Tüntetés a Magyar Orvosi Kamara előtt Kincses Gyula menesztéséért, a valós párbeszédért, a kovid gyerekoltások ellen, a kötelező kovidoltás ellen

STOP MANDATORY VACCINATION!

2021 november 15-én déli 12 órakor a budapesti Szondi utca 100 szám előtt, a Magyar Orvosi Kamara (MOK) előtti közterületen szervezünk tüntetést a Kincses Gyula nevű egyén (a MOK jelenlegi elnöke) menesztéséért, a Magyar Orvosi Kamara etikai megtisztításáért, a tisztánlátó orvosokkal való párbeszédért, a kovid gyerekoltások és a kötelező kovid felnőtt oltások ellen.

Kiemelten fontos!

Várunk bátor katona, rendőr felszólalókat, akik nem akarnak kötelező oltást és oltáskárosultakat, hogy elmondják történetüket nyilvánosan. Keresünk elbocsátott egészségügyi dolgozókat, hogy felszólaljanak. 

Terveink szerint a MOK előtti felszólalások után átvonulunk együtt a Magyar Gyógyszerészeti Kamara (1068, Dózsa György út 86b) elé, mert az oltás gyógyszernek minősül és Dr. Hankó Zoltán, a Magyar Gyógyszerészeti Kamara elnöke is a politika érdekeit képviseli és nem a népét.

A rendezvény megnyitása:
Csibi Barna és Noll-Szatmári Enikő

Felszólalnak:

Dr. Tamasi József
Dr. Pócs Alfréd
Dr. Turcsányi Zsolt
Dr. Ormay Péter
Dr. Matyijcsik Sándor
Dr. Fórizs Eszter
Dr. Farkas András
Dr. Matejcsik Csaba
Dr. Tomasovszki László

Dr. Dolores Cahill – élő bejelentkezés

Dr. Heiko Schöning – élő bejelentkezés


Bódis Csaba természetgyógyász
Oláh Katalin oltáskárosult
Indián oltásáldozat hozzátartozója
Szalók Edit oltáskárosult
Vörös Péter aktivista

12 thoughts on “Tüntetés a Magyar Orvosi Kamara előtt Kincses Gyula menesztéséért, a valós párbeszédért, a kovid gyerekoltások ellen, a kötelező kovidoltás ellen

 1. Nagyon sajnálom, az időpont nem optimális, dolgozó embereknek hétfő, dél 🙁

 2. Egyetèrtek az előző hozzászólóva, a dèli időpont korai dolgozó emberek számára.
  Viszont nincs társadalmi összefogás kötelezô oltás ellenzèse ügyben.
  Mèdia ontja a fertőzöttek számát, rendületlenül megy a riogatás.
  Sajnos hiába valónak tűnik a tüntetès evègett.
  Józan gondolkodású orvosok szèlmalom harcot vîvnak.
  Lesz mèg ötödik hatodik hullám, vègtelen törtènet az egèsz.

  1. A jó meleg fotelben nézegetni a tv-t. Elvárni, hogy mások tegyenek meg mindent helyettünk. Az üres kifogásokat készenlétbe helyezni. A saját zárt baráti körünkben jól megmondani a bátor véleményünket, ami szart se ér. És hétvégén készülni a következő hét seggnyalására!

  2. Az ilyen hozzászólások nem visznek előre. Ha Ön így érzi, lelke rajta. De kérem, ne demoralizálja a többieket, akikben még van remény és akarat.

 3. Mindenki mindig ott van és azt tesz, amit a legjobban akar. Ha inkább máshol jobban szeretne lenni és/vagy mást tenne inkább, akkor ott lenne és azt tenné. Éppen ideje volt, hogy egy ideje hétköznap, munkaidőben is megmutatjuk magunkat, hogy nem tetszik, ami van. Mert mást jobban szeretnénk. Még akkor is, ha másnak kényelmetlenséget, kb. fél perces késést okoz az a félpályás útlezárás. (Magát minősíti, ha emiatt morog.) Annak nem sok értelme van, ha hétvégén, valami félreeső helyen van valami tüntetgetés. Csak meg kell nézni az ausztrálokat, az olaszokat, a németeket. Valahogy nem hiábavalónak gondolják azt, amit csinálnak.
  Azt csak halkan kérdem meg: okt. 23.-án nem volt sem munkanap, sem shopping, sem nyaralás, de még csak hosszú hétvége sem wellnessre. Akkor miért csak kb. háromszázan voltunk a Szabadság téren???

 4. Az orvosokat a “valós párbeszédnél” jobban érdekli az a HAVI 1 MILLIÓ-fizetés
  , amit a “járványhelyzetnek” köszönhetően kaptak meg a kormánytól. Már tavaly be lett ígérve-az 500ezres jutalmon túl-, és idén januártól szépen MEG IS KAPJÁK…

 5. Az orvosok le lettek kenyerezve a havi 1 MILLIÓS fizetéssel.Tehát kár a gőzért…

  1. Ez az Zsuzsanna! Pont rád számít mindenki, aki tenne szeretne valamit a diktátorok ellen. Köszi a segítséged!

 6. Nem tudom miért várunk arra, hogy 151.001.-ként csatlakozzunk egy felvonuló tömeghez. Akinek nem kenyere a tüntetés, ne tüntessen. Aki teheti, miért ne tenné: hiszen ez olyan sakktábla, ahol nem lehet csak királynőkkel, és nem lehet csak parasztokkal játszani. Az ingyen levesek és üdvösségek korszaka lezárult. Történelmi felvételek örökítették meg a Führert habzó szájjal ünneplő tömeget. Mind mond el a tüntetők létszáma egy ügy fókuszpontjáról vagy igazságtartamáról? Megközelíthetőleg semmit. Egy biztos azonban: hamikor elkövetkezik az újkori vaxofasiszták felessőgrevonása, többé már nem mentegetőzhetnek azzal az érvvel: “parancsot teljesítettem”, (az orvosi protokollt követtem) és “nem tudtam róla”.

 7. Tisztelt Segítők! Köszönjük szépen a lehetőséget. Tartalmas 4 óra volt a tegnapi kora délután. Nem adhatjuk fel. Nem engedhetünk a FÉL-ELEM-nek helyet. Küzdenünk kell az igazságért és gyermekeink jövőjéért. Bízom benne, hogy az elhangzott szavak, mondatok, gondolatok nem vesznek kárba. Eljutnak olyan szívekhez is akik maguk is félnek, csak önmaguknak sem merik ezt beismerni. A MOK székházból miért nem jött le senki párbeszédre? Miért kellett még a függönyöket is behúzni és az ügyfélfogadást is szüneteltetni aznap? Kiket képviselnek? Van min elgondolkodni…..

 8. Idősek otthonában nem lehet látogatni 2 friss oltással amit kötelezö volt felvenni, sokan nem tudunk a csodára várni, és fizetetlen szabadságra menni. Nem vagyunk abban az anyagi helyzetben sajnos. De hiába, mert mégsem látogathatom meg az Édesanyámat, aki nem érti miért nem megyek hozzá. Sem negativ PCR teszttel nem lehet engedélyt kérni. Csak és kizárólag 3. oltással. Ez még inkább összezavarja szegény idős embereket,tudniuk kellene, hogy közülük sokan már zavartan gondolkodnak. Nem értik hozzá miért nem mennek, mig a lakótársához pedig igen. Hol itt az emberség? Szavak nincsenek erre a rendeletre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük