A 240 millió lakosú indiai állam teljesen felszámolta a covidot az ivermektinnel

Hogyan győzte le a több mint 240 millió lakosú indiai állam a Vuhani koronavírust (Covid-19)? Egyszerű. Az emberek ivermektint szedtek .

Az Észak-Indiában található Uttar Pradesh hivatalosan bejelentette, hogy mind a 33 körzete „koronavírusmentes”, köszönhetően az ottani vezetők jóindulatú törekvésének, hogy mindenkinek „ló féreghajtót” biztosítsanak.

A felépülési arány a kínai vírusból Uttar Pradesh-ban óriási 98,7 százalék, ami közvetlenül az ivermektin nagyszabású profilaktikus használatának tulajdonítható. A nyugati média és egészségügyi intézmények szerint „nincs bizonyíték” arra, hogy az ivermektin bármilyen előnnyel járna a kínai vírus  elleni küzdelemben. A valós élet, a helyszíni bizonyítás szerint Indiában azonban az ivermektin valóban csodát tett .

Nem is olyan régen az ivermektint a Journal of Antibiotics a bélparaziták kezelésére szolgáló „csodaszernek” nevezte. Az ivermektin feltalálói Nobel-díjat is kaptak az anyag felfedezéséért. Most azonban az ivermektint „veszélyesnek” és „nagy kockázatúnak” gyalázza a média és a kormány. Folyamatosan azt mondják nekünk, hogy az ivermektin csak szarvasmarháknak vagy lovaknak való, annak ellenére, hogy az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság (FDA) még 1996-ban jóváhagyta emberi felhasználásra is.

India olyan területein, ahol az ivermektin helyett a „vakcinákat” választották, az új esetek hatalmas felszökését tapasztalták.

2020 májusában és júniusában az ivermektint széles körben alkalmazták az Agra Uttar Pradesh körzetében dolgozó légzőszervi szakemberek. Abban az időben ez kísérlet volt, hogy lássák, hogyan reagál rá a kiválasztottak szervezete.

Dr. Anshul Pareek szerint megfigyelték, hogy „egyikük sem fertőződött meg a Covid-19-el, annak ellenére, hogy napi kapcsolatban voltak olyan betegekkel, akiket pozitívnak teszteltek a vírusra.”. Ezt a sikeres kísérletet követően az állam kormánya úgy határozott, hogy hivatalosan szankcionálja az ivermektin kínai vírus elleni gyógyszerként történő alkalmazását, nemcsak az egészségügyi dolgozók, hanem később a lakosság számára is.

“Annak ellenére, hogy ez az állam a legnagyobb népességű, és magas népsűrűségű, viszonylag alacsony pozitivitási arányt és eseteket kaptunk egymillió lakosra számítva” – magyarázta Pareek.

Augusztusban Uttar Pradesh tisztviselői értesítést adtak ki, amelyben azt tanácsolták az ottani orvosoknak, hogy 12 mg ivermektint szedjenek „a világjárvány hatásainak visszaszorítása érdekében”. Ez az ajánlás nagyon sikeresnek bizonyult.

„Ez a gyógyszer egész hatékonyan véd a COVID-19 ellen”- ismerte el a kormány. „Ezért felkérünk minden állampolgárt, hogy ezt a tablettát szedje.”

Az apró dél-indiai Kerala államban eközben a Fauci-influenza új „esetei” szárnyalnak. Ennek oka az, hogy az ivermektin helyett Kerala az „oltások” mellett döntött, amelyek több betegséget terjesztenek.

„A Kerala áprilisban felvette az ivermektint az állam COVID-kezelési iránymutatásába, de használatát csak súlyos esetekre vagy társult betegségekre korlátozta, vagyis késői kezelésként tartották fenn, ha egyáltalán alkalmazták” – számolt be a WND .

„Kerala augusztus 5-én teljesen felhagyott az ivermektin használatával.”

Kerala azonban inkább kivétel, mint norma. India egészében az oltási arány jelenleg 5,8 százalék körül mozog, így a világ egyik legkevésbé oltott országa.

“Azt állítják, hogy az ivermektin a közönséges influenza és sok más vírusosfertőzés ellen is hatékony” – írta a WND egyik hozzászólója. “Ha ez igaz, akkor nem csoda, hogy a gyógyszeripari mamutvállalatok szeretnék elnyomni.”

“Az Ivermectin teljesen biztonságos, de a kormány nem akarja, hogy ezt tudják” – jegyezte meg egy másik. “A gyógyszernek kevés mellékhatása van, sok milliószor írták fel, és ismert, hogy 21 különböző vírust, köztük a SARS-CoV-2-t is elpusztítja.”

Az Ivermectint évek óta biztonságosan használják, és már lejárt a szabadalma (tehát bárki és nagyon olcsón gyárthatja!).

A legfrissebb hírek a Vuhani koronavírussal (Covid-19) való megtévesztésről és az ivermektin elleni „keresztes hadjáratról” a Fascism.news oldalon találhatók.


Források:

WND.com

NaturalNews.com

7 thoughts on “A 240 millió lakosú indiai állam teljesen felszámolta a covidot az ivermektinnel

 1. Tisztelt Doktor Úr!
  Én vennék. Lehet az állatpatikában kapni? Csak odamegyek, kérek és fizetek? Mennyit kell belőle beszednem? Gondolom az állatpatikust hiába kérdezném. Még attól is tartok, hogy nem adja oda, ha azt mondom neki, hogy én akarom beszedni. Egészségesen szedjem, vagy csak akkor, ha tapasztalom magamon a tüneteket?
  Kérdéseimre előre is köszönöm válaszát!

 2. Az Ivermectin alkalmazása is, minden politikai akarat kérdése.
  Zoran Milanović, Horvátország elnöke nyilatkozott: “Elegünk van a COVID őrületből, az életnek vissza kell térnie a normális kerékvágásba”. Milanović elnök szokatlan, karakán szavait a Covid járvánnyal kapcsolatban a sajtó teljesen elhallgatta. Irodájában nyilatkozott az újságíróknak. Kijelentette, többek között:
  “Tudnunk kell, hogy mi a célja ennek az őrületnek. Ha valaki azt mondja nekem, hogy a cél a koronavírus teljes felszámolása, annak azt felelem, hogy ez egy őrültség. Ez lehetetlen. Most az a lényeg, hogy kiigazításokat csináljunk és újrakezdjük a normális életet”. “A koronavírus-történet véget fog érni abban a pillanatban, amikor több lesz a beoltott ember mint a nem beoltott.” – mondta.
  És így folytatta:
  “A média őrjöngése a koronavírus miatt kezd az emberek idegeire menni.”
  “Minden el lett már mondva. Azok, akik beoltották magukat, azok megoldották a problémájukat. Ha oltást kap valaki, akkor nincs esélye komoly tünetek vagy következmények kialakulásának. Akkor ez olyan lesz, mint az influenza” –
  Őrültségnek tartja a “megszállott biztonságkultúra” szorgalmazását is.
  “Senki sem lehet teljesen biztonságban, nincs élet kockázat vagy betegség nélkül” – húzta alá az elnök.
  A Covid-témának a külföldi médiában, mint például a CNN -ben tapasztalt túlsúlyban lévő jelenléte kapcsán, Milanović elmondta, hogy minden nap azon töpreng, “ő maga normális -e, vagy pedig ezek (a CNN-nél) őrültek meg?”. “Ez pánikkeltés. És nem csak ők csinálják ezt, és már a járvány kezdete óta. Egyszerűen: olyan abszolút biztonság, amely kizárná a megbetegedések lehetőségét, nem létezik! Az emberek ennél súlyosabb kórok ezreiben betegednek meg, miközben, mi, másfél év óta, mindig csak a COVID -ról beszélünk.”.. No comment…

  https://www.total-croatia-news.com/politics/55972-milanovic-we-re-fed-up-with-covid-frenzy-life-should-go-back-to-normal?fbclid=IwAR1bbc0v2tHG_tUTfnvs_Fo5uIbfqrqU81dNXu8c9CPiPwhizY1gsi3iuFw

  Íme egy videó is, ahol az elnök saját szájából halljuk a kijelentéseit:
  https://youtu.be/Ue12jMQUPfE

 3. Horvátország jelentős bevételét produkálja a turisztikai ipar. Mi mást mondhatott volna? Hisz az érdekei pont azt diktálják, hogy ha nem lesz vége a világZárványnak, akkor egyre nagyobb slamasztikába kerül az országa. Szerencséjére a Covid nyáron szabadságra ment, megmentve ezzel az idei bevételeiket. Most abba az irányba kell lobbiznia, hogy jövőre ne csak a szerencse miatt alakuljon ez így.

 4. Csodálkozom, hogy egy elmaradott emberekkel teli ország ekkora nagy tettre szánja el magát. Lg is mindig ezt lehetett hallani a médiákból, hogy milyen elmaradott ország India. Mégis megelőz minket, magyarokat, intelligencia és intézkedés terén?

 5. Mélyen tisztelt Doktor Urak!
  Engem is érdekelne az Ivermectin. Annyit sikerült kiderítnem, hogy Bécsben állatpatikában 1 kg-os (!) kiszerelésben kapható, de vényköteles. (gondolom, állatorvos írhatja fel) Az áráról nem tudok semmit.
  Dr. Pócs Alfrédnak a Nagykanizsán nemrég tartott előadásán elhangzik néhány dolog az adagolásról, valamint az, hogy SEMMILYEN MELLÉKHATÁSA NINCSEN.
  Kaphatnék bővebb információt kiszerelésről, adagolásról, esetleges mellékhatásokról?
  A 90 éves Édesanyámnak szeretném adni, ezért nagyon meg kell fontolnom minden kockázatot.
  Válaszukat előre is köszönöm!

 6. A cikkben szerepel 12 mg ivermectint ajanlanak. Hatasos, unokam csak 1x kapott, masnap jobban volt, rendbe jott egy het alatt, 22 eves.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük