12 thoughts on “FIATALKORÚAK OLTAKOZÁSA

 1. Addig, amég ilyen hihetetlenül szánalmas jelenségeket nem lehet kitűzni a Tower minden fokára daraboknan, nem sok esély marad a megtisztulásra!
  Hajrá brittek, daráljátok be végre a vén demens leggusztustalanabb démon idiótáitokat!
  https://www.bitchute.com/video/btEbPcNYioj1/
  Csakis: Petőfi – Akasszátok fől a királyokat, ami útmutató lehet!

 2. Kedves Doktor Urak!
  Néhány nappal ezelőtt mivel várandós vagyok, elmentem egy új háziorvoshoz átjelentkezni, mivel a későbbiekben szükségem lesz táppénzes papírra.
  Hozzáteszem mivelhogy kötelező áldott állapot alatt ilyen-olyan vizsgálatokra elmenni/elvégeztetni őket, ezzel is úgymond sakkban tartják az embereket.
  Egyrészről örülök egy-egy vérvétel, ultrahang után, hogy minden rendben a kisbabámmal, de tudom, hogy például ez az ultrahangoztatás sem tesz jót a magzatnak, hiába mondják azt, hogy nincs káros hatása, másrészt tudom, hogy ez a rendszer már réges rég nem arról szól, hogy csupán emberségből megvizsgálnak, hogy minden rendben legyen az egészségünkkel, hanem ezzel is csak a saját érdeküket nézve, hogy későbbiekben ő is a rendszert szolgálja…”rabszolga” legyen.
  Visszatérve a mondandóm elejére, az asszisztens hölgy rendkívül indiszkréten nekem szegezte a kérdést, hogy beoltottam e magam..
  Válaszom erre az volt, hogy nem és nem is fogom. Természetesen ő még kérdezgetett, hogy miért nem, de ami a legjobban felháborított, az az, hogy az utolsó kérdése az volt, hogy nem félti a gyerekét?
  Hangsúlyában egyértelműen érezhető volt a megvetés, illetve érzékeltetni akarta velem, hogy “rossz anya” vagyok.
  Először természetesen az a válasz fogalmazódott meg a fejemben, hogy de féltem, az oltástól meg az ilyen emberektől mint magunk, de persze ezzel a válasszal semmire nem mentem volna, csak elkönyvelnek őrültnek és nem akartam tovább folytatni ezt a manipulálást így hát azt válaszoltam, hogy nem szeretném tovább firtatni ezt a beszélgetést, mert nem szeretném, ha bármilyen negatív vonzata lenne annak, hogy nekem más a véleményem erről az egész helyzetről. Erre már nem tudott mit reagálni a kedves kis asszisztens.
  Egyszerűen felháborít, hogy ezt hogy engedhetik meg maguknak?!
  Ezek után nem csodálkozom, hogy annyi embert rátudnak venni az oltásra, hisz a csapból is ez folyik mást már nem is hallanak az emberek(már aki néz televíziót illetve követi a fősodor médiát) és akkor még szemtől szembe lehordják az embert, hogy mi az, hogy nem oltattad be magadat?
  Aggódom, hogy augusztus végén amikorra kivagyok írva a babával, milyen szankciók lesznek a szülészeti klinikákon, féltem ezt a kis lelkecskét, hogy valamit beadnak neki a kórházban amíg elviszik tőlem.
  Azon kívül, hogy határozott vagyok és mindent megpróbálok az egész hisztéria ellen tenni, ezért is írtam most ide le az általam tapasztaltakat, nem tudom mit tehetnék, hogy biztonságban tudhassam a gyermekemet és a családomat.
  Borzasztó, hogy ez történik a világunkban.
  Imádkozom Istenhez, hogy megmeneküljünk ettől a zsarnok erőtől!
  Áldás Mindenkire!

  1. Kedves Réka! Azt hiszem, pontosan értem, mit él át, ezeken én is vegigmentem. Többször is. Az Ön helyében, ha nincs eü.i akadálya, én mielőbb felvenném a kapcsolatot egy hivatalos otthonszüléseket kísérő bábával.

  2. Kedves Réka! Meg tudom érteni aggodalmait. Nagyon becsülöm eltökéltségéért, amellyel szembeszáll az erőszakkal. Rám is furcsán néztek, amikor nem kértem a felajánlott genetikai tanácsadást és vizsgálatokat, hiszen nem tettem függővé semmit a vizsgálat egyébként sem egészen megbízható eredményétől. Nem kötelező minden vizsgálatra elmenni. Ebben a témában és az otthonszülés kapcsán ugyanúgy ajánlom a Mindent a természetes szülésről nevű Facebookon megtalálható csoportot. Szeretettel kívánok áldott várandósságot!

 3. A cégünknél nagyon sok volt a COVID beteg, végigment szinte az összes munkatárson, szerencsére eddig mindenki túlélte. Én pár hete estem át rajta, a kollégám két gyermekes negyvenes családapa közel egyidőben velem. Immár gyógyultan a teázóban beszélgetve mesélte el, hogy milyen nagy szerencséje volt. Egy nappal később, hogy belázasodott és a PCR tesztje pozitív lett, oltásra kellett volna mennie. Ha a láz csak egy napot “késik”, akkor elment volna az oltásra és ennek végzetes következménye is lehetett volna. Ez az eset nem egyedi. Én is két hetet lábon hordtam a vírust, csak annyit érzetem, hogy fáradt vagyok, többet alszom. A húsvéti kerti munkák és túrázás után viszont kiütött, tüdőgyulladást kaptam. Mivel a családom többi tagja gyógyszer nélkül elrúgta a fertőzést nem tervezünk oltást. Ha valaki mégis oltás mellett dönt mindenképpen csináljon antitest vagy PCR vizsgálatot előtte.

 4. Kedves Doktor Urak!

  Milyen híreket hallunk mi és miket élünk át , mint egyszerü emberek a minden napjainkban ?

  Örülnek Hévizen a szálloda tulajdonosok az OV döntésének, a sikeres nyításnak. De vendéket csak oltási igazolvánnyal szabad
  nekik fogadni. Az ellenőrzésért a szállodák felelősek.
  Ez tulajdonképpen pofátlanság. Gondolom én.
  Ha a tulajdonos nem tartja be a szabályokat, akkor 2 millió HUF büntetés és 2-3 honap bezás jár a szabály áthágásáért.
  Ez nem más, mint Sztalin diktátor üdvözlete a másvilágról a mai kor emberének.

  Nekem ezzel kapcsolatban csak a taszmánia ördög DFTD-betegsége jut eszembe, amikor a populácio sorsa veszélybe kerül,
  mert az állatok megharapják egymást. és ezzel terjesztik a fertőzést.

  Forrás: https://en.wikipedia.org/wiki/Tasmanian_devil#/media/File:Tasmanian_Devil_Facial_Tumour_Disease.png

  A másik érdekes hír az MTA-ből érkezik. Hogy a magyar tudós nő, Karikó Katalin vállalta a pandémiában az utazás kockázatát és
  itt átvette az elismerési díjat a számunkra olyan fontos munkájáért. De a tudos hölgy csak azért van itt Mo.-on, mert a világban pandémia van. A tiszelt ünnepet Freund Tamás az MTA elnöke nyitotta meg.

  De talán magukban meg örülnek ennek a pandémiának.
  Mert például No.-ban a Moderna cég forgalama a pandémia miatt az elöző évhez képest 20-szoros növekedést ért el.

  Számomra a kedves tudós hölgyet úgy tisztelik, mint Kalkutta Szent Theréz anyát, mint a mi megmentőnk a nagy veszélytől.
  De ilyen világot megmentő képeket már a lélelegeztető gépek estén is láttunk.

  Forrás: Karikó Katalin ünnepi előadása az MTA 194. közgyűlésén
  https://www.youtube.com/watch?v=OQmvYoph_bc

  Egy két emlékeztető feljegyzés számomra, ami az érdeklődésemet felkeltette.

  Év 2000: Karikó Katalin Drew Weissman laboratoriumában kutatja a Humán dendritikus sejtek manipulálását.
  A videóban 22:06-től látható ez.

  Év 2004:
  Az mRNS-vakcina negvédte a majmokat a Zika-virus ellen

  BNT162b2-védelem: ellenanyga és T-sejtes immunitás.

  Én csak azt tudom, hogy én még mindig a kalitkába vagyok bezárva, mert még mindig nincs oltási igazolványom.
  Annak ellenére hogy én 2020 Március közepétől 2 -3 hetet kinlódtam a koronavirus tüneteivel.
  De anno orvosnál nem voltam, mert azok közül csak nagyon kevés van, akiben meg lehet bízni.

  2020 Májusában írtam egy e-mail-t az ismerős hämatológus professzor úrnak, hogy csináljanak nálam antitest tesztet.
  Ő azt mondta, hogy náluk ilyent nem csinálnak, mert annak az erdeménye nem megbízható.
  És akik csinálnak ilyen teszteket, azok nem a tisztesség utján vannak, hanem a pénzördög vezeti őket.
  Meg azt is mondta, hogy neki én lehetőleg ne írkáljak, mert a legjobb ha telefonon beszéljük meg a dolgokat.
  Tehát a professzor úr fél attól, hogy az e-mail üzeneteiben valakik kutatgatnak és azt ellenőrzik ?

 5. Mi a helyzet No.-ban a mellékhatásokkal ?

  Forrás: Forrás: https://www.pi-news.net/2021/05/die-woche-compact-impfopfer-das-leiden-nach-der-spritze/ , 4:40-től.

  Németo 30 milliot oltott be, legalább az első oltással.
  50 ezeren jelentettek a PEI-nél mellékhatást. Äprilis végéig A valóság valószinüleg jóval magasabb.

  És Április végéig viszonylag keveset oltottak. Lényegében csak most kapcsoltak turbó fokozatba.

  10 % ebből erős mellékhatás.

  Átlagban 2 % oltóanyagonként halál esettel végződött.

  Csak 40 %-ka a mellékhatásoknak múlt el nyomtalanul. A többi hosszú távon maradó mellékhatás.

  Ki ad kezességet a magas hosszútvávú költségekért ?
  Az oltóanyag cégek és a oltást beadó személyek biztosan nem.

  Talán az állam fogja a költségeket fedezni, de ez még nem biztos. Most fognak erről tárgyalni.
  Majd az adófizető. ( Ki más ? Vagy senki. )

 6. Az alábbi rövid, de sommás szakvéleményt Prof. dr. Stefan Hockertz német immunológus, toxikológus, oltás-fejlesztő írta a Twitteren.
  Prof. dr. Stefan Hockertz véleményét, egy a Circulation Research szakfolyóiratban megjelent tanulmány alapján írta, melyben írják,
  „hogy a tüskefehérje / Spike-protein hozzájárul az erek endotél sejtjeinek károsodásához és a Covid-19 a valóságban egy érbetegség. És az oltás pontosan ezt a tüskefehérjét / Spike-proteint tartalmazza.” A tudományos szakcikk azt taglalja, hogy kirajzolódott: „a covid-19 betegség elsődlegesen, oki értelemben NEM légúti, hanem ér-betegség: károsítja az erek falát, éppen a tüskefehérje által. Azáltal a tüskefehérje által, aminek a termelésére programozza, a hamisan ‘vakcinának’ vagy ‘védőoltásnak’ nevezett mRNS-terápia a sejtjeinket. A koronavírusos betegek szélütéses és tüdő-panaszai is az érkárosodás talaján alakulnak ki (tüdőembólia, agy-érelzáródás, bevérzések stb.)”
  Prof. Stefan Hockertz szerint tehát:
  „Az mRNS-sel és ‘vektorral’ kezeltek PCR-tesztpozitívvá válnak. Tehát kovid-betegnek lehet őket hazudni vagy hinni. A tüskefehérjétől meg betegek. Betegek, tesztpozitívok, de nem a vírustól, hanem az mRNS program által velünk termeltetett vírus-tüskefehérjétől.
  Valóban, az S fehérje (tüske fehérje) önmagában toxikus. Valóban, ha ‘megfelelő’ tesztelést választanak, az összes ilyen eset kihozható covidra még ha nincs is a betegekben replikalódó vírus. De ez az oltás ennél több. Kiszelektál olyan variánsokat, amik az oltás hatására létrejött antitestekre immunisak. És még itt se ér véget a történet: a következő az lesz, hogy az oltás BLOKKOLJA a SAJÁT IMMUNRENDSZER hozzáférését a vírushoz, és NEM PUSZTÍTJA el azt.
  Tehát a saját immunrendszered nem működik, az oltás pedig csak akkor hatásos, ha megkaptad a legújabb verzióra az aktuális frissítő oltást. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy elkobozzak tőled a saját immunrendszeredet és helyette kapsz egy helyettesítő gén terápiás kezelést, amit rendszeresen fel kell vegyél, különben azonnal elkapod a vírust és NAGYON beteg leszel.
  Ez nem más, mint az immunrendszer átállítása a tulajdonosi modellről az előfizetéses modellre. Eddig a tiéd volt az immunrendszered, ha jól gondját viselted, megvédett a kórokozóktól. Innentől az immunrendszered a miénk, és rendszeresen kell fizess, hogy működjön. Ha nem fizetsz, vagy ha mi valami miatt úgy ítéljük meg, hogy nem akarunk veled szerződést hosszabbítani, akkor k…. a n.. gy sz..bn vagy.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük