23 thoughts on “Good bye védettségi

 1. Viktátor nem improvizál, hanem a globális kovidnáci forgatókönyvet hajtja végre. Lépésről lépésre, nehogy a vágóhídra terelt birkanép felébredjen és ribillió törjön ki. Minden pontosan ki van számítva.

 2. https://rumble.com/vqkr2w-a-kvetkez-vrus-a-marburg-a-vakcinja-a-vilg-legmrgezbb-ricint-tartalmazza.html?fbclid=IwAR2y81VdmeBhnFpcwffl8MlKSU__o54UYAdCMNybDmvsjSm5oA-IFpBu4eI

  A következő vírus a Marburg, a vakcinája a világ legmérgezőbb ricint tartalmazza

  Figyelem !!!! Már készítik nekünk a következő vírust a MARBURG-ot, és a hozzá tartozó pcr tesztet, és a vakcinát !!! Nagyon fontos !!!! A vakcinában lesz a világ legmérgezőbb mérge a ricin, ami 1 hét alatt halált okoz. Boncolásnál nem lehet kimutatni, nagyon kevés milligram elég a halálhoz. Ez az a méreg amit a Tokiói metróban elkövetett terrorista merényletben is használtak. Nagyon veszélyes, ha biológiai hadviselésben, és bioterrorizmusban fegyverként használják. A Marburg semmi már nem lesz, mint a covid vakcinák okozta mellékhatások. Hogy ez ne derüljön ki, ezért fogják majd rá a Marburg nevű újabb járványra. Azt mondják majd, hogy ez egy vérzéses láz !!! Fognak tesztelni, és azt mondják, hogy ez a Marburg. Nézzétek végig a videót, mert most tényleg az életünk múlik rajta, hogy döntünk. NE OLTASD MAGAD, ÉS A GYEREKEKET SE OLTASSÁTOK !!!!!!!!

 3. Döbbenet ami a világban folyik. Felálltam a munkahelyemről, mert nem akartam és ezután sem akarom az oltást. Amikor a barátnőm megkérdezte, hogy akkor mit fogok csinálni, ha kötelezővé teszik az oltást itthon…. az jutott eszembe, hogy írok egy papírt, hogy az oltás valamennyi összetevőjére allergiás vagyok, s amennyiben az orvos beolt ennek ellenére, bármilyen bekövetkező egészségügyi mellékhatás, esetleg halál esetén vállalja a következményeket, és fizessen a családomnak kártérítést!!!! Semmiféle nyilatkozatot nem vagyok hajlandó aláírni! Azt látom, hogy többnyire a magasan diplomázott emberekre jellemző, illetve az idősekre, hogy nem lehet meggyőzni őket (tisztelet a kivételnek) arról, hogy ez egy kísérleti vakcina, egyre több ember hal bele, de úgy veszem észre, hogy még ha a környezetében meghal valaki oltást követően, még akkor sem hiszi azt, hogy az oltás következménye. Olvasni lehet, hogy azokban az országokban, ahol magas az átoltottság, ott van a legtöbb megbetegedés. A másik dolog, hogy sok orvos tisztában van az oltások mellékhatásaival, mégsem állnak fel és hangoztatják, csak szájról szájra terjednek a hírek! Édesapámnak övsömöre lett a 3. oltás után, eleinte nem hitte azt, hogy az oltás mellékhatása, de lassan kezdi belátni, de főleg azért nem hitte, mert az ő környezetében senkinek nem lett semmi baja a két kínai oltás után. Volt vita, veszekedés köztünk, de mondtam neki, az én testem, én egészségem, én döntésem, fogadja el! Elfogadta, de megkérdezte, hogy akkor mi a megoldás. Megelőzés, immunrendszer erősítése, média mellőzése, persze aki be kívánja adatni az oltást önként, tegye azt, de maradjon mindenki EMBER és ne legyen diszkrimináció! Oda fogunk jutni, hogy oltási igazolvánnyal mehetünk majd boltba, orvoshoz, lassan az utcára? Nem tanultak az emberek a történelemből úgy látom. Szomorú valóság!

 4. https://www.howbad.info/
  A Covid 19 vakcinák tételkódjai és a kapcsolódó halálesetek, fogyatékosságok és betegségek

  https://howbad.info/pfizerforeigndeaths.html
  Pfizer – az USA-n kívül
  Egészségügyi figyelmeztetés:

  A VAERS-ben közölt, itt közölt adatok szerint a Pfizer tételek által kiváltott nemkívánatos események igen változatosak voltak.

  A tételek 70%-a kötegenként csak 1 vagy 2 halálesethez kapcsolódik, de a tételek kis százaléka tűnik mérgezőbbnek – 10x, 20x, 30x, 40x, 50x, 100x vagy akár 200-szorosa a halálozások számának, szemben a tételek kevésbé káros 70%-ával.

  Ezért a lakosságnak óvatosnak kell lennie a kapott adaggal, az orvosoknak és a nővéreknek pedig MINDIG ellenőrizniük kell a gyártási tétel számát, mielőtt beadnák azt, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy túl sok halálesethez kapcsolódik-e.

  1. Azért az is megér egy misét, hogy azt mondja, hogy ellenőrizzék a tételszámokat, hogy lehetőleg a kevésbé mérgezőt adják be az embereknek, ahelyett, hogy leállítanák az egész népirtási projektet!

 5. Tisztelt Orvosokatisztanlatasert!

  Segítséget szeretnék kérni, mivel hivatásos rendőrként vagyok és Oltatlan! 2022.02.01.-től ha nem oltatom be magam fizetés nélküli szabadságra küldenek, nem jár a 6 havi fegyverpénz se, egyedülálló anyaként, 1 kiskorú gyermekkel nem tudom, hogy miből fogunk megélni.
  Én azért nem szeretném magam beoltatni, mert volt már mélyvénás trombózisom és heterozigóta leiden mutációt is kimutatták nálam, vagyis többszörösen veszélyeztetettebb vagyok normális embertársaimnál. Kértem, hogy mentsrnek fel egészségügyi okokból az oltás felvétele alól, de egy orvos sem hajlandó igazolást kiadni részemre! Azt mondták, hogy kapjam el a covidot, vagy oltassak!
  Nem szeretném az oltást, több ismerősöm halt meg oltás után trombózist és tüdőemboliát kapva sajnos!
  A covid jelenség 2 éve alatt egyszer sem sikerült elkapnom a betegséget, minden tesztem negatív volt, antitestem sincsen (több ellenőrzésem volt). Meggyőződésem, hogy nem tudom ezt a betegséget elkapni. Tudtommal keresik az ilyen embereket mint én, mintavétel, kutatások miatt. Ha így van kérem adjanak elérhetőseget, hol kell jelentkezni, mert szívesen részt vennék ilyen vizsgálaton.
  Kérném szépen továbbá abban a segítségüket, hogy hol találhatok olyan BELGYÓGYÁSZT, aki adna nekem felmentési igazolást! Jó volna ezen gondjaimról olyan orvossal beszélni, aki nem elutasító velem szemben!
  Kérem segítsenek! Köszönöm!

  1. Írsz egy felmentési kérelmet a miniszter úrnak, elfogadják és menetsz dolgozni, ennyi.

 6. Üdv!
  Átestem oltatlanként a fertőzésen.Most itt állok és nézek bután,mi lesz február 15.-étől,számtalan krónikus betegséggel rokkantnyugdíjasként 48 évesen.Nem oltatom magam az biztos,de mi lesz velünk ha nem telik magánrendelésre? Egyszer oltottak 2000-ben influenza ellen,9 napig nem tudom mi volt velem.Ez a számítógépben is szerepel,mégis kötik az ebet a karóhoz.
  Éhen halunk majd,vagy nem a koronavírushoz kapcsolódó betegségbe ellátatlanság miatt!? Szeretnék erről valami támpontot kapni,bármit támogatunk oltatlanok,csak tudassák mi az!
  Tisztelettel: Nagyné Cs.Erika

 7. A TEGNAPI NAPON (2022. 01. 13.) végleg beismerte a magyarországi kormány, hogy amit korábban hangoztatott, hogy az oltás megvéd a vírustól, a megfertőződéstől, emlékszünk ugyebár, Orbán Viktor szerint az egy golyóálló mellény, ez nem igaz!!!
  Ugyanis Gulyás Gergely a kormányinfón bejelentette, ez év február 15-től a védettségi igazolvány átminősül oltottsági igazolvánnyá.
  Mit jelent mindez?
  FELGYORSÍTOTT ŐRANGYAL-LEVÁLASZTÁST és NÉPIRTÁST “DÍSZCSOMAGOLÁSBAN”!!!
  …a gyerekeket zsigerből közjószágnak tekintik ezért is oltatják mindenáron őket ROTHSCHILD BÁB-KORMÁNYAI az mRNS-sel!!!
  „A német cikkben Karikót emlegetve megjegyzik, hogy 1985-ben ment családostul „kutatni” az USA-ba.
  2005-ben Drew Weissman (Fehérember) társaságában csinálják meg az első működő mRNS-t. Elon Musk erre azt mondta: „Ezzel a technológiával az ember pillangóvá is változhat.”
  A cikk lényege, hogy „titkos” ember kísérleteket végeznek és az mRNS-el kezeltek, már nem emberek.
  Talán ezért is propagálják annyira a sportot és ezért dobja föl annyi élsportoló a pacskert, vagy viseli meg őket jobban, mert kombinált „cuccot” kapnak.
  „Szuper-embereket” tenyésztenek teljesen „hivatalosan”. Ugyan mit szól ehhő’ Isten?
  A vallási vezetők erősen hallgatóznak és szájzáruk van. Ide már Isten is kevés lehet, max. ministrálhat.
  A megküldött Henry Dunant írásokban körvonalazódott, hogy már az 1800-as évekre a jezsuiták „leuralták” az „egyházakat” és a vatikáni jezsuita pápa valójában Párizsban székel. Emlékszel a Da Vinci kódra, Mária „menekülésére” a frank földre és a „szent grál” – sangui real (valódi vérvonal) történetére, a liliomra…, mint Jézus vérvonalának „francia” verziójára? Petőfi János vitéze is őket mentette a „móroktól” vagy „moréktól”.
  Ámoréktól. Talán a „Nagy Francia Forradalom” jákob-inus diktatúra és az internacionálé most újra lesz hangolva.
  Az bizonyosnak tűnik, hogy az izraelitákat „mind” ide deportálják. Kísérleti alanyok lesznek, csak másképpen. Ezt azért „teszik” meg, mert biztonságba kell helyezni őket, s amikor ez meg van, elkezdik a „takarítást” Európa-szerte.”

  P.I + PáLoS TReND

 8. Kitoloncolják Ausztráliából Novak Djokovicot, micsoda vérlázító egy dolog ez! Elveszik a megélhetését a világelső teniszezőnek és hiába állt mögötte a szerb egyház és sokan mások. Az meg végképpen undorító ahogyan lejáratni akarják minden egyes cikkben. Aki egy kicsit is érdeklődik a tenisz iránt az tudja, hogy micsoda tehetségről van szó. Hihetetlen, de igaz, hogy egy emberi nagyságot csak így elintézhetnek.

 9. Átestem a betegségen, enyhe tünetekkel. Csináltattam antitest szint mérést, ami pozitív lett, magas értékkel. A laborpapíromon szó szerint ez szerepel: “Az igénylő szervezetében a koronavírus elleni ellenanyag jelen van”. Tehát védett vagyok és közben mégsem. Hihetetlen. Most akartam csináltatni védettségi kártyát, de már felesleges.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük