One thought on “Dr. Pócs Alfréd: Szkíta erkölcsiség és jogrendszer

 1. Kedves Pócs Doktor Úr,

  Nagyra értékelem, hogy a szkíta hagyományokat fel kívánja eleveníteni, és napjainkban is hasznosítani kívánja az akkori gondolkodást.
  Abban egyetértek az elhangzottakkal, hogy mindenképp a jelenleg előirányzott monopol-hűbéres-feudális-digitális rabszolgatartó rendszer helyett egy bevált, hagyományokkal rendelkező társadalmi működésen alapuló, modernizált alternatíva megvalósítása szükséges.
  Én a pénz, mint olyan, értékmérő, vagyonképző és átváltási technikai forma szükségessége mellett foglalok állást. Valamint a nem törzsi-genetikai, hanem rátermettségen alapuló kiválasztásos nemzetállami képviseleti rendszer mellett.
  Szükségesnek tartom, hogy az egyén értékessége valahol megmérődjön. Persze nem lehetnek kiugró vagyoni különbségek, a rendszer nem vezethet ehhez. A mérték a lényeg. Mondjuk max. 12-szeres jövedelem különbséget és egy vagyon maximumot el tudok képzelni. Ehhez írtam korábban, hogy minden vagyon max. 49% közösségi tulajdonban lehet, vagy ennél kevesebben. Ezzel is lehet szabályozni az egyéni túlgazdagodást. A túlzott gazdagságot, az irányítást átengedve a közösség javára illik fordítani.

  Amit viszont egyáltalán nem értek, az a “genetikai igazolás” már-már kényszerének beleszövése a történelembe. A “DNS analízis” alátámasztással nagyon félre lehet vinni a jó elképzeléseket. Úgy értem a Dr. Cowan által elmondottak alapján, amiket eddig fordítottam, hogy a biológia egészen mást igazol az élet működéséről, mint az XX genetika elképzelése. Amíg nem tisztázódik, hogy mi a gén (arról sokat fordítottam, hogy mi nem, arról nem fordítottam, hogy mi igen); és az öröklésnek új elmélete és biológiai szereplője van(ami nem a gén), addig egy megkérdőjelezett “tudomány”-ra én nem építenék.

  A Dr. Ryan Cole: A vakcinák előtt nem létezett turbórák.. bejegyzés alatti kommentemből egy részlet:
  DECODING HUMAN PHYSIOLOGY WITH DR. TOM COWAN
  https://www.bitchute.com/video/353HysZsu8YV/
  “Érdemes ismét említést tenni a következő védelmi vonalról, a baktériumokról. Ha az első vonal nem tudja kiengedni a káros dolgokat, a mindig jelenlevő baktériumok szerepe a bioremediáció. Például amikor a pókcsípés mérgét megeszik, lebontják, az nem kórok, hanem méregtelenítés. De ha a baktériumokat antibiotikumokkal megölik, nem tudják ezt a feladatot végezni.
  Van egy alapvető koncepció, hogy egy szervezet képes megváltoztatni a formáját. Habár az elefántból nem lehet majmot csinálni, a hernyóból pillangó lesz, vagy az ebihalból béka. A baktériumok és a gombák egymásba át tudnak alakulni egysejtűként, ahogy a hernyóból pillangó lesz. Nem kívülről jönnek külön. Egy adott környezetben egyféle formává nőnek, egy másikban más formává. Ha a baktériumok megjavították a szöveteket, átalakulnak egy kezdetleges formába. A baktériumok a legjobb barátaink. De ha megöljük őket állandóan, az csúnya élethez vezet. Minél több az antibiotikum, annál több a krónikus betegség, és rák kialakulás.
  A baktériumok „gyártják” a fehérjéinket is. A zselé víz és összehajtott fehérje. Amikor a zselét felmelegítik, kihajtogatódnak a fehérjék, lehetővé téve, hogy lehülés közben majd újraformálódjanak. Az ATP szerepe az, hogy felvágja a kihajtott fehérjéket darabokra, és amikor felmelegedett a víz, a víz az ilyen darabokkal lép interakcióba, hogy a struktúra újra kialakuljon. Az ATP-nek nincs köze az energiához. Az egésznek pedig semmi köze a genetikához! A GMO szervezetekbe kívülről beleraknak E.coli-t, hogy készítsen új fehérjét. /Hogyan lehet a tudományosságot módszeresen meghamisítani? Mint a kísérleti állatoknál, be kell tenni az élőlényeket ketrecbe, valami természetellenes környezetbe, és idegen dolgokat kell adni nekik táplálékul. Aztán egyszercsak az állatkínzás részeként amikor el lesznek pusztítva, elemezni kell mindennek a kínzásnak az eredményét. Ebből semmit nem lehet hasznosítani, állapítja meg Dr. Cowan./

  A víz és egészség kapcsolatra visszatérve, a legegészségesebb tiszta víz az, ami még nincs benne a földi víz halmazállapot változással érintett keringésében, átalakulásban. A Föld belsejében mindig képződik tiszta víz, nyomás alatt. (megj: Jól értem, hogy édesvizet izzad a Föld?) Amikor eszünk, a megivott víz az étellel kombinálva emésztődik, de ha dehidratáltak vagyunk, az a rendszer minősége, nem a bevitt víz mennyiségétől függ. Mivel figyelembe kell venni a víz keringését is a testben. Ha nem jó a folyadék keringés, akkor lehet pl. ödéma a lábban. Ahhoz, hogy megfelelő zselénk legyen, mindenképpen kell fehérje, anélkül nincs zselé. A keringéshez kellenek az oldott ásványi anyagok töltései is. Az a metabolizmus, ami a vízen kívül formálja ezeket az ásványokat, és fehérjéket, az a fény energiája. (Felvehető az ionizált ásványi koktél tengervízben sétálással, amikor a víz a talpon át beszívódik a testbe, és segít az ionok töltéseit rendezni, a napfénnyel és a föld töltésével kiegyensúlyozva. Vagy napi 2×15 perc mozgás mezítláb a napon feltölt teljesen.) Egyszerű tapasztalat az, hogy a minél szélesebb spektrumú, és minél több rendes fényt kapó növény sokkal jobban fog kinézni, mint a nem kapó. Nagyobb lesz, életerősebb, jobb lesz a (fény)kisugárzása.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük