Kétesélyes az Új Világrend

Forrás: Dr. Steve Turley @ YouTube
https://youtu.be/QINzZrz_Y7A

https://www.bitchute.com/video/mNOL0vlwhMsP/

11 thoughts on “Kétesélyes az Új Világrend

    1. Davosban megkapják az eligazítást a globális lakájok és csicskások, mint mindig. Úgy emlékszem, 1986 körül Grósz Károly elvtárs kapta meg az ukázt az elkövetkező gengszerváltáshoz. Azt hiszem, Bajnai Gordon is járt ott, de ő itthon labdába se tudott rúgni OV ellenfeleként, úgyhogy ez utóbbira maradt a Nagy Átállítás piszkos munkája. Most meg az ő lojális harcostársa, Szijjártó Péter veszi át Davosban a globalogazdi aktuális forgatókönyvét.
     Érdekes lenne látni, hogy melyik évben ki járt a davosi eligazításokon és a Bilderberg-találkozókon Magyarországról, és mi mindent hajtott végre az ott kapott ukázokból. Csakhogy ehhez valódi oknyomozó újságírónak kellene lenni, amely egy kihalófélben lévő, súlyosan veszélyeztetett faj, ha ki nem halt az utóbbi 3 évben.

 1. Nem tudom ki ez az ember és kinek beszél, de ott rontotta el, hogy OV-t említette példaként az antiglobalista folyamatok előre törésekor.
  Nem ismeri a > Ne arra figyeljenek amit mondok. Egyetlen dologra figyeljenek: arra amit csinálok< Orbáni életfilozófiát.
  Nos Miniszterelnökünk ebben az egy mondatában őszinte. Valószínű, hogy Davosban tanították erre,1993-ban a GLT képzésen.
  Csak meg kell nézni az elmúlt 10-12 év termését illetve eredményét és máris kiderül, hogy mindent megtett a nemzete gyengítése, valamint a globalista zsarnoki rendszer kialakításához szükséges infrastruktúra kiépítése érdekében: legmagasabb adók, nyugdíjra félretett pénz elvétele, EESZT, VÉDA, Zala Zone smart city tesztpálya, WHO szerződés aláírása, oltások kötelezővé tétele, NDS,…

  1. OV azt szeretné folyamamtosan, hogy mi egyre boldogabbak és boldogabbak legyünk, és ezért mindent, de mindent megtesz, ami csak telik tőle, miközben minden globál tulajdonos pedig legyen egyre boldogtalanabb.
   Szerintem globál egyre jobban röhög a markában. OV tehát tévedett, be kellene ismernie.

 2. “Orbán Viktor hihetetlenül sikeres kormányzása”? Mihez képest? A saját csókosaihoz képest, gondolom. Mivel ez az úr nem Magyarországon él, megbocsátható lenne az elképesztő tájékozatlansága és egyoldalú megítélése az itteni helyzetről, ha nem tálalná tényként az alternatív(?) médiában! Ha pedig ez így van, akkor mennyire szavahihető a többi ügyben? Számomra semennyire!

  Íme a média működés közben, és szinte mindegy is, hogy mainstream vagy alternatív(?): alaptalan, soha senki által nem ellenőrzött állítások és általánosítások, féligazságokba ágyazott hazugságok, légből kapott spekulációk, manipuláció, indoktrináció és propaganda minden mennyiségben!

  1. Kedves Cassandra !

   Tökéletes meglátás, a “csalással viselj háborút”, egyik új epizódja, parasztvakítás más módon !!!
   A teljesen hülyének nézés sorozat legújabb youtube-os eposza !

 3. Ezen monológ alapján én azt szűrtem le, hogy a globál nagyon is topon van. Szórakoznak velünk.
  Akkor lehet vége, ha az illumi-szabadkőműves társadalmi – politikai – gazdasági filozófia és gyakorlat megszüntetésre kerül, felszámolásra.
  Van más, jobb, érvényesüljön az.
  Akkor lehet vége, ha a báránybőrbe bújt farkasok pedig teljes vagyonelkobzásra, börtön/halál büntetésre és az enyhébb esetek a vagyon elkobzáson kívül foglalkozástól eltiltásra kerülnek. Éljenek kegyelem kenyéren. Ha lesz, aki ad nekik.

 4. A 2020-ban előkerült rockefeller forgatókönyv – amiből a WEF is dolgozik – már leírta a lépéseket, többek közt, hogy a világot 5-6 erőcentrumra osztják, amely köré a kisebbek csoportosulnak majd. De ez ugyanúgy szerepelt a WEF 2030-ra vonatkozó promóciós videójában. Szóval semmi új a nap alatt.
  Vagy mondhatnánk, hogy a lépések a forgatókönyv szerint és az ütemterv alapján haladnak. Moszkva ennek ugyanúgy része, mint Peking, mint Ankara, stb.
  Az érdekesebb rész a 2030 és 2050 közötti lesz, ugyanis 2050-re de facto és de jure is meg akarják szüntetni az államokat! Nem lesznek államhatárok, nem lesznek parlamentek és választások, semmilyen politikai képviselet nem lesz. A megavárosokba kényszerített tömegeket az AI fogja irányítani éjjel-nappal. A “földesurak” meg, birtokolván a teljes bolygót, élik majd saját külön életüket. Ez értelemszerűen először a még megmaradt kis nemzetek – horvát, szerb, magyar, osztrák, bolgár, stb. – megsemmisülésével fog járni.

  1. Más médiában ezt úgy reklámozzák, hogy ez lesz az aranykor, amire még nem elég érett az ember, és aki nem érett, az selejteződik ki most.
   Minden propaganda, de ugyanannak a tervezett változásnak a különböző köntösbe bújtatott propagandája.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük