LONDON: Milliós tömeg vonult az utcára

Tiltakozás az oltási útlevelek ellen, tüntetés a szabadságért, a gyermekek jövőjéért. A magyar hírekből valahogy megint kimaradt, mi történik Angliában.

Eredeti cikk: https://mediaforras.com/london-millios-tomeg-vonult-az-utcara-808

10 thoughts on “LONDON: Milliós tömeg vonult az utcára

 1. Nálunk az álcivil, kormány-rajongó CÖF fog vonulgatni a “delta agyhullámú” tömeg (mélyalvásban lévő) kíséretében.

 2. London:
  Ezres-szaz ezres- tuntetesek-tiltakozo felvonulasok vannak- Londonban .Ezrek-szaz ezrek tiltakoznak mostmar Hetente ! az emeberi jogok-az emberi szabadsag korlatozasa miatt-Kovetelve ezen korlatozasok azonnali megszunteteset es azt hogy a sajto fejezze be a hazudozast-es felre tajokaztatast-es a tenyek elhallgatasat – azt amit mar evek ota muvel .A mainstream media-a BBC is stb.-ezekrol a London utcain zajlo tuntetesekrol is tobbnyire melyen hallgat es alig informal a tobb ezres-legtobbszor szaz ezres- utcai tiltakozo felvonulasokrol

  1. Talán nem is tud a többség erről a megmozdulásról, hisz a fősodratú minden nemzetközi COVID-hírt elhallgat. Elhiszik, hogy minden, ami történik, az ő javukra szolgál, a kormány intézkedései értük történik. Nekünk is egy David Icke forradalmár kellene, és nem egy politikai párt, aki ezzel az egész emberiséget sújtó zsarnoksággal, mint jól meglovagolható témával akar szavazatokat gyűjteni és bejutni a parlamentbe.

  2. Igen szerintem is ez a gond, amit Tisztánlátó kommentelő említett. Külföldön pár száz emberről számoltak be, itthon pedig még csak meg sem említették, hogy mi folyik Londonban. Csak a brit mutánsról kapjuk a hírt, jó lenne ha mindenki belátná, hogy ezek a mutánsok csak azt jelképezik, hogy kezd felébredni az adott ország!

 3. Elnézést, ez lemaradt az előző hozzászólásomból;
  Go outside, enjoy your life and dare to think! Sokkal szebb szavak ezek mint a stay home propaganda.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük