SZKÍTA Hírek 2024-06. adás – 2024. január 24.

2024-es hatodik adásunk.
Mostantól hetente két híradó – minden szerdán és szombaton 18:00 órakor
https://szkita.tv/
https://szkitaegyesulet.hu

 Források:

https://www.sueddeutsche.de/wirtschaft/banken-filialen-raiffeisenbank-geldautomaten-1.5668498

https://t.me/hirekpentrado/17408

5 thoughts on “SZKÍTA Hírek 2024-06. adás – 2024. január 24.

 1. A davosi további elmebajok kiegészítése:

  https://hang.hu/tudomany/34-nobel-dijas-keri-az-eu-tol-a-genmodositas-engedelyezeset-161024

  A mai egyik, álpénzzel finanszírozott, és összeférhetetlenül az áljogot, álszakértelmet mutató hír ez.

  Teljes csúsztatás az, hogy van jó génmódosítás és van rossz génmódosítás.
  Nincs semmilyen génmódosítás, ez csalás. Nem tudják bizonyítani az áltudósok a saját fogalomrendszerük szerint azt, hogy létezik génmódosítás. Azt se tudják definiálni, hogy mi a gén. Minden, ezen álnév alatt végzett valós természet manipuláció viszont felesleges, és az eddigi tapasztalatok szerint kártékony.
  A csúsztatásban hívő álszakértők véleménye mögött megfelelő hátterű álpénzzel történő finanszírozás áll, amitől eleve összeférhetetlen ezen kérés figyelembevehetősége. Akkor is, ha a 34 fős létszám mögé akár sok nullát teszünk. A 34 áltudós finanszírozását és érdekeltségeit transzparensen be kellene mutatni a „kérés” mellé.

  Ha legalább egy, valós felhasználói érdekű, egészséges ételhez hozzáférést követelő egyén, lakos, választó, azt követeli, hogy tiltsanak be minden génmódosításnak nevezett, bár valójában nem gént módosító, hanem természetet károsító eljárást és ennek produktumát, azt kellene egyedül figyelembe venni, mert ez független kérés lenne, ami mögött nincs közvetlen piaci oldalról támogatott haszonszerzési és ideológiai érdek. Zárjuk ki a kérés intézők közül az őstermelőket is, az érintettség miatt.

  Független érintettek közül senki se támogatná a lefizetett tudósok által terjesztett álhazugságot, a hamis érdeket. A döntéshozókat pedig minősíti, ha egyáltalán „hisznek” a fizetett áltudósoknak.

 2. Érdekességként szeretnék felvetni egy lehetőséget. Ha alkalmaz egy csomagautomata üzemeltető cég tudta nélkül mafcia specialistát, tökéletes lehetőséget biztosít számára az ilyen automata használata arra, hogy
  – drog- és fegyvercsempészést lehessen koordináltan végezni,
  – ujjlenyomatot lehessen gyűjteni,
  – koholt filmet lehessen készíteni az automatánál felvett jelenetekből.
  A belső munkának kicsire teszem a valószínűségét.
  Viszont kívülről is könnyen feltörhető a rendszer, mint minden IT rendszer, a nyomok eltüntetésére pedig elég idő van. Maga az ügyintézési rendszer alapvető működésként is lehetővé teheti a nyomok eltüntetését, mivel el van választva az adminisztráció a fizikai történésektől.
  A rendszer önmagában is lehetővé teheti, egyszerűen, bonyolítás nélkül a veszélyes áruk továbbítását, úgy, ha a csomagokban nem az van, mint ami rájuk van írva.
  Háborúban és békében is a posta működése kiemelt jelentőségű. Nemzeti védelmet igényelne az átlátható csomagküldés.
  Ez az engedélyezett antifa vonulgatás előtt jutott eszembe. Simán fegyverhez juthatnak, és el is tüntethetik – más néven nevezett csomagként, az automaták használatával.
  A mafcia módszere szimplán ugyanaz a kaptafa lehet, mint a vírusnál: írj hazugságot papíron és csinálj mást (pl.mérgezést) a valóságban, hiszen senki nem ellenőrzi. Tanú nincs.

 3. az oltásgenocídium elkövetőit nem kergetik népbíróság elé, de az “ekocídium” kitalált marhaság képviselőit, pl. az évmilliók éve húsevőket igen?
  a, ki hisz még ezeknek?
  b, ki hiszi még el ezeket a baromságokat?
  c, mikor lesz már ennek vége?
  A korrupció úgy tűnik egy erős fegyver az emberiség 99,99%-e ellen.
  Nyomtatott, kamu dollárok és pszichopata, kapzsi, máglyára való politikusok az egész világon.
  Érje el őket az igázságtól hajtott NÉPHARAG MINÉL ELŐBB!!!

 4. 02:39 5G antennák eltávolítása
  Mi a siker titka, receptje? Hogy csinálták? Jó lenne tudni, és átvenni.
  Hiányozni biztosan senkinek nem hiányozna ez a fajta sugárzás nálunk sem.
  Sőt, érezhető lenne a javulás.
  Ugyanazon növényen, ugyanott a virágszirmok korábban egyszínű sötétek voltak, most pedig fehér és világos csíkosak.
  Láthatóan eltűnik a szín a növénynél is, ahogy a madarak tollazatából. Belőlünk mi tűnik el?

  1. Mivel az 5G a technikai alapja minden digitálisnak, így a személyes, egyéni szabad önrendelkezésünk mindenképp eltűnik teljesen. (Digitális pl: fizetés, nyomkövetés, regisztráció, nyilvántartás, bűnözőnek tekintés, besugárzás)
   Sajnos néhányunkon kívül ez a személyes veszteség következmény senkit nem zavar. Sőt egyesek azért próbálják védeni a sokG-t, mert a mai haditechnika alapja is, így ez a “mekkora ámulatba ejtő csúcs”. Pedig lehet, hogy kevésbé nagy arccal folynának nélküle a jelenlegi harcok, és lehet, már rég végük lenne.
   Sajnos a pártok közül egyik se tiltakozik a leszereléséért, ami nagyon kiábrándító. Ha be lenne tiltva a sokG, sok ráépülő probléma könnyen megoldható lenne.
   Szerintem pedig a komoly gazdasági és társadalmi problémák egyenesen megoldhatatlanok a sokG betiltás nélkül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük