2024 tavaszán itt a világkormány főpróbája, WHO bőrben!

Átfogó és teljes uralmat adna a WHO-nak a nemzetállamok felett járvány- és pandémiaügyekben az a megállapodás, amelyet az egész világgal (194 tagállammal) el kíván fogadtatni az Egészségügyi Világszervezet.

Az életünket alapjaiban megváltoztató intézkedésekről és a WHO ellentmondásoktól nem mentes vezetőjéről beszélgetett Bedő Imre Fricz Tamás politológussal, közgazdásszal, a politikatudomány kandidátusával.

Ne féljünk! Lássunk tisztán! Amikor eljön a cselekvés lehetősége, amikor meg kell oldani egy problémát, képesek leszünk rá – ezért kell képbe kerülni!


7 thoughts on “2024 tavaszán itt a világkormány főpróbája, WHO bőrben!

 1. Hányadika is van ma?
  Ez lenne a “hivatalos állami” tájékoztatás próbálkozása? Ettől kilépünk a WHO-ból és ha szükséges ehhez, az ENSZ-ből 2023 november 30-ig?
  Novák Katalin ettől aláírja a WHO szerződés elutasítását?
  Két teljesen hatáskör és felelősség nélküli ember beszélgetését nem hallgattam meg. Időpocsékolás, ezt most kihagyom.
  Eddig se tettek hozzá semmi pozitívat, az eredmény tekintetében.

 2. Amikor a NAV-nak van hatásköre egy dolog eldöntésében, akkor nem a szomszéd nénit kérdezzük meg, hogy mi a NAV álláspontja, hanem a NAV-ot.
  Ha a Teremtő hatásköre egy dolog eldöntése, akkor nem a sátánt, se a szolgáját kérdezzük meg, hogy mit fog csinálni a Teremtő egy adott esetben.

 3. Kedves Fricz Tamás és Bedő Imre !

  Ne tessék már egy olyan kormányt védelmükbe venni, amelynek külügyminisztere, az Önök által kielemzett Tedros Adhanom Ghebreyesus-t, mint kebelbarátjának mutatta be.

  Az Önök által hangoztatott védelem, hogy a kormány mozgástere, a nemzetközi globalizáció miatt be van korlátozva, nem más, mint, egy nagy fokú képmutatás.

  Nem véletlen az, hogy a WHO pont Budapesten, a számára a legkedvesebb vazallusnál akarja a székházát felépíteni.

  Az én meglátásom szerint, a mostani magyar kormány a külpolitikájában nagyon sok kárt okoz és a kormány a covid vészhelyzet alatt nagyon sok kárt tett a magyar népnek.

  Ezt nem lehet csak olyan kis vállrándítással elintézni.

 4. Ha a kormány mozgástere be van korlátozva, azt jelenti számomra, hogy beismerik, hogy nem képesek képviselni a magyar állami/nemzeti érdekeket.
  Alaptörvény 3.cikk (2) Az Országgyűlés kimondhatja feloszlását.
  Hát éppen itt az ideje. Az indokot pont ők adják meg: nem képesek mozgásteret biztosítani.
  Akkor talán adják át a stafétát olyanoknak, akik eme nemes feladattal meg kívánnak próbálkozni. Erre lenne most szükség, és ezt ők meg is mondják azzal, hogy kiemelten takaróznak ezzel a mozgástér kifogással.

 5. Bedő úr igen tájékozott, de előnyben részesít a monológot.
  Fricz Tamás úr nagyon felkészült politológus és készséggel osztja meg ismereteit (ha hagyják), ami manapság ritkaság a „jobboldal” részéről. Amit ő tud, azt nyilván a kormány is tudja. Azt például, hogy a WHO, – ahogy erről szó esett-, valójában Bill Gates világhatalommal felruházni szándékozott intézménye, amely alkalmas lehet a jól ismert globális depopulációs elképzelések megvalósítására. Az un. pandémia-szerződés valódi célja egy hamarosan bekövetkező világjárvány meghirdetése, majd génmódosító, – valójában gyilkos hatású-, oltások kötelezővé tétele minden tagországban. A főpróba már megtörtént, a halottak száma minimum 17 millió ember és kb. 2 milliárd oltáskárosodott globálisan 2021 óta. Mint tudjuk, a világtörténelemben a háborúkat az anyagi haszonszerzésért és/vagy a hatalom birtoklásáért indították azok, akik elég erősnek érezték magukat és megvolt a pénzük hozzá. Mára eljutottunk oda, hogy a világ vagyona, pénze egy szűk csoport kezében van, így azt tesz, amit akar, nincs valódi katonai ellenfele, a Föld lakosságnak jelentős része tovább kirabolható.
  Sajnálatos, hogy a népességcsökkentés szándékáról alig esik szó, pedig nem titkos https://www.facebook.com/romai.lattila/videos/962312441727280/?idorvanity=1210157882932379.
  Ha lenne olyan politikai erő, mely alkalmas volna elhárítani minden olyan háttérhatalmi fenyegetést és veszély, melyek hazánkat fenyegetik, szívesen szavaznék rá, de ilyen nincs és nem is lesz. (Nincs elég pénzünk és katonánk.) Viszont lehet behódoló vagy éppen komprádor, ám demokráciára nem számíthatunk (ahogy megbízható egészségügyre sem). Mindenki védje magát, ahogy tudja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük