők végezete előtt.”

  “Egy tévedés nem lesz igaz attól,hogy ismételgetik,de az igazság sem lesz tévedés,csak mert senki sem ismeri el.”
  -Mahatma Gandhi

 3. “Az igazság tömegtámogatás nélkül is fennmarad!
  Az igazság önfentartó!”
  Gandhi

  Idézet R.H. Jackson Amerikai Egyesült Államok Főügyészének Nürnbergi nyitóbeszédéből
  “Bíró Urak!”
  “Az a megtiszteltetés,hogy megnyitharom a történelem első olyan bírósági tárgyalását amely a világbéke ellen elkövetett bűncselekmények elbírálásával foglalkozik,súlyos felelősséggel jár.
  Azok a bűncselekmények,amelyek elítélésére és megtorlására mi törekszünk,annyira előre megfontoltak ,gonoszak ,és olyan pusztulást idéztek elő,hogy a civilizáció nem tűrheti el ,hogy figyelmen kívül hagyják őket,mert nem élné túl ,ha egyszer ezek a cselekmények megismétlődnének.”

 4. NINCS MESE!!!…- 1956 FORRADALMA A BOLSEVIK ZSIDÓK ELLENI SZABADSÁGHARC!!!
  AZ 1956-os FORRADALOM és SZABADSÁGHARC A MAGYARORSZÁGOT LEURALÓ NEMZETIDEGEN FAJ ELLENI ISTENI LÁZADÁS VOLT!!!
  SZEMBETŰNŐ A HASONLÓSÁG A MA…- ÉS SZENT SZABADSÁGHARCUNK TEGNAPJA KÖZÖTT!!!
  NANÁ, HOGY 1956 SEM ÚGY TÖRTÉNT AHOGYAN AZT A SOK KOMMUNISTA IVADÉK MEGPRÓBÁLJA NEMZETI KAFTÁNBA BÚJTATVA ELHITETNI VELÜNK!!!
  ÉBREDJETEK MAGYAROK!!!
  A FARIZEUS BÁL ERRŐL SZÓL!!!
  A valódi hazaáruló gazemberek és idegenszívű sakálok ugyanazok ma is, akik kimiskárolták Máriát a Szentháromságból, akik keresztre feszítették Jézust, akik fölkoncolták Nagy-Magyarországot, akik leverték szabadságharcunk és akik meghurcolták Szaniszló Ferencet!!!
  David Irvingnek 1981-ben Uprising (Felkelés) című könyve, amely a közelmúltban magyar nyelven is napvilágot látott, mégis egyedülálló az egész ’56-os történelmi irodalomban.
  Mindenekelőtt két vonása teszi rendkívülivé ezt a művet.
  A legtöbb szerző a forradalom okait boncolgatván csak a közvetlen előzményekre megy vissza, általában az SZKP XX. Kongresszusát, vagy legjobb esetben az 1953-as berlini felkelést tekintik a forradalmat előidéző eseménysorozat kezdetének. Nem így Irving.
  Könyvében világosan kifejti, hogy a felkelést kiváltó eseménysorozat nem a XX. Kongresszussal és nem is 1953-ban kezdődött, hanem ha igazán, mélyrehatóan meg akarjuk érteni, hogy a magyar nép 1956 októberében−novemberében miért fogott fegyvert, és ez a minden központi vezetés nélküli felkelés hogyan válhatott a világtörténelem legnagyobb méretű és jelentőségű forradalmává, vissza kell mennünk 1944−45-re, a második világháború utolsó szakaszára, amikor a szovjet csapatok Magyarországot elfoglalták.
  Akkor kezdődött el az a fájdalmas eseménysorozat, az a rengeteg sérelem, ami végül felkelésben robbant ki. Ezek a sérelmek egymásra halmozódtak. A többszázezer megerőszakolt magyar nőn és a nők védelméért meggyilkolt mártír Apor püspökön kívül a rablások, fosztogatások sorozata is terhelte a vandál módon viselkedő szovjet katonaság számláját.
  A harcok befejezése után pedig a terror évei következtek. A kommunistákon kívül a többi párt feloszlatása után az ÁVH terroruralma hallgatást kényszerített az országra. A kommunisták elhallgattattak minden ellenvéleményt!!!
  Mindszenty 1948-as bebörtönzésével utolsó nagy ellenfelüktől is megszabadultak. Ettől kezdve a lakosság minden rétegét rengeteg sérelem érte.
  A munkásságot, a hatalom állítólagos birtokosát a kegyetlen normarendszer, a parasztságot az erőszakos kollektivizálás és beszolgáltatási rendszer sújtotta a hírhedt padláslesöpréssel párosulva.
  A nagy-polgárság soraiból sokakat kitelepítettek szánalmas primitív körülmények közé a Hortobágyra. A gazdasági, társadalmi terror így világnézeti, ideológiai terrorral párosult, ami elsősorban vallásüldözésben nyilvánult meg.
  Az ifjúsággal foglalkozó papokat letartóztatták, a kötelező hitoktatást megszüntették, és azokat a szülőket megfenyegették, akik hittanra akarták járatni gyermeküket. Az iskolai oktatás ateista szellemben folyt. A fenti, vázlatosan felsorolt tényezők voltak valójában a forradalom kirobbantói…”
  https://www.youtube.com/watch?v=rHc751TJuQk

 5. KOROMNÁLFOGVA VÉGIGÉLTEM AZ IRVING ÁLTAL IRTAKAT !
  MAGAM IS SOK MINDENT MEGTAPASZTALTAM AZOKBAN AZ IDŐKBEN !
  SOHA TÖBBÉ KOMMUNIZMUST !
  MAGYARORSZÁG VIGYÁZZ, FIGYELJ A BÖSZMÉRE

 6. Annak tudatában írok, hogy itt ugyanaz a “ledarálás” történik beírásommal, amit “”Pálos Trend” (ki ő? mi ő?) a múlt rendszer embereinek tulajdonít. Túl kicsi ez a hely ideologiai kérdések kimerítő kifejtésére, és nem is releváns, ezért csak arra a rövidlátásra próbálok rámutatni, aminek sajnálatos módon itt is tulajdonítanom kell a szélsőségesen jobboldali megnyilvánulásokat.
  Itt magasan képzett, általam egyébiránt nagyon tisztelt emberek szájából ömlik a kommunistázó retorika, ugyanazokéból, akik látják, sőt tudatosítják másokban, hogy a Covid-terror olyan oligarchák forgatókönyve alapján történik, mint H. Kissinger, K. Schwab, ill. közvetve J. D Rockefeller vagy W. Gates, csak azt nem látják vagy hangoztatják, hogy ezek a figurák a kapitalista-imperialista rendszer “termékei”, nem a szocializmuséi. Ahogyan a magánalapítványaik is. Kíváncsi vagyok, mikor fogják ráaggatni a “kommunista” bélyeget J.D.Rockefeller után ezekre a figurákra is. Mert ma minden érték és szójelentés az ellenkezőjére változik, ahogyan forradalomnak nevezik azt a szégyenletes történelmi eseménysort, amit – némi ideológiai tisztánlátás birtokában – legfeljebb ellenforradalomnak lehetne nevezni, ha nem akarjuk etikai szemüvegen át vizsgálni azt. A Pálos Trend által becsmérelt rendszer is része a magyarság történelmének, mégpedig olyan része, amelyben olyan maffiózók, mint a fent említettek is, meg se jelenhettek volna. Most meg láthatjuk, milyen támogatásban részesülnének a fenti figurák, ha olyan rendszerben élnének, amelynek alapja az itt magasztalt Szent Korona-tan lenne. De hozzájuk hasonló oligarchák megszülettek már az Orbán-rezsimben is és nem ok nélkül teszik hazánkat újra papok országává sem. Ők mindig a társadalmi maradiság védnökei voltak – és azoknak látszanak, íme, itt is. Féltem tőlük nemzetemet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük