Figyelemelterelés az egész

Forrás: Richard Vobes @ YouTube

Have we given it any thought?
https://youtu.be/93pG01Qps2I

https://www.bitchute.com/video/DUTVQm9Q7znx/

9 thoughts on “Figyelemelterelés az egész

 1. Kiváló meglátás!Ám abszolut hiábavaló.Az emberek tulnyomó többsége megingathatatlanul azt vallja:minden jóakarójának vesszőfutássá teszi az életét,mig hóhérainak kezet csókol.Meg,hogy minden jó ugy ahogy van,mert a kormányok mélységes keresztényi szeretettel átitatva,végtelen aggodalommal értünk cselekedve önmagukat feláldozva védelmeznek óvnak bennünket.
  Meg,hogy majd csak lesz valahogy,mert ugy még sohasem volt,hogy sehogy se lett volna.Az ur amugy is megsegit.
  Namármost:ilyetén bőlcseletekből fikarcnyit sem engedő,elmeóriásokkal akar megbirkózni az értelem?A gondolkodó ember?
  Örülhet ha meg nem lincselik a kormányaikat imádó rajongással szolgáló boldog rabszolgák!ha a kormány utasitja beoltatja önmagát-gyermekét akármi gyilok pokolszerrel is.Inkább önként és dalolva belepusztul de nem enged kvantum hossznyi teret sem az értelemnek.

 2. Igaza van: minden terelés, és felültettek bennünket a hazugságaik hullámvasútjára:

  Minden hazugság, az orosz-ukránnak mondott háború ugyanúgy, mint a nem létező vírussal kikényszerített világméretű pandémia.
  Cél a félévenként, élethosszig tartó vakcináztatás, a CBDC, a meghatározott célra és lejáratra adott alapjövedelem, és a totalitárius kontroll.
  Ugyanazok a paraziták vannak mindenhol: a központi bankok magánvállalatok Ezek a magánvállalatok globális monetáris és pénzügyi birodalmat működtetnek, amelyet a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS) felügyel és koordinál.
  A BIS nem tartozik semmilyen nemzetállam vagy kormányközi szervezet joghatósága alá. Mentes minden „törvény” alól, és vitathatatlanul szuverén az egész bolygó felett. Államok feletti hatalom.
  Ugyanezt akarják létrehozni májusban a WHO-val: Államok feletti Egészségügyi VilágHatóságot.

  Ezek nem összeesküvéselméletek.A NATO agytröszttől, az Atlantic Counciltól származó CBDC Tracker jelenleg arról számol be, hogy a globális GDP 95%-át képviselő 114 ország aktívan fejleszti CBDC-jét. Ebből 11 már elindult.
  Az USA 2023 júniusában indítja el a FedNow-t, ami a CBDC előszobája, a digitális EURÓ-t pedig 2023. októberre tervezik.
  (Forrás: Christine Lagarde EKB-vezető)

  Mi azt hittük, hogy Oroszország és Kína civilizációs háborút folytat az emberiségért. Ha a pénz útját nézzük, kiderül, hogy ez is egy szemen szedett hazugság.

  A People’s Bank of China (PBC) a BIS-szel partnerségben koordinálja CBDC határokon átnyúló fizetési rendszerének fejlesztését az m-Bridge CBDC projekten keresztül, amelyet a BIS hongkongi innovációs központja felügyel.

  Állítólag az Orosz Föderáció Központi Bankját (CBR – Bank of Russia) felfüggesztette a BIS. Azt mondták nekünk, hogy ez egy „büntetés” az orosz kormány által az ukrajnai háború eszcelációja miatt. Hazugság.
  A CBR határokon átnyúló CBDC fejlesztése a három BIS m-Bridge CBDC modell közül kettőt használ, és teszteli interoperábilis „digitális rubelt” a PBC-vel, Kínával közösen .

  A CBDC ugyanúgy Fiat-pénz, csak nem korlátlan és fedezetlen papírpénz-pénznyomtatás formájában, hanem végtelen számú számítógépes jel formájában.
  A jegybankok által a semmiből létrehozott CBDC-k segítségével forgalmazott tokenizált eszközök szinte korlátlan permutációkat
  generálnak új piacok kialakításához. A későbbi nyereség szárnyalni fog.
  A CBDC semmi más, mint a kifosztás legújabb és legutolsó formája. A végjáték, ha hagyjuk magunkat bezárni a bankárok digitális ketrecébe, ahhonnan soha többé nem lesz, mert nem lehet szabadulás.

  A jegybanki digitális valuták jelentik a legújabb csatateret az egyéni szabadságjogokért folyó küzdelemben. Globális tudatosság nélkül a központi bankok súlyosan megsértik az emberi jogokat.

  A CBDC-k a digitális koncentrációs táborok golyósvonata „Ha minden embert beköltöztethetsz egy digitális koncentrációs táborba, bármikor kiürítheted a bankszámlájukat, és elmondhatod, mire költhetnek pénzt és mire nem, akkor teljes az irányítás. ”
  https://www.zerohedge.com/geopolitical/central-bank-digital-currency-endgame-part-2

  Tiltakozni kell, és ezt meg kell akadályozni. Az emberek már ellenállnak.
  Franciaország már lángokban áll, tudja, hogy mire készül Macron, a rócsildok befektetési bankára.
  A svájciak elég aláírást gyűjtöttek ahhoz, hogy kikényszerítsenek egy népszavazást, amely sikeressége esetén a készpénzt a svájci törvényekbe foglalja, és megakadályozza, hogy a kormány a „készpénz nélküli társadalom” felé mozduljon el.
  Utolsó pillanatban vagyunk.

  Senkinek a figyelmét ne vonja el az orosz-ukrán háború, ami a nyáron véget ér, és ránk szabadítják a világ legnagyobb pénzügyi válságát, éhínségét, és államosítják az ivóvizet, hogy megtörjenek és betörjenek bennünket a CBDC-elfogadásához.

  Amikor Svájcban a kötelező oltás elleni népszavazás előtt Robert Kennedy jr. azt mondta:
  Ellent kell állni a globalisták minden tervének. Mert még meghalni is jobb lesz, mint a sziliciumvölgyi rablóbárók és a bankárok rabszolgájának lenni.

 3. A címben és a videóban elhangzó kérdésfeltevés bosszantóan félrevezető.

  Ha egy testbeli fizikai elakadásnál még életben van a test, életbenmaradási szándék mellett, akkor minél inkább megvannak, és minél „jobbak” az elakadás előtti fizikai és szellemi képességek és adottságok, a lehetőségek, akkor az akadály eltávolítása után annál könnyebb a tanulságokat levonva a további létezés. Az elakadás helyreállításakor bekövetkező fizikai károsodás után az el nem pusztult rész tovább tud élni, és jó esetben regenerálódni is tud. A gyorsaság pedig életet ment. Ha csak gondolati az elakadás, akkor is hasonlóan történik. Ide is illenek Dr. Tom Cowan gondolatai a szív működéséről. (Rövid kiemelést írtam a ’Volt francia képviselő: Macron elnök nem kapott covid ellen oltást, mert a vakcina nem biztonságos’ című videó alatt, az előadás linkje: https://www.bitchute.com/video/sMHzkf6YNSNJ/).

  Egy kisebb társadalomnak is, ha van, megmarad elég jószívű, ésszel, önbizalommal és jó alapokkal rendelkező vezető tagja- létfontosságú szerve, az képes helyileg „megújulni”. Testi működésre átfordítva, minél inkább egészségesek az életfontosságú szervek, annál biztosabba túlélés.
  Csak lépésről lépésre haladjunk. Aktuálisan védve a létfontosságút, meggyógyítva a beteg részt.
  (Erről részletesebben írtam már a ’A maszk és a vakcina utólagos hatásai – Dr. Tamasi József’ videó alatt.)

 4. Ne csesszél már ki velem !
  Ki gondolta volna !

  Hazudtak neked. Na, ez is egy újabb felfedezés. Le köll ezt már közülni a HirTv-be is !
  Értitek ezt ? Hazudtak éjjel és nappal is ?

  Forrás:
  Rendkívüli helyesbítés! Az FDA megerősíti (?), hogy grafén-oxid van az mRNS COVID-19 vakcinákban
  https://www.szilajcsiko.hu/single-post/rendkivuli-az-fda-megerositi-hogy-grafen-oxid-van-az-mrns-covid-19-vakcinakban

  Mi már ezt régen mondtuk Nektek. Pedig mi csak egyszerü mucsaiak vagyunk. Nem valami hires kútatgatók.

  De én meg egyszerü ésszel csak azt kérdezem, hogy mi a francot keresgéltek Ti még mindig ?

  1. Figyelem Mindenkinek!!!
   Marburggal támadnak, de nem a “vírus” lesz a veszélyes, hanem a vakcina, ami ricint tartalmazó halálos méreg, ami 4 órán belül öl!

   A Marburg nem Marburg lesz, ehanem a spanyol nátha újraaktivált változata, ami szintén vérzéses tüneteket okoz.
   De nem au un. vírus lesz a halálos, hanem a média által mutatokk sokkoló képek, ami után mindenki fejvesztve menekül “oltakozni” A vakcina halálos méreg, ricint tartalmaz, de olyan mennyiségben, ami nem kimutatható, viszont 4 órán belül halált okoz.
   Mert a A RiVax-ban található mérgező ricin nagyon gyorsan és hatékonyan ölne meg emberek milliárdjait, még mielőtt rájöttek volna, hogy mi történik, mivel a tünetek miatti halálesetek a marburgi vérzéses láznak tulajdoníthatók. Azok az emberek, akik megtagadják a RiVax szedését, tünetmentes hordozónak bélyegezhetik, és táborokba helyezhetik.
   Ezzel akarnak emberek milliárjait elpusztítani.
   És már az oltatlanok is veszélyben vannak.
   Tehéntejbe, disznó és marhahúsba teszik azokat az mrns-részecskéket, amivel az oltatlanokat ugyanúgy feltöltik nanotechnológiával.
   HÍREK:
   “A szarvasmarhatartó és sertéshús egyesületek lobbistái több államban MEGERŐSÍTETTEK, hogy MRNS-vakcinákat fognak használni sertésekben és tehenekben . Szó szerint ez az EGYETLEN esélyünk, hogy ezt megakadályozzuk.”
   https://twitter.com/RenzTom

   “A tehéntejbe mRNS-t fecskendező tudósok bejelentették, hogy „sikeresen” immunizált egereket etettek a tejjel, ami attól tart, hogy a kereskedelemben kapható tejet csendben meg kell tölteni mRNS-sel, hogy beoltsák az oltatlan populációt.
   A kutatók felfedezték, hogy egy kis darab mRNS-t apró csomagokba, úgynevezett exoszómákba helyezhetnek, amelyek a tejben találhatók. Ezután ezzel a tejjel etették az egereket, és az egerek felszívták az exoszómákat az emésztőrendszerükben.
   Az mRNS-nek be kellett jutnia az egerek véráramába és nyirokszövetébe, mert testük antitesteket termelt a SARS-CoV-2 vírus tüskefehérje ellen.”
   https://orvosokatisztanlatasert.hu/figyelemeltereles-az-egesz/#more-17527

 5. https://orvosokatisztanlatasert.hu/vakcinak-a-mereg-ami-megol-teged/
  Ismétlésképp, az oltások bevizsgálási eredménye.

  Érdekes számomra a törvény alól “mentesek” büntethetőségének kérdésköre.
  Szerintem aki a törvények hatálya alá tartozik, az azáltal büntethető. Kivéve a felhígított, valakikre direkt egyszeri alkalommal “rászabott” törvényeket, amik csak éppen addig érvényesek, amikor valakit majdnem “nevesítve” büntetni szándékozik “valaki”, a “hatalom”, egyedi esetként, pl. oltatlanok büntetése. Ami láthatóan “másnaptól” már nem érvényes, vagy éppen egy nagyon régóta általánosan elfogadott értelmes szabályt felülírva pont “másnaptól” hirtelen valaminek az ellentéte érvényes teljesen érthetetlen és elfogadhatatlan magyarázkodással.
  Szerintem aki kimondja magáról, hogy nem tartozik semmilyen törvény hatálya alá se, az szabad préda. Az ilyenek, ha bűnözők, likvidálása miatt senki se tartozik elszámolni senkinek. Az elkövető likvidáló is törvényen kívülivé válik azáltal, hogy a kereteken kívül játszóvá válik. Csak azonos értelmezési körben, azonos törvény alá tartozva tudom értelmezni a törvényest és a törvény ellenit.

 6. Az imént olvasom, hogy Klaus Maria Rothschild Scwab jól van – miután az AP ügynökség megcáfolta, hogy valami baja lenne.
  nem zörög a haraszt, még a végén kiderül rapportra hivta Bafomet a sátán, akivel szövetséget kötöttek a szabadkőművesek a túlvilági jólét reményében.
  Miniszterelnökünk a titkosszolgálatok figyelmében?
  https://amg-news.com/alert-alert-alert-military-sources-ukrainian-intelligence-targets-viktor-orban-operation-approved-by-cia-and-mi6-the-operation-is-already-underway/
  Trump választási lázban lehet.
  A meglévő hitelpénzt szeretnék minél tovább életben tartani Markus Krall szerint.
  Csalás az egész szín.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük