16 thoughts on “Várható a bekeményítés

 1. A génterápia, “oltakozás” helyett van más megoldás is.

  Mexikoi doki sikeresen gyógyitja a covidot.

  Forrás:

  https://rumble.com/vi99bp-exclusive-doctor-has-cured-thousands-of-covid-patients-issues-strong-warnin.html?fbclid=IwAR2knQf08Qq5tf3gdKwmC6nVoayyTWVgTed8-GjDCBf9QODT0vYs0GDbd0g

  Izraelben átlag feletti a Myokarditis-eset fordult elő a Pfizer oltóanygatól után.

  Forrás: Was über die Myokarditis-Fälle nach Impfungen bekannt ist

  https://www.zeit.de/gesundheit/2021-06/mrna-impfstoffe-herzmuskelentzuendung-biontech-moderna-corona-impfung-risiko?utm_source=pocket-newtab-global-de-DE

  A 16 és a 24 évesek között 3.000 bis 6.000 mellékhatást regisztráltak és 2 halálos esetet is előfordult.

 2. Annak ellenére, hogy sokszor az az érzésem,hogy Isten segítsége az egyedüli esély az elmebetegek ellen, mégis bízom, hogy megmaradt a jogállamiságnak maradt egy kis szelete, ami az elvakított emberek szemét újra megnyítja. A Nürnberg 2 sikerét gyanítom, hogy a már bekövetkezett vakcina-problémák is előre lendítik. Megfigyelhető némi takarékláng is a gyerekoltogatás ügyében, Orbán már a szülőkre hárítaná a teljes felelőséget. Erre Póta György gyermekorvos vette át a “szakember ” szerepet, és hajtja a gyerekeket a karámba.
  Mindig van egy újabb Judás, a többieket pihentetik, vagy cserélik.https://www.youtube.com/watch?v=OnTU8HcuRUk&lc=Ugw_FW_UTkRc_Yt2QHJ4AaABAg.9OKIJB1Crft9OMyq6S2vHB
  Fullmichék óriási munkát végeznek, csoda, hogy egyáltalán végezhetik. Óriási hálózatot építettek ki világszerte, ez is ad némi reményt a sikerre. HAJRÁ, várom július 3-át, a kezdést.

 3. Pont a napokban láttam a londoni felvonulásról ha lehet így hívni egy újabb videót. Csodálatos és sok reményt ad, sokak szerint a globalisták már egyre inkább érzik magukat megszorítva, reménykedünk és kitartunk míg kell!!
  További mosolyokkal teli szép napot doktor úrnak és a többieknek is 🙂

 4. Köszönöm a tájékoztatást! Szeretném megkapni a videóban említett tudományos cikkekhez a linkeket, hogy hivatkozhassak rájuk a hitelesebb tájékoztatás érdekében. Előre is köszönöm, ha kiteszik ide!

 5. A legnagyobb baj, hogy bármilyen felmerült szövődményt mindenféle vizsgálat nélkül a szőnyeg alá söpörnek s hülyének néznek, ha felvetjük. Az oltottak között megfigyeltem egyféle felfokozott magabiztosságot, afféle agressziót.

 6. A bekeményítés témaja nagyon is aktuális. Aki tudja nézze meg Wofgang Wodarg videóját.
  Forrás:
  https://snanews.de/20210610/dr-wolfgang-wodarg-exklusiv-2460649.html

  Wolfgang Wodarg nagyon fontos és érdekes gondolatokat mondott el.

  És ezzel nagymértékben alátámasztja Dr. Pócs Alfréd doktor úr gondolatait és munkáját.
  Dr. Pócs Alfrédnek és a többi doktor úraknak is, nagyon szépen köszönöm a sok áldozatos munkát, amit értünk tesznek !

  Most sorban veszik vissza a korlátozó intézkedéseket a politikai döntéshozok.

  Akkor most mi fellélegezhetünk ?

  Nem, mert ez csak átmeneti jelenség, hogy mindket ezzel csak megint megtévesztenek.

  Miért ?

  Mert az oltásokkal nagy baj van.
  Sokan meghaltak és sok mellékhatás is fellép.

  Azt orvosi praxisok azt jelentik, hogy 30 %-a a beoltottaknak valamilyen különös vérzékenységi tünete van.
  Ami ahhoz is vezethet, hogy bizonyos szervek felmondjhatják a szolgálatot.
  Sokan észre sem akarják ezt venni, de ezeket a tüneteket orvosi müszerekkel ki lehet mutatni.
  És ebben nagy veszély lappang.

  2010-ben Wodarg már a disznópandémia alatt az egészségügyben vezető szerepet töltött be, mint SPD-politikus és oltási szakértő.
  Dr. Wolfgand Wodarg foglalkozott a trópusi betegségek elleni oltásokkal is, mint tanácsadó.
  A pandémia a végén megbukott, mert akkor nem voltak olyan eszközök a járvány fenntartására, mint ma.
  Az akkori eset nem hasonlitható össze a mai pandémiával, mert a mai sokkal agresszivebb és veszélyesebb kampánnyal folyik ellenünk.
  És akkor még nem volt a csaláson alapuló PCR-teszt sem.
  A másik vetület az, hogy az oltóanyag cégeknek sokkal nagyobb mai a pénzügyi és politikai befolyásoló háttere, szerepe.

  8:00 A pandémia definiciója a csaláson alapul, mert, az a napi incidencia értékeket használja fel, amit a csaló PCR-teszt alapján vezettek be.

  22:00 Új oltási technologie, aminek a kifejlesztésére normálisan 10 év kellene. Egy normális oltóanyag fejlesztés ennyi ideig tart.
  Most a vakcinákat élesben próbálják ki az embereken, azokat mint kisérleti nyulakat használják.

  26:00 Hogy érik el a céljaikat ? A félelemkeltéssel.

  30:00 A szájmaszk használata teljesen indokolatlan. Ez csak a megalázásnak az eszköze,
  A korona zsarnokoknak mutatja, hogy az alárendelt engedelmes neki.
  Nagyon, de nagyon káros: mert több virus és baktériun akad fenn a maszkban, ami nagyon komoly másodlagos fertőzések forrása lehet.
  Mindenféle komoly tüdő a betegséget tud ez okozni.
  Wodarg ezt persze sok más argumentációval is alátámasztja.

  Dr. Wodarg beszél arról, hogy a gyerekek az életük folyamán hány náthán ás betegségen, takonykórságon esnek át.
  És azok legtöbbje körölbelül 10 éves korukban eléri a teljes immunitást.
  De ez egy természetes folyamat. De ezek ellen nem kell oltani.
  Vannak viszont más kórságok, mint például a tetanusz, vagy veszetség, ami ellen az oltás nagyon hasznos és szükséges.

  36:00 Politika és a lobby szerepe, amivel a korlátozásokat és a korona intézkedéseket elérik.
  38:00 Elnyomás új formája, mint a zöldek politikája, akik becsapják az embereket.
  Hogy lehet egy olyan embernek, mint Bill Gates-nek hinni, hogy ő az emberek érdekeit szolgálja ?
  41:00 A félelmetes virusok kitörésének az elején, aztán Prof. Drosten kifejlesztette a PCR-tesztet, mint az elnyomás indoklásának új eszközét.
  ennek a következménye most a sok lockdown, lezárás és hogy a psychis-betegek öngyilkosok lesznek.

  45:00 Azt érzi, hogy megint szükség van a munkájára, hogy az embereket akarja szolgálni.
  Mert nagyon, de nagyon fáj neki, hogy az embereket most nagyon becsapják.
  És szeretné a poltikában az embereket szolgálni, mert nagyon nagy a baj.
  De nem úgy, mint egy szokásos politikus.
  Mert azok mind eljátszották a hitelüket az emberek előtt.
  Úgy gondolja, hogy ő csak egy tartományi szintü politikusként lehetne sikeres, a népi oldalon.

  1. Több üzenetben is benne a lényeg, az Antikrisztus Rómában van, tevékenyen részt vesz abban, amit a hamispróféta művel, ez több forrásból meg van erősítve, de politikustól csak akkor fogadok el vallomást, ha nem köpönyegforgató … az meg annyi, hogy akkor aláírta a halálos ítéletét, mert ennyire durván nyomulnak az Antikrisztus által irányított Sötétség Hadereje. Vannak olyan személyek a munkatársaim között, akik meg vannak győződve arról, hogy ez a nyár már fegyveres konfliktusban legyőzi Európát Oroszország, s a június 11-ei üzenet meg is nevezi a hadszínteret: FEHÉROROSZORSZÁG és UKRAJNA , Dunántúl még biztonságban van július 14-éig, ha a kolontári merényletet vesszük alapul. Mi is történt tulajdonképpen 2010. október 4-én, miért csak annyi az áldozat, s mégis miért nem köszönték meg a megmaradtak a Sümegi Fájdalmas Anyának, hogy az az engesztelés megmentette az életüket.

   “A 2008. október 5-e óta lévő 13 km-es zarándokút 4 települést érint, és halad keresztül rajtuk. Ez a négy település Kolontár, ahol a betlehemi barlang található, ami Jézus születésének helye. Kolontár és Devecser között Mária kútját tekinthetjük meg. A következő állomás Devecserben a Lelki Egészség Szolgálatnál a Jézus gyógyításairól szóló kiállítás, majd Jézus nyilvános működése a Családok házában, szintén kiállítás formájában, és a názáreti ház a papkertben, ahol Jézus a csendes éveit töltötte szüleivel. A következő település Borszörcsök, ahol a kálvária kápolna és fából faragott stációk tekinthetők meg. Elindulva a Somló hegyre 4 szoborcsoport vezet bennünket az öröm útján, és felérve a hegytetőre a “Jézus él!” táblát láthatjuk, majd a nagykeresztet és Szent István szobrát.”

   előzmény

   Emlékeztek az első soproni fénykeresztre, … mely harmadnapra lefűrészelték máig ismeretlen tettestársak…

   Égiek üzenete a soproni Megtört Fénykeresztnél 2011. április 15-én, péntek reggel 9 órakor Szabadkai Tiborné, Veronikán keresztül
   Az Úr Jézus átöleli a fénykeresztet és felviszi a Menyországba, majd az Élő Vizek Forrásába meríti, Szent Vérével borítja be. Akik ennél a keresztnél imádkoznak és kérnek azoknak meghallgatásra talál imájuk, ha Isten úgy akarja.
   Ennél a keresztnél sok megtérés és gyógyulás fog történni. Csak imádkozzunk és böjtöljünk! Hinni kell az Égiekben és nagyon sokat kell imádkozni. Jézus így mondta: “Minden fénykeresztbe az Én Dobogó Szívemet és szeretetemet helyezem.” Égi Édesanyánk ezt a helyet befedi Palástyával és megoltalmazza, a gonosz támadásaitól. A házat Szűzanyánk megáldotta és kérte, hogy nappali kápolna legyen az Ő tiszteletére.
   Ha a Keresztút elkészül, Jézus lesz az első, Aki végigjárja, megszenteli és Szent Vérével megjelőli. Jézus így szól: “Lesznek olyan gyermekeim a keresztúton, akik nem hittek Nekem, akik eltaszítottak, de az Ő lelküket is megérintem, és engedem, hogy Eggyé váljanak Velem a Keresztútamon.”

   Jézus megszenteli a Keresztutat, a fénykeresztet, a telket és a rajta lévő házat, ami az ő hajléka, és terve van ezekkel.

 7. Nagyra becsülöm mind a T. doktor urak, mind az itt hozzászólók gyermeki optimizmusát, de én sajnos nem látom be, hogy mitől változna meg bármi is, amikor a világ (gazdasági és politikai) vezetői szinte kivétel nélkül a velünk szemközti oldalon vannak. Ha be is csúszik egy-egy országban egy-egy ítélet (PCR teszt alkalmatlansága, lezárások jogtalansága, oltások önkéntességének megsértése) mit változtat az? Nézzük meg az eddigi ítéletek nyomán milyen változások történtek. A politika terén semmi, az ítélkező bírók vegzálásán és a médiaerőszak további fokozásán kívül. A társadalomban szintén semmi. A birkák birkák maradnak. Az ő szemükben mi egyre gonoszabb farkasok leszünk. Magyar a magyarnak vájja ki a szemét az aljas médiakampány szövődményeként és mi egy egyre kisebb, egyre kirekesztetettebb kisebbség leszünk, amíg fel nem őrölnek. Dr. G.Sz. és Pintér István fenti hozzászólásaiban is szerepel az a – szociológiai szempontból teljesen érthető és logikus – jelenség, hogy aki már az oltás mellett döntött és meg is kapta, tovább nem kíváncsi semmilyen szövődményekkel kapcsolatos információra. Ki szeretne szembesülni azzal, hogy az ostobaságból, vagy csak lustaságból meghozott döntése rá – és rosszabb esetben gyerekeire is – a maradandó egészségkárosodás reális veszélyét, következményét hozza. A végsőkig tagadni fog, mert már nem tudja visszacsinálni. No, és kire fogja irányítani a haragját és agresszióját – a végletekig aljas kormányzat gyűlöletpropaganda hathatós támaszával? Természetesen ránk. Akkor hogyan is fog megváltozni a helyzet? Legutóbb Gődény doktor úr tüntetésén kb. 300-an voltunk. Ez a gigászi erő fogja megtörni a társadalom lassan 4/5-ös többségét, aki mögött a politika, a gazdaság és média áll? Hm… Rajtam mindenesetre nem fog múlni. Találkozzunk Önökkel 20-án, ha másért nem, legalább azért, hogy lássuk egymást, találkozzunk hasonlóan gondolkodó (helyesebben: gondolkodó) honfitársakkal. Egy kicsit megismerjük egymást, hogy pár hónap múlva az előzetesben már családias hangulatban beszélgethessünk a rendszer megdöntéséről : ) Addig is tisztelettel üdvözlöm mindannyiukat: Kovácsné P. Margit

  1. Hajlamos vagyok egyetérteni Margittal. Sajnos én is ezt tapasztalom a környezetemben. A gond az, hogy a beoltottak egy része nem csak magánügynek tekinti, hogy ő így döntött, hanem oltásmisszionáriussá válik és presszionálja a környezetében még oltatlanokat. Ezzel ingyen szócsövévé válik a hivatalos propagandának. Azzal teljesen egyetértek, mert tapasztalom ezt is, hogy az oltottak énvédő mechanizmusa magas fokon működik. Voltak olyanok, akikkel “késélre menő” vitát folytattam, de semmivel sem lehetett egy picit sem a véleményükön változtatni. Mindig találtak valamilyen kifogást, ha mást nem, akkor azt, hogy “ez is csak az ellenzék ármánykodása”. Hiába küldtem meg ezt és más “alternatív” véleményt tartalmazó oldal, vagy videó linkjét, meg sem nézték. Igen, ahogy Margit írja, nem akarnak szembesülni azzal, hogy esetleg hibás döntést hoztak; ezt az ego nem engedi.
   Az is igaz, hogy eddig nem sok minden átütő dolog történt az úthenger megállítására. Legalábbis nálunk. “Bal sors akit régen tép”, ez vagyunk mi. Visszatekintve a történelembe szinte kivétel nélkül megbuktak a hatalom ellen fellépő kezdeményezések. Ez persze nem azt jelenti, hogy ez nem változhat, tehát amit lehet, amilyen törvényes eszközzel lehet, azt meg kell tenni. Nem szabad, hogy elveszítsük a reményt, és hogy felőröljenek. Reményt adhat pl. hogy a 2.5-3 millió beoltatlan jelentős szavazóbázis, amit a kormány biztosan nem akar elveszíteni. Másrészt ugyanezek a milliók jelentős potenciális termék/szolgáltatós fogyasztó. Ha mindenki kitart és nem veszi igénybe a feltételekhez kötött szolgáltatásokat, akkor a gazdasági nyomás kényszeríti majd a kormányt a diszkrimináció megszüntetésére. A Ghandi féle stratégia, a nehézségek ellenére kitartó passzív ellenállás beválhat.
   Ezzel együtt, azt látom, hogy jelen pillanatban külföldön nagyobbak a sikerek. Ezért magam részéről abban bízom most, hogy ha ott komoly eredmények születnek a közeljövőben, akkor az az itthoni politikai hozzáállás megváltozását is kikényszeríti.

   1. Mi, mint magyarok mindig le vagyunk maradva pár évvel, szoktak ezzel viccelődni. Komolyra fordítva a szót, külföldön, főleg USA államaiban már munkálkodik a jó és egyre nagyobb eredményeket érnek el. Dr Reiner Fullmich és az őt körülvevő jogászokkal, orvosokkal teli csoport is folyamatosan pereskedik, ha jól értesültem a nürnbergi per is újra indításra került. Londonban milliók tüntetnek mai napig sajnos ezekről nagyon nehéz értesülni, mert nem akarják, hogy elérjük egymást és találkozzanak a pozitív, megnyugtató gondolatok. Egy biztos; amelyik országokban elindulnak a mutáns vírusok ott nagy erőkkel dolgozik a jóság és a remény.:)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük