A pandémia-hazugság két képen…

1. kép: 2020 március és 2023 július között a német kórházak intenzív osztályainak kihasználtsága:

Az oszlopok tetején lévő számok az összes rendelkezésre álló intenzív ágy számát mutatják.

Az oszlopok pirossal jelölt része a kovidosok (pozitívra teszteltek) aránya.

A pozitívra tesztelt betegek arányának változása szemmel láthatóan egyáltalán nem befolyásolta a kékkel jelzett arányt, amely a bármilyen okból, bármilyen betegség miatt foglalt intenzív ágyak arányát jelzi.

A zöld rész a szabad ágykapacitás.

A piros görbe legfelül, az ágyak kihasználtsága százalékban.

2. kép: A 2019-es, 2020-as és 2021-es években az intenzívágyak kihasználtságának aránya osztályonkénti lebontásban. Ha csak a legalsó számokat nézem (az összes osztályt együttesen), láthatom, hogy 2019-ben az ágyak 75,9 százaléka, 2020-ban 68,8 százaléka, 2021-ben pedig 70,3 százaléka volt foglalt az intenzív ágyaknak.

Hol volt vajon a pandémia?


Biró Éva

4 thoughts on “A pandémia-hazugság két képen…

 1. (Saját írás. Vállalom érte az eleséget, de nem az ellenséget. Cián Vak(á)cion Korlátolt Felelősségű Társtalanság.)

  Szkíta téves. Parókia híreink következnek, Kabaré Stúdiónkból, covid diktatúrára, Trójai Vírusra, Csel Lóra és Cselesztára.

  Bartók szabadon engedte operafantáziáját, és Pestiházit, a Kormány által kikiáltott senkiházit, aki gyalázatos módon ellenszegült a Démonkráciának.

  Továbbiak…

  A Kormány zenei improvizatív estet szervezett, melynek keretében kalodába zárunk minden, önállóan gondolkodni merészelő… Elnézésüket kérem, összekevertem a papírokat, tehát… A Kormány zenei improvizatív estet szervez, melynek kreténben megengedett bárminemű rögtönzés, beleértve a világjárvány kihírdetését is.

  További híreink…

  Dolly-t, a ma született bárányt egyetlen sejtésből klónozták, mely sejtés szerint muszáj volt elhelyezni figyelemelterelő cikket a Brit Tudósok című tudományos folyóiratban, a többi birka figyelmének elterelésére.

  A Hello Woodoo megalkotta a világ első ötdimenziós moziszemüvegét, a BBA-t (Blue Beam Adolf), melynek alkalmazása során a moziszemüveget nem a szemünkre kell helyezni, hanem orrot és szájat eltakaró módon élvezhetjük a csodálatos élményt. A feltaláló szag értők javasolják a BBA gyakori, egymás közti cseréjét a filmszínházban a nézők között, és annak minél hatékonyabb összepiszkolását, egy újabb világjárvány előidézése céljából. Habár a feltalálók nem vennének rá mérget, hogy a módszer működni fog, ugyanis a mérget nem ők szeretnék felvenni.

  A Black Rock E Felláció nevű egyszemélyes bizottság, Rőt Süldő vezetésével jelenleg is azon dolgozik a világ népessége érdekében, hogy levédethesse jogilag a Világjárvány kifejezést, és kisajátíthassa magának. Önhatalmúlag új rendeletet tervez bevezetni, mely szerint a közeljövőben már az újjáalakuló, világhírű brit Who zenekar jogkörébe fog tartozni a levédett kifejezés propagálása az Újbeszél csatornáin, és világszerte, a “Hisz ti, a Piszoár” képcsövein is. A tervezett folyamatokért a Black Rock E Felláció egyszemélyes önkénybizottságot Orkán Vidor, Kossuth-díjjal tüntette ki, a tüntetők szétoszlatására és Kossuth Lajos nevével való visszaéléssel, közvetlenül, mielőtt nyugállományba vonult ünnepélyes díszmenet és életveszélyes sortűz kíséretében a szegedi Csillag börtönbe. Mint ismeretes, Orkán Vidor felfüggesztett Öt Év Kötél büntetést kapott a legutóbbi népszavazás eredményeként. Az ítélet nem jogerős, és soha nem is lesz az.

  …most kaptuk a legújabb hírt, miszerint a BBA premier filmjének címe magyar változatban “József Melegedne a hűvösön” lesz. Minden kedves nézőnek melegen ajánljuk, amennyiben részt vesz egy teljesen ingyenes nemi helyreállító műtéten a melegfelvonulás megtekintését követően, a Kill Bill Vírusírtó Windows katonakórházban, a karitatív kórház névadójának édesapja, EU Génikusz szervezésében. A bejelentést tapsvihar helyett Orkán Vidor kísérte kamerán keresztül Windows-on, Doors zenei aláfestése kíséretében. A rákövetkező filmet 1984-ben lehet megtekinteni a BBA szemüvegekkel, “Előre a múltba” címmel. Rendezte: George Orrára is Húzta, valamint a társrendező, Kötelet Oldó Foxi. A társrendező épp most forgatja a szemeit, hogyan alkossa meg a közeljövőben vetítendő propaganda filmjét, az “Aids új világ” címűt, Bill Aids rendezésében.

  A Budapesti Állatkertben megszületett az első szkíta teve, melynek -sajátos módon- két púpja van. A genetikusokból, teveorvosokból, operatőrökből, operáló kooperálókból és politikusokból álló, büntetett előéletű tudományos bizottság vizsgálja az esetet és genetikai csodának minősítette az eseményt. Ezt követően betiltotta az Újbeszél Magyar Enciklopedofidesz: “szkíta”, valamint “hun” szócikkeit. A “magyar” kifejezés törlése az enciklopedofideszből a közeljövőben várható, sokak rendkívüli megelégedésére. A sokakat a magyarországi parlamenti politikusok alkotják.

  Megszületett az első, újszülött szülte újszülött. A szerbiai vezetőség, valamint magyar vezető politikusok tagadták a folyamatba való beavatkozásuk puszta eshetőségét is, és a megszokott esemény hatására immár kötelezte a magyar állampolgárokat arra, hogy családi nevüket kereszteljék át keresztényi módon Pizzára. A felhívásról külföldön Bill Pizza Gates tudósított, megelőzve a quánonban egyöntetűen tudósítókat. Az eseményről a tudósítók közül a tudósokat tudósították legelőször, Pincér nádor rosszáhagyásával.

  Jótékonykodó filantrópok létrehozták az Atyaúrsátán Egyháza Alapítványt, egyet húznak rá, kettő lesz belőle, majd pedig a kettő halványai. A hétfejű sátán sikítva menekült ki a koponyamegnyitó ünnepségről…

  Továbbiak…

  Mégis lesz tapiszoba! Óvónők hivatalosan és örömmel jelentették be, hogy mostantól népszavazás keretében dönthetik el, hogy az aktuális hónapban melyik parlamenti politikus szeretnék pellengérre állítva megkötözni, és megtapizni. A hivatalos Tapi Események 18 éven aluliak számára nem ajánlottak. Az adott havi tapizások célja a Pedagógus státusztörvény eltörlése, és a pedagógus béreknek legalább a magyar kőműves órabérek szintjére emelésének kieszközlése lesz, más szóval a pedagógus bérek minimum megtízszerezése. A tapizást -fokozatos módon- először a vezető politikusok talpán ajánlott indítani, majd pedig övön alul maradni. Talpak esetén tollpihét, a különleges, mogyoródi eseményen pedig a forma-1-es autókhoz használt villáskulcsot javallt alkalmazni.

  Kedves hallgatóink, jó szórakozást kívánunk továbbra is az összeesküvés hívő szektásokkal, amely mocskok szerint kettő meg kettő néggyel egyenlő. A Kormánykerékbetörést tervez szankció gyanánt, amennyiben túlélik a mogyoródi tapiszobát.
  Híreink mára véget értek, kérjük, maradjanak velünk továbbra is, kedves Trójai Fogyasztói Társad Alom! 🙂 Ha a Diktatúra Rádió helyett a változatosság kedvéért a Diktatúra tévé csatornájára volnának kíváncsiak, épp most tűzzük műsorra Horst Tapi összetűzését a szűzoltókkal. Mivel nem szeretnénk elrontani a szórakozásukat, eláruljuk, hogy a végén a szűzoltók és Horst Tapi összetűzése döntetlennel fog végződni, majd pedig propaganda jelleggel örömmel le fogják tapizni egymást a nézők legnagyobb megrökönyödésére, majd pedig megszokására. A zuhanyzóban történő agyomosás esetén pedig hideget-meleget ajánluk a teveorvosoknak! Elsősorban meleget, amint lehajolnak a szappanért. További jó sz@rakodást kíván az Önöket szagláló (és szaladgáló) magashegyi Dikta Túra diktafonja! Három improvizatív Bartók Bélából egy pedig, a fonográfot ajánlja, mp3 formátumban, szeretettel, saját kékszakállára. 🙂
  A Parókia hírek fejet hajt Bartók magyar és balkáni népdalgyűjtései előtt. De nem a Diktafónia pallosa alá…

 2. Most este, ma, 27.-én, az M-5-ön vetítik az 1984-et !

  A film nézése közben újra előjött pár gondolat, ami a jelent, és a jövőt illeti !
  Aki nem látta, csak olvasta, nézze meg, a kép, a szöveg sokkal megdöbbentőbb, a szinkron kiváló !

  És kibukik belőlem az is, és nagyon sokadszorra, hogy idióta barmok, addig nézzétek, ameddig nézhetitek, mert semmit nem értettetek meg belőle eddig sem !
  Mert bele van tolva a pofátokba a jövő, a jelen és a múlt, és ti mind, mint bárgyú, erőszakos disznók a vágóhídon, csak azért visítoztok, hogy ki lépjen előbb a
  A nagy tömegek olyan szinten agymosottak, annyira ténylegesen degeneráltak, hogy Orwell 1984-ét akkor sem fogják fel, ha naponta átélik, ha beledöglenek, ha ez a mindennapjuk, akkor sem !!!
  Ragozzam, kedves “bizakodó, és hívő” ide írkálók részére külön ???
  Szívesen megtenném, de soha nem jelenne meg, mert annyira igazat írnék, hogy az ide írók nagy százalékát beletaposnám a földbe, semmi másért, csak mert magukra ismernének.
  Azt hiszem, ha nem önhülyítem magam, és a valós tényeket, tényként, és azt a megtörtént, létező dologként fogadom el, nem menekülök a “mi lenne ha ?”, meg a még idiótább” fogjunk össze” végtelen ostobaságába, akkor helyén kezelem a dolgot.
  Nincs tovább !
  Kivel fogjak össze ? Tett nélküli, ostoba fotelforradalmárokkal, akik idefossák a világ minden betűjét, hogy ” ébredjetek” !
  Kinek írnak ? Annak ami NINCS ! Meg önmaguknak !
  Az égvilágon semmi értelme !

  ” Mennyi 2 meg 2 Winston ? Négy !
  Ha akarjuk !? Mert lehet néha 5, és néha 3 ! Mindenkor annyi, amennyit a párt érdeke kíván.”

  Magyarázzak még bármit a grafomán “okosoknak”, hogy csak a tett az, ami jelent bármit is ?
  Az általam leírt mondatok csak a tehetetlenségem, nem a pótcselekvésem, bár aki akarja, nevezze annak !
  És nem kívánom elmagyarázni azt sem, hogy mi a tett !
  Nincs rá fogadó készség. Sem szellemileg, sem lelkileg. Úgy meg csak a semmi van !

 3. Íme, Alex Jones, az ellentmondásos rádiós műsorvezető 2002-es beszéde, ahol pontosan elmagyarázza, minek lehetünk most tanúi!

  szilajcsiko.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük