Dr. William Makis, onkológus

Dr. William Makis, onkológus:

“A 100.000 orvosból, a kanadai orvosok közül, akik nem kapták meg az oltóanyagot, csak egy maréknyi dolgozik még orvosként. Tehát az oltási arány itt kb. 99,9 % és ők voltak az elsők, akik sorba álltak az “oltásért”. Szóval amikor megnéztem a kanadai orvosok hirtelen haláleseteit, világossá vált számomra, hogy a legtöbbjük szívproblémák, szívkárosodás, szívmegállás miatt hal meg, ahogy már önök is tudják kocogás közben, úszás közben vagy álmukban halnak meg. És dr. Peter McCullough részletesen beszélt erről, a szívizomgyulladásról, a szív károsodásáról és a szívben bekövetkező hegképződésről.

Egyesek rögképződés miatt haltak meg, embóliában vagy stroke-ban. De volt még egy elég nagy alcsoportja az orvosoknak, akiknél extrém agresszív rákbetegség alakult ki, mégpedig olyan korban, amelyben nem kellett volna, hogy ilyen betegséget kapjanak.

Például volt egy orvos, aki a harmincas éveiben gyomorrákot kapott, a negyedik stádiumban derült ki és kevesebb mint egy évvel később halott volt.

Nagyon ritka agydaganatok alakultak ki fiatal embereknél, akik a húszas, harmincas éveikben voltak, orvostanhallgatóknál és orvosgyakornokoknál. És ezek a rákfajták mindig a 4. stádiumban jelentek meg és mindig halállal végződtek néhány hónapon belül és mindig egy évnél rövidebb ideig tartottak.

És tudja, először nem tudtam, hogy mi ez, hogy milyen jelenség ez, csak egyszerűen elkezdtem figyelni és nyomon követni. Azután vált világossá, hogy az emberek a közösségi médiában ezt turbóráknak nevezik. A turbórák nem egy orvosi fogalom, hanem egy fogalom, amit az emberek találtak ki, hogy kifejezzék a kovid ellen oltottaknál kialakuló rák különösen agresszív mivoltát.

És ezek a rákfajták teljesen másképp viselkednek, mint az összes többi, amit korábban a pályafutásom során láttam. Pedig a pályafutásom során több mint 20.000 rákbetegség diagnózisát állítottam fel fejfájással, PET-CT-vel, pozitron emissziós tomográfiával, képalkotóeljárással, CT-vel, MR-rel, patológiai korrelációval.

De ilyet még soha nem láttam. Soha nem láttam mellrákot a 4. stádiumban a húszas éveikben járó nőknél. Soha nem láttam bélrákot a 4. stádiumban férfiaknál és nőknél a húszas vagy harmincas éveikben. Leukémiát sem láttam, ami néhány nappal vagy akár pár órával a diagnózis után megölte volna a beteget. És limfómát sem, ami ugyancsak néhány hónapon belül halált okozott volna.”


5 thoughts on “Dr. William Makis, onkológus

 1. A professzorok azt találták, hogy a Pfizer COVID-19 vakcinájának EGY ADAGJA 200 milliárd(!!!!)DNS-darabbal szennyezett!!!

  És Karikó Katalin még nincs börtönben….
  És még nem léptünk ki a WHO-ból….
  Ideje cselekedni, és a bűnösöket felelősségre vonni!

  “Dr. Phillip Buckhaults rákgenomikai szakértő nemrégiben a dél-karolinai szenátus előtt beszélt a Pfizer mRNS COVID-19 vakcináiban talált DNS-szennyeződésről.
  Becslések szerint 200 milliárd darab plazmid DNS található a Pfizer COVID-19 vakcina minden egyes adagjában – mondta.
  Ezeket a DNS-darabokat lipid nanorészecskékbe, alapvetően szintetikus vírusokba csomagolják, és bejuttatják a vakcinázottak sejtjeibe.
  Ez a DNS véleményem szerint okozhat néhány olyan ritka, de súlyos mellékhatást, mint például a szívmegállás miatti halál.
  Egyes embereknél megnövekszik a jövőbeni rák kialakulásának kockázata is.

  Ez a DNS beépülhet, és valószínűleg be is fog épülni a genomiális DNS-ébe, és a sejt állandó elemévé válik.
  Ez nem csak átmeneti. Mostantól ebben a sejtben van, és ez ott is marad, és öröklődik nemzedékeken át.
  https://expose-news.com/2023/11/03/200bil-dna-in-pfizer-c19-jab/

  1. Öröklődik nemzedékeken át?
   Nem fog nemzedékeken át öröklődni.
   Nem lesznek nemzedékek.
   Ha az oltottaknak még születnek is gyermekeik, ők már ilyen meg olyan okok miatt nem fogják továbbadni a génállományukat.
   Ez van.

 2. https://magyarjelen.hu/johet-a-gmo-s-sor/
  Úgy látszik az ember-GMO-s nem ember szabadalmat akarják adu ászként kényszeríteni mindenáron, ezen alapszik az “üzlet”.
  Csak az a pici hiba csúszott a számításba, hogy nincs gén, nincs DNS, nem tudnak ilyet kimutatni. A testben sejtek- sejtmagok vannak, amik elhatároló felületek, vizes zselés kristályszerkezetünk van a környezetből felvételre került, és nem kiürített ásványi anyagokkal. Van egy rezgés hullámhossz felvételi mechanizmusunk, és hozzá a belső kondenzátorok, a sejtekben a töltés tároló rendszerek, és mindezek eredői az elektromosságon, töltés különbségeken alapuló anyag áramlások, nagyon összetett kölcsönhatású vonzások és taszítások. A Dr. Tom Cowan fordításaim alapján írt ezen összegezésemhez annyit tennék hozzá, hogy az öröklés milyensége is mindezek együttműködésétől függ.
  Minél ‘jobb’ földben, kedvezőbb környezetben terem egy növény, finomabbat legel egy állat, annál jobb a minősége. Ha finomat akarunk készíteni belőle, azt befolyásolja, ha hozzáadunk ezt-azt, mint pl. a kecskesajtnál az érlelő anyagot. https://www.agroinform.hu/hazikert/keszits-otthon-kecskesajtot-49674-001
  A kecsketejhez (vizes fehérje és ásvány mix) hozzáadott anyagok: só, CaCL2, és tejoltó enzim helyett ecet vagy citromsav.
  Javaslok a “gén tudósoknak” egy kecskesajt készítő versenyt. Számít az is, ki hogyan feji a kecskét.

 3. “Szóval amikor megnéztem a kanadai orvosok hirtelen haláleseteit, világossá vált számomra, hogy a legtöbbjük szívproblémák, szívkárosodás, szívmegállás miatt hal meg”

  Szerintem meg az önhittségük, az arroganciájuk, a szabálykövető hozzáállásuk miatt haltak meg, és amiatt, hogy képtelenek voltak egy meglepő helyzetben a saját hasznukra alkalmazni az egyetemen megtanult tudást, és a gyakorlatban szerzett tapasztalatot.

  Én azt nem tudom felfogni, hogy valaki X év orvosi egyetem után, meg hozzá Y év szakmai gyakorlat után hogyan lehetett annyira nemtörődöm, igénytelen, hogy a SAJÁT életét se volt képes védeni… azt, hogy a “civilekért” nem tettek semmit, azon nem is csodálkozom. Hiszen saját magukért se…

 4. VÁDIRATKÉNT FELHASZNÁLHATÓ ANYAGOK:

  Tamasi József doktor úr is felhasználhatja a perében, minden kétséget kizáró bizonyítékként, mivel ezt a dokumentációt a Pfizer állította össze)

  1.) ITT VAN A PFIZER ÉS AZ EU KÖZÖTT LÉTREJÖTT TITKOS SZERZŐDÉS DOKUMENTUMA:
  https://archive.org/details/contract_03/page/48/mode/2up
  Magyarul is olvasható:
  https://archive.org/stream/contract_03/Contract%203_djvu.txt

  2.) A NEM KÍVÁNATOS HATÁSOK TELJES DOKUMENTÁCIÓJA MAGYARUL:

  A PF-07302048 (BNT162B2) 2020. december 15-2021. február 28. között végzett vizsgálatok összesített elemzése

  A vizsgálatot mindössze 3 hónapig végezték, 42.086 fő bevonásával. Ez idő alatt
  – 520-an tapasztaltak mellékhatásokat, de a vizsgálat befejezése előtt felépültek
  – 11.361-nek voltak mellékhatásai, amelyek a vizsgálat végén is fennálltak, vagyis nem gyógyultak meg.
  -1.223 ember meghalt.
  Ez azt jelenti, hogy a részt vevők 30%-nak voltak maradandó mellékhatásai, vagy belehalt.

  A 3 hónapos kísérlet során az összes létező betegség különböző súlyossággal bekövetkezett.
  Az utolsó 9 oldal ennek felsorolása, cca 1200-1500-féle betegség lehet. Képtelenség összeszámolni.
  https://archive.org/stream/pfizer-doc/PfizerDOC_djvu.txt

  Minden ország annek ismeretében kötötte meg az EU-val a szerződést, hogy tudta, a Pfizerrel beoltott emberek 30 %-a meghal, vagy súlyos egészségkárosodást szenved el. Magyarország is aláírta ezt a szerződést.
  A magyar emberek is be lettek oltva Pfizerel, köztük nagyon sok orvos, és egészségügyi dolgozó is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük