Génlutri

Beláthatatlan következményekkel
Forrás: AUF1.TV
https://auf1.tv/

https://www.bitchute.com/video/45BtK8pr3KtW/

8 thoughts on “Génlutri

 1. A TÖBBNYIRE SZEMITA OLTÁS-TERRORISTÁK FELELŐSSÉGRE VONÁSA NÉLKÜL NEM LESZ MEGBÉKÉLÉS és NEMZETI FELSZABADULÁS!!!
  Az ún. megbékélési folyamatot a prominens, de kilóra megvett hírharangként működött propaganda-bűnözők jelenlegi magatartása inkább tovább hátráltatja, mint elősegíti!!!
  Sok nyilatkozatuk azt a benyomást kelti, hogy ahelyett, hogy valóban hozzájárulnának a megbékéléshez, inkább arcmentő módon akarnak kiszállni ebből a rettenetes viszonyból.
  A dolgok ilyen “lezárása” teljesen a visszájára fordulhat, mert az emberi és erkölcsi megbékélés lehetősége nem áll nyitva a végtelenségig.
  Minél inkább a Corona-terror és politikai diktatúra (és más válságok) kárai kerülnek a nyilvánosság elé, annál kevésbé lesz hajlandó a lakosság megbocsátani, mivel napról-napra tisztábban látja az egész folyamat sátáni természetét.
  Az őszinte bűnbánat és a töredelmes bocsánatkérés még mindig sokat számíthat, ha kár térítik a kirekesztetteket és megalázottakat!!!
  Néhány hét múlva azonban már túl késő lesz…- és igenis vért kíván és bosszúért kiált!!!

  https://tkp.at/2022/12/04/ueber-das-irren-bei-corona-und-vergeben-von-autoritaerem-verhalten/

 2. A hivatalos(an szentesített) “tudomány” a pszichopata globális irányítók kezében olyan, mint az elszabadult hajóágyú. Főleg, ha az azt kiszolgáló “tudósok”, “szakértők” valójában emberség, lelkiismeret és együttérzés nélküli bio-robotok, akik nem tisztelnek semmiféle életet. Azt képzelik, hogy igen korlátolt tudással és belátással, határtalan önhittséggel és gátlástalansággal, de isteni bölcsesség és együttérzés nélkül Istent játszhatnak.
  Az ilyen életellenes rendszerekben annyira eluralkodik és felgyorsul az entrópia, hogy végül önmagukat pusztítják el. A kérdés csak az, hogy a romok hány vétlen fajt és egyedet temetnek maguk alá, hányan fogják végül túlélni, és milyen állapotban?
  Vajon hány civilizáció tűnt már el a süllyesztőben hasonló okokból?

 3. A megtermékenyítésről az iskolában azt tanultuk, hogy peteSEJT és hímivarSEJT találkozása. Ha ezt akár sejten kívül, akár sejten belül természetellenesen megmérgezem, nem teszem lehetővé a természetes találkozást, vagy a későbbi beágyazódást, akkor az egyedek minimum így-úgy-amúgy sérültek lesznek, ha nem idő előtti halottak.

  Dr. Stephano Scoglio, tudományos kutató, filozófus, jogász, politológus, homeopata, mikrobiológus, egy reneszánsz ember, aki hisz abban, hogy a tudás egy, és az igazi tudás csak az Egyé.
  https://www.bitchute.com/video/HFoh3bpEVqEq/
  Videójában elmeséli, hogyan készül az omikron vírus „kimutatása”.
  A videó a szakmabeliekhez szól, hogy a szakmabeliek elgondolkozzanak arról, mit is csinálnak valójában.

  Állításai:
  Ha valami természetes, az nem lehet mesterséges és fordítva.
  Ha izolált egy vírus, vagy egy tüskefehérje, tengernyi vírusnak és fehérjének kellene elérhetőnek lenni a környezetünkben és az adatbázisokban. De egyetlen intézet se tudott ezekkel szolgálni.
  Amihez hozzá lehet férni, az pl. mesterségesen laborban rekombinált spike protein.
  A covidos beteg váladékát ha vizsgálják, abban nincs vírus, nincs spike protein, és a váladék nem is toxikus. A váladékokat toxikussá úgy lehet tenni, ha adnak hozzá toxikussá tévő anyagokat.
  A kísérletekben nem vizsgálják külön csak a hozzáadott anyagok toxicitását.

  Mit adnak hozzá a váladékokhoz, hogy a különböző covid variációkhoz jussanak? Különböző mértékben a fő adalékok:
  -Phenol Red-et adnak a tüskefehérjéhez, ami az élő szervezetbe beadva extracelluláris mérgezést csinál, szignifikánsan kimutathatóan.
  -Isoflurane+LC50+MDEM
  -ezen kívül az egereket melegben tartják és szomjaztatják.

  A laboratóriumi gyártott sejtmérgezés nem terjed a levegőben (nem infekció, nincs fertőzés), a kísérleti egereket se aerosollal fertőzik. Amikor az egereket megfertőzik, direkt a tüdejükbe juttatják a már toxikus anyagot, egy csövön keresztül. DIREKT, MŰVILEG, amivel eleve megsebzik az állatokat. De nem aerosolban kapják, nem a levegőből!
  Amit ki tudtak így mutatni:
  Egér kísérletben a természetes betegtől vett váladék beadása nulla halálozással járt
  Egér kísérletben az omicronnak nevezett gyári verzió 80% halálozással járt
  Egér kísérletben a wild-nak nevezett mesterséges verzió 100% halálozással járt. Ehhez Red phenolt és mérgezett spike proteint is adtak a többi mérgen kívül. De ezt az elhalálozást 100%-ban a kutatók okozták a beadott kísérleti méreg anyagokkal. Az egerek a mérgektől lesoványodtak, elvesztették a súlyuk 20%-át, ekkor elaltatták őket. Egyébként már 10% súlyvesztés is kritikus, de ahhoz elég szomjaztatni és éheztetni az egereket.

  A mérgezés hatására keletkező haldokló sejtek tömegét hívják exoszómának.
  Az ACE2 receptort az elméleti fertőződés magyarázatokban azért találták ki, hogy legyen sejt bemenete a ’vírusnak’, ahol „megtapadnak”. Valójában a mérgek okozta pusztulás soha nem intracelluláris, sejten belüli, mert nem tudnak belépni a sejtekbe ezek a pusztító anyagok. Azonban az extracelluláris hatás önmagában elég a sejtek megöléséhez.

  Összefoglalás:
  A virológia csak úgy lehetett tudomány, hogy a csalás eszközeit használja.
  A molekuláris biológia forradalmára és a kutatási etika kialakítására lenne szükség. A molekuláris biológia jelenleg egy elmezavar és a megsemmisítés eszköze.
  A molekuláris biológusok szemének fel kellene nyílni, és hozzá kellene járulniuk az emberi műveltségért és az elme józanságáért folytatott harchoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük