Friss statisztika, bejelentett mellékhatások az EMA-nál

Bejelentett mellékhatások az EMA(Európai Gyógyszerügynökség)-nál:

Az influenza elleni oltásokra vonatkozó adatok 2007 és 2023. február 21. közötti időszakból származnak.
1 millió adag influenza elleni oltóanyagra átlagosan 52 bejelentett eset jut. (kék)

A kovid elleni Biontech mRNS géninjekciókra vonatkozó adatok 2021 és 2023. június 5. közötti időszakból valók.
1 millió adag Biontech géninjekcióra átlagosan 1.808 bejelentett eset jut. (piros)

https://www.transparenztest.de/post/35-mal-mehr-nebenwirkungen-nach-mrna-biontech-impfung-als-nach-influenza-impfung

▪️Összes mellékhatás: 35-ször több a Biontech géninjekció után, mint az influenza elleni oltás után.
▪️Súlyos mellékhatás: 22-szer több a Biontech géninjekció után, mint az influenza elleni oltás után.
▪️Tartós következmények: 13-szor több a Biontech géninjekció után, mint az influenza elleni oltás után.
▪️Elhalálozás: 16-szor több a Biontech géninjekció után, mint az influenza elleni oltás után.


És vajon mennyi lehet még a többi kovid-géninjekció (Moderna, J&J, AstraZeneca stb.) miatt!? Mert azok ebben a statisztikában nincsenek benne.


Biró Éva

7 thoughts on “Friss statisztika, bejelentett mellékhatások az EMA-nál

 1. És vajon mennyi lehet a soha be nem jelentett eset? Egy ésszerű becslés szerint a bejelentett esetek akár tízszerese is. Amíg az emberek többségénél ez nem veri ki a biztosítékot, addig a bűnrészes hivatalos szerveknél biztosan nem fogja, elvégre nem (annyira) hülyék, hogy önmagukat bevádolják.

 2. Mellékhatás-főhatás, jön az minden csatornán. CO2vid-19-től kezdve a hamis húsig minden, de minden alapjaiban hamis, melyeket a beteges világelit bebeszél, befecskendez, megetet az emberek tömegeivel; és persze undorító borzalom:

  https://childrenshealthdefense.org/defender/bloody-truth-lab-grown-meat-cola/?utm_source=luminate&utm_medium=email&utm_campaign=defender&utm_id=20230606
  A „véres” igazság a laboratóriumban termesztett húsról
  2023. június 6.

  – Miközben a hamisított húsipart a világ élelmezésének környezetbarát és fenntartható módjaként hirdetik, az igazi szándék az, hogy újrateremtsék azt a fajta globális ellenőrzést, amelyet a Monsanto és mások a szabadalmaztatott GMO vetőmagvak kifejlesztése révén elértek.
  – A University of California, Davis (UC Davis) kutatói arra figyelmeztetnek, hogy a laboratóriumban termesztett húsnak jelentős környezeti árnyoldalai vannak. A „bölcsőtől a kapuig életciklus” elemzésük szerint a laboratóriumi termesztésű húsipar akár 25-ször több CO2-t termel a hagyományos állattenyésztésnél, ami megsemmisíti azt az ideológiai alapot, amelyre az egész műhúsipar épül.
  – A tenyésztett hús minden kilója 246 kg és 1508 kg közötti CO2-kibocsátást eredményez, így a tenyésztett hús éghajlati hatása négy-huszonötször nagyobb, mint a hagyományos marhahúsé.
  – Jelenleg a legtöbb tenyésztett húst előállító vállalat még mindig magzati szarvasmarha-szérumot (FBS) használ növekedési táptalajként, amelyet meg nem született, anyaméhből elevenen kivágott borjakból nyernek, és még élve lecsapolják a vérüket. Ezért a legtöbb állítás, miszerint a tenyésztett hús állatmentes vagy állatkínzástól mentes, hamis.
  – A Mission Barns tenyésztett húsból, sejtkultúrás sertészsírból és borsófehérje keverékéből készülő szalonna- és fasírt-utánzatot fejleszt. A sertéseket, amelyekből a sejtmintákat vették, kezelték-e mRNS „vakcinával”, és ha igen, biztonságos a tenyésztett sertéshús és sertészsír fogyasztása?

  Végül is a laboratóriumban előállított húsok károsabbak a környezetre, mint az állatok, és kétségtelenül rontják az emberi egészséget, akárcsak a GMO-gabonák.
  (…)

 3. Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára elismerően szólt azokról, akik “felvették a védőoltásokat saját maguk, bajtársaik és családtagjaik biztonsága érdekében, ezzel megóvva a Magyar Honvédség működőképességét is”. Jelezte: a leszerelésekre vonatkozó adatok nem nyilvánosak, de az egészségügyi veszélyhelyzet megszűntével a katonák oltási kötelezettsége is megszűnt, tehát a védőoltás feltétele és az oltottság jelenleg nem feltétele az állományba vételnek. (MTI nyomán)
  Forrás: https://kuruc.info/r/2/260342/

  Mint látható, a magyarnak mondott, a Klaus Shwab doktrinák által létrehozott bábkormány továbbra is megbízóik megbízásait teljesíti, csak halkabban, lábujjhegyen, nem nagydobra verve !
  A fenti nyilatkozat a magyarnak mondott Parlamentben hangzott el, a “minden szinten felvilágosult, tudományosan megalapozott” kijelentéssel, a mélyen magyar, és mélyen keresztény “kormány” államtitkárától !!!???
  Tessék hozzá tenni az általunk ismert, és általuk tíz körömmel tagadott egyebeket !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Hajrá magyarok, hajrá Great Reset, hajrá fidesz, cél az Egységesített Fema Táborok Világszövetsége !

  1. A parlamenti államtitkár csak – sátánista szokás szerint – feje tetejére állította a valóságot, amely valójában így szól: “azok a menthetetlen balekok, akik ilyen-olyan okból beadatták maguknak a méreginjekciót, nemcsak önmagukat, családjukat és kollégáikat tették ki veszélynek, hanem az egész Magyar Honvédség, és ezzel az egész ország működőképességét veszélyeztetik a bennük ketyegő biológiai időzített bomba miatt”.
   Ha ezek után még akad akkora idióta, aki ilyen szervezetbe jelentkezik felvételre, ahol paranccsal kötelezhetik a saját egészsége tönkretételére, vagy utcára teszik, majd sunyi módon, visszamenőleges dátumozással visszavonják az egészet, az meg is érdemli.
   Az elmúlt 3 év alapján el lehet képzelni, miféle alakokból – főleg miféle parancsnoki állományból – áll az a fegyveres karhatalom, amelynek az lenne a hivatása, hogy megvédje az országot egy idegen támadástól. Helyette bármikor bevethetők a békés, fegyvertelen lakosság ellen, mert hogy morális skrupulusaik nem lennének, és nem tagadnák meg az embertelen parancsokat, abban egészen biztos vagyok.

   1. Kedves Cassandra !

    Tessék kedves ide írni a honvédséget felügyelő, és vezető politikusok nevét is, nincs olyan sok !
    Van a honvédelmi miniszter, a miniszterelnök, és a köztársasági elnök !!!

    A honvédség ennek a három “felettesnek” van alárendelve ! És akkor PONT !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük