Francia epidemiológus: Abba kellene hagyni az emberek megszorongatását

Prof. Laurent Toubiana francia epidemiológus szerint nem volt második hullám, a maszkviselés pedig babonás cselekedet.

Sok ezer orvoshoz és egészségügyi szakemberhez hasonlóan Prof. Laurent Toubiana francia epidemiológus szerint is túlzóak a korlátozások, és alaptalan második hullámról beszélni.

6 thoughts on “Francia epidemiológus: Abba kellene hagyni az emberek megszorongatását

 1. Én nem tudok hozzá szólni, mert ennél okosabbat nem tudok írni, mint egyszerű munkás Ember ! Csak köszönni tudom a sok feltett infórmációt !

 2. Amerikai Attorney Lin Wood, Donald Trump elnök jó barátja a következő bejegyzést tette a Telegram csatornáján

  A hétvégén Olaszországban 50 000 étterem nyitott ki a tömeges polgári engedetlenség keretében, a lezárási korlátozások ellenére. ILYEN AKCIÓKRA VOLNA SZÜKSÉG AZ EGÉSZ VILÁGON!

  Over the weekend, 50,000 restaurants in Italy opened in a mass civil disobedience demonstration, despite lockdown restrictions. WE NEED THIS WORLDWIDE!

  (Megjegyzés: Orvosokatisztánlátásért oldal szerkesztőinek ajánlom egy TELEGRAM csoport megalakítását. Nagyon sokoldalú és gazdag élet van ezen az oldalon. Amióta Trump elnököt cenzúrázták a Twitter, Facebook, Google és a többi titkosszolgálatok által futtatott közösségi oldalakon megindult a tömeges kiáramlás a TELEGRA-ra, beleértve híres személyiségeket és szakembereket is. CENZÚRA NINCS, nem úgy mint az említett oldalakon ahol minden kattintást regisztrálnak. Sok magyar csoport is van a TELEGRAM-on. Nyílt forráskódú, decentralizált úgy hogy betiltani nem tudják. )

 3. Nincs influenza ?! Naná !- hiszen ráhúzzák a kamu covid 19 -et csak azért , hogy a pénz hatalmi emberek még több milliárdokat trilliárdokat szerezzenek !!! Hova már ??? A kórházakban katonatisztek cenzúrázzák az orvosokat ???!!! ELKÉPESZTŐ EZ AZ EMBERISÉG ELLENI ÉLETRE TÖRŐ BŰNCSELEKMÉNY MINT PL. A GYORS VAKCINA !!! bILL gATES 2017-en MEGJÓSOLTA AZ ELJÖVENDŐ VILÁG JÁRVÁNYT S NEM SOKKAL A KAMU JÁRVÁNY ELTERJESZTÉSE UTÁN MÁR RENDELKEZIK VAKCINÁVAL ???!!! PERSZE ,HOGY VAK A CINA ,MERT NEM LÁT ELLENSÉGET AVAGY ÚJ VÍRUST !!! MIÉRT IS NEM BONCOLHATNAK ??? AZÉRT MERT KIDERÜLNE ,HOGY NEM LÉTEZIK COVID 19 VÍRUS ,TEHÁT EGY MEGTERVEZETT EMBERI ÉLŐLÉNY NÉPSŰRŰSÉG RITKÍTÁSRÓL VAN SZÓ AMIT PÁR PÉNZEMBER GENERÁL !!! A NAGYON SZOMORÚ CSAK AZ , HOGY A VILÁG ORSZÁGAINAK VEZETŐI EHHEZ KÖNYÖRTELEN ASZISZTÁLNAK ORBÁN KIRÁLY NYILVÁN NEM A SEMMIÉRT !!!!!!!!! NEM FÉLEK SENKITŐL ÉS SEMMITŐL LEHET NYAKAMRA KÜLDENI ORBÁN A KOPÓIDAT AKKOR IS EZ LESZ A VÉLEMÉNYEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Tudom hogy ezen oldal szerkesztői és tagjai számára mindez nem lesz új, de talán hasznos összefoglaló lehet a Covid-19 mögötti valósággal még csak ismerkedők számára.

  A Covid-19 egy olyan logikai érvelési deadlock -22-es csapdája szituáció, aminek alapja nemcsak nem bizonyított de eleve bizonyíthatatlan teória: a Ferguson-féle csodamodell, a téves diagnosztikai adatokat nyújtó tömegtesztelés plusz az összes intézkedés ami ezen téves feltételezésre adott reakció. A 22-es csapdája lényege hogy mindaz a pánikkeltés és intézkedés-sorozat ami a járványszerű helyzetet generálja, egyúttal az arra szolgáló “magyarázat” is, hogy miért nincs nagyobb illetve valós járvány.

  Hogy is működik ez: a járványnak nevezett tömegpszichózis alatt egyre többen szó szerint megbetegítik magukat, és akik megbetegszenek és/vagy meghalnak, mind Covid-19 áldozatokként lesznek regisztrálva. Elmondanám, hogy a napokban én is átestem egy olyan szélsőséges tünetsorozaton aminek folytán ha berohanok a kórházba talán már kinyiffantam volna egy lélegeztetőgép alatt. Ehelyett meditáltam egy éjszakán át, jó sok kamilla teát ittam mézzel és citrommal, és a szervezetem életerejére koncentráltam minden vélt vagy valós kórokozó elleni küzdelmében. Másnap reggelre tünetmentes voltam. Fontos adalék az is hogy nem több mint kb havi öt percet szánok a főmédiákból dőlő “hírekre” (pánikkeltő álhírekre)

  Ezzel szemben azok akik bíznak a technokráciában és annak tévedhetetlenségében, emellett naponta azt hallják, hogy már megint mily “sokan” lettek pozitívra tesztelve, hogy aznap mily “sokan” hunytak el, stb, elkezdik valóra váltani a gázlángolás által előírt helyzetet, azaz kezdenek legyengülni fizikailag is, lelkileg is, minden értelemben. Az életerő és a túlélésre való elszántság száll ki az emberekből. az úgyis hiába alapon és a bizonytalanság miatt. Egyrészt mert minden nap mást hallanak, másrészt mert mindig egy kicsit bizakodóbb és fellélegzőbb hír után jön egy jó nagy adag újabb pánikkeltő rémhír.
  Harmadszor pedig azért mert az állandó limbó helyzetben két nagyon rossz eset közt kell válasszunk, vagy a járványról szóló hírnek kell bedőljünk és ezen az alapon halálfélelemben élnünk, de reménykedünk hogy talán egy nap lesz kiút – vagy be kell lássuk ami van, hogy itt egy orbitális átveréssel egybekötött népirtás zajlik. Mivel az első esetben az adott virtuális valóság általi műjárvány örökre tart majd, az utóbbi azaz a valóság belátása életmentő lenne, az emberiség sorsa dől el ezen, és enélkül képtelenség lesz ezt a válságot feloldani.

  Mi a műjárvány alapja? Nem lehet csodálkozni hogy ez az állandó betegség és halál szuggerálás a tömegekbe egy bizonyos szinten realizálódik is. A korábbi években senki nem követte azon adatokat hogy egy nap hányan haltak meg. Precedens nélküli módon az emberek nagy többsége 24/7 koncentrál tesztekre, tünetekre, betegségekre, egymás és saját tüsszentéseire, és mindez mint valami végzetesen negativ szuggesztió jó mélyen beépül a tudat alattiba.

  Nem nehéz belátni hogy ez egy folyamatos mentális kínzás, amelynek hatásai fizikai szinten is megjelennek. De emellett ott vannak a fizikai okok is persze: az állandó maszkozás, vakcinázás, az otthoni bezártság, a napfény hiánya, a vitaminhiány, a gép előtt való ücsörgés egész nap, a testmozgás és emberi interakció hiány, a túlevés és alkohol-fogyasztás, és az ezek miatti túlsúly, stb stb. Mind betegségekhez vezet, ez köztudott.

  Na most, ez így összességében lehet (bár nem biztos) hogy valamivel több megbetegedéshez és halálozáshoz vezet, mint mondjuk a legutóbbi normál influenza-időszak alatt – plusz az érzékelésből eredő “járványszerű” helyzethez adódik az is hogy az azelőtt normálisként kezelt fertőzések és minden egyéb betegségek is Covid-19 ként lettek feltüntetve.

  Mindez végeredményben egy virtuális járványszerű helyzetet eredményez amiben éppen csak maga a valóságos járvány jelei nincsenek jelen.
  Itt van ugye a vakcinázás, ami már a gyártók bevallása szerint nem véd senkit a fertőzéstől. Ez a kitétel lényeges számukra mert ugye a járvány helyzetet fenn kell tartsák majd a vakcinázás után is, ami könnyű lesz mert maga a vakcina is megzavarja majd az immunrendszert. Nagy valószínűséggel egyre több lesz a fiatalabb korosztályokon belül is a tünetekkel reagáló reakció, és a megbetegedés.

  Tehát az így adott 22-es csapdája lényege, hogy mindaz a pánikkeltés és intézkedés-sorozat ami a járványszerű helyzetet generálja, egyúttal az arra szolgáló “magyarázat” is, hogy miért nincs illetve miért nem lesz nagyobb illetve valós járvány. A Ferguson-féle csodamodell, miszerint “laposítanunk kell azt a bizonyos nem létező görbét”, lökött minket ebbe a csapdába. Az az elméleti görbe még elméletben sem létezik, mert ugye az a bizonyos Stanford-féle tanulmány (*) tudományosan is bizonyította, hogy ceteris paribus, azaz minden egyéb változót kiszűrve, az éppen akkor keringő koronavírus minden korlátozás és elzárás nélkül, azaz normál emberi-társadalmi interakcióval, olyan fatalitási rátát mutatott mint egy normál vírus egy influenza-szezonban. Ebből többek közt az is következik hogy lehet hogy létezik és valamikor keringett egy bizonyos “új” koronavírus, de nem az okozza azon halálozási adatokat amiről a fáma szól. Azaz amikor a nagyvilágból kapott illetve “jelentett” adatokat nézzük, azok vagy hamisak vagy valami teljesen más oka van a Covid-ként leközölt betegség- és halálozási számoknak. Tehát itt többféle ok-okozati összefüggés is jelen kell hogy legyen párhuzamosan, de mindazon korrelációt ami a háttérben jelen van, az előtérben a kormányok, az orvosi technokrácia és a tömegmédiák teljesen tévesen egy kalap alatt egyetlen számadatként és egy bizonyos vírus okaként jelentenek a külvilág felé.

  Ez a Covid-féle 22-es csapdája olyan mint a vicc amit a neten olvastam:
  Egy vidéken sétáló turista útja az öreg székely földjén át vezet, aki valami csillogó-villogó port hint végig a szántóföldön.
  Ahogy az öreg kicsit közelebb kerül, a turista megkérdi: “Mégis mire való ez a por, bátyámuram?”
  “Hát ez bizony egy csodapor, ami távol tartja innét az összes elefántot.”
  “Ne de hát minek? Nincsenek errefelé elefántok!”
  “Na látja! Hát mondtam hogy csodapor ez, tökéletesen működik.”

  Na persze, az eddigi nyomorgató intézkedések mint csoda-por mellé megérkezett a fő csoda-por, a vakcina. Az a csoda-vakcina ami a narrativa szerint majd távol tartja a valós járványt, szépen fel fogja tartani a járvány látszatát, hogy önmagára való igényt folyamatosan fenntartsa. Nos, ezért nincs arra ígéret hogy a csoda-vakcina majd megakadályozza a fertőzést és megszünteti a fertőző képességet. Ugyanis az egész Covid-hadművelet lényege az hogy mi emberek amúgy a magunk normál mivoltában veszélyesek vagyunk. Te aki kimész az utcára, éled az életet, tanulsz, dolgozol, rámosolygasz a szomszédra, teszed a magad dolgát, bevásárolsz, működteted a céged, műveled a földed, állatot tartasz, elmész a templomba, elmész az étterembe, a piacra, halálos veszély vagy. Ugye ismerős? Ugyanezt már hallottuk a globális felmelegedés embergyűlölő papjaitól is. Ugyanezt. És a globális felmelegedés kamu főpapja “érdekes” ugyanaz a Bill Gates, akinek vakcinája ez a bizonyos csoda-vakcina ami majd távol tartja az elefántokat.

  Nem tudok eléggé csodálkozni azon hogy az emberek többsége még mindig nem érti mi történik: a Covid-19 egy olyan zseniálisan gonosz új módszerrel vívott háború ellenünk, amiben minket normális egészséges és jóakaratú embereket – ráadásul egészséges gyerekeket is! – tettek meg önmagunk és egymás bombáivá. Vannak akik felismerték a maguk szerepét mint a szép új világ új fasiszta úttörői, és ennek megfelelően élvezik az ember alattivá maszkozott életnagyságú bábjátékot, mint kegyetlen valóságshow-t és lubickolnak nekik kiosztott fasiszta úttörő szerepben. Főleg a fiatalok – a Covid-19 fő hosszú távú vesztesei – képzelik azt hogy ők lesznek az eugenika győztesei, mert hogy a fiatalságukból eredő fizikai ellenálló képességük segíti majd át őket e helyzeten. Nem tudják ők sem, hogy ezt a maszkos és kísértet-város helyzetet nem tervezték odafönn átmenetire.

  Ezt a helyzetet egyetlen módon lehetne feloldani: ha a kormányok betiltanák az értelmetlen PCR-tesztelést, betiltanák a tömegmédiák általi pánik-keltést, betiltanák a maszkozást, újraindítanák a gazdaságot és kultúrát, kihajítanák a csoda-vakcináikat a szemétbe, ha az idősebb korosztályt és legyengült immunrendszerű pácienseket bevált és természetes immunerősítő terápiákkal kezelnék, ha megszerveznék a legveszélyeztetettebb egyének és csoportok igény szerinti családi és társadalmi segítségét, ha szükséges izolálva őket a társadalomtól, de NEM izolálva a szeretettől, gondoskodástól, odafigyeléstől, ha az idősek és betegek mellett felelősségteljes orvosi és családtagi EMBERI jelenlét lenne biztosítva a kötelező magány helyett, és akár túlélésért való harcukban akár halálukban az emberi méltóságuk és szabad választásuk megőrzése lenne a döntő.

  (*) https://www.thepressandthepublic.com/post/perspectives-on-the-pandemic-iv

  1. Egy-két kiegészítés: a Covid népirtási módszerben az a kiváltképpen zseniális hogy célzottan működtetett fegyver, amelyben a fő metódus a pszichológiai terror, a vakcina mint valós veszély alatti fenyegetettség, a fenyegetettség pszichikai hatásai, plusz az a fizikai
   Úgy tudom sokak számára a szkeptikus hozzáállás azzal a feltételezéssel párosul hogy a vírus egy laborból elszabadult biofegyver.
   Szerintem ez azért nem valószinű mert a technokrata világvezetés ennél sokkal óvatosabb. Nem lépnének meg egy olyan általános biotámadást ami kihat az egész világra, random-szerűen szedve az áldozatokat. A vakcina mint biofegyver már sokkal valószínűbb mert azáltal célzottan lehet egész országokat, népeket, csoportokat, egyéneket eltenni az útból. Mivel Magyarországgal ez nem sikerült oly módon mint a nyugati országokkal, ezért ez a módszer otthon is alkalmazható.

   Amikor az emberek egymástól félnek halálosan, még kisgyerekektől is, és ezen az alapon nevelik egymást és magukat besúgóvá, az már a vég vége. Magyarország egy külön esetet képez az összképletben. Egy végre szabadságát meglelő és többségében szabadságszerető magyar nép áll most átnevelés alatt arra a lényegét tekintve fasisztoid szemléletre és viselkedésmódra ami a hitleri rendszerre, nyugati ballib által elnyomott nyugati országokra, a volt kommunista országokra és a jelenlegi kínai rendszerre plusz az iszlám világára jellemző. Ebben az értelemben tettek meg minket önmagunk és egymás bombáivá, plusz abban az értelemben hogy a félelem belehajszolja majd a többséget egy olyan vakcina tömeges elfogadásába aminek hatása majd még mélyebb félelembe hajt majd mindenkit.

   A mindenkit végtelen félelemben tartani a Covid-háborúban a fő kulcs-fegyver, és az hogy mindenki féljen mindenki mástól és önmagától is, mint potenciális vírus-hordozótól. Ilyen értelemben tettek meg mindannyiunkat egy képzelt halálos fegyverré. Ezzel a céllal van jelen a technokráciai vezetés az irányított alternativ szférában is, ahonnan szintén áradnak a téves információk, többek közt pl a biotámadás egy fabrikált vírussal is ide tartozik. Mert egészen addig amíg elhisszük hogy kering köztünk egy láthatatlan ellenség amit mi magunk hordozunk magunkban egymás ellen. Ez az idea amit az egész emberiségre rákényszerítenek egy olyan végtelenül kegyetlen elgondolás amely receptért maga Mengele is sirva könyörgött volna. A lezárások és a terror így együtt lényegében az egész bolygót egy koncentrációs táborrá alakította ahol mindenki a halálsoron várakozik, a maga helyzetéhez mérve az idő ami még hátra van attól függ hogy valaki melyik országba és társadalmi csoportba tartozik, hol él, mik a lehetőségei, van-e saját háza, van e még munkája, egészséges-e még, van-e lehetősége orvosi ellátásra, van-e családja vagy támogató köre, ill. hogy állami támogatásra meddig számíthat még.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük