Bűnügyi feljelentés a Covid vakcinákkal kapcsolatban – de az ügyészség nem tesz semmit (interjú Dr. Klaus Retzlaffal)

Dr. Klaus Retzlaff német fizikus és terapeuta gondatlanságból elkövetett emberölés okából tett feljelentést a Covid elleni vakcina miatti károk és túlhalálozás miatt.

Annak ellenére, hogy léteznek független tudósok érvényes kutatási eredményei, politikusok és hatóságok nem rendelnek el vizsgálatot. De ahelyett, hogy felvállalná ezt a lakosság elleni bűncselekményt, az ügyészség nem tesz semmit. Legfőbb ideje a népbíróságnak?

https://www.bitchute.com/video/hPoxBUtkdY3p/


Forrás: www.kla.tv/22506, Felirat: RedR

7 thoughts on “Bűnügyi feljelentés a Covid vakcinákkal kapcsolatban – de az ügyészség nem tesz semmit (interjú Dr. Klaus Retzlaffal)

 1. Gondatlanságból elkövetett emberölés?! Ez valami vicc?! Erre, ami itt több mint 2 éve folyik – különösen a shanghaji változatára! -, még az is enyhe megfogalmazás, hogy előre megfontolt szándékkal, aljas nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett tömeggyilkosság és népirtás! Lehet, hogy külön büntetőjogi kategóriát kellene alkotni az ilyen mértékű gonoszságra és embertelenségre, és példát statuálni az értelmi szerzőkkel és végrehajtókkal, hogy soha többet senkinek ne jusson eszébe ilyesmi.
  De ezt a mostani velejéig romlott, korrupt gazságszolgáltatási rendszertől várni, amely eddig is csak a parazita kaszt és csicskásai – azaz a saját – érdekeit védte? Ugyan, kérem! Végzetesen naiv elképzelés! Az emberiség sajnos többezer éve arra van kondicionálva, hogy a saját elnyomóitól várjon igazságtételt, vagy ami még rosszabb, megváltót és messiást lásson minden megnyerő külsejű, összevissza ígérgető ripacsban és szélhámosban. Globális Stockholm-szindrómában szenvedünk!
  A többség valószínűleg csak a vágóhídon fog felébredni, vagy még ott sem, mert azt hiszi, hogy nyaralni viszik…

  1. Cassandra hány hónapja van ez kint a munkatársaim honlapjain? Sokan még most sem fogták fel, hogy az egész mögött az Antikrisztus áll:

   Haragom sokak számára ismeretlen, de tudnotok kell a következőket: Ha egy ember, aki ismer Engem, káromolja a Szentlelket, Én soha nem fogok tudni neki megbocsátani. Semmi sem tudja, és nem is fogja megváltoztatni ezt a tényt, mivel az ilyen ember már döntött a saját sorsa felett, ezért a megbékélés nem lehetséges. Annak az embernek, aki Színem elé járul, és megpróbálja megindokolni az élet kioltását, tudnia kell, hogy az ő életét Én fogom kioltani. Ha valaki eladja a lelkét a Sátánnak, Én azt nem tudom visszavenni, mivel ő már eggyé vált a gonosszal. Amikor egy ember, aki Fiam, Jézus Krisztus Nevében beszél, elpusztítja az Enyéim lelkét, örökre félre fogom őt dobni. Féljétek most Haragomat, mert Én minden olyan lelket meg fogok büntetni, aki a végsőkig dacol Akaratommal.

   Ajánlatos ezt elolvasni: https://gloria.tv/Kapisztr%C3%A1n … főleg azért mert lassan már nem lesz középút, mivel itt a Nagy Figyelmeztetés időszaka

 2. De, eljött az ideje már régen, de sajnos az emberek még mindig hisznek a “hivatalos” hazugságoknak. És gondolkodni se képesek összefüggésekben…

 3. SAJÁT TEST FELETTI ÖNRENDELKEZÉSI JOG ALKOTMÁNYOS VISSZAÁLLÍTÁSÁT!!!!

  SZABADSÁGJOGOK ALKOTMÁNYOS VISSZAÁLLÍTÁSÁT!!!!

  HÍRDESSÉTEK KI AZ ÚJ 12 PONTOT!!!!

  HA A SAJÁT MOL OLAJMUTYIJA MIATT SZEMBE MER MENNI AZ EU-VAL, AKKOR A LAKOSSÁG SZABADSÁGJOGAI MIATT IS MENJEN SZEMBE A NÉPÍRTŐ ETIÓP TERRORSZERVEZETTEL!!!!

  STOP WHO!!!!

  HÍRDESSÉTEK KI A STOP WHO PROGRAMJÁT!!!!

  NE LEGYEN TABU, HOGY A WHO EGY OLTÁSOKKAL NÉPÍRTÓ BÜNSZÖVETKEZET!!!!

  ITT AZ ÚJABB VARIÁNS, OTT AZ ÚJABB VARIÁNS, LEZÁRÁS, QR KÓD, QR KÓDOS “ÚTLEVÉL”, TÁRSADALMI, KÍNAI TÍPUSÚ KREDITRENDSZER, ERRŐL KELLENE ITT BESZÉLN!!!!

  AZ ÚJ 12 PONT ÍGY KEZDŐDIK:

  1, KÍVÁNJUK A WHO-BÓL VALÓ KILÉPÉST

  2, KÍVÁNJUK AZ ORSZÁG KATONAI SEMLEGESSÉGÉT, MAGYARORSZÁG NE VEGYEN RÉSZT S-O-H-A SEMMIFÉLE HÁBORÚBAN!!!!

  3, A SZÜKSÉGÁLLAPOT MINDENKORI ELTÖRLÉSÉT

  4, TESTI ÖNRENDELKEZÉS, ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BEVATKOZÁSOK, OLTÁSOK SZABAD MEGVÁLASZTÁSÁT, MIND A FELNŐTTEK, MIND A GYEREKEK RÉSZÉRE IS! NE LEGYEN KÖLTELEZŐ OLTÁS A GYEREKEKNEK SEM!!!!

  5, OLTÁSI STÁTUSZ ALAPJÁN MINDENFÉLE, MINDENKORI DISZKRIMINÁCIÓ MEGSZÜNTETÉSÉT!!!

  6, QR KÓD HASZNÁLATÁNAK BESZÜNTETÉSÉT

  7, EU-S OLTÁSI ÚTLEVELET NE FOGADJA EL MAGYARORSZÁG

  8, KÖZVETLEN, ÍRÁSOS NÉPSZAVAZÁST KATONAI, EGÉSZSÉGÜGYI KÉRDÉSEKBEN, A SZERINT DÖNTSENEK, AMIT A LAKOSSÁG AKAR, KÖZVETLEN, DIREKT NÉPSZAVAZÁSOKKAL ÉS KÖZVETLEN DEMOKRÁCIÁVAL!!!!

  9, MENTELMI JOG ELTÖRLÉSÉT, POLITIKAI BÜNÖZÉS MEGSZÜNTETÉSÉT!!!! A KORÁBBI POLITIKAI MUTYIKBÓL SZERZETT, KORÁBBAN Á-L-L-A-M-I TULAJDONÚ GYÁRAK, FÖLDEK, CÉGEK, VAGYONOK ELKOBZÁSÁT, VISSZAVITELÉT AZ ÁLLAMHOZ!!!!

  10, KÉPVISELETI DEMOKRÁCIA MEGSZÜNTETÉSÉT, EZEK CSAK ÖNMAGUKAT KÉPVISELIK, NEM A LAKOSSÁGOT!!!! MINDEN FONTOS KÉRDÉSBEN HÉTVÉGÉN ÍRÁSOS NÉPSZAVAZÁST MINDEN MÁSODIK HÉTVÉGÉN, MINT SVÁJCBAN, A TELJES KÖZVETLEN, NEM KÉPVISELETI DEMOKRÁCIA VISSZAÁLLÍTÁSÁT

  11, SAJÁT MAGYAR PÉNZT, FÜGGETLENEDÉS A FED ÉS rtschld BANKHÁZAKTÓL, A MAGYAR PÉNZ LEGYEN A SZENT KORONÁÉ, NE A rtschildoké!!!!

  12, MINDEN W0RLD 3CONOMIC FORUM KORÁBBI TAGOT, VAGY AZOKKAL BÁRMILYEN KAPCSOLATBAN ÁLLÓ, VAGY ÁLLT SZEMÉLYT VAGY SZERVEZETET ÖRÖKRE KITILTANI A POLITIKAI ÉLETBŐL, PÁRTOT NE INDÍTHASSON, KÖZTISZTSÉGET NE VISELHESSEN!!!!EZ LEGYEN ÉRVÉNYES AZOK GYEREKEIRE, MINDENNEMÜ FELMENÖIRE, ÉS AZOKKAL BÁRMILYEN KAPCSOALTBAN ÁLLÓ SZEMÉLYEKRE. AZ ÁRULÓK KITILTÁSÁ A POLITIKAI ÉLETBŐL!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük