Halálos kimenetelű többszervi gyulladásos eset a COVID-19 oltást követően

Egy 2023 márciusában közzétett esettanulmányban a japán Tokushima Orvostudományi Egyetem orvosai és törvényszéki tudósai egy 14 éves, korábban egészséges és sportos lány részletes boncolási eredményeit ismertetik, aki 45 órával a Pfizer-géninjekció után halt meg.

A halál diagnosztizált okán, a szívizomgyulladáson kívül, szinte minden szervben gyulladást találtak az orvosok. A szövettani vizsgálatok gyulladással összefüggő károsodásokat mutattak a tüdő, a vese, a gyomor, a belek, a hólyag és a rekeszizom szöveteiben. (Lásd fotó)

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC10027302/


12 thoughts on “Halálos kimenetelű többszervi gyulladásos eset a COVID-19 oltást követően

 1. Ajánlom mindenki figyelmébe ezt a kiemelt 21 percet.
  Cancer – an alternative view, Dr Tom Cowan
  https://www.bitchute.com/video/q6UgiZbPR2c5/
  Nem vállalom a részletes fordítását, de amennyit értettem belőle, az az, hogy a szerveinket (amik vízből, fehérjékből, ásványokból, stb állnak, és elektromos töltésű egységet képeznek, és a működésükhöz “az elektromos egységet fenntartó táplálék” szükséges) külsőleg határolják csak az elhatároló sejtrétegek, amikben a növekedési képességet szabályozó kromoszómák vannak. Ha mérgezéssel ezek széttörnek, elhalnak, akkor nem tud rákos sejtburjánzás kialakulni. A rákos terápiákban pedig teljesen hibás az a szemlélet, ami a már halott szaporító anyagok nemlétező további szaporodását akarja megállítani. Az áttétek úgy keletkeznek, hogy a testben levő mérgezés, ami tulajdonképpen egy sejt éhezési folyamat, ami éhenhalottá, elektromosan halottá tesz egy élő részt, az terjed tovább, és teszi halottá a többi élő részünket.

  Vagy lehet egyszerre is, minden szervet és szövetet éhenhalasztva, amint a fenti boncoláson látható. Oltási technikával.

  Írásom közben úgy látszik, rajtam tesztelődik a hirdetéses támadási mérgezés fejlesztése. Ahogy állítok be továbbra is kéretlen hirdetés védelmeket, úgy jelenik meg a többi: „az Ön igényeihez igazodunk” címmel. Pedig még olvasói segítséget, védelmi ötletet is kaptam, amit köszönök.

  1. Épp Dr Cowant nézek, zseniális. Most éppen azt boncolgatja (és korábban már Dr Lanka is mondta), hogy a DNS tesztjeik ugyanúgy csalás, mint a virológiájuk. Csak belegondolni ennek a következményeibe. A szervkereskedelem az egyik legnagyobb üzletük, mostmár értem, hogy az átültetések miért olyan sikertelenek hosszú távon és miért kell folyamatosan blokkolni gyógyszerekkel az immunrendszert.

   Nagyon érdekes cikk erről
   https://northerntracey213875959.wordpress.com/2021/06/30/the-amino-age-and-the-new-abnormal-doctors/

   Cowan amint boncolgatja… (ugorják át a virusosáz részt az elején, az Malone-nak szól és semmi új nincs benne)
   https://odysee.com/@Dr.TomCowan:8/May32023Webinar:1

   A DNS csalás részhez egy nagyon fontos cikk egy genetikus konferenciáról (mentsék, már alig lehet előásni, el fog tűnni)
   Genome in Dissolution
   https://www.medicdebate.org/node/2208

 2. Amit én az angol nyelvü leírásból megértettem, az a következő:

  A lány egy szóbában aludt a nővérével. És a 14 éves elhúnyt este légzési nehézségekről panaszkodott a testvérének.
  És az orvosi megállapítás szerint nem a gyulladás, vagy a tüdő nem megfelelő müködése okozta a fiatal lány halálát.

  Hanem maga a szív mondta fel az élethez szükséges müködést.

  Mondjuk, egy boncorvosnak ez a tény csak száraz valóságnak tünik.
  (
  Nekem van ezzel kapcsolatban nagyon szomurú személyes tapasztalom is, hogy a bonctan miket tud mondani.
  De a hozzátartozók számára ezek érthetetlen valóságnak tünnek.
  )

  1. Szerintem ez lényegtelen, a grafén a szervezetben egy időzített bomba, ha bármi nagyon ‘izgalomba hozza’, boostolja, frekvencia, fény, akkor mindent lerombol maga körül, pár orosz srác ezt egy egyperces videón be is mutatja.

   Ezt kell elképzelni a szervezetben mégha nano méretben is, de ebből igen sokat.
   https://www.youtube.com/watch?v=tOApJPbmUsk

   Engem inkább az érdekelne, hogy a mobiljával alvód fajta volt-e. De végül is ez is mindegy, a sugárzást nem látjuk, ‘rossz időben a rossz helyen’.

   Egy felvétel arról mit csinál a grafén oxide a szívben, valódi videó, patkányszívvel!
   https://www.orwell.city/2022/01/myocytes.html

   A vaxot Ezer Halálnak kéne hívni, legalább annyiféleképpen képes ölni.

 3. Miért állhat le ez emberi szív ?

  Ebben az esetben azt is megállapította a boncorovos, hogy sok helyen a véráramlásban torlodási zavarok voltak,
  Na vajon miért lépett ez fel ?

  Mert az emberi szervezet úgy van megteremtve, hogy az végsőkig küzd az élethez szükésges funkciók fenntartásáért.
  A szívmüködést meg az emberi agy bizonyos elektromos jelekkel szabályozza,

  Amit én megfigyeltem, hogy például Svájcban az 5G bevezetése előtt elkezdtek egy hatástanulmányt folytatni. Amit
  valami ok miatt beszüntettek, Azonkivül a forrásokból az is kiderül, hogy az EU az 5G-vel kapcsolatban semmi vizsgálatot nem
  akar lefolytatni. Egyébként Svájcban az 5G jelenleg csak kisérleti üzemben müködik.

  Az 5G ellen a megbukott USA elnöke Donald Trump lépett fel legerélyesebben. Na nem azért, mert ő a Mr.Global ellen volt.
  Áh dehogy, Csak ezért mert ebben az ipari ágban a kínaiak konkurrenciát jelentettek USA számára, Emlékezzünk csak a Huawei botrányra.

  Na most a szívnek a müködése és az arra való 5G-nek a hatása számomra nagyon is reális alapokon nyugszik.

  De erről ne kérdezzük meg a lakmusz.hu-on a Neuberger nevü hölgyet, aki a CEU-n végzett. Ez a hölgy úgy szakértelmez, mint egy
  szektának a tagja. Ő csak egyszerüen kijelenti azt amit hinni kell az egyszerü hiszékeny magyarnak. Úgy látszik, hogy ez a hölgy
  és a munkatársai is valami szuper aggyal jöttek a világra és mindenhez értenek.

 4. DNA: Is It Really What We Thought? Webinar from May 3rd, 2023
  Valami történhetett, hirtelen a génmódosítás valódi mibenléte került a középpontba. Eddig én csak annyit tudtam, hogy a genetika csalás.

  Dr. Cowan ebben az előadásában a Northern Tracey által írt cikkhez szól hozzá.

  Amit kiemelnék belőle, azok a következők:
  -Dr. Lanka a sejteket már egy új megközelítésben kezdte vizsgálni, és azt találta, hogy a különböző környezeti körülmények között eltérőek a sejt aktivitások, és az állapotok.
  -Minden sejtnek azonos a javító mechanizmusa, ez a reverz transzkripció folyamat, ezt nem lehet semmilyen „vírus” működésnek tulajdonítani. A javítás az élet minden formájában működik. Ezt ahhoz szükséges megérteni, mert a folyamat a „HIV és a hasonló retrovírusok” működéséhez van egyedileg rendelve tudományosan, ami teória teljes tévedés, mivel vírusok sincsenek és a folyamat is általános.
  -Amikor azt mondják, hogy feltérképezett gének, tudni kell, hogy a géntérképet a rovarokban vizsgált gének alapján készítették. Embernek nincs ilyen elkészített „térképe”.
  -Egy normál mikroszkóp alatt is látni lehet a kromoszómákat, így ránézésre is látszik, hogy a kromoszómák úgy néznek ki, mint a baktériumok. A DNS pedig úgy néz ki, mint egy fehérje. Mit kezdjünk ezzel? Ha megváltozik a táplálkozásunk, megváltozik a mikrobiomunk. és ezzel megváltoznak a génjeink tulajdonságai és a működésük is.
  A legkisebb fehérjefüzérek a testben a sejtjeinkből származnak, vagy pedig a bennünk levő baktériumokból és gombákból?
  Mi van akkor, ha a kromoszómák a baktériumok és a gombák sejtjeinek a részei (kinek a sejtje?)?
  Mi van, ha a testünk a baktériumok és gombák által előállított fehérjéket, aminosavakat használja? És ha minden génelmélet tévedés, akkor pedig mit csinál a genetika, mi a GMO módosítás?
  A kérdések felvetése azért is jogos, mert van egy cég, ami szintetikus RNS-t árul, aminek előállításához élesztő, baktériumok, kemikáliák és folyamat katalizátorok kerülnek felhasználásra (a cég neve meg van említve).
  -Northern Tracey felteszi a kérdéseket: Vajon nem igaz-e, hogy az egyetlen élőlény, tehát az egyetlen, ami ténylegesen anyagcsereterméket tud előállítani, az egy baktérium vagy gomba metabolizmusának eredménye lehet? Valóban az, amit a GMO-technológia csinál, az csak a baktériumok és gombák életkörülményeinek a megváltoztatása? Annak érdekében, hogy különböző GMO termékeket készítsenek, kitalálják, hogy milyen körülmények között, milyen savakat, milyen katalizátort, milyen vegyszereket, milyen szekvenciákat adjanak hozzá egy baktérium+gomba mixhez? Mi az az aminosav, egy valamilyen vegyi anyag él a szöveteinkben? A fehérjék is csak vegyszerek keverékei, mint a „tüskefehérje”?
  Elhitették velünk, hogy a fehérje (vírus) hirtelen emberről emberre terjedhet, és ez a (vírus)fehérje-fikció arra tudja kényszeríti sejtjeinket, hogy saját maguk is fehérjét termeljenek? De tudnak-e a sejtjeink maguktól egyáltalán fehérjét termelni?
  -A globál azt próbálja elhitetni, hogy meghekkeli a GMO fehérjékkel a szervezetünket, és olyanná változtatja az embert, amilyenné szeretné. Valójában a fehérjéket a szervezet semlegesíti, nem lehet ilyet csinálni, ez nem olyan titokzatos, mint gondolnánk. (megj. pl. a korábbi beszélgetés Dr. Scoglio-val. Valamint nem a fehérje a baj, hanem az egyéb mérgek hozzáadása) A mérgezések utáni változásokat hívjuk génmutációnak, de ez nem génmutáció és ez nem öröklődik. A gének ezekért a mérgezésekért nem hibáztathatóak.
  Az élet mérhetetlenül rugalmas, de nem lehetsz bolha, ha elefánt vagy. Bizonyos időben változó körülmények között (talaj, táplálkozás, környezet) mindenki meg fogja kezdeni a szervezete megváltoztatását. A baktériumok soha nem teszik tönkre a működő dolgokat, csak az elhalótól tisztítanak meg, vagy visszaadnak, újrafeldolgoznak. Mindezt csak a halott sejtekkel teszik, vagy a sérülttel, szükségtelennel. A mi sejtjeink tulajdonságai is környezet függők, nincs létező sejt modell, ami van, az pedig teljesen hibás, Az öröklődés pedig egy másik mechanizmus.
  -Definíciók: Az aminosavak fehérjéket alkotnak, amelyek szétesnek, mint a megevett fehérjék az emésztőrendszerben. Az RNS egy névtelen DNS, csak savak sora, nem csinál semmit, a baktériumok végzik el az összes munkát a biolaborban és a sejtekben. A plazma egy bakteriofág, amelyet baktériumok termelnek, és tartalmaznak némi genetikai anyagot.

  A legizgalmasabb téma, ami által egészen máshogy fogunk tekinteni a betegségre, az egészségre, és a biológiára:
  Van egy halhatatlan formánk, a microzyma (Antoine Béchamp), ami a körülményektől függően különböző baktériumokat, különböző gombákat hoz létre, bizonyos tevékenységeket végez a szervezetben, javítja a sérüléseket, újjáépíti a szöveteket, lebontja a régi sejteket, a rákosakat. Van önálló anyagcseréjük, amely fehérjéket termel. Az egész genetikai technológia alapvetően ezt használja fel, ezeket a megbetegített, eltorzított, kémiailag kezelt mikrozimákat, hogy bizonyos tulajdonságokat tőle elvárjon. (megjegyzés: szerintem a tulajdonságot a hozzáadott mérgek fogják adni, amit nem tud helyreállítani a mikrozima)
  Tápanyaghiányos, anaerob környezetben a mikrozima a mély izmokba hatoló égések, vagy sebek esetén a tetániás (görcsös bénult) állapot létrehozásában is szerepet játszik. A helyreállító munkája energiát igénylő és hulladékot keletkeztet, a közben fellépő C-vitamin hiány pedig mérgezővé válhat -> amitől kiváltódhat a híres bénaság(tadness) (tetániára gondol?). (Ez egy jó példa arra, ahogy a betegség keletkezik.)

  A microzima kiemelkedően figyelemre méltó, tekintve, hogy képes átalakulni más élő anyaggá. A microzimák kiegészítik egymást, autonóm módon, specifikus intelligenciával rendelkeznek és felelősségteljesek. Mindig azt teszik, ami a szervezetnek a legjobb. A létükhöz biztosítanunk kell a nélkülözhetetlen elemeket, a levegőt, a táplálékot, a C-vitamint.
  Ha nem használjuk őket, akkor az alkotóelemeikig esnek szét, és visszakerülnek egy ősi alap állapotukba, hogy a következő sérüléshez újra fel lehessen őket használni. Szinte örökkévalóak. 12 millió éve kövületekben fedezték fel. Túlélik a vízhiányos állapotokat.
  Minden egyes egyénre jellemző a microzimája, és valószínűleg felelős az öröklődési karakterek átviteléért is, ezért van egy új, ezen alapuló öröklődési elmélet.

  1. Annyit lehet tenni a köz érdekében, amit Ön is tesz : itt a fórumon minél több ilyen tajékoztató hozzaszólást közreadni, hogy inkább ezt olvassák az emberek. Ha egy cikk alatt van vagy 30, arra már csak odafogyelnek. Aztán úgyis jönnek az elterelő félelemkelto troll kommentek.

  2. Próbálva megérteni az előadást, a mikrozima működés egy építő, energia növelő, keletkeztető, visszaadó működés lehet, de energiát használva, ami ha elfogy, a hiánynak betegség tünete lesz, ami fájdalom érzettel jár pl.
   A GMO kísérlet ennek a modellszerű reakciót kiváltó próbája lehet. Azzal, hogy laborban mikrozimát: baktériumot, gombát mérgeznek, azt nézhetik, hogy bármilyen kémiai mérgezés majd a testbe kerülve mennyire fogja majd módosítani a javító mechanizmust, megbetegítően.
   Utána már csak a kémiai mérget kell bejuttatni a reakcióhoz.
   Az antibiotikum (gomba) rezisztencia azt jelenti, hogy a szervezetünk legyőzi a biolabor mérget, jól működik a mikrozima rendszerünk, így kifejezetten tilos küzdeni a mikrobiális rezisztencia ellen.
   De tudjuk, hogy a WHO terrorszervezet, ami nyíltan áll ki a népirtás elrendelése mellett.
   Politikusaink pedig ezt írják alá.

   1. ‘Isteni por’ 🙂 Vallszínúleg nem ugyanazt láttuk. Egyrész a microzymát gyanusítják azzal, hogy minden genetikai információ hordozója, és majdnem halhatatlan másrészt olyan, mintha ‘Isten’ súgna. Nemrég láttam egy interjút Dr Kaufmannal a holografikus vérről. Egy speciális mikroszkópot használnak a Naessens mikroszkóp mintájára. De honnan vették? Az eredetit az elit vagy megsemmisítette vagy eltette magának, nehogy már az élő vérben lezajló folyamatokat mi is lássuk. Vagy átverés? Vagy az elit menekülő útvonala, ha bedől a Rockafella ‘tudomány’ vonal?
    (A mikroszkóp alatt a ‘vér’ kirajzolja a beteg szervet, mint egy hologramot, nagyon látványosan és tisztán.)

    Szerintem egyenlőre mindenki találgat, mindenkinek új terület. Amit ebből biztosnak látok az, hogy a terrain (Bechamp) elmélet az igaz és, az irónia benne felülmúlhatalan, “porból lettél porrá lészen” microzymából, a kis csillogó, hallhatalan ‘porból’ és csak az narad vissza belőled.

    1. Kedves Abigél,

     Nem hiszem, hogy Dr. Lankáék találgatnak.
     Én pedig következtetek, majd kiderül, hogy hibásan -e.

  3. Nagyon jó hozzászólás, remélem sokan olvassák.
   Nagyon érdekes Becker könyve is, The Body Electric, különösen most. Szeretném ha egyszer valaki okos összehozná microzymáit azzal, amit Becker talált, hogy a kis elektromos folyamatok és polaritás hogyan befolyásolják a regenerálódást, de az tuti, hogy az az elektromágneses katyvasz amiben élnünk kell ellenünk dolgozik. (Még nem végeztem a teljes könyvvel, angol én meg lassú.)
   Volt még egy érdekes anyag, Dr Lanka Új Test Lélek Biológia – de bevallom, sokszor elvesztettem a fonalat. Míg nem tudom hová tenni magamban a kapott infó egy részét, tudom, hogy Lankának a múltban mindig igaza volt és nagy koponya.
   https://odysee.com/@spacebusters:c9/Final-Lanka-pt-1-Voice-Over:4

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük