24 thoughts on “Dr. Robert Malone Bill Gates freudi elszólásáról

 1. Érdekes, hogy a Covid hívőknek egyáltalán nem tűnt fel Gates jelenléte a “járványban”. Pedig nagyon erőlködik szegény, hogy észrevegyék, nyilván ezzel számunkra gyanussá és hiteltelenné teszi az egész történetet, immár két éve.
  Kill Gates legújabb magyar hangja, Jakab Ferenc próbálja tudományossá tenni az egész folyamatot, és még a politikusoknál is jobban leégeti magát (számomra legalábbis) azzal, hogy vészjóslóan megjövendöli az őszi nátha-influenza szezont.

 2. Ez nem biztos, hogy meg fog jelenni.
  Nem tudom, ki látja még így, de szerintem a biolaborok atomvédelme arra is szolgálhat, hogy a nukleáris gyógyszer kísérletek sugárzása ne menjen ki. Pl.lehet gyengített urán.
  Az ebola pedig például lehet egy rémisztő mérgezés betegségkénti eladása, hogy ugyanaz a méreg legyen a gyógyszer.
  Azok a sejt összetevők,amik vírusnak vannak eladva, minden állatban, emberben megvannak. Természetbarátak. Az élet építőkövei. Nem ellenségek. Részletesebben a vírusos az egész világ kommentemben írtam, korábban.
  Ezt kellene a Dr. Malone-nak is vállalni. -:)

  1. Kieg: a Biolaborok Ukrajnában videó alatt, 04.06-án írtam.
   Az ezt megelőző 3 hétben, és utána is található számos hozzászólás a témához.

 3. Semmit nem kellett volna lezárni a szokásos éves influenza ellen – max a kórházakban a szokásos látogatási tilalmat bevezetni 2 hétre – , ami “covid-19” névre lett átkeresztelve! Semmilyen omikron és egyéb változat nem volt és nincs most se, csak az injekciók előre eltervezett hatásait – amit “mellékhatásoknak” hazudnak – nevezték és nevezik azoknak. Ha még izolált és tesztelt SARS-CoV2 vírus sincs, akkor hogyan tudnák kimutatni azt vagy annak a változatait, mutációit?! Nem egészen értem Malone urat és a gondolkodását… Főleg, hogy pontosan tudja, hogy az mRNS injekciókkal való próbálkozásokkor minden kísérleti állat elpusztult… Ráadásul tisztában van vele, hogy az összes “covid-19”-nek hazudott halálozás a WHO “covid-protokolljának” köszönhető.

 4. Nocsak, hamár az origo is B. Gates őrültségéről ír(hat), akkor csak van valami.

 5. Előre is elnézést kérek az alábbiakért, de talán e csoport egyes tagjai és követői által megértésre talál frusztrációm kifejezése.
  Ez a videó csupán trollkodás, a kés forgatása. Miért? Nem értem azt sem, miért került e a napirendről a WHO-ból való kilépést szorgalmazó petíció?

  Talán mert “túl sokat” ismerek eme Covid-fasizmus általános előzményeiről és jelen hátteréről? Vagy mert az emlékezetem és bs-receptorom elég jól működik ahhoz hogy mentális abúzusként éljem át amikor lényegtelen és régen túlhaladott információkkal, plusz hosszú távú szubjektív agendákkal helyettesítik azt amire most a jelenben millióknak lenne szükségük, objektíve?
  Most, amikor a WHO-féle új rendszer a küszöbön, a kérdés az hogy meneküljünk meg a készülő folyamatos és globális egészségügyi diktatúrától, a következő vírus-pánikoltatástól, vakcina-terrortól és az intézkedések folytatásától. Thomas Cowan, Andy Kaufman, et al anyagait kellene lefordítani és közölni, és a WHO-ból való kilépéshez a petíciót szorgalmazni.

  Mert ehhez képest az egyetlen “pozitívum” eme Covid-éra beállta óta velünk futtatott körök után, hogy mi laikusok legalább elmondhatjuk, hogy tökéletesen tisztán látunk a “virológia” és “epidemiológia” nevű áltudományok területein, és hogy annyira kiokosodtunk a nem létező természetes vírusok és mesterséges biofegyver vírusokról, az ezen nem létező entitásokról elmondható nem létező tények legaprólékosabb részleteiben elmerülve, hogy ha létezne még olyan hogy jövő, akár egy következő esti szakként felvehetjük eme magasan fizetett és legjobban keresett sarlatán-tudományágakat.

  Miután végighallgattuk Gates, Fauci, Rusvai és társai által előadott egyedülállóan lenyűgöző hazugság-halmazt, majd az álellenzéki tömörülések változatos palettája által leadott maszlagot, miután végignéztük többek közt a Füllmich-féle bizottság “2. Nürnbergi perének” kötetekre rúgó anyagait, óriási reményeket fűzve a semmibe kifutó projekthez, eközben végigvergődtük a Mikovits-Mercola-Kennedy-Cahill-féle álellenzéki brigád baromságait az általuk, valamint az itt is megszólaló dr Malone et al “óriások” által előadott laborfabrikált vírusokról és egyéb szuper-fertőző horror-mikróbákról szóló színjátékokat, azt is elmondhatjuk, hogy a zöld mérföldön eltöltött hátralévőnket a lehető leghasznosabb módon használtuk.

  A rendszerfenntartók számára biztosan hasznos módon, hisz ez a hatalmas álorvosi művita kötötte le milliárdok figyelmét, miközben a muszkák általi világhódító hadművelet halad előre mint kés a vajban. Azon muszkáké akik első számú szponzorai éppen Gates apó és Soros nagyapó.

  Arra az esetre ha valaki még mindig abban az álomban ringatja magát, amit szintén agymosásként hall most már évtizedek óta, hogy a muszka “menekültek” békés tömegek, vagy ami még nevetségesebb kamu, hogy ezek a keresztényi hit szövetségesei lennének, elmondanám hogy végzetesen tévednek ők is. Nézzenek utána: eme vallásnak csúfolt világhódító politikai ideológia többek közt éppen az efféle taktikai hazugságok terjesztésére sarkallja híveit.

  Aki pedig azt álmodozza hogy egy eme ideológiát vallók közt csupán egy szűk kisebbség veszélyes, jó ha tudja, hogy ezzel a jó-zsaru rossz-zsaru taktikával hódították meg és konvertálják a világ minden részét. Ugyanis mindenkor amikor az IÁ átveszi a hatalmat egy adott meghódított területen, eme szűk kisebbség kezd el diktálni ama “békés, aranyos menekült” tömegeknek, akik pedig eme vezéreknek engedelmeskednek, ami azt jelenti, hogy onnantól kezdve az idegenek vannak többségben a befogadó országban, és a befogadók számára is kötelező a konvertálás ama “békés vallásra”.
  Mellékesen, amikor ezt a tényt kifejeztem a fészkesfene-bukon, majd később a csicsergőn, mindjárt ki lettem rúgva mint “rasszista”, ugyanis ezek azok a tények amelyek tudása esetleg a nagy terv útjában állhatna.

  Ebben a világhódító folyamatban minden ország politikai és gazdasági elitje és főmédiái segédkeznek, vagy aktívan vagy passzívan, mert mind azt remélik, hogy eme árulói hozzáállás miatt majd meg lesznek kímélve közös ellenségein által. Eközben a köznép egyes tagjai is elitnek képzelik magukat és az elit felé gravitálnak ugyanebben a reményben. Hallgatnak, néma cinkosokként. Etetik a krokodilt, abban a reményben hogy az éppen őket, csak őket békén hagyja majd. Tudva lévő hogy az árulókra és egyéb gyávákra általában is jellemző, hogy aljasságuknál már csak ostobaságuk nagyobb.

  Az ami igazán lényeges red pill, még David Icke, maga a konteósok ős-ikonja sem mondta ki, és nem is fogja. Ki lehet találni miért. Azért mert az alternativ média-portálok többsége is eme világhóditóknak segédkezik, vagy tudva és akarva, vagy csak a szokásos gyávaságból.
  Tudni illik, hogy Trudeau Kanadája és Biden Amerikája azért van oly mélységesen tré állapotban mert ott a hatalomátvátel már megtörtént. Persze az is álruhában.
  https://www.civilianintelligencenetwork.ca/2020/06/10/trudeau-blm-the-muslim-brotherhood-the-illuminati-the-downfall_of_america/
  Részlet: “We are the community that staged a revolution across the world; if we can do that, why can’t we have that revolution in America?”
  ~ Muslim American Society leader Khalilah Sabra

  Hát itt kezdődik amit red pill-nek lehet nevezni, a többi csak posztmodern csevegés, propaganda, PR narratíva.

  Nem baj, unokáink, már a következő generációk is a világ összes nem létező természetes és mesterséges vírusai ellen védekező burkában fogja végigtengetni nyomorult életük. Mert sajnos az olyan újságírás, amiről Orwell tett említést, amely azt mondja ki amiről mindenki más hallgat, nem akadt ezen a planétán. Én megpróbáltam, de a cenzúra minden “szociális” médiáról kirúgott a szokásos koncepciós vád ürügyén.

  Amit külön köszönök, nagy tisztelettel, hogy ez a Honlap engedte vonatkozó hozzászólásom megjelenni – már önmagában ezáltal is elérték a fehérnél is halványabb holló státuszát.

  De visszatérve az egyéb pozitívumokra, az is felemelő, hogy ezen két év alatt kiművelhettük magunkat a pszichológia vonatkozó területein is, így megismerhettük a Gates-féle pszichopaták által művelt manipulatív technikák teljes repertoárját, felfedezhettük az emberi ostobaság, közöny és aljasság teljes mélységeit, így elmondhatjuk, hogy amikor eljő a pillanat és a nemzeti kormányok buzgó asszisztálása mellett a WHO ránk ereszti, vagy az általánosan kötelezővé tett vakcináknak csúfolt méregoltásokat vagy ezek megtagadása okán az új gázkamrákat, legalább a magunk “szuperintelligens” állapotában fognak minket átküldeni a boldogabb éghajlatra.

  Mindenkinél eljön az a pillanat, amikor fel kell adja – azt hiszem nálam ez most jött el. Belátva, hogy a fehér faj mint olyan megbukott. Két extrém negatív részre szakadt: a végtelenül ostoba jóhiszeműekre és végtelenül okos és aljas pszichopatákra. Megbukott minden lényeges téren: erkölcs, gerincesség, bátorság, élet- és emberismeret, világismeret, intelligencia, lényeglátás, önvédelmi ösztön, stratégiai gondolkodás, összetartás, önzetlenség, szervezőképesség stb, oly mélyen, hogy ennek folyományaként a Nyugat és Európa következő generációi soha nem tudják meg milyen is volt valaha az hogy szabadon és demokráciában élni, legalábbis annak egy bizonyos szintjén. Elődjeik kultúráját és annak vívmányait, azaz mindazt ami az emberi civilizációt annak legnemesebb és legmagasabb fokára emelte, már nem fogják élvezni, de még látni sem, a romjait sem. Nem érezhetek mást csak végtelen sajnálatot azon ártatlanok iránt akik a mostani generációk mulasztásai áldozatai lesznek, de azok akik mindezért felelősek elkezdhetik magukat is sajnálni.

  1. Sok mindennel egyetértve felmerül (már egy jó ideje) egy két kérdés:
   Röviden, a Fuellmich-Tamasi-Malone… féle ellenzékiek miért mondanák-tennék azt amit, immár másfél éve, folytonosan ugyanazt hangoztatva? Nyilván az ő ellenvéleményük, a kriminálisok név szerinti említésével csak segítik a felébredést, illetve a magunkfajta ellenkezését erősítik, támogatják?
   Miért hallatHATják ezek az emberek a hangjukat a neten, utcán, miért jött létre a Gran Jury? Nem hinném, hogy pusztán azért, hogy engem és magát hülyítsék, csak úgy passzióból? Ahhoz egy kicsit sok idejüket és energiájukat veszi igénybe…és meg is lehetne unni egy idő után.
   Miért lépnek be újabb jogászok a Gran Jury területére nemzetközileg (https://www.europereloaded.com/italy-the-legal-confederation-for-human-rights-demands-a-moratorium-on-vaccination-mandate/ ), vagy Thomas Rentz?
   Miért nem tiltják le ennek az egyre nagyobb NWO elleni sorozatnak a netes lehetőségeit, avagy miért nem üti el akármelyiküket egy autó véletlenül? SŐT: egyre nagyobb publicitást látok: https://crimesagainsthumanitytour.com/
   Miért olvashattunk ezen az oldalon is arról, hogyan és mit tegyünk, ha nem vállaljuk az oltást és kirúgnak munkahelyünkről,
   mit és kivel írassunk alá, ha mégis beoltatjuk magunkat kényszerből? Mindezt jogászok által összeállított anyagokban, nyomtatványokon, amiket el kell tenni, mert egyszer majd jól jön!
   Miért mondHATja Tamasi dr, hogy tartsunk ki, hamarosan bukni fognak.
   Miért mondHATja Fuellmich, hogy el fognak bukni, nincs más út!
   Valamilyen saját hasznuk lenne benne? vagy van valami amit nem nagyon tudunk, csak sejtek.

   Magam sem hiszem, hogy mindez egy spontán akció részükről, valószínű, hogy szintén háttérhatalmi szálon futnak. DE futnak, mint látjuk. Véleményem szerint EGY MÁSIK HÁTTÉRHATALMI SZÁLON, amelyik szintén erős, szintén uralkodik és szintén világhatalmat akar. Egyetlen akadálya van viszont: ez a mostani arcokkal bejelentkező háttérhatalom.

   Tudja, a maffia így működik, ezt ismerjük: több csoport van, minimum kettő. Mindent akarnak, ezért harcolnak, majd felosztják a területet (maffia háborúk) aztán megint mindent akarnak. Csak a terület nem Chicago vagy Szicília, hanem egy kicsit nagyobb: a Bolygó.
   Ne felejtsük el: ezek is CSAK EMBEREK: kapzsik, önzőek Schwabek(Gates, Zukiberger, stb) vagyis akik mögöttük állnak most izmoznak és a vírus mesével beindultak, próbálták a hatalmukat kiteljesíteni a Globuszra. A technokrata vonal.
   A másik vonal pedig lassan, de (szerintem) biztosan halad előre olyan módon, amit látunk itt ezen az oldalon is, gyűjtve a jogi bizonyítékokat, ébresztve, meggyőzve embereket és adott pillanatban lecsapva. Ahogy Hitler esetében is tették, a nürnbergi perrel pedig egy elég jó világot alakítottak ki majdnem 70 évig.

   Ahogyan írja: jó zsaruk rossz zsaruk.
   Másképpen: a világon mindig a JÓ és a ROSSZ harca folyt, ezt tudjuk. Krisztus és Antikrisztus. Állandóan. Valamiért így lettünk megteremtve. Mindig volt egy háború, aminek a vége aztán egy béke lett, ami jó. A hatalmak elpusztultak. Aztán ismétlődött a folyamat. Ez is beletartozik a földi élet ciklikusságába. Persze, nagyon sok az áldozat, a pusztítás ilyenkor, és ez nem jó, de ez ellen nincs mit tenni, sajnos. Hacsak nem a felelősségre vonást majdan. Aminek az alapjai éppen az ilyen interjukkal, furcsának tűnő perekkel(Gran Jury). Vagy a hatalmas tüntetésekkel, a Freedom Convoyal. Ha nem így lenne, akkor a Mr Global gőzhengerként vinné véghez akaratát az egész Földön, a vírus nem menne el szabira, végülis az elejéhez képest viszonylag “lazán” élünk.
   A politikusok és mások ki lettek képezve Davosban a népelnyomó feladatra immár 30 éven keresztül. A mi hős Viktorunk is (de ez egy másik téma). Eddig én nem tudtam róla, de egy ideje igen. Valamiért nem volt érdek ennek tudomására hozatala, viszont most mégis fontos.
   Brüsszelben is megjelenHETETt egy csoport ( Cristian Terhes vezetésével), akik időnként eléggé keményen odaszólnak Ursulának.És oda szólhatnak. MÁR!
   A Parlamentben egy szóval sem hangzott el semmi a Mr Global hazugságain alapuló NWO építő transzhumanista célról.
   A Fősodratú média nyilván nem is beszélt róla, a hipnotizált tömegek csak az “egyetlen igazságot” ismerték.
   Most a Mi Hazánk Mozgalom máris elkezdte ismertetni a történet másik oldalát is, amit már meghall mindenki.

   Figyeli a folyamat zajlását? Szerintem mindez nem véletlen. És lassú. A rombolás mindig gyorsabb, főleg, ha minimum 30 éve készültek rá

   “Mondottam ember: küzdj és bízva bízzál.”- Madách.

   Eszembe jutott egy gyerekkori mese: A hideg Szél és a Nap versengett, hogy melyikük tudja levetni a kabátot az emberről.
   A Szél erősnek hitte magát? hideget fújt, erősebben fújt, de az ember mégjobban magára szorította a kabátot.
   A Nap mosolygott, amikor elfáradt a Szél, sütni kezdett, meleget árasztott és Mi történt???
   Na ugye:)))) a kabát lekerült.

   1. Kedves Attila!
    Voltak olyan időszakok a történelem folyamán, amikor a lazításoknak és látszólagos szólásszabadságnak egy célja volt, kiszűrni és feltérképezni a “veszélyes” és másként gondolkozó elemeket, majd később ezeket likvidálni. Nem mondom, hogy biztos vagyok benne, hogy most ez folyik, de egyáltalán nem kizárható. Tamasi doktor jó szándékában nem kételkedem, viszont Malone és a Füllmich csapat tevékenysége nem az igazság érdekében folyik, ez viszont egy jó emberismerő képességgel és alapos elemzőkészséggel megáldott ember ( mint pl. itt a hozzászólók között
    A. Éva) számára teljesen világos.

    1. Maga szerint A. Éva jó emberismerő és alapos elemzőképességgel megáldott? Hol derült ez ki? Mert itt nem.
     Mindent IS lehet ócsárolni, de nem érdemes. Főleg nem ennyire hosszan, ahogy ismétlődően teszi, mert az már diagnosztikai értékű. Egy kis olcsó népszerűség szerzés, akár saját lelkének simogatására, egy olyan oldalon ami éppen az ellenkezőjéről szól. Erős pesszimizmust sugall, de a Madáchi üzenet nem ez. Az Isteni sem.
     Különben nagyon ellentmondásos kijelenteni : Tamasi doktor jó szándékában nem kételkedem, viszont Malone és a Füllmich csapat tevékenysége nem az igazság érdekében folyik, ugyanis az említett nevek nagyonis egy platformon mozognak, nézze csak: https://stopworldcontrol.com/map/?filter_location_location%5B%5D=423&settings_cache_id=6af8513cdd81562bf3dc698e7918e2f1&filter=1&filter_location_address%5Bradius%5D=0&sort=post_title

     De erről Tamasi doktor mondhatna többet. Amit A. Éva képvisel veszélyes is lehet, a megosztás újabb képviselője, de talán , ha csak egy ilyen fórumon teszi mindezt, nem akkora horderejű. Éppen ott akar bomlasztani, ahol viszonylag egység mutatkozik. Régi trükk, de működik.
     A többit bízzuk az Úrra:”“Mondottam ember: küzdj és bízva bízzál.”- Madách.
     elnézést, az ismétlésért, de talán célba ér.

     1. Akkor ide linkelem az angolul értők részére, ajánlom végignézni, hogy hogyan bántak a fülmih vizsgálóbizottság tagjai az őszinte nyitott tudományt képviselő orvosokkal. Miért akarja a bizottság őket letörölni, mikor ha megértené, amit kikezdhetetlen logikával mondanak, akkor a legnagyobb és végső ütőkártya lehetne a kezükben arra, amit látszólagosan képviselnek. Nem hiszem, hogy azért, mert nem értik, inkább mert mégsem igaz, hogy az a céljuk, amit hirdetnek.

      https://www.bitchute.com/video/x2qvzrY3lgP4/

      Madáchcsal én is egyetértek, de az idézett mondat előtt ő is szép képet festett a falanszterről, Ön ezt olvasta? Nagyon tanulságos, egy az egyben leírja, amit terveznek most. Szerintem Ő sem volt jókedvű, mikor ez volt a látomásában.

      Bomlasztani azzal az ismeretterjesztéssel, hogy nem csak a jelenlegi, de semelyik vírus nem létezik? Hát ehhez már nem is tudok semmit hozzáfűzni….

   2. Kedves Attila,

    Valóban, számos ponton egyetértünk.
    Egy-két gondolat a felvetett témákhoz, amit az én tanulmányaim és megfigyelésem alapján hozzátennék.

    Szerintem a társadalmi folyamatok mögötti lényegi séma a közelmúlt és a történelem során, nem a ciklikusság és nem a jó és rossz közötti harc.

    Mind a háborúk mind a válságok aktív ágensei a mindenkori kiváltságos osztály, azaz a legaktívabban és legtudatosabban gonosz kisebbség, és mindegyik célja a tömegek népirtása, amely önpusztításban a tömegek túlnyomó százaléka a múltban is mindig is segédkezett.
    A jó és a rossz közötti spirituális harc e világi lecsapódása csak egy-két kivételes jellem és a megalkuvó nagy többség közti kibékíthetetlen ellentétekben és hiábavaló küzdelemben nyilvánult meg.

    Számomra ezért van egyedül a keresztényi hitnek értelme. Azon túl, hogy logikai úton a teizmus az egyetlen racionális világnézet, a kereszténység az egyetlen amely a Jó oldalát fogalmazza meg és hordozza*, ugyanakkor nagyon is reális alapokon, azon szűk kisebbség számára ígér üdvösséget, akik valóban a Jó oldalán álltak és tettek is azért, szemben a langyos, kiköpendő nagy többséggel. Azok számára ígér üdvösséget, akik e világon sírtak, akik a Jó, azaz béke és igazságosság jegyében éltek és amiatt e világot a pokol hiábavalósága élményeként élték meg, és akik még ebben az állapotban is küzdöttek a Jó oldalán.
    *Oxfordi matematika professzor erről:
    John Lennox: How Math and Science Point to God
    https://www.youtube.com/watch?v=C5P9WsUAxfU

    De visszatérve, a mindenkori valóság az ami számít, nem a mindenkori narratíva, és az emberiség realitása évszázadokon át ívelő összefüggő rendszert és konzisztens tudatosan romboló folyamatot mutat, minden tekintetben, amely folyamatban a rendszerirányítók olykor meghagytak egy kis szünetet, éppen azért hogy eme hézagokra hivatkozva a folyamatot ciklikusnak hazudhassák.

    Ahhoz képest, hogy ez a bolygó minden egyes embert a mai napig el tudna látni magas életszínvonalon, méltósággal élt élet és becsületes munka lehetőségével, és ehhez nem lenne szükséges sem a klímát rombolni sem a bolygót kizsákmányolni, az emberiség állapota és lehetőségei minden téren lenullázódott: életszínvonal, gazdaság, egészségügy, pénzügy, kultúra, oktatás, közlekedés, étkezés, mezőgazdaság, társadalomszervezés, szociális juttatások, termelés szervezés, logisztika, stb. Ahhoz képest ami egy jótékony világvezetés mellett az emberiség elérhetett volna, a jelen világ népessége egyre nagyobb százaléka, most már az azelőtt fejlett világon is, végletes nyomorban röghöz kötötten gyötrődik, de az elitnek nevezett pszichopata kisebbség ezt is túl soknak tartja és “túlnépesedésnek” nevezi. Csak ez az egy meggondolás is elég ahhoz hogy bizonyítva lássuk az elit rosszindulatát és az összeesküvés tényét, és azt hogy a társadalmi folyamatok nem véletlen és összefüggéstelen elemekből kialakuló ciklikusság (már maga az elképzelés is egy óriási önellentmondás), hanem az elit által felülről és tudatosan irányított századokon át húzódó globális destruktív folyamat. Nevezetesen e folyamat alapja azon agenda, amit éppen a Rothschild ház egyik tagja és társai foglaltak össze 1773-ban, 25 pontban. Itt áll a szemünk előtt, hogy a jelen realitása annak a tervnek megvalósítása.

    A ciklikusságról szóló gyakran hallott áltanítás csupán egy a számtalan megtévesztő ideológiák közt, amit a pénzoligarchia által kontrollált médiák és akadémiák mind azzal a céllal sugallnak a tömegeknek, hogy azok jóhiszemű tagjai hamis optimizmusban, hamis reményekben, ezáltal a kómában és passzív módban várják amíg a jó és rossz feltételezett harcában hirtelen a jó kerekedik felül, anélkül, hogy ők a kisujjukat mozdítanák a jó irányába.

    A kontrollált ellenzék ill. a csupán virtuális rendszerellenes tömörülések témaköre egy különösen kényes terület.
    Ha kifejezést adunk efféle aggályainknak legalább annyira, mint amikor nem. Mert saját ügyünk ellen cselekszünk akkor is amikor egy meglévő ellenálló csoportot hamisan vádolunk, és akkor is, amikor bedőlünk egy ál-ellenálló csoport látszólagos erőfeszítéseinek.

    Nyilvánvaló, hogy az esetek 99%-ban “főáram vs ellenállók” csatája merő látszat, figyelemelterelő tematizálás, ezzel szemben a tényleges szembenállás ritka és tiszavirág életű.

    Jogos a felvetés hogy ha egy rendszer ellen tevékenykedő egyén vagy csoport figyelmet és életteret élvez, és a főáram-platformok mindegyikéről nincs letiltva, gyanúra ad okot. Ezzel az a gond az, hogy ezen az alapon éppen a Mi Hazánk is ezek közé tartozhat.

    Ha annyi centem lenne amennyi nagy ígéretekkel szónokoló majd a hatalomra kerülés után pálforduló párt történetének voltam tanúja, már dollármilliomos lennék.
    Egy kérdés a sok közül, honnan tudható mikor érkezik el és miért a pálfordulás pillanata, és hogy a rendszerfenntartók melyik szárnya támogat és pénzel egy adott virtuális ellenálló csoportot, illetve egyes jó szándékú csoportokba beékelődő ügynököket? Mert a felszínen mutatkozó képlet is csupán látszat-dichotómia, azaz nemcsak főáram vs alternativ kettősség. Ezek gyakran átszövik egymást, ráadásul eléggé átláthatatlan módon

  2. Kedves Éva!
   5*. De azért azt mondom, hogy próbáljuk meg belső isteni erőnket visszaszerezni és mi maradékok a fénnyel kioltani a sötétség hatalmát. Nem biztos, hogy sikerül, de legalább megpróbáltuk! A sötétség, hazugság és gonoszság az “utolsó csepp véréig” küzd, nem adja fel…

   1. Kedves Ida!

    Egyetértek, így úgy érzem pontosítanom szükséges a tekintetben, hogy én sem a belső erő feladását értettem a fentiek alatt. Az Isteni erőben való hitet én sem adtam fel, sőt, és soha nem is fogom. Most már jó ideje úgy érzem hogy itt csak túlvilági erő segíthet. A küzdelem konkrét lehetőségei az amit hiányolok. Hogyan? Látható hogy az információ- és ismeretterjesztés azon a szinten ahol van, nem elegendő ahhoz, hogy tömeges és szervezett tettekhez vezessenek.

    Az emberek saját kiirtásukat választották – abban segédkeznek. Ez a sziklás fenék, ennél nincs alább.

    Sem önmaguk sem utódaik nem számítanak – ezt már láttuk abból is ahogy odadobták gyerekeik a maszkoknak, teszteknek, “vakcináknak”. Legtöbbjük egyébként sem önzetlenségből és szeretetből nevel gyerekeket, hanem azért hogy legyen aki gondoskodik róluk. És azért mert ez a “divat”. (Innen a diszfunkcionális családok hatalmas százaléka)

    Így hát a többség utódjaik életéért és boldogságáért sem tennének kockára semmit, főleg azt nem ami szükséges lenne az adott helyzetben.

    Az emberek tetemes részét nem érdeklik azok a tények, amelyek ismeretében konkrétan kezdeniük kellene valamit, és ez igaz azokra is akik az alternativ konteós vonalon működnek. Dr. Szabó Attila válaszában olvasható jónéhány részlet.

    Tehát nyilvánvaló, hogy a mai napig is nagyon sokan vannak, akik még tehetnének az ellen ami készül, de NEM teszik. Mind az elit, mind a középosztály. Milliók, milliárdok, köztük tehetősek, kapcsolatokkal, lehetőségekkel. A nagy kérdés, hogy miért nem tesznek semmit önmaguk megmentéséért? Miért hagyják ezt a készülő világégést? Miért árulók, saját fajtájuk árulói, saját kultúrájuk szemétbe hajítói? Miért? Mások pedig miért álmodoznak a tettek helyett?

    Az összegfás az, amiről mindenki beszél de senki nem csinálja. Mindenki a maga ügyével és babérjaival van elfoglalva. Nem akarok neveket mondani, de példaként: felvettem a kapcsolatot egyik harctársunk egy másik portálon, de miután áthívtam az illetőt az ellenőrzött szoc médiákról egy névtelen és nem ellenőrzött portálra, válaszra sem méltatott, emellett a saját blogján is válasz nélkül hagyta kommentjeim.
    Ennyit arról a bizony nagy “összefogásról”, amit az illető is oly gyakran szorgalmaz. A nárcisztikus hajlam népbetegség, nemzetközi és hazai berkekben is – ez az ami az összefogás útjában áll.
    Nyit egy blogot, szert tesz néhány ezer követőre, bevétele is van, övé a világ, gondolja. Ezzel el van intézve a világmegváltás missziója. És ez a tipikus, a norma – nem a kivétel.

    Másfél évtizedes blogger-elemző tevékenység után az ember belátja hogy túl kevesen vagyunk értő, érző és tenni akaró, próbáló és valóban a közösségért tenni akaró emberek.

    Talán az a legnagyobb gond, hogy sokan akik úgy érzik “felébredtek”, elmentek a kontrollált ellenzék (álellenzék) ideológiája irányába. Konkrét tettek, és aktív szervezés helyett passzív módon egy kollektív felébredésben hisznek. Ők is agymosottak, ha lehet még inkább mint a főáram narrativája által tévhitben tartottak. Más szóval, oly sokan vagyunk akik végzetesen félre lettünk vezetve, még az alternatív ill “konteós” oldalon is, hogy azon már nem lehet segíteni. Csak meg kell nézni az ellenőrzött ellenzéki alt-médiák tetemes számát. Döbbenetes. Miben hisznek ezek, miben reménykednek? Nem értem.

    Tehát ilyen értelemben adtam fel. Nincs olyan emberi metódus amely által fel lehetne az embereket ébreszteni arra a pontra amikor érdemben megértenék mily orbitális a tragédia ami előtt állnak, és kellene tegyenek ellene. Ehhez egészen kivételes bátorság és intelligencia lenne szükséges, de nagy részükből mindkettő hiányzik, a legtöbbjükből az alapvető szint is.

    Ha lehet még rangsorolni a manapság pálmát vivő divatos emberi gyengeségeket ami az aránylag jóhiszemű nagy többséget illeti, listavezetők az önámítás, önvakítás, önagymosás, önigazulás (kiváltképpen a keresztények) az előttünk álló valóság átmagyarázása, öngázlángolás, tévhitekben ringatózás.

    Hogy konkrét tapasztalati példákat is felhozzak, ami az egyik fő irónia ebben a témában éppen az, hogy amikor a leendő áldozatokat a fent lefestett valós veszélyekre figyelmeztetném, vagy a totális tagadás és kitérő válasz érkezik, és/vagy az, hogy ne legyek ily negatív és ne féljek. Ki mondta hogy félek és negatív volnék? Akik félnek, de nagyon, azok akik hallgatva asszisztálnak a folyamathoz és ők a negatívak, hisz az egész történelem leghatalmasabb holokausztjában segédkeznek a hallgatással. Amikor visszavetítik rám amiről tudják hogy rájuk igaz, az a projekció (ez is tipikus). De a kognitív disszonancia ezt sem engedi láttatni velük. Ezzel sem megbántani akarok senkit, de valahogy fel kellene rázódni a valóságra.

    1. Na, most egy kicsit megnyugodtam. Már azt hittem, tényleg teljesen feladta. Most örülök, mert hiányoznának az oldalról a nagyon jó meglátású, építő jellegű hozzászólásai.
     Sok mindenben egyetértünk, sok mindenben igaza van. Ez alól ugyan kivételt képez Orbán sztárolása, mert bár elismerem a kormány jó intézkedéseit (mert az is van), azt semmiképpen nem tudom díjazni, ahogyan a kormány a járványra reagált. Az egyenesen szégyen és megbocsáthatatlan. Gyakorlatilag ebből a szempontból Orbán elárulta a magyar népet. Hány és hány ember meghalt a rendelkezések miatt, hányan váltak munkanélkülivé, mennyi oltáskárosult ember lett az intézkedései nyomán. Ezt semmiképpen nem lehet figyelmen kívül hagyni.
     Hogy lesz e szebb jövő? Én is kissé szkeptikus vagyok ez ügyben. De én sem akarom feladni, csak azért sem!
     A végtelenül korrupt igazságszolgáltatásban nem bízom. Már régen nem az IGAZSÁG érdekeit védik.
     Abban reménykedem, hogy a kollektív tudat rezgésszintje megemelkedik annyira, hogy az emberek gondolkodása rohamosan, drasztikusan megváltozik. Ennek már vannak látható jelei, a kérdés csupán az, hogy a globális háttérhatalom újabb tervének megvalósítása előtt ehhez elegendő idő lesz-e.
     Bízom abban, hogy ehhez az emberiség segítséget kap, mert egyedül valószínűleg nem képes rá.

     1. Kedves Barbara,

      A jelek szerint hasonlóan gondolkodunk és jól esnek bátorító szavai, ugyanakkor Öntől is azt szeretném kérni, amit sokaktól kértem e fórumon: NE értsen félre az OV tekintetében elmondottak miatt.
      Szilviának ma korábban küldött válaszomban említést tettem erről, és elmondtam, ez úttal kb ezredszer, mi az amiben félreértenek.
      Idemásolom a kommentem vonatkozó részét:
      “Az összefogás ideálja jegyében próbáltam érzékeltetni, hogy egy nagy arányú nemzeti összefogáshoz elengedhetetlenül szükséges lenne hogy a kormányra szavazó tábort magunk mellé állítsuk, hogy a kormánypárti erre tévedő honfitársunk ne riadjon el és ne írja le azonnal ezt a Csoportot, mint egy rejtett ellenzéket, és politikai haszonelvű társaságot valami hátsó célokkal, és hogy ehetőségünk legyen megértetni velük hogy mi pártpolitikai célok nélkül, tisztán a Covid-narratíva, e veszélyes “vakcinák”, és az intézkedések ELLEN, mindannyiunk egészsége, élete, és az egyéni szabadságjogok megőrzése érdekében érvelünk.
      Azért soroltam fel itt “Orbán érdemeit”, hogy megértsék, hogy a kormánypártiak miért és milyen meggondolások mentén nem engedik maguk számára meglátni azt a valóságot a Covid-témában, amit mi akik objektíve nézzük a valóságot, tisztábban látunk.”

      Kommentje ezt a részét kiemelném, mert szerintem ez az a fajta hamis remény, ami sokakat passzív állapotban tart: “Abban reménykedem, hogy a kollektív tudat rezgésszintje megemelkedik annyira, hogy az emberek gondolkodása rohamosan, drasztikusan megváltozik.”

      Ahhoz hogy a nagy többség gondolkodása megváltozzék, ahhoz először is gondolkodniuk kellene, de ez eleve hiányzik, mert ez az amire eleve nem nevelnek senkit az iskolák, és akik önmaguktól mégis gondolkodni kezdenének, lenevelik arról a médiák, az akadémiák, a csoportnyomás, a rosszul felfogott önérdek és hasonlók.
      Aktívan kellene ebben segítsük őket, de hogyan? Ez az amiben nem látok kiutat, így független főmédiák nélkül, és egy egységes rendszer-ellenes platform nélkül.

      Ön értékeli erőfeszítéseim ezen a fórumon, amit köszönök, de mondja meg, mit lehet kezdeni akkor amikor az olyan hátbatámadások amit Attila demonstrált fent az ami előbb-utóbb minden tisztességes és őszinte társunk el fogja érni?

      Ami szintén egy lényeges szempont, lehet Orbánt szidni és Toroczkayékat isteníteni, de az egész red herring marad, éppen azért mert az adott helyzeten egyetlen hazai tömörülés NEM képes változtatni. Egyedül egy európai szintű pro-demokrácia hálózat tudna fellépni a helyhatóságok köré tömörülő Agenda 21 ügynökei ellen, az azokat leleplező helyi felvilágosító és szervezői modulokkal, grass-root sejtekkel.

      Ugyanez nyugaton ki kellene egészüljön az iszlám terjesztése fékezésével is és a fehér emberek közti összefogás megteremtésével. A nyugati buta fehér embert az okos telefonján lógva butítják éj-nap, eközben a nem-fehér tömegek kezében is ott lóg az okostelefon, de az éppen a fehérek ellen való okosodásukra szolgál., Hisz a nyugati migráns tömegeket azáltal szervezik egyetlen hálózatba, mozgósítják, irányítják, telepítik, áttelepitik, pénzelik. A Covid-lezárások alatt és után ez döbbenetesen felgyorsult. Minden stratégiai területet velük foglaltatnak el. A fő- és nagyobb városokból az intézkedések miatt kitelepedő, illetve a tömegoltások és/vagy szegénység hatására kihaló fehérek helyébe telepítenek egyre nagyobb iszlám ill potenciálisan iszlám tömegeket. Ennek a végét el lehet képzelni…

      Hazánk nem lesz képes sokáig fennmaradni egy ilyen nemzetközi környezetben, teljesen mindegy hogy éppen melyik hazai párttól és mely spirituális tanítástól várjuk a sült galambot berepülni.
      Ha majd látok egy olyan nemzetközi tömörülést amely egy fent leírt folyamat elleni önvédelmi céllal szervez egy nagy nemzetközi tömegbázist, abban majd elkezdek hinni.

  3. Két dolog adhat megnyugvást.
   Hosszútávon: a félelem alapú világ, és ezek az elmebeteg tervek vagy csak kis részben vagy csak rövid ideig létezhetnek, mert a nem evilági ismeretek birtokosai tudják, hogy nem ez Isten terve az emberrel, és Krisztus harmadik eljövetele is meg fog történni, leginkább a változás csak a Kárpát medencéből indulhat, de ha innen indul, akkor nem lehetséges , hogy mindent bedarálnak.
   Rövidtávon: ajánlom az asztrológiában elmélyedni mindenkinek, lehet kételkedni, de egy idő után nem fog senki. A halál pillanata is kiszámítható, tehát nem kell aggódni, hogy gázkamrában, vagy téglával a fején hal meg valaki, az időponton úgyse tud változtatni, se előre se hátra. ?
   A közben töltött időt viszont lehet hasznosan félelem nélkül élni.

   1. Kedves Szilvia,

    Ön az egyike azoknak, akik ismeretei, gondolatai és felismerései értéke és az összefogás irányába mutató építő kommentjei miatt láttam értelmét a honlapon jelen lenni. Pl ezt írja egyik fenti kommentjében: “Voltak olyan időszakok a történelem folyamán, amikor a lazításoknak és látszólagos szólásszabadságnak egy célja volt, kiszűrni és feltérképezni a “veszélyes” és másként gondolkozó elemeket, majd később ezeket likvidálni. Nem mondom, hogy biztos vagyok benne, hogy most ez folyik, de egyáltalán nem kizárható.” Zseniális!

    Nagyol jól ráérzett arra is, amit a kommentem írásakor még nem tudtam: valóban megnyugvást kerestem, főleg azért mert elég hosszú időt töltöttem el ezzel a témával, aminek értelmét így utólag nem nagyon látom. A megnyugvást azóta elértem, éppen a napokban érkező egy-két felismerés révén, amit a fenti válaszaim egyikében leírtam (hátha mások segítségére is lehet).

    Ön sokat segített abban is, hogy a Cowan-Kaufman-féle csoport által feltárt igazságot felfedezzem, ami szintén egyfajta megnyugvást ad, ugyanakkor világossá teszi hogy annak a mértéke ahogy a laikus tömegeket az áltudósok megtévesztik, orvosolhatatlan, oly annyira hogy ez a Csoport sem hajlandó a tisztánlátás azon szintjére vinni követőit.

    Azon végletesen gonosz terv ellen ami a Covid-fasizmusban csúcsosodott ki, én mindig is az evilági gyakorlati tettekben kerestem a megoldást, nem a manapság oly divatos spirituális elképzelésekben és irreális reményekben. Nekem az álmodozás nem megy. Engem is be lehet csapni, miként az meg is történt éppen az Orbán-vezetés által, de a megvezetettség nem bűn, csak azután amikor valaki akkor is ragaszkodik a maga igazához, amikor tudja hogy téved/ett. Én az a fajta vagyok aki képes bevallani amikor belátja hogy átverték. Ezzel szemben ott a magyar betegség, ahogy oly sokan hisznek saját tökéletességükben, abban hogy ők az emberi tudás alfái-omegái, és az emberi megismerést valamely statikus állapotnak vélik. A legvakabbak.

    Mások tudatos félreértése is egy nagy akadály. Az összefogás ideálja jegyében próbáltam érzékeltetni, hogy egy nagy arányú nemzeti összefogáshoz elengedhetetlenül szükséges lenne hogy a kormányra szavazó tábort magunk mellé állítsuk, hogy a kormánypárti erre tévedő honfitársunk ne riadjon el és ne írja le azonnal ezt a Csoportot, mint egy rejtett ellenzéket, és politikai haszonelvű társaságot valami hátsó célokkal, és hogy ehetőségünk legyen megértetni velük hogy mi pártpolitikai célok nélkül, tisztán a Covid-narratíva, e veszélyes “vakcinák”, és az intézkedések ELLEN, mindannyiunk egészsége, élete, és az egyéni szabadságjogok megőrzése érdekében érvelünk.
    Azért soroltam fel itt “Orbán érdemeit”, hogy megértsék, hogy a kormánypártiak miért és milyen meggondolások mentén nem engedik maguk számára meglátni azt a valóságot a Covid-témában, amit mi akik objektíve nézzük a valóságot, tisztábban látunk.

    A másik nagy akadály, ebben is és általában, hogy az igazmondást, az ellenvéleményeket, az árnyalt analízist, és igazságkeresést ebben a közösségben sem nagyon értékelik, és szerintem emiatt hiányzik az építő beszélgetés ami egy érdemi és nagyobb arányú összefogáshoz vezethetne. Ön ebben is a kevés kivételek közé tartozik.

    Lehetséges persze, hogy a többségben itt is megvan a jó szándék, de valahogy a többség esetén a kommunikáció során illetve egyes elemek hiányában elvész. Nem tudom.
    Az online felület egyébként is arról híres hogy nehéz átvinni a kommunikáció meta-elemeit.
    Vagy ez a jelenség is a rendszerfennártók divide et impera manipulációi hatása.

    1. Kedves Éva!
     Köszönöm a választ, szinte minden hozzászólását olvastam, amikben minden gondolatot értek és igaznak, jól átgondoltnak látok. Itt a földi valóságban. A metafizikai, misztikus rétegbe is mindenki eljut, aki sokat kutat a földi történések átlátása érdekében, történelmi, fizikai, biológiai, minden tudományos szinten, ráadásul mindenhol ez jön ki logikusnak is. Én sem értettem, miért történt, ami történt a magyarokkal évszázadokon keresztül, mert nem volt logikus magyarázat, aztán rájöttem. Ez pedig egyenesen oda vezet.
     Jelenleg nem látom a társadalomban a lelki, szellemi potenciált, hogy belássa a kritikus tömeg, hogy mi történik, de még ha lenne is, se látnám, hogy a világi történések ellenében ez hogyan tudna segíteni minket nemzet szinten.
     Viszont azt látom, hogy ha mindez csak Afrikában történne, vagy bárhol egy elszigetelt szegletben, nem érdekelne senkit itt Magyarországon. De ettől nem lesz kevésbé releváns az ottani történések elszenvedőinek. És bárki lehet az, akivel történik, és bárki, akivel éppen nem. Most azért foglalkozik vele mindenki, mert személyesen érinti, és fél a haláltól, ami minden félelem legvégső kiindulópontja. Szóval mikor 60 millió embert öltek meg Kínában, vagy a történelem folyamán bármennyit, azoknak is át kellett élni, és nem volt más választás, ha ilyesmi ismétlődik, akkor tökmindegy mit gondolkodunk, ezt kell megélni. Persze nem azt mondom, hogy amíg lehet valamit tenni, ne próbáljuk, de az élet olyan amilyen, és tényleg akkor halunk meg , amikor ki van jelölve, ez biztos.

  4. Köszönettel válaszaikért, ezúttal jelzem hogy mindegyikre válaszolok majd, tervem szerint minél előbb.

 6. Hát ennyi.
  Maga Kill Bill elismeri – bár kissé idegesen rakosgatva a haját és ingatva a fejét (szerintem akár egy kezdő pszichológus is disszertációt tudna belőle írni, egy komolyabb szakmai háttérrel rendelkező kolléga pedig min. 1 doktorit) -, hogy semmi értelme nem volt annak az észvesztő rémületkeltő hadjáratnak amit folytattak és még kevesebb az ész nélküli …cinák oltásának a gyerekektől a felnőttekig.
  Ha ez nem beismerés,akkor mi?
  Semmire vagy alig valamire volt jó egészségügyi szempontból, az az őrültekháza,amit a világra szabadítottak. “Egészségügyi” már maga a szó is nevetségesen hangzik a zelmúlt több,mint 2 év tükrében. Senkit nem érdekelt soha, senkinek az egészsége, sőt még a rossz-léte vagy halála sem.
  Kizárólag arra volt jó,hogy Kill Bill és pajtásai végrehajthassák az emberi történelem legnagyobb gazdasági-, pénzügyi hódítását.
  Ez az egész kizárólag az USA Big Pharma-cégeinek és a hozzájuk csatlakozott lobbistáknak, korrupt cégeknek, politikusoknak, orvosoknak,…stb volt jó.
  E nélkül az USA gazdasága valószínűleg már a padlón sem lenne, hanem attól is lejjebb,ha ez egyáltalán lehetséges.
  Ehhez képest a gyarmatbirodalmak fel- és kiépítése pusztán gyerekek játszadozása volt egy homokozóban.
  És még van képe belemondani a kamerába,hogy bizony nagy a tanulási hiányossága a most iskoláskorú nemzedéknek. És,hogy nagyon nehéz lesz…(már majdnem kezdtem “megkönnyezni” ezt az “érző szívű” elmebeteget). Milyen meglepő?!! Nemde??!!
  De persze nem egyformán. Naturally. Hiszen a magániskolákban – ahova mily meglepő – az ő gyerekei járnak – no, ott nem. Nem furcsa???!!!
  Tényleg???!!! Egy kicsit sem???!!
  És ez az “EMBER” még szabadon járkál!
  Nem hiszem el,hogy minden mesterlövész covidos lett és mindegyik a kórházi ágyat nyomja.
  Valahol kellene lennie legalább 1nek, aki éppen nem covidos és ráérne. Ha már az “igazságszolgáltatás” nem ér rá….,ja mert éppen covidos, vagy 3x —cinával beoltották és most éppen pozitív és éppen az aktuális karantén-idejét tölti, vagy autoimmun betegséggel küzd.

 7. Folytatásként: íme már a Magyar Nemzetben is megjelenHETEt felébredt Fritz Tamás ébresztő cikke:
  https://magyarnemzet.hu/velemeny/2022/05/ovakodjunk-a-virusszakertoktol?utm_campaign=2022-05-08&utm_medium=email&utm_source=magyarnemzet_napi_hirlevel&fbclid=IwAR2FaS9BkSDI38EAL_TP7tPW4rqHj07QCoN7Aahq2YUMk8P2beTbYZ4mEcg
  aminek a végét kiemelem:
  “Tehát: ne higgyünk el semmit bemondásra a „nagyfiúknak” meg az őket kiszolgáló „hivatalnak”. Semmit! Mindennek menjünk utána, mindent ellenőrizzünk és mindenről tudjunk meg minél többet, ugyanis túl nagy a tét ahhoz, hogy a vakon elfogadás luxusát megengedhetnénk magunknak: az életünkről van szó! Foglalkozzunk a közélettel, mert az ókori görögök azt mondták, hogy akit nem érdekel a közélet, a politika, azt úgy hívják, hogy idióta.”

  -mondja, mint aki felfedezte a csőben a lyukat.

 8. A Fritz Tamás ókor idézése nyomán megjegyezném, hogy van egy “közszereplő” jogszabályunk. Az közszereplő, akit a bíró annak minősít.
  Szerintem büszkének kellene lenni azokra, akik veszik a fáradtságot, és próbálnak másokat (görög idézet szerint:” a nem idiótákat”) gondolkodásra sarkallni. Mindenki szájíze szerint fog úgyis választani a kínálatból, ezért pl. Buddha-t se lehetne letiltani. Akár büntetni. Úgysem csak az internet a gondolatok forrása.
  Az interneten egyébként mindenki közszereplőnek minősíthető, így büntethető, aki egy linken át megosztható tartalmat közöl, vagy a tartalom részeként van jelen, ha jól értem.
  Azokat tiltanám le pl, akik szörnyecske fotóval, xyz név alatt kb. a káromkodásukat tudják kifejezni kb. két szóban, vagy akár hosszabban. Kár a tárhelyért.

  A DownFallOfAmerica cikkben szerepel a piramis. Két dolog tűnt fel benne.
  Az egyik a korona kaszt a csúcson. Jelenleg nincs túl sok monarchikus jellegű állami berendezkedés.
  Szaúd-Arábia, Japán, a Brit birodalom országai, és még néhány ország, néha kapcsolódó rokoni viszonyokkal.
  Kulturálisan áthallom az öngyilkosság “elvárását”, illetve a hárem
  és eunuch kultúrát. A számunkra abnormálisat.
  A másik a forma. Nekem a háromszög rajz nem stimmel. Inkább egy fordított T betű szerű lenne helyes. A talp egy hosszú vízszintes vonal, rajta egy nagyon rövid, nagyon vékony szár. Egy tüske, méreg fog? Vagy egy kiütés? Ez mégcsak nem is lelapított piramis. Inkább arra hasonlít, amikor a kórházi filmekben a beteg melletti monitoron az élet jelekből egy sokk után vízszintes vonal, a halál beállta lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük