9 thoughts on “Séta a Parkban 3

 1. Sziasztok!
  Nagyon jó volt tegnap személyesen találkozni azokkal, aki valóban tenni szeretnének és keresik a megoldásokat!
  Üdv. Che Zo Lee – Anonymus

 2. Tisztelt Doktor urak!
  Nem ide tartozik ugyan, de ez a legújabb bejegyzés, hátha többen olvassák a hozzászólásokat. Az egyik facebook csoportban osztották meg, a csoport neve: Akik nem kérnek a covid diktatúrából és a kísérleti vakcinákból
  Tímea Török
  1tuS ptoófiernsoareSd. ·
  Sziasztok! Én Angliában élek és szeretném veletek megosztani az itteni tapasztalataimat.
  Egy tengerparti kisvárosban dolgozom (Minehead) ami egy Butlins nevű szabadidő központról híres. Dióhéjban: ez egy hatalmas terület, mindenféle színvonalú szálláshellyel, kül- és beltéri strandmedencével, vidámparkkal, éttermekkel, üzletekkel és egy hatalmas “sátorral”, ahol több terem ad otthont a külömböző show-knak (bábszínház, zenés táncos gyerekrendezvények stb) vannak még játékautomaták, kézműves foglalkozások, bárok és kávézók is. Akit ennél több érdekel a helyről, ráguglizhat ?
  Jelenleg kb 5000 vendégünk van. Maszkot csak zárt térben (pl étterem) kell viselni amíg az asztalodhoz mész, védettségi kártya itt nem létezik.
  Én apartmanokat takarítok turnusváltáskor. Utálok gumikesztyűben dolgozni, ezért nem használok és nem használok maszkot sem, mikor bemegyek abba az apartmanba, amelyikből a vendégek kicuccolnak. Azért írtam le mindezt, mert jelenleg kb 5000 vendégünk van, napi szinten takarítunk a kollégáimmal a vendégek után és senki, de senki nem lett beteg itt Angliában, abban az országban, ahonnan a nagyon veszélyes indiai mutáns már “úton van” vagy már be is jutott Magyarországra és gerjeszti a fene se tudja hányadik hullámot. ?‍♀️?‍♀️?‍♀️
  Valamelyik online magazinban olvastam egy másik, Magyarországot innen Angliából fenyegető vírusról, a majom himlőről is. Ez egy Afrikában gyakori, enyhe lefolyású, maradandó károsodást nem okozó vírus. 2003-ban az egész USA-ban 50 esetet diagnosztizáltak. Nem rémlik, hogy ezt felkapta volna akkor a média. Most azonban már rettegést akart kelteni a cikk írója, pedig összesen 2 azaz kettő ember (ugyanazon háztartásból) fertőződött meg ezzel a majom himlővel Észak Wales-ben… Nyilván valamivel félelemben kell tartani a népet. Vége lesz ennek valaha is? Már nagyon remélem és nagyon várom. ??

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük