Kérdések Covid vakcinákról a Nemzeti Népegészségügyi Központnak

Tisztelt Hivatal!

Nagyfokú aggodalmaimat már több levélben is kifejeztem a Covid oltásokkal kapcsolatban. Az oltások azonban még napjainkban is forgalomban vannak egész Magyarország területén és sem én, sem több ezer más aggódó magyar nem kapott megnyugtató választ. Ezúttal néhány egyszerű kérdést tennék fel. 

Tamasi József doktor urat is csatolom a levélhez, mivel valószínűnek tartom, hogy válaszuk őt is nagyon fogja érdekelni. 

Itt azt is szeretném megjegyezni, hogy ezt a levelet közösségi média felületeken publikálni fogom, ugyanúgy mint a kérdéseimre adott válaszukat is (amennyiben kapunk választ a feltett kérdésekre) .

Kérdéseim:

1. Az intramuszkuláris injekciót követően számítani kell arra, hogy a génalapú vakcinák eljutnak a véráramba és szétterjednek az egész szervezetben [1]. Bizonyítékot kérünk arra vonatkozóan, hogy ezt a lehetőséget kizárták a preklinikai állatmodellekben mindhárom vakcina esetében, mielőtt az EMA jóváhagyta az emberi felhasználást.

2. Ha ilyen bizonyíték nem áll rendelkezésre, akkor számítani kell arra, hogy a vakcinák a keringésben maradnak, és felveszik őket az endoteliális sejtek. Okkal feltételezhető, hogy ez különösen a lassú véráramlás helyein fog megtörténni, azaz a kis erekben és a kapillárisokban [2]. Bizonyítékot kérünk arra vonatkozóan, hogy ezt a valószínűséget kizárták a preklinikai állatmodellekben mindhárom vakcina esetében, mielőtt az EMA jóváhagyta volna az emberi felhasználást.

3. Ha ilyen bizonyíték nem áll rendelkezésre, akkor számítani kell arra, hogy a vakcinák nukleinsavainak expressziója során a tüskeproteinből származó peptidek az MHC I – útvonalon keresztül jelennek meg a sejtek luminális felszínén. Sok egészséges egyénnek CD8-limfocitái vannak, amelyek felismerik az ilyen peptideket, aminek oka lehet egy korábbi COVID-fertőzés, vagy akár a koronavírus más típusaival való keresztreakció is [3; 4] [5]. Feltételeznünk kell, hogy ezek a limfociták támadást intéznek a megfelelő sejtek ellen. Bizonyítékot kérünk arra vonatkozóan, hogy ezt a valószínűséget kizárták a preklinikai állatmodellekben mindhárom vakcina esetében, mielőtt az EMA jóváhagyta volna az emberi felhasználást.

4. Ha ilyen bizonyíték nem áll rendelkezésre, endoteliális károsodására kell számítani, ami véralvadást fog kiváltani a vérlemezek aktiválásával a test számtalan pontján. Bizonyítékot kérünk arra vonatkozóan, hogy ezt a valószínűséget kizárták a preklinikai állatmodellekben mindhárom vakcina esetében, mielőtt az EMA jóváhagyta volna az emberi felhasználást.

5. Ha ilyen bizonyíték nem áll rendelkezésre, akkor várhatóan ez a vérlemezkeszám csökkenéséhez, a D-dimerek vérben való megjelenéséhez, valamint számtalan ischaemiás elváltozáshoz vezet a szervezetben, beleértve az agyat, a gerincvelőt és a szívet is. . Az új típusú DIC-szindróma nyomán vérzési rendellenességek léphetnek fel, beleértve többek között a bőséges vérzéseket és a vérzéses stroke-ot. Bizonyítékot kérünk arra vonatkozóan, hogy mindezeket a lehetőségeket kizárták a preklinikai állatmodellekből mindhárom vakcina esetében, mielőtt az EMA jóváhagyta volna az emberi felhasználást.

6. A SARS-CoV-2 tüskeprotein a vérlemezkék ACE2 receptoraihoz kötődik, ami azok aktiválódását eredményezi [6]. Thrombocytopeniáról számoltak be a SARS-CoV-2 fertőzés súlyos eseteiben [7]. Thrombocytopeniáról beoltott egyéneknél is beszámoltak.[8]. Bizonyítékot kérünk arra vonatkozóan, hogy a thrombocyta-aktiváció potenciális veszélyét, amely disszeminált intravaszkuláris koagulációhoz (DIC) is vezethet, mindhárom vakcina esetében kizárták, mielőtt az EMA jóváhagyta azokat humán alkalmazásra.

7. A SARS-CoV-2 világszerte elsöprő betegsége számos halálesethez kapcsolódó járványt okozott. A vakcinák jóváhagyásának mérlegelésének idejére azonban a legtöbb ország egészségügyi rendszerét már nem fenyegette a túlterheltség közvetlen veszélye, mivel a világ egyre nagyobb hányada már megfertőzõdött, és a világjárvány legrosszabb részei már elmúltak. Következésképpen meggyőző bizonyítékot szeretnénk arra vonatkozóan, hogy tényleges vészhelyzet állt fenn abban az időben, amikor az EMA feltételes forgalomba hozatali engedélyt adott mindhárom vakcina gyártóinak, hogy igazolhassuk, hogy az EMA  a humán alkalmazásukat egy ilyen vészhelyzet miatt engedélyezte.

Amennyiben egyik ilyen bizonyíték sem áll rendelkezésre, kérjük a génalapú vakcinák használatára vonatkozó engedély visszavonását mindaddig, amíg az EMA kellő gondossággal nem foglalkozik a fenti problémákkal.

Komoly aggodalmak merülnek fel, beleértve, de nem kizárólagosan a fent vázoltakat ( ezek közül sokat jeleztem is az nnk felé számos dokumentum csatolása kíséretével), amiatt, hogy a COVID-19 vakcinák EMA általi jóváhagyása korai és meggondolatlan volt, és hogy a vakcinák beadása „emberi kísérletnek” minősültek, és továbbra is „emberi kísérletnek” minősülnek, és még mindig megsértik a Nürnbergi Kódexet.

Kérem tegyék meg a szükséges lépéseket a magyar nép megóvása érdekében. 

Megnyugtató válaszukat várva, tisztelettel:

Budai Éva

Referenciák:

[1] Hassett, K. J.; Benenato, K. E.; Jacquinet, E.; Lee, A.; Woods, A.; Yuzhakov, O.; Himansu, S.; Deterling, J.; Geilich, B. M.; Ketova, T.; Mihai, C.; Lynn, A.; McFadyen, I.; Moore, M. J.; Senn, J. J.; Stanton, M. G.; Almarsson, Ö.; Ciaramella, G. and Brito, L. A.(2019).Optimization of Lipid Nanoparticles for Intramuscular Administration of mRNA Vaccines, Molecular therapy. Nucleic acids 15 : 1–11.

[2] Chen, Y. Y.; Syed, A. M.; MacMillan, P.; Rocheleau, J. V. and Chan, W. C. W.(2020). Flow Rate Affects Nanoparticle Uptake into Endothelial Cells, Advanced materials 32 : 1906274.

[3] Grifoni, A.; Weiskopf, D.; Ramirez, S. I.; Mateus, J.; Dan, J. M.; Moderbacher, C. R.; Rawlings, S. A.; Sutherland, A.; Premkumar, L.; Jadi, R. S. and et al.(2020). Targets of T Cell Responses to SARS-CoV-2 Coronavirus in Humans with COVID-19 Disease and Unexposed Individuals, Cell 181 : 1489–1501.e15.

[4] Nelde, A.; Bilich, T.; Heitmann, J. S.; Maringer, Y.; Salih, H. R.; Roerden, M.; Lübke, M.; Bauer, J.; Rieth, J.; Wacker, M.; Peter, A.; Hörber, S.; Traenkle, B.; Kaiser, P. D.; Rothbauer, U.; Becker, M.; Junker, D.; Krause, G.; Strengert, M.; Schneiderhan-Marra, N.; Templin, M. F.; Joos, T. O.; Kowalewski, D. J.; Stos-Zweifel, V.; Fehr, M.; Rabsteyn, A.; Mirakaj, V.; Karbach, J.; Jäger, E.; Graf, M.; Gruber, L.-C.; Rachfalski, D.; Preuß, B.; Hagelstein, I.; Märklin, M.; Bakchoul, T.; Gouttefangeas, C.; Kohlbacher, O.; Klein, R.; Stevanović, S.; Rammensee, H.-G. and Walz, J. S.(2020). SARS-CoV-2-derived peptides define heterologous and COVID-19-induced T cell recognition, Nature immunology.

[5] Sekine, T.; Perez-Potti, A.; Rivera-Ballesteros, O.; Strålin, K.; Gorin, J.-B.; Olsson, A.; Llewellyn-Lacey, S.; Kamal, H.; Bogdanovic, G.; Muschiol, S. and et al.(2020). Robust T Cell Immunity in Convalescent Individuals with Asymptomatic or Mild COVID-19, Cell 183 : 158–168.e14.

[6] Zhang, S.; Liu, Y.; Wang, X.; Yang, L.; Li, H.; Wang, Y.; Liu, M.; Zhao, X.; Xie, Y.; Yang, Y.; Zhang, S.; Fan, Z.; Dong, J.; Yuan, Z.; Ding, Z.; Zhang, Y. and Hu, L.(2020). SARS-CoV-2 binds platelet ACE2 to enhance thrombosis in COVID-19, Journal of hematology & oncology 13 : 120.

[7] Lippi, G.; Plebani, M. and Henry, B. M.(2020).Thrombocytopenia is associated with severe coronavirus disease 2019 (COVID-19) infections: A meta-analysis, Clin. Chim. Acta 506 : 145–148.

[8] Grady, D. (2021). A Few Covid Vaccine Recipients Developed a Rare Blood Disorder, The New York Times, Feb. 8, 2021.

7 thoughts on “Kérdések Covid vakcinákról a Nemzeti Népegészségügyi Központnak

 1. “A SARS-CoV-2 világszerte elsöprő betegsége számos halálesethez kapcsolódó járványt okozott.”?! Ez valami vicc? Miről tetszik beszélni? A kamu-tesztek által kreált “világszerte elsöprő” kamu-pandémiás “esetekről”? Vagy a 2020-as év (méreginjekció előtti) átlagos halálozási rátája lenne a “számos haláleset”?
  Mi van a méreginjekciók bevezetése utáni, 2021-es és 2022-es túlhalálozással, a születésszám csökkenésével? Mi van ezek ok-okozati összefüggésével?
  Egyáltalán, mi van magának az állítólagos vírusnak – akár a kétkedőket is meggyőző – abszolút hiteles izolációjával? És ezen nem a számítógépes szoftverrel generált “in silico” DNS-szekvencia értendő! Arra hol van a bizonyíték? A megbetegedésekkel és a halálesetekkel való ok-okozati összefüggésről már nem is beszélve, amit a Koch-posztulátumok értelmében egyértelműen és minden kétséget kizáróan bizonyítani kellett volna!

  Amíg valaki ilyen alapvető kérdéseket nem képes feltenni, az továbbra is csak a mainstream kovid-mókuskereket hajtja, és nem látja a fától az erdőt.

  1. A megbetegedések és halálesetek közti ok-okozati összefüggés a kezdetek óta az 5G-nek, a kísérleti gyógyszereknek, a grafén élelmiszer/gyógyszer stb. mérgezésnek, az idősek szomjaztatásának, a chemtrails-nek betudható az oltásokon kívül.
   Hirtelen megszűnik a koronavirus.gov.hu.
   Ettől viszont a mérgezési okok változatlanul megvannak, folytatódik az állami támogatott mérgezés. Halál ezek miatt van és lesz. Szégyenlősek, nem mutatják ki.

 2. A feltett kérdések egy része értelmetlen, nagy részük régen meg lett válaszolva, na nem a hivatalos fősodorban.
  Az meg, hogy “a SARS-COV-2 világszerte elsöprő betegsége számos halálesethez kapcsolódó járványt okozott.”, ezt azért szívesen lefordítanám magamnak magyarra, hogy értsem is !?
  Úgy nem mellékesen nincs, és nem volt semmi féle járvány !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nincsenek “mutációk” sem, a hazugságok tömkelege, az viszont van !
  Ezt már párezerszer átbeszélték a világ számos pontján, itt, ezen a honlapon is !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Persze, mondhatjuk, hogy milyen nagyszerű emberek vannak, akik veszik a fáradtságot, és arccal, névvel írnak a hatalomnak.
  Ennek a levélnek semmi értelme nincs, a kérdések, meg a felhozott “tudományos” idézetek a mainstream részéről, szánalmasnak találom, de lelke rajta, aki akar lelkesedjen !
  Az előbb olvastam Hegedűs A. egyik bejegyzésében, idézte Tom Cowant egy legutóbbi interjúban, ajánlom mindenkinek, főleg a levélírónak !
  Amikor úgy kezdődik, hogy “küzdöttünk a világjárvány ellen” ( nem szó szerint !), onnantól minden mindegy, számomra ez így szánalmasan röhejes csak, és minden elemében értelmezhetetlen is !?
  ( Remélem az Admin nem vág ki ?)

 3. Egy évvel ezelőtt Gődény dr is írt egy nagyon jól megfogalmazott nyílt levelet a Miniszterelnöknek, válasz nem volt, vagy legalábbis nem tudunk róla.

  A fenti levél szintén összeszedett, pontos , szakmai kérdéseket fogalmaz meg. Várjuk a választ.

  Bááár, éppen nemrégen hallhattuk a legilletékesebbtől, a szakmai választ: szó nincs szétterjedésről, mert az rns-t a makrofágok ham-ham-ham, bekapják.
  A másik szakmaiság a témában, az a disznósajt: ha a bevakcinázott disznó fültöve belekerül, akkor meg is halhatnak emberek, mert ott összegyűl,ezért azt a részét eldobják. Ez egy nagyon biztos állatkísérletnek is felfogható, nem?
  Így maradt az emberek, gyerekek vakcinázása, teljes biztonságban.
  Mindezt Lengyel Zsolt kutató biológus említette.

 4. Ez a levél nagyon jól meg van írva. Nagyon szépen köszönöm a fáradozást.

  Olvasva a nagyvilágban a híreket azt kell mondani, hogy a korona-guruk, vagyis a varázslók most már megpróbálnak visszavonulót
  fújni a kürtjeikkel. Persze nem úgy, ahogy mi gondolnánk. Vagyis a bíróság előtt felelnének az elkövetett bűneik miatt.
  Áh dehogy. Mert ezek az emberek szentnek képzelik magukat, akik az oltásokkal életeket mentettek meg,
  Például, No.-ban a főguru, Christian Drosten azt akarja velünk elhitetni, hogy az oltásokkal több mint 1 millió halált akadályoztak meg.

  És ezek a főguruk most Kínára mutogatnak, ahol még mindig PCR-tesztekkel zárják be és zaklatják az embereket,
  És ez azért van, mert Kínában különösen az idősek nem oltakoztak. Hazúdja ezt a covid-guru.

  Én most egy másik forrásra hívnám fel a kedves felvilágosult olvasók figyelmét.

  Forrás: A halál neve: Remdesivir
  https://www.virusinfok.hu/2022/12/26/a-halal-neve-remdesivir/

  Ez az ügy, a meglátásom szerint az egészségügyben elkövetett nagyon sok brutalitást és sok emberi szenvedésért takar.
  Sajnos ezen ügyet a kedves hozzátartozók és az érintettek tudnák megpiszkálni. Az én környezetemben is van egy jó pár ismert,
  vagy gyanús eset.

  Én közvetlenül a covid esetében szerencsére nem vagyok éríntve, de nekem is sok személyi tapasztalatom, hogy mi folyik
  tulajdonképpen a kórházakban.

  Ami számomra érdemes lenne, ha a korházi visszaélések covid vonzatát valahogy fel lehetne dolgozni.
  És az éríntetteknek valami segítség tudnánk adni. De ehhez az kell, hogy az érintettek ezt kérik és vállalják.

  1. Remélem, hogy ez legalább megjelenik, bár fene se tudja, de evvel együtt valószínűleg az egyik legutolsó beírásom !?

   A véleményemet ne cenzúrázzák, hanem cáfolják meg, nevezzenek hülyének, járassanak le, döngöljenek a földbe, ha ez szükséges, és nincs igazam, de hogy ne jelenhessen meg, az pontosan ekvivalens a twitter, youtube, stb.-vel !!!
   Ami ott disznóság, a cenzúra, a diszkvalifikáció, a törlés, az itt miért magától értetődő ???

   A fenti lelkesedők közül szíveskedjék elmagyarázni számomra bármelyikük részéről, hogy mitől olyan hejj de szakmai, meg bátor, meg olyan tökéletesen megfogalmazott a levél ??? Nem felszínesen, de komolyan !

   2022 végén, nem 2019 elején levelet írni kovid ügyben hivatalosan, “jól megfogalmazva, bátran” ???
   Eddig nyaralni tetszett a problémával együtt négy egész évet, és most jött rá, hogy kinek van lábszaga ?

   Amikorra már megdőlt szinte minden hazugság, amit a mainstream “tudomány”, az utóbbi 100 évben produkált ??? Hogy szinte semmi nem igaz bizonyos egyetemeken tanított hivatalos “tudományból” !?
   Nem mellékesen Stefan Lanka, aki eddig bírta a sarat, már 1996-ban ( !!! ), adott hosszú, angol nyelvű interjújában rávilágított, hogy a vírus teória hamis !!! És még mindig vírusokról tetszenek dumálni ???

   Mutassanak ebben a levélben csak egyetlen szakmai mondatot, ami nem azonos a rusvai, szlávik, boldogkői, stb., érveléssel, mint “kérdés felvetéssel” !!!

   Milyen “világjárványról” beszél a levélíró, amikor mára tökéletesen tudható, hogy nem volt, nincs, és mik azok az összefüggések, amik a látható és nem látható halálozásokat okozzák ???

   Ugyan nem vagyok orvos, de mint műszaki ember, velem született bizonyos felismerési képességekkel, és az elmúlt négy év minden információjával a hátam mögött, kijelentem, hogy ez a levél egy pótcselekvés, és hadd nem mondjam még el, hogy mi !?

   A másik igen lényeges, hogy még teljesen képben lévők is “emberkísérletnek” nevezik ezt a jelenleg zajló folyamatot !!!

   Totálisan elhibázott meglátás !!!

   Nincs itt semmilyen “emberkísérlet”, a háttérhatalom eljutott egy olyan technikai szintre, a “tudomány” által, hogy a számára haszontalannak minősített homo sapienst kiírtja, a számára hasznosat átkonvertálja homo digitalissá, és PONT !!! Ennyi, sem több, sem kevesebb.

   Ez zajlik, és ez itt már a végjáték, miközben a “látók”, még az üvegszemüket sem találták meg, nem hogy fényt láttak volna ebben az életben !
   Cinikus vagyok ??? Meg jajj de pesszimista !!!??? Nem, CSAK LEÍROM AMI VAN !!! Már párszor megtettem, hozzátéve, hogy gondolkodni nem fertőző betegség. A gondolkodáshoz meg alapvetően gógyi szükségeltetik, és megfelelő mennyiségű, és minőségű információ !

   Akinek szűken van mind a kettő, az meg csak nyáladzik, mint beteg szamár a jászolban, és mindenért vérig sértve érzi magát, mert nem ért valójában semmit, vagy csak nagyon keveset.

   Tisztelettel,: S.G.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük