Sajtótájékoztató – Lesz-e kötelező vakcina?

Miközben a szomszédos Ukrajnában a lakosság mindössze 8 %-át sikerült az oltakozásra rávenni, Magyarország kormánya elszánt lépésekkel halad korábbi kötelezettségvállalásának teljes megtagadása irányába. Azaz, kötelezővé tenné a vakcinázást az egészségügyi dolgozók számára. Csak számukra. Egyelőre…

Ez ügyben tartott sajtótájékoztatót dr. Pócs Alfréd és dr. Tamasi József.
Házigazda Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke volt.

MVSZ sajtótájékoztató – 2021.07.20.

https://odysee.com/@OrvosokaTisztanlatasert:a/lesz-e-k%C3%B6telez%C5%91-vakcina:8

25 thoughts on “Sajtótájékoztató – Lesz-e kötelező vakcina?

 1. Hogy miért kapták fel a kötelező oltások erőltetését?!
  Kérem,nézzék a Pegazus kémbotrány eltusolásának kényszerét,a rohanó infláció megfékezhetetlenségét,tehát megy a terelés ezerrel!!
  Tagadásban vannak minden ténnyel szemben,és a leleplezés elkerülése érdekében semmi sem drága!Sem a nép,az orvosok,katonák,,gyermekek tanárok élete sem!

 2. Forrás:

  Datenbank der Europäischen Union
  für unerwünschte Nebenwirkungen
  von Impfstoffen zeigt 18’928 Tote und
  1,8 Millionen Verletzte (davon 50% schwer)

  https://uncutnews.ch/datenbank-der-europaeischen-union-fuer-unerwuenschte-nebenwirkungen-von-impfstoffen-zeigt-18928-tote-und-18-millionen-verletzte-davon-50-schwer/

  Az EU Adatbankja
  az oltások nem kivánatos mellékhatások ügyében
  18’928 halálesetet mutat
  1,8 millió sérült ( ebből 50 % súlyosan )

  Tegnap egy US Whistleblower a CDC-nél azt jelentette, hogy USA-ban az oltás után
  45’000 haláleset történt, de ezt az információnak nem adtak médiákban teret.

  A mai világban úgy tünik, hogy a legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogy a covid-oltás után mennyi halálesetet regisztrál
  az állami egészségügy. Mivel a legtöbb fizetett médiákban tilos az ellenőrzőtt statisztikról jelenteni.

  Az hogy eddig soha meg nem lévő a szúrás utáni magas haláleset és bajok száma azt mutatja, hogy az oltások még a
  Phase 3-u studiumot sem fejezték be.

  Ez egy világ méretü genocidumot mutat, a világ népességének a csökkentésének a tervét.

  Előtte eddig sem a modern, sem az antik történelemben a kormányok még ilyent soha nem tettek, hogy a lakósságra egy egészségügyi kisérletet kényszeríttenek rá és a másként gondolkodókat egyszerüen elhallgattatják, akik megpróbálnak riadót
  fújni, akikhez tizezer orvos és tudós tartózik.

  Az európai unió gyanús estek adatbankja, a EudraVigilance azt jelenti, hogy 18’928 a halál és 1’823’219 mellékhatás fordult elő
  a COVID-19-Injekciók után.

  Ennek egy abonentje a Health Impact News arra emlékeztet, hogy a EudraVigilance csak az EU 27 országát foglalja magában.
  Az egész Európa országainak száma kétszer annyi, ami 50 körül van.

  Die EudraVigilance-adatbank jenentése,2021 Juli 17.-ig 18’928 haláleset és
  1’823’219 sérülések száma az Injekció után, ami 4 db. kisérleti COVID-19-oltóanyagra vonatkozik:

  COVID-19 MRNA IMPFSTOFF MODERNA (CX-024414)
  COVID-19-MRNA-IMPFSTOFF PFIZER-BIONTECH
  COVID-19 IMPFSTOFF ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)
  COVID-19 IMPFSTOFF JANSSEN (AD26.COV2.S)

  Az összes sérülésnek a fele (904’609) súlyós eseteket foglalnak magukban.

  1. És ugye ez csak a közvetlenül az oltások utáni halálokat és sérüléseket mutatja, az x idő eltelte utáni már nem. A többi “vakcina” is teszi a dolgát, de azok nincsenek a statisztikában. Sőt, MO-on még le is tagadják az összefüggéseket…

 3. Az 58:30-hez szeretnék közölni valamit!Szlovákiába valóban nagy mennyiségű ivermectin jött be,de az az emberekhez nem jutott el.Valószínüleg orvosi csatornákn keresztül szivárgott le valamennyire,de a patikákban nem lehet kapni,orvosoktól sem magánúton,sem felírás formájában nem lehet hozzájutni.Szállongó hírek vannak arról,hogy egyes,orvosközeli személyek hűtőjében halmokban áll,tudunk olyanokról,akik az oltásokkal(hogy mivel oltották az kérdéses,mert ebben senki nem őszinte!!!) párhuzamosan kezelték magukat ivermectinnel,orvos gyermekeik utasítására,de mi pl.nem tudtunk szerezni!Valszeg ebből hatalmas botrány lesz,már készül!!!!!

 4. Azt nem tudom esszel felfogni, miert eroltetik ennyire ezeket a kiserleti oltoanyagokat? Ezek mind kiserleti stadiumban vannak, es meg lesznek is egy darabig. Hogy a csudaba kotelezheto ennek beadasara barki is? Hogy a csudaba vonhatoak el emberi jogok, ha nem akarom még beadatni, mert szeretnem megvarni mig lezarul a kiserleti fazis? Magyarazza mar ezeket el nekem el valaki! Aztan: hol a kontroll csoport? Ha kotelezo, es pillanatokon belul mindenkinek mindenhol az lesz (hagyjuk, h nem, mert de), honnan a jó fenébol fogjuk tudni a kesobbi esetleges megbetegedéseknel kiszurni, h az oltottakra lett veszelyes az adott ikszedik mutans, vagy csak az oltatlanokra, ill. milyen a sikerességi aranya ezeknek az oltasoknak? Minden kiserletnel van kontroll csoport. Hozzajuk viszonyitunk.

  Aztan: egesz europa maszkol, korlatoz, bezar, stb. Hol a kontroll csoport amely országhoz/néphez viszonyíthassuk, h volt-e értelme ezeknek a korlatozásoknak?

  Miert nincs e két szituaciorol semmi parbeszed, vizsgálat, tanulmany?

  Ha mindenki korlátoz, mindenutt, és mindenki olt mindenutt, akkor barmi fog tortenni a kesobbiekben, nem fogjuk tudni megallapitani, hogy a “kezeles” vagy a tetlenseg okozta az akkor majd aktualis kovetkezményeket.

  Egy konteo szerint, nem emlékszem jol: A spanyolnátha egy sulyosabb ferozo betegseg volt, de nem annyival sulyosabb, hogy legyalulja a fel világot. Voszont az akkoriban alkalmazott gyogyszerekrol kesobb kiderul, kozuluk tobb is olyan mellekhatásokat produlált, hogy az tüdő karosodást is okozhatott. A konteo szerint, főkent harom gyogyszert alkalmaztak akkoriban kezeléskent a betegsegre, s a betegseg kezdeti tuneteinel a rémült csalad/beteg orvosi tanácsra mihamarabb elkezdte a gyogyszeres kezelést, hatha hamar megfogva a bajt meggyógyulhasson a beteg. Eredmeny? Tudjuk. A konteo szerint nem a spanyolnátha végzett ennyi emberrel, hanem a spanyolnátha és az ellene adott gyógyszeres kezelés.
  Tudjátok mit? Elhiszem.

  Vegül: Szóval, úgy gondolom par honap mulva az utcára sem mehet ki senki oltás nélkul, se dolgozni, se más. Mivel minden országban erre tendál a dolog. Pár hét múlva (max szept.), gondolom lenyomják ujra az embereket a zsé mutánssal is, senki sehova.
  Alkotmány birosag az alkotmanyos jogaink elvétele kapcsan indított beadványokat egy mondattal félresöporte, indoklás: Nem elvették az érintett jogokat, hanem “korlatoztak”. Értitek. Tehat, ha én vkit bezárok a pincémbe akarata ellenére, annak nem vettem el a szabadságát, csupán korlátoztam… Mondjuk 70évre. Tehát semmi rossz nincs benne. Lényeg: birosag, alkotmanybirosag kuka. Tok eselytelen lett. Tuntetés? Nem megy ki senki, max a melegek jogaiert. De ha nagyon kimennénk, meggyőznének vízágyúval, gumibottal, stb. Aztán: szocséples, ebresztgetés: fel vagyunk ebredve, es mindenki aki akart.

  Tehat, mit fogunk csinálni? Hogyan tovabb? Otlet, javaslat?

  Ui: Mi van a nevünkkel, cimunkkel ellatott, alaírt, a honlap uzemeltetői altal honapokkal ezelőtt kezdeményezett peticiókkal, panaszokkal? Immár másodszorra érdeklődöm, válasz nélkül.

 5. Tisztelt Orvosok A Tisztánlátásért Csoport!

  Először is szeretnék köszönetet mondani társadalmunkért tett erőfeszítéseikért, nagyon nagy szükségünk van az Önök munkájára, amihez már előre is szeretnék nagyon jó egészséget és kitartást kívánni!
  Egy olyan kéréssel, kérdéssel, észrevétellel szeretnék Önökhöz fordulni ebben a levélben, amelyről úgy gondolom mindannyiunk számára nagy segítség lenne:
  A napokban Orbán Viktor bejelentése, amelyben kötelezővé tette az egészségügyi dolgozók beoltását, minden ép ésszel gondolkodni képes emberben felháborodást keltett legyen az egészségügyi, vagy nem egészségügyi dolgozó, továbbá az is előre borítékolható, hogy ezt a rendeletet tűzzel-vassal megpróbálják majd kiterjeszteni más munkakörökre is az elkövetkezendőkben.
  Tapasztalatom szerint sajnos ma Magyarországon még a felsőfokú végzettségűek körében is nagyon sokan vannak, akik jogi kérdésekben teljesen tájékozatlanok, nem beszélve akkor a közép, vagy annál alacsonyabb végzettségű embertársainkról.
  Kérésem, kérdésem az lenne:
  Létrehoznának-e a weboldalukon egy olyan oldalt, amelyen külön kiszednek minden olyan hatályos nemzetközi és Magyar jogszabályt, amely kimondja, hogy egy efféle beavatkozás kötelezővé tétele teljesen törvénysértő?
  Példák:
  Dr. Pócs Alfréd Úr több videójában is említést tett a Nürnbergi kódexről, amelyet Magyarország is aláírt. Beszélt még az Európa Tanács határozatáról is és a Bioetikai És Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát is megemlítette.
  Lehetne egy elérési link minden ilyen dokumentum hivatalos oldalára, a hivatalos oldalról beidézni az ide vonatkozó adott paragrafust, vagy meghatározást s ha az Magyar nyelven nincs meg lefordítani magyarra.
  Szintén a Magyar Jogszabályok egy hivatalos elérési linkjével ki lehetne gyűjteni, hogy a Magyar Törvények hogyan rendelkeznek az invazív beavatkozásról (amely csak és kizárólag önkéntes lehet mindenfajta politikai vagy társadalmi nyomástól mentes, stb…stb…).
  Lehetne még idézni az ide vonatkozó jogszabályokat a kockázatok és mellékhatások tájékoztatásáról, egy oltóanyag kísérleti szakaszáról, stb…stb…
  Miért lenne ez jó?
  Azért, mert:
  – így mindenki megfelelően tájékozódhatna a jogairól és tudatosulna abban a személyben is, hogy nem vethetik alá kötelező oltásnak akinek eddig kétségei lettek volna!
  – így mindenki (aki nem akar „oltakozni”) egy helyen megtalálná a védelmére szóló jogszabályokat, rendeleteket, azokat onnan kimásolhatná és a munkaadója orra alá dörgölhetné, had lássa mivel megy szembe, ha a dolgozóját „oltakozásra” akarja kényszeríteni. (Meggyőződésem, hogy a legtöbb vezető beosztásban lévő embernek ezekről fogalmuk sincs!)
  Köszönöm, hogy elolvasták észrevételem, remélem építő jellegűnek fogják találni!

  Köszönettel: Kosztya

 6. Mikor és hová adott be és milyen tárgyú keresetet dr Reiner Fuellmich?
  Csoportos kereset beadásának szükségességéről és “fordulatról” beszél Fuellmich december óta, ám erről semmiféle konkrétum nem lelhető fel.
  Mi ezzel a valós helyzet?

 7. A július 16-i szóbeli bejentés óta nem jelent meg rendelet az egészségügyi dolgozók kötelező oltásáról.
  A legfrissebb egészségügyi közlönyben (2021/13.) az NNK módszertani levele a 2021. évi védőoltásokról, ennyiben tér ki a covid-19 oltásokra:

  “A COVID-19 elleni első oltóanyag 2020 decemberében vált elérhetővé. Azóta folyamatosan bővülnek az ismereteink
  az egyes oltóanyagokkal, azok indikációs körével, ellenjavallataival, hatékonyságával és biztonságosságával
  kapcsolatban. A járványügyi helyzet változásával és az egyre szélesebb körben hozzáférhető oltóanyagok
  mennyiségével párhuzamosan a COVID-19 elleni vakcinák alkalmazási szabályai módosulnak. Ennek megfelelően
  jelen Védőoltási Módszertani Levél nem tartalmaz a COVID-19 elleni védőoltásokkal kapcsolatos rendelkezéseket,
  az aktuális iránymutatást az országos tiszti főorvosi körlevelek és egyéb iránymutatások tartalmazzák.”

  Nem tudom, hogy az országos tisztifőorvos asszony, vagy az egészségügyi miniszter küldött-e körlevelet a kötelező oltással kapcsolatban, ezt gondolom az egészségügyben dolgozó vezetők kapják meg.
  Az “egyéb iránymutatások” kifejezés számomra nem világos, hogy mit jelenthet.

 8. Ezek szerint hivatalosan az NNK nem foglal állást a covid-19 oltásokkal kapcsolatosan, nem tesz ajánlást, előírást stb.
  Nem sorolja a covid-19 oltásokat a munkakörökhöz kapcsolódó védőoltások közé, az egészségügyi dolgozók tekintetében sem.

  1. Tegnap előtt kiküldtek egy körlevelet a magán praxisban dolgozó orvosokhoz, hogy ezentúl csak oltottakat láthatnak el. Vagyis úgy néz ki, hogy alattomban, szőnyeg alatt rájuk terhelték a felelősséget… Gondolom ezt is 80 évre titkosították.

 9. Tiltott kategóriások lettünk, mint ma olvasom.
  Ezt a linket azért küldöm, hogy erőt nyerhessünk belőle az előttünk álló napokhoz, hónapokhoz.

  https://www.dimag.hu/magazin/879-hihetetlen-magazin-kulonszam/60431-tiltott-igazsag

  A linkre kattintva egy címlapfotót találunk, a Hihetetlen magazin különszámát. A színfalak mögötti világ, TILTOTT IGAZSÁG feliratú, ingyen megtekinthető képre klikkelve a harmadik oldalon egy nagyon érdekes, és a lelkemből szóló írást olvastam. CÍme: TTT. Magamra ismertem, és erőt nyertem belőle. Ezt kívánom mindenkinek. Ismerjünk magunkra egymásban:)
  Minden nap eljövök ide a honlapra is olvasgatni, gondolkodni, a jövőmhöz útmutatást találni. Köszönöm mindazt, amit itt találok!

 10. A következő angol cikk azt tárgyalja, hogy a nyájimmunitás a covidesetében elérhetetlen.
  Megfelelően kell csavarni a szavakat BTK-t ismerve.
  Munkahelyeimen megtanultam, hogy a multikat és a gyógyszergyártókat a megfogásukra kitalált ISO9000-es szabályokban leírt tények alapján lehet,
  legyetek jók, különben elvetetjük a tanusítványotokat és az új minősítés méregdrága lesz.
  A másik a GDPR, amin a cégek megfoghatók.
  Figyelembe véve, hogy most a lakosság új világrendhez való kötelezése a cél a magasrangú szabadkőműves szerint
  https://uncutnews.ch/hochrangiger-freimaurer-will-mittels-big-reset-zur-weltdiktatur/
  Látni lehet a világ butaságát.
  Mi szükség van a falazókra vagy az ENSZ-re? Semmi. Megélni se képes a mikrosoft pénze nélkül

  1. A megadott cím német nyelvű. Akinek az angol jobban megy, itt van egy másik, (google-al) átfordított. Nálam (Firefox alatt) működött.
   https://www-wochenblick-at.translate.goog/bedrohlich-freimaurer-chef-will-per-great-reset-zur-welt-diktatur/?_x_tr_sl=de&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=ajax,se,elem,sc
   Fordítós kiegészítőm ugyan nincs, de a technikám a következő: behívom az idegen-nyelvű url címet, a megjelenő weblapról a cikk címét vágólapra, illetve onnan a google keresőbe másolom, és ha a google méltóztatik a találatok között megjeleníteni a kérdéses cikket az eredeti nyelven, akkor ott az „Oldal lefordítása” opciót választom, beállítom a célnyelvet, és a ” Fordítás folyamatban…” feliratra kattintva várom, amíg az új szöveggel megjelenik a weblap.
   Még egy apróság: Nekem nagyon bevált ez az online szótár: https://dictzone.com/osszes-szotar/
   Más: időközben rájöttem, hogy a videó még ezeken a címeken is elérhető https://www.youtube.com/watch?v=-REEjiI-2mo&t=18s https://nemzetepito-nepmozgalom.hu/mvsz-sajtotajekoztato-a-kormany-kotelezove-tenne-a-vakcinazast/

 11. Tisztelt Doktor Urak!
  Hogy lesz-e kötelező vakcina? Remélem, hogy nem, de kétségbe ejtő a népszava cikke nyomán. A 60 éven felüli oltatlanokról heti rendszerességgel listát készítenek. Félelmetes ez a világ. Mi lesz azokkal, akik nem akarják magukat beoltatni? Erőszakkal beléjük fogják majd nyomni egy idő után?
  https://nyugatifeny.hu/2021/07/24/most-derult-ki-nev-szerint-nyilvantartasba-veszik-az-idoseket-akik-nem-oltattak-be-magukat
  üdvözlettel
  Timea

 12. Kedves Tamasi Doktor Úr! Tegnap olvastam, hogy egy új rendelet lépett törvénybe, amely, a nem beoltott , 60 éven felülieket célozza meg! Házi orvos, orvostan hallgató fogja felkeresni ezeket az embereket, tudakolván azt, hogy miért nincsenek beoltva, ám ők meg fognak győzni arról, hogy mennyire fontos a vakcina e nagy járvány idején és ők, itt helyben , nagyon szívesen beadják! Biztosan egyértelmű már, hogy én is és a férjem is ehhez a korosztályhoz tartozik és nincs az a rábeszélés, amivel meg tudnak győzni!!!!!! Mi egészségesen élünk, nem szedünk gyógyszereket, csak vitaminokat, nem dohányzunk, nem fogyasztunk alkoholt, csak kútvizet! (Valaki azt mondta,hogy akkor minek élünk?) Élünk, úgy ahogyan nekünk tetszik és ahogyan mi jónak látjuk! Nincs semmi probléma a “hívatlan vendégekkel”, mert nem félek tőlük, de az nagyon méltatlan dolog, hogy meg kell magyaráznom a döntésemet,- amit nem fogok-, olyanoknak, akiknek semmi köze hozzám! Eddig meggyőződésből nem oltattuk be magunkat, most pedig már, dacból sem! A testemet a szüleimtől kaptam és vigyáztam is rá 62 évig és bizony ,ez az egy dolog az, ami valóban az enyém és ami felett csak én(?) rendelkezem! Az lenne a kérdésem Önhöz, hogyan reagáljak, ha megkeresnek? Legyek “Úri nő”, vagy hallgassam meg őket és küldjem el ahova valók? Üdvözlettel és köszönettel:L.I.A.

 13. Ez a véleménynyilvánítás. gratulálok! Más a véleménye valakinek akkor töröljük a véleményét, undorító!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük