BLACKROCK: A társaság, mely a világot birtokolja és a közvélemény erről semmit sem tud

“BlackRock: a vállalat, amely a világot birtokolja. Lehet, hogy még sosem hallottál róluk, de garantálom, hogy valamilyen módon hatással vannak az életedre, az adósságodra, a körülötted lévő világ dolgainak árára, sőt még a környezetünkre is.”

BlackRock – Rothschildok tulajdona. A Magyar Nemzeti Bank is a Rotschildok tulajdona.2 thoughts on “BLACKROCK: A társaság, mely a világot birtokolja és a közvélemény erről semmit sem tud

 1. Az egész világ hazugságokra van felépítve. Erre a mondatra 100-ból 99,5-en azt mondják, hogy “na és ?” ! És vagy nem akarnak látni, vagy tényleg vakok ?
  A világ “megmentése” utópia. Az emberiséget sikerült önmaga ellenségévé kitenyészteni, és a “boldog öngyilkosok” öntelt, elégedett mosollyal használják a számukra rendszeresített “ásd el magad !” felszerelést.
  Az emberek nagy többségének halvány fogalma sincs, hogy eddig is csak rabszolgák voltak, majd akkor döbbennek rá ( talán ?) tényleges státuszukra, amikor szembesülnek avval, hogy oda lesznek láncolva a Great Reset hadihajóinak evezős padjaihoz !
  Mint az ókorban, a “demokrácia” nagy dicsőségére ! A korok változnak, a technika fejlődik, a viszonyok “kőbe vésettek”.

 2. USRAHELL VEZETŐI ELTITKOLTÁK az IGAZSÁGOT, AMIÉRT NAPJAINKBAN GYARMATOSÍTÓ BIRODALMUK BŰNTETÉSKÉNT ATOMJAIRA ESIK SZÉT; – és VÉGLEG ELVESZÍTIK VEZETŐ SZEREPÜKET EBBEN a FELSZÍNI VILÁGBAN!!!
  Az árja faj megteremtése okkult, vagyis előttünk eltitkolt történelemre hivatkozva, rengeteg információ jutott a kezükbe, amit a hatalom iránti vágy csak még jobban eltorzított.
  Agartha vagyis a belső föld is régóta foglalkoztat mindenkit éppen úgy, mint Lemúria, Atlantisz vagy Ataisz.
  A Vril lányokról, vagy éppen a RE az egység törvényéről nem is beszélve, de ide vehetünk a vatikáni titkos könyvtártól kezdve minden olyan dolgot, amitől az irányító hatalom fél.
  Fél, mert egy szabadabb emberiség könnyedebben és a természethez, vagy ha úgy tetszik univerzális léthez közelebb állna, és akkor már nem lehetne beskatulyázni és irányítani a lelkeket. ️
  Többek közt ezért hát- borsóztató Richard E. Byrd admirális elveszett és titkos naplója a Belső Földbe tett utazásáról!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=v4oLpt0CFxU

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük