13 thoughts on “Az „egyetlen egészség” fogalmával a WHO az embereket állati státuszba alacsonyítja le

 1. A lealacsonyítás már megtörtént itthon is és elfogadta a “nép”. A kijárási korlátozások idején az embereket büntetéssel (és halállal) fenyegették, miközben az állatokkal sétálást megengedték, mondván hogy a kutyát mégse lehet bezárni…
  Így lettek az amúgy is családtagként kezelt díszállatok embernél fontosabbak. Az ivartalanítás, kötelező oltás és “csipelés” is csak a beszoktatás része.
  Emlékeim szerint egyszer régen már kényszerítettek felvilágosult transzliberálisokat háziállataik elaltatására, most nem próbálják újra hisz már embereket altatnak “lélegeztetőgépekkel” és jó fizetésért lelkiismeret-furdalás nélkül teszik a dolgukat a bűnsegédek.

 2. Az a kártya lehet, hogy most fog kijátszásra kerülni a rabszolgásításhoz, és a génmódosított ember, mint ember alatti lény szabadalmak érvényesítéséhez, hogy az oltás „genetikailag módosította” az oltottakat. De mit lehet tudni egyáltalán az oltás mérgezési hatásáról? A kérdést a tüskefehérje sztori oldaláról vizsgálja Dr. Tom Cowan.

  DR.TOMCOWAN: IS THERE SUCH THING AS SPIKE PROTEIN DISEASE?
  https://www.bitchute.com/video/6IGj3Bj3c3Qa/

  Amikor azzal az állítással találkozunk szembe, hogy a tüskefehérjék eljutottak, elterjedtek a szervekbe, például a herékbe, akkor el kell gondolkozni azon a kérdésen, hogy honnan tudható, hogy a boncolásnál megjelenő szöveti foltok területe az valóban tüskefehérje-e.
  Dr. Cowan az erről a témáról szóló tudományos dolgozatokban azt találta, hogy az összes tanulmány az antitest válaszok vizsgálatára épül. Az oltási károsodottak esetében a tüskefehérje jelenlétének a tesztjeit mindig antigén kimutatás alapon végezték, soha nem találtak közvetlenül keringő tüskefehérjét a vérben vagy a szövetekben.

  Azt sem lehet tudni, hogy az antitest vizsgálatoknál talált antitestek valóban tüskefehérje specifikusak-e. Soha nem készült közvetlen elemzés arról, hogy a vérnek és a szöveteknek milyen a fehérjeszintje. Általában is elmondható, hogy az ellenanyagok meglétének specifikus volta is kérdőjeles. Már nagyszámú irodalom található arról, ami bemutatja, hogy az ellenanyagok létének és működésének a tanított teóriája a gyakorlatban nem állja meg a helyét. Olyan embernek is képes működni a teste, képes védekezni, akinek a teste nem képes semmilyen ellenanyagot termelni. Maga az immunitást igénylő élethelyzet lehet életkor függő, az esemény időzítésétől függő, szituáció függő stb. Általános élethelyzet lehet, hogy valakit megcsap az áram, de ez nem jelenti, hogy nem ismétlődhet meg. Vagy ha valaki egyszer elválik, nem biztos, hogy megismétli. De mondhatjuk-e, hogy immunisak leszünk az áramütésre, vagy a válásra? Mindkét példa olyan, mint egy eseményre adott válasz, a felépülés méregtelenítés, de nem immunizálás a teljes életre.
  Elmondható, hogy az ellenanyag sem „vírus” és sem immunitás specifikus.
  Nincs megfigyelhető összefüggés az antitestek nagyságrendje és a betegségek előfordulása között sem. A kutatásokban voltak rezisztens, ellenálló emberek alacsony ellenanyag szinttel és betegek, megbetegedések magas ellenanyag szinttel. Sőt, ki van mutatva az is, hogy az immunitás vagy annak hiánya nem lehet meghatározva se a betegségek története alapján, se az immunizálás története alapján, vagy a megelőző szerológiai(+/- ellenanyag szint vizsgálatok) meghatározottság, előélet alapján. Nem lehet azt mondani, hogy valaki immunis, a kórelőzmények, a vakcináció, és az ellenanyagszint mérési pozitivitás-negativitás alapján. Az egész immunitás és antitest termelődés, az élethosszig tartó védelem koncepció tanulmányokkal alátámasztottan egy csalás.

  Dr. Cowan a hiányzó összefüggés bizonyításának pótlására elmondja, megadja, hogy milyen módszerrel lehet elfogadhatóan bizonyítani, hogy a tüskefehérjék az MRNS oltás génszekvenciáinak a szervezetbe jutásával, az oltással keletkeztek. Igazolni kellene azt is, hogy a szövetmintákban a károsodással összefüggő festett területek (mondjuk a herék) képviselik, és bizonyítottan képviselik a tüskefehérjét.
  Hogy lehet ezeket bizonyítani?

  Már az is problémás a történetben, hogy a beinjekciózott tiszta RNS-szekvenciának meg kell jelenni a vérben. Vérvizsgálatot végezve a fehérjére, ami megfeleltethető a szekvenciának, ki kellene tudni ezt mutatni. De miért nem csináltak sose ilyen megfeleltetést? Ha valakibe beoltanak tiszta MRNS-t, hozzáadott egyéb anyagok nélkül, az nagyon gyorsan, vagy azonnal le fog bomlani, és soha nem kerül be sejtbe, így semmilyen módon nem eredményezheti a kódolandó fehérjének a termelődését. Nem bizonyítható az az állítás, hogy egy fehérje kódoló szekvencia a vérben az adott fehérje termelését fogja kiváltani.
  Ráadásul, ha nincs elkülönítve, izolálva az MRNS szekvencia, honnan tudható, hogy pont az MRNS szekvencia, és nem valami más tartalom az injekcióban az, ami a fehérjék termelődését eredményezi?

  Az oltásokban az adjuvánsok azok, amik biztosan ki fognak váltani gyulladásos toxikus választ, és ezekre a szervezet fog reakcióként antitesteket termelni. A toxikus, gyulladást kiváltó anyagok irritálják és lebontják a szöveteket, és valószínűleg eljutnak az összes testi szövetbe, beleértve a vérereket, a szívet és heréket, a petefészket

  A tudományos kihívás az alapvető állítások alátámasztására, és ami várat magára: demonstrálni kell, hogy egy nem specifikus MRNS szekvencia tüskefehérjévé alakul, amit semlegesít egy specifikus antitest.

  Három lépésben kell vizsgálni a hatásokat a következtetések levonhatóságához:
  Az első lépés a toxin komplex injekció beadása bármilyen MRNS szekvencia nélkül. Ki kell mutatni, ha a toxin okoz szöveti károsodást és antitest termelődést.
  A második lépés egy oltás csak tiszta megváltoztatott MRNS szekvenciával. Meg kell vizsgálni, hogy ugyanaz-e a szöveti károsodás és ugyanaz-e az antitest teszt eredmény, mint az eredeti tiszta MRNS esetén.
  A harmadik lépés az injekció összes összetevőjével való oltás, a) az eredeti tüskefehérje szekvenciával, b) majd egy másik antitestet használva, ami nem tud kötődni az eredeti tüskefehérjéhez. Meg kell vizsgálni, hogy ugyanaz lesz-e a szöveti károsodás

  Jelenleg annyit tudunk az oltásokról, hogy amikor valakibe nem specifikus toxinokat fecskendezünk, beleértve a nukleotidok nem specifikus szekvenciáit, akkor a szervezet olyan fehérjéket kezd termelni, amelyek bizonyos másik fehérjékhez kötődnek. Ezt a kiváltott gyulladásos válasz okozza, és a test azon területein, ahol a fehérje felhalmozódik, a területek működése ettől a gyulladásos reakciótól el fog romlani. (Ha nincs gyulladáskeltő anyag egy oltásban, nem fogunk oltási reakciót tapasztalni, nem lesz gyulladás.)

  Jelenleg még azt sem állíthatjuk, bizonyítás hiányában, hogy létezik egy tüskefehérje, amelyet az MRNS kódol. Nem lehet azt mondani, hogy a tüskefehérje okozza a szöveti sérüléseket.
  Ami történik, az az emberek megmérgezése toxinokkal, ami a sérülést okozza a szövetekben. A sérülés pedig kiváltja a saját fehérje termelést, azért, hogy semlegesítse a kárt. Ez nem egy specifikus fehérje. Itt a szövetek régóta ismert megmérgezése történik, és a test megpróbálja ezt a gyulladással kijavítani.

  Hozzáteszem, hogy tehát szó sincs génmódosított emberről, és szabadalmakról, alárendelt, nem emberi fajról, állatiasodásról stb. A testünk úgy reagál az oltásra, ahogy egy embernek kell.
  Valamint kérdés, milyen határidővel fogják a „tudósok” a bizonyítási hiányosságot pótolni. Addig az állításaik nem használhatók semmilyen következtetés levonására. 🙂

 3. A NAGY COVID-BLÖFF: AVAGY HOGY VERJÜK ÁT A VILÁGOT EGY KAMUVÍRUSSAL, és HAMIS-PCR-TESZTEKKEL?

  MA MÁR MINDENKI SZÁMÁRA VILÁGOS, HOGY MIND A COVID, MIND AZ OROSZ UKRÁN HÁBORÚ EGY DÍSZLET, AMI MÖGÖTT AZ EMBERISÉG TÖRTÉNELMÉNEK LEGNAGYOBB HATALOMKONCENTRÁCIÓJÁT, ÉS VAGYONTRANSZFERÉT AKARJÁK VÉGREHAJTANI.

  VAGYIS ELVESZIK MINDENÜNKET, DE LEGFŐKÉPPEN MEGFOSZTANAK BENNÜNKET AZ EMBERI SZABADSÁG MINDEN FORMÁJÁTÓL.
  VAGYIS SEMMI FELETT NEM LESZ RENDELKEZÉSI JOGUNK, ÉS MÉG A GONDOLATAINKAT IS FELÜLÍRJÁK.

  Dr. Tamasi Józsefnek és csapatának hálásak lehetünk azért, hogy éveken keresztül elnézte a hozzá nem értő igazságkeresők csetlését- botlását, amiből azért mára csak kikerekedett az egész történet. Minden úgy igaz, ahogy sokszor feltettük, és sokszor megírtuk.

  De hogy súlyt adjunk az összegző munkáinknak, nem árt, ha ezt bizonyítékokkal, szakértői véleményekkel is alátámasztjuk.
  Itt van egy remek írás, amit mindenki figyelmébe ajánlok, mert a gyilkos vakcinákkal kapcsolatos sokkoló információkat tár elénk.

  „Hegeli dialektika, vagy probléma, reakció, megoldás. Ez a módszer alapvetően abból áll, hogy kitalálunk vagy felerősítünk egy problémát, drákói megoldást kínálunk, majd egy „kompromisszumot” hoznak létre, amely mégis elősegíti a kitűzött célt.”
  (Jim Marrs)

  A koronavírust (Cov-19) a mai napig nem izolálták.
  Egy CDC-dokumentumban a 41. oldalon “eltemetve” a CDC elismeri, hogy
  „Jelenleg nem állnak rendelkezésre a 2019-nCoV számszerűsített vírusizolátumai” , és genetikailag módosított humán tüdő alveoláris adenokarcinóma sejttenyészetet használtak a „klinikai minta utánzására”.
  [Lásd a Global Research tudósítását erről a kérdésről, amelyet a koronaválság kezdetekor, 2020 januárjában tettek közzé, lásd Michel Chossudovsky e-könyve, III. fejezet , 32-34. oldal.]

  Mint kiderült, az egyetlen izolátum egy laboratóriumban előállított és szabadalmaztatott SARS Cov-2, amely a génterápiaként létrehozott kísérleti mRNS injekciók része .
  Vagyis az egész COVID-19 stratégia hazugságon alapul.

  Hol van az a bizonyos halálos vírus, amire hivatkozással bezárták a világot?
  – Azt mondják, hogy mindenhol, vízben, levegőben, orrunkban.
  – Ha ott van, akkor miért nem tudja senki hivatalosan, és tudományos bizonyítékokkal alátámasztani, izolálni?

  Erre a WHO azt mondja, nem kell kutakodni, elég a PCR-teszt:
  2020 márciusában az Egészségügyi Világszervezet arra utasította a hatóságokat, hogy ne keressenek vírust, hanem támaszkodjanak egy genomtesztre, az RT-PCR-re, amely ugyan nem specifikus a SARS-CoV-2-re, de jó lesz az is.
  – Bocs, de PCR azonban tesz különbséget fertőző és nem fertőző vírusok között, és akkor mi alapján rendelték el a pandémiát, és a karantént?

  Ezzel már a nagyméltóságú WHO nem kívánt foglalkozni, csak a halálos vírusnak nevezett akármivel hiszterizálta a közvéleményt.
  Mindezt azért, hogy sürgősségi eljárással bevezessék az MRNS-vakcinát, ami TÖMEGPUSZTÍTÓ BIOLÓGIAI FEGYVER!

  A PFIZER-FDA-dokumentum szerint 1500 lehetséges betegséget, vagy halált okoz!!!!
  De még mindig nincs összefoglaló tanulmány arról, hogy a COVID-vakcináknak nevezett tömeggyilkos biológiai fegyver milyen betegségeket okoz, konkrét esetek kapcsán, országonként,vakcinánként, betegségenként katalogizálva.

  A csatolt írást nagyon ajánlom elolvasára.
  A COVID-VAKCINÁK okozta neurológiai problémákra összpontosít, amelynek eredménye katasztrofális egészségromlás, aminek nagy része NEM GYÓGYÍTHATÓ!!!
  https://www.globalresearch.ca/experiment-progress-neurological-damage/5821896

  A médiahisztériával a WHO-vezezetői elérték azt, hogy egy egyszerű megfázás vakcinával történt kezeléséből halál, vagy maradandó egészségkárosodás lett.
  De ami a legborzasztóbb, hogy a beoltott embereknél a vakcinákban lévő HIV-szekvenciákon keresztül egy állandósult immunhiányos állapot idéztek elő, ami egy mindenféle betegségre való örökös kitettséget idéztek elő.

  Ez nem véletlenül történt, hanem előre megtervezetten, a szándékos depopuláció részeként.
  És itt nem állnak meg. Folytatják, még nagyobb halálozási arányszámú mérgezést akarnak lebonyolítani, és a WHO-t, és annak terrorista vezetőjét használják arra, hogy a halálos vakcináztatást az egész emberiségre kiterjesszék.

  Ezért kell nekik a világhatalom!
  Ölni, és pusztítani. Elpusztítani 2030-ig 8 milliárdnyi embert.

 4. MI VAN A COVID-VAKCINÁKBAN? AMIT EDDIG BIZTOSAN TUDUNK:
  – Csimpánz adenovírus,
  – Zöld majom DNS,
  – SV40 rákkertő promóter
  – Abortált magzati vesesejtek (Már azt is tudjuk, hogy ezt az FDA szerzi be)
  – Grafénoxid,
  – Graféndioxid,
  – Alumínium és nehézfémek
  – GMO
  – HIV-részecskék 4 szekvencia, a pontos hely megjelöléssel
  – Önösszeszerelő nanorobotok
  – 3 elfekvő gyilkos méreg betárazva, amit 5 G-vel aktiválva világjárvány idéznek elő.

  Érdemes elolvasni:
  Zöld majom DNS-t találtak a COVID-19 felvételeken
  “A zöld majom DNS jelenlétének új felfedezése, beleértve a tumorhoz kötött víruspromotereket is, arra késztette a mikrobiológust és immunológust, hogy azonnali leállításra szólítsák fel az mRNS „vakcinák” használatát.
  Még ha nem is történik genetikai módosítás, az a tény, hogy idegen DNS-t juttat a sejtjeibe, önmagában is kockázatot jelent. Előfordulhat részleges expresszió, vagy zavarhat más, a sejtben már meglévő transzkripciós transzlációt. A citoplazmatikus transzfekció genetikai manipulációt is lehetővé tehet, mivel a sejtmag szétesik, és a sejtosztódás során kicseréli a sejtkomponenseket a citoszollal.”
  https://www.theepochtimes.com/health/green-monkey-dna-found-in-covid-19-shots_5317587.html?utm_source=partner&utm_campaign=vigilantf&src_src=partner&sr

 5. https://www.szilajcsiko.hu/single-post/versenylovak-churchill-downsban-vezetek-nelkuli-eszkozokkel-felszerelt-lovak-kimulasa

  Így gondolják a sokG hívők az ‘egyetlen egészség’-et. Azért,mert nem látható a sugárzás, még tud ölni. Valós, mérhető, fizikai jelenség.

  Az utóbbi olimpiai lovas balesetek se lehettek véletlenül. A lovat és a lovast is nagyon sajnáltam anno.

  Aki nem hiszi, kipróbálhatja alu csizmában, oltva, több mobiltelefont felkötve magára tüdő tájon, egy békaügetés versenyen indulóként, egy rádió/G adókkal teli stadionban. (B.Gy. után szabadon.)

 6. ??????????
  A mesterséges intelligencia -hiány, végtelen tesztidőszak után is csak az marad, ami: mesterséges intelligencia -hiány.

  1. Ezt a megjegyzésem Ladóczki Éva kamu vírus mix összeállításához szántam.
   Már a kezdetektől látható, hogy az AI használata értelmetlen, és ezt minden nap újra és újra bizonygatja, pl. a vírus -oltás tartalom zagyvával.

   1. Maradjunk az MI-nél. Már a ’80-as években így használták magyarul, amikor itthon elkezdtek beszélni és megjelenni könyvek a mesterséges intelligenciáról.
    Ahogy olvasgattam kritikákat róla, a jónép használatára bocsátott jelenlegi MI-alkalmazások liberális megközelítésre, polkorrekt beszédre vannak „hangolva”, a globalista vezérelveket hivatottak visszhangozni. Elég töményen. Több példát is szolgáltattak erről, kivesézve az alkalmazásnak feltett kérdéseket és a kapott válaszokat. De különösebb elemzés nélkül is, bárki számára rögtön felismerhetők a gépi válaszokból a szokásos globalista halandzsák. Főleg, ha a kritikus témákról van szó (klíma, járvány, gender, másság, faj).
    Az állandóan kifogásolt bejegyzések nemigen felelnek meg ennek az irányvonalnak, furcsa a kettőt egymás mellett elképzelni.

 7. BOMBASZTIKUS HÍR: DR. JUDY MIKOVITS LELEPLEZTE A BIG PFARMAFFIÁT!!!

  VÉGRE EGY VALÓDI SZAKEMBER, AKI KI MERTE MONDANI: NINCSENEK VÍRUSOK!!!!
  MINDEN VÍRUST BIOLÓGIAI LABORATÓRIUMBAN HOZTAK LÉTRE, ÉS A BETEGSÉGET A VAKCINÁK TERJESZTIK!!!

  “Az elmúlt évtizedben minden vírus tulajdonképpen egy saját orvosi ipari komplexum produktuma, a kezelésükre létrehozott vakcinák felhasználása érdekében.
  Dr. Judy Mikovits, megdöbbentő dolgokat mond az alábbi videóban:

  MINDEN VÍRUS, AMI AZ EMBERISÉGET SÚJTJA, NEM A TERMÉSZETBŐL JÖN, HANEM BIOLÓGIAI LABORATÓRIUMOKBÓL, ÉS MOST JÖN A LÉNYEG:
  A VAKCINÁKON KERESZTÜL JUT EL HOZZÁNK!!!

  A HIV a 90-es évek elején a hepatitis B oltással terjedt el. De az AIDS soha nem volt melegekkel kapcsolatos immunhiány.
  Tehát nincs természetes vírus…
  EZEK BIOLÓGIAI FEGYVEKEK!
  1980 ÓTA MINDEGYIK!

  A vírus nem más, mint injekciós fertőzés, erősen szennyezett vakcinákkal, állati szövetekben növesztett, tompa embriósejtek sorai, tehénvírusok, sertésvírusok, madárvírusok, tudod, majmok, majmok immunhiánya, tüdőrákkal kapcsolatos SV40-promóter, stb.

  Igen.. Ez egy 40 éves biológiai fegyverprogram, Tony Faucitól.
  Fort Detrickben hozták létre, teljes együttműködésben az oroszokkal, Kínával, Japánnal…
  ÉS TUDATOSAN ÉS SZÁNDÉKOSAN HOZTÁK LÉTRE ŐKET!!! ”

  Dr. Judy Mikovits pontosan azt mondja, amire mi magunk is rájöttünk.
  Tegnap tettem fel azt az összefoglalást, ami közös munkánk összegzése, hogy mit tartalmaznak a vakcinák.

  És semmit nem tévedtünk.
  De a tüskefehérje gyilkos komponense még nincs meg: De azt láttuk a videókban, hogy mindenki kígyóméregre gyanakszik.
  De ezt még hivatalosan nem mondták ki, csak valószínűsítették, hogy a vakcinák azt is tartalmazzák.

  Itt van a video is. Ha valaki megtalálja youtube-on, szíveskedjék feltenni!
  Megköszönném, mert nem beszélek angolul, én csak google-val tudom ezeket használni.
  https://nikolaosanaximandros.gr/oloi-oi-thanatiforoi-ioi-proerchontai-apo-viologika-ergastiria/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük