A covid-hazugság megbukott – 2023. április 4

Az adást felvételről tesszük közzé.


Adás: https://youtu.be/qXpSCh5FFhM

Csak hang funkció elérhető itt: http://musorcsere.hu/kfj

Weboldal: https://keljfeljancsi.hu/a-covid-hazugsag-megbukott-avagy-dr-tamasi-megvilagosodott-2023-aprilis-4-keljfeljancsi/

19 thoughts on “A covid-hazugság megbukott – 2023. április 4

 1. Az alábbi cikk írója a globalisták Covid- és Klímaparádéja között vont párhuzamot. A leírtak eddigi ismereteink és tapasztalataink megerősítő összefoglalásának is tekinthető. A cikkből a főbb megállapítások:

  https://brownstone.org/articles/beware-catastrophizing-climate-models-activists/
  Óvakodj a katasztrofális klímamodellektől és aktivistáktól
  2023. április 4.

  Az éghajlatváltozás tudományának™ minden igaz hívője gondosan figyelembe vette a 2020-22-es koronavírus-járvány tanulságait a „klímavészhelyzet” kezelésére. A két napirendnek kilenc közös pontja van, amelyek miatt aggódnunk kell, nagyon aggódnunk kell.

  Az első a magasztos elit képmutatásának felháborító látványa, akik a nyomorultaknak az önmegtartóztatás megfelelő illemtanát prédikálják a vészhelyzet kezelésére, és szemérmetlnül a saját mentességüket a korlátozó életmód alól.

  A Covid és az éghajlatváltozás közötti második közös elem a szakpolitikát megalapozó modellek és a modelleknek ellentmondó adatok közötti eltérés.

  Harmadszor, a gyorsan konszolidálódó cenzúraipari komplexum mindkét napirendet lefedte, amíg Elon Musk el nem kezdte kiadni a Twitter-fájlokat, hogy leleplezze, mi történik. Ez az eltérő hangok rendkívüli cenzúrájára és elnyomására utal, a kormányok és a Big Tech – világjárvány esetében a Big Pharma és az akadémiai szféra – közötti kiterjedt és valószínűleg illegális összejátszással.

  Negyedszer, a Covid és a klímakatasztrófizmus terjedésének fontos magyarázata a félelem és pánik keltése a lakosság körében, ami drasztikus politikai lépések ösztönzésére szolgál. Mindkét program megdöbbentően sikeres volt.

  Az ötödik közös téma a tudományos tekintélyre való hivatkozás. Hogy ez működjön, elengedhetetlen a tudományos konszenzus. Ahhoz, hogy a tudományos konszenzusra való hivatkozás széles körben elfogadottá váljon, az azt alátámasztó bizonyítékokat túlzásba kell vinni, az ellentétes bizonyítékokat hiteltelenné kell tenni, a szkeptikus hangokat el kell hallgattatni, a másként gondolkodókat pedig nevetségessé kell tenni és marginalizálni.

  A hatodik közös elem a dajkaállam hatalmának óriási kiterjesztése, amely a polgárokat és a vállalkozásokat irányítja, mert a kormányok tudják a legjobban, és kiválaszthatják a nyerteseket és veszteseket. A magántevékenységek feletti növekvő állami ellenőrzést azzal indokolják, hogy a Nagyi és a Világ megmentéséért folytatott erkölcsi keresztes hadjárat a kisebbik és átmeneti kellemetlenségek közé tartozik.

  Hetedszer, az erkölcsi keretezést a hatalmas gazdasági önkárosítás leértékelésére-figyelmen kívül hagyására is használták. A vállalkozásoknak okozott súlyos és tartós gazdasági károk és a töménytelen pénznyomtatás hosszú távú következményei mellett a többlethalálozások makacs fennmaradása fájdalmas bizonyítéka a kollektív közegészségügyi önkárosításnak.

  Nyolcadszor, a kormányok politikája mindkét programban a nemzeteken belüli és a nemzetek közötti gazdasági egyenlőtlenségek nagymértékű növelését szolgálta, a Big Pharma és a Green Energy zsíros profitjával.

  Az utolsó közös elem a nemzetállami döntéshozatal alárendelése a nemzetközi technokratáknak. Ezt legjobban a globális klímaváltozási bürokráciák elburjánzása és egy új globális világjárványügyi szerződés ígérete – vagy fenyegetése? – példázza, amelynek letéteményese egy hatalmas Egészségügyi Világszervezet lesz. Mindkét esetben az elkötelezett nemzetközi bürokráciának erős érdeke fűződik majd a folyamatos éghajlati válságokhoz és a sorozatosan ismétlődő világjárványokhoz.

 2. Mivel nem ismerem a műsorvezető korábbi műsorait, így a műsor stílusának ösztönös vagy szándékos voltát se tudom megítélni. Nekem az egész „beszélgetésből” hiányzott a beszélgetés jelleg. Bár nyilván nem tapasztaltam meg, csak elképzelem, hogy ilyen lehetett régen, amikor egy szándékosan tudatlan inkvizítor előtt kellett valakinek színt vallani. Miért kellene ebben a formában színt vallani akármiről is?
  Gratulálni szeretnék a Szentgyörgyi Albert díjhoz, a díj elnyerése csak úgy mellékesen lett említve a műsorban (hát ilyen is volt…, nem is hangzott el gratuláció), pedig igencsak jelentős.
  Számomra legfontosabb rész annak kimondása volt, körülbelül a beszélgetés felénél, hogy vannak tudományosan megvédhető állítások az áljárvány és álmegoldás témában.

  A legújabb hír itt található:
  https://www.szilajcsiko.hu/single-post/rendkivuli-az-fda-megerositi-hogy-grafen-oxid-van-az-mrns-covid-19-vakcinakban
  Ebben a hír annak ismételt megerősítése, miközben az állítások fele igazság, fele hazugság, hogy az oltásként bevitt anyag általi nanotechnológia azt jelenti, hogy az oltóanyag kiváltotta kémiai reakciók elvonják a testben lévő ásványi elemeket, ezt hívják „irányításnak”, és az így kialakult növekvő, nem biológiai, nem természetes élettani eredetű struktúrák az irányított képződmények.

 3. Már eleve közröhej, hogy a YouTube kirakott egy figyelmeztetést, miszerint 18 éven felülieknek való a tartalom. Naná, hogy az LMBTQPZ+ aberrált tartalmak mehetnek kiskorúaknak is minden mennyiségben, csak az igazság nem. Az ugye káros lehet a fejlődő szervezetre! A videó alatt a magyar kormány Covid-19 (dez)információira lehet kattintani, már ha valakit érdekelnek az ordas hivatalos hazugságok, a Big Tech teljes körű támogatásával.
  A beszélgetést kb. a 23. percig bírtam nézni, de aztán feladtam, mert
  – vagy a mainstream riporter – finoman szólva – annyira tájékozatlan, hogy pl. megkérdezi, mi az a WEF, mik azok a georgia-i állókövek, stb.
  – vagy azért kérdezi meg, mert a követői annyira tájékozatlanok,
  – vagy ő is meg a követői is ennyire tájékozatlanok.
  Nehéz egy óvodásnak elmagyarázni egy másodfokú egyenletet, főleg pár percben, ha hiányoznak hozzá az alapok. Fiala úrnak és/vagy a követőinek vélhetőleg nagyon sok házi feladatot kellene elvégezni ahhoz, hogy egyáltalán megértsék (főleg sok évtizedes mainstream indoktrináció után), miről is beszél pontosan az interjúalany.
  Elismerésem Tamasi dr. angyali türelméhez és higgadtságához. Talán sikerül egy-két sötét fejben némi világosságot gyújtania. Főleg, ha azok a sötét fejek nem rettennek vissza a Big Tech által felállított akadályoktól és némi agymunkától, ami a hallottakhoz szükségeltetik. Gyorstalpaló tanfolyam abszolút kezdő igazságkeresőknek.

  1. Én arra is kíváncsi lennék, hogy az inkvizítor úr a tények ismeretében (mert láthatóan azért tisztában van az egész cirkusszal) milyen logikus következtetéseket von le. Nem a véleménye érdekelne, hanem a logikusan felvázolható lépések sora.

 4. A műsorvezető sötét és lekezelő hozzáállásából látszik, hogy semmi tiszteletet nem tanusít Tamási úr iránt. Rossz volt hallgatni. Ez nem egy építő beszélgetés volt. Ilyen műsorvezetőnek nem is adnék esélyt, hogy az én hírnevem révén felfuttassa a műsorát…

 5. Tisztelt Tamasi Doktor Úr! Mindenekelőtt szeretnék Önnek gratulálni a Szent​-​Györgyi Albert Orvosi Díjhoz. Ha valaki, akkor Ön igazán megérdemelte.
  Önuralom kellett hozzá​,​ hogy végig tudjam hallgatni ezt az egy órás felvételt.​ Már 20 perc után félbe akartam hagyni.​ És nem a doktor úr miatt. Rendkívül ellenszenves volt számomra Fiala János stílusa. A tájékozatlanságán túl a fő hangsúly azon volt, hogy ő mennyire, de mennyire pártatlan újságíró. Minél inkább ezt próbálta bizonygatni (az “interjú​”​ során többször is​ finoman utalt rá), annál inkább kilógott a lóláb. Nem véletlenül tettem idézőjelbe az interjú szót, mert ez minden volt, csak az nem.
  Gratulálok Tamasi doktor úrnak, hogy ilyen derekasan állta a sarat.

 6. Számomra a források egyike sem müködött.

  A játűbán nem vagyok rajta, Már elmúltam 18 éves, de ilyen szemét vadliberális csatornára semmiképpen nem jelentkezek be.
  Fújjodjon fel a játűba tehene !

  Próbáltam a keljfeljancsin is. Elég lett volna nekem a “csak hang”, de az sem müködött. Hát akkor leszűrtem a tanúlságot, hogy
  ez a Fiala nevű úriember nem nekem való. Egyébkénk ez a családinév számomra ismerős. Az ilyen nevüek, számomra sokszor
  a másik oldalon szoktak lenni. Nem ott ahol az én telkem van. De ha tévedtem, akkor bocsánat.

 7. Egy új gyerek jelent meg a láthatáron, Ezt úgy hívják, hogy Arcturus.

  „Ein neues Kind“ von Arcturus.

  Mi ez ? Egy áprilisi vicc ?

  Nem az. Ez csak a sátáni hatalom újabb incselkedése a még meglévő normális emberi gondolkodás ellen.
  Tehát Arcturus egy újabb covid-19-es virus mutáns, közvetlenül Indiából jön.

  Forrás:
  1)
  https://www.focus.de/gesundheit/coronavirus/xbb-1-16-auf-dem-vormarsch-ein-neues-kind-von-arcturus-neue-mutationen-bereiten-experten-sorgen_id_190369165.html
  2)
  https://www.srf.ch/news/schweiz/mutation-aus-indien-neue-corona-variante-muessen-wir-uns-vor-arcturus-fuerchten

  A felhívás szerint ez a virsu kijátsza az emberi immunrendszert.
  ( Persze, hogy igy van. A génlöttyel megkezelt hiszékeny és buta emberek esetén. )

  De az agyament lilerálisok azt vetítik az emberek elé, hogy az oltatlanok most különös veszélynek vannak kitéve.
  ( Mi ez ? Elkezdtek a kollektiv nyugaton a jól megfizetett biolaborok megint dolgozni. És újabb sebességre kapcsoltak rá ? )

  Aki eddig azt hitte, hogy most Nünbergben újabb pereket fog látni az tévedett.
  Mert ez most a rendszer már úgy müködik, mint a magyar mese:
  Forrás: https://www.pampers.hu/kisgyermek/jatek/cikk/ujjbabozas-es-mondokak-babaknak
  “Ez elment vadászni”
  És stb.

  Tehát a beoltottak azért vannak a legnagyobb veszélyben, mert az gánlötty grafén-oxodot tartalmaz és ez nagyon veszélyes,

  forrás: https://www.szilajcsiko.hu/single-post/rendkivuli-az-fda-megerositi-hogy-grafen-oxid-van-az-mrns-covid-19-vakcinakban
  Ez azért van, mert ez júttaja el, a magyar tudós asszony által kifejlesztett mRNS sejtelmes génüzenetet a hiszékeny emberi sejtnek.

  De a a magyar tudós asszony is megmondta, hogy ezzel bizonyos problémák voltak. De a szükséghelyzetnek ( amit a WHO talált
  ki ) egy vadliberális kanadai cég rögtönzött. És a rögtönzés eredménye a grafén-oxodot. ( Csokólom a kezeiket ! )

  Ezek után már csak azt kérdezem, hogy hová kell nekünk menni és kit kell elítélni egy esetleges Nünberg, nem is tudom milyen
  perben ?

  Úgy látszik, hogy ebben a mulilaterizmus rendszerben egyesek nem is tudom, hogy milyen rossz híreket terjesztenek ?

  Csókolom a kezeit ! Mondja már meg nekem valaki, hogy mit lehet most csinálni ?

  Kérdezzük már meg a Mi Hazánk Mozgalmat, vagy a Fideszt, a regnáló pártot ! Vagy a mennybéli Atyaistent ?

  Hogy képzelték el ezek a felelősök, vagy nem felelősők egy országnak a biztonságát és müködését ?

  1. Tisztelt Tamasi Doktor úr !

   Gratulálok Szentgyörgyi Albert díjhoz !
   Ön jól végzi a munkáját és a betegek gyógyítását hüségesen végzi el.

   Tartsd meg Isten az ilyen embereket és adj nekik erőt az áldásos munkájukhoz !

 8. Nem ismerem ezt a műsort,amelyet 14 percig volt türelmem hallgatni.
  A kérdező erőszakossága nem illik Tamasi doktor Úr nyugodt stílusához.
  A doktor Úrnak gratulálok az elismeréshez!( Én is Rá szavaztam.)

 9. Tisztelt Tamasi Doktor.

  Gratulálok Szentgyörgyi Albert díjhoz !
  Legalább most az kapja aki megérdemli valójában. Úgy megnézném a MOK vezetőségi tagok arckifejezését………

  Gratulálok a higgadt helytállásáért a műsorban .
  De az hogy az egész műsor alatt ( amit nehezen tudtam végig nézni türelmesen ) a “Kérdező’ talán ha összesen egy percet nézett az Ön szemébe , számomra mindent elmond erről az “emberről” ! Gerinctelen , nem egyenes , tiszteletlen , pökhendi , és még sokáig sorolhatnám.
  Nem is értem ez másnak (hozzászólóknak) hogy nem tűnt fel idáig ?!

  További erőt egészséget a munkájához. .

 10. Jó lenne olyan helyre feltölteni ezt a videót is, ahol a szolgáltató nem kötelez a bejelentkezésre, ha meg akarom nézni.
  Ez elvi kérdés.
  Minden bejelentkezés adatgyűjtés és adatkezelés is egyben.

 11. Tisztelt Doktor Úr!

  Örülök hogy elnyerte a díjat, megérdemelte.
  Fiala „úrral” én 5 percig nem bírnám tettek nélkül. Ő az önmagát kiválasztott nép felsőbbrendűségi paranoiában szenvedő, vagy inkább pöffeszkedő egyede.
  Tisztában van azzal amiről szó van, teljesíti történelmi küldetését a társaival együtt. Csak az nincs a tudatában, hogy önmaga is húsdarálóban van.

  1. Nem rúgott öngólt. Az első 3 percben én is inkább túlléptem volna rajta, de szerencsére nem tettem.
   A stílus, főleg elején felháborító volt, de Tamasi Dr iránti tiszteletből végignéztem. A kérdések jók voltak, a válaszok méginkább.
   Tisztelet Tamasi dr-nak a türelemért, a stílusa vezette a műsort, megérte végignézni.

 12. Tisztelt Doktor Úr!
  Szeretettel és tisztelettel gratulálok Önnek a Szentgyörgyi Albert Díjhoz!

 13. Tisztelt, kedves Tamasi Doktor Úr!
  Szívből gratulálok Doktor Úrnak a Szentgyörgyi Albert Díjhoz és örülök, hogy a sátán világában azért történnek még jó és igazságos dolgok is, ezek a dolgok adnak nekem még erőt. ❤
  A műsorvezetőt én már nem kommentálnám mások után, kb. 3 percig sem tudtam nézni. Hatalmas öngólt rúgott magának, hogy Doktor Urat meghívta magához.

 14. Tisztelt Doktor Úr, nagyon érdekel a videó, van lehetőség úgy megnézni, hogy ne kelljen bejelentkezni?
  Köszönöm.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük