Taiwanban a covid vakcinától elhalálozottak száma meghaladta a vírusban elhalálozottak számát

A Taiwani Egészségügyi Hivatal adatai szerint hétfőig 865 ember vesztette életét az injekciók következtében. A vírus általi összes halálozás 845.

A Taiwanban a felkínált injekciók közé tartozik, Astra Zeneca, Moderna, Pfizer Biontech és a saját fejlesztésű Medigen. A 865 halálesetből 600 fő az Astra Zeneca injekciótól és több, mint 200 eset a Modernától következett be.


Forrás: https://www.wochenblick.at/schock-mehr-tote-durch-impfungen-als-durch-covid-19-in-taiwan/?fbclid=IwAR1sV0YmFNNBLT2tTJY_YzLBr-QXqgt-TpaJNB4L4cF1EjBUqFfdAMpdXjI

5 thoughts on “Taiwanban a covid vakcinától elhalálozottak száma meghaladta a vírusban elhalálozottak számát

 1. Facebook / Felelős Szülők oldaláról / Hevesi F. bejegyzése / 2021.09.27.

  Miért oltjuk a gyermekeket COVID-19 ellen?

  Ezzel a címmel jelent meg egy tudományos közlemény egy toxikológiai szakfolyóiratban, amerikai, orosz, olasz, görög és román szakemberek tollából. A saját műfajában meglepően őszinte hangvételű beszámoló a COVID-19 elleni tömeges oltás kockázat-haszon mérlegelését vezeti le, adatait hivatkozásokkal alátámasztva, következtetéseit pedig részletesen indokolva.

  https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S221475002100161X

  A szerzők megállapítása szerint a koronavírusból eredő halálozások száma a diagnosztika hiányosságai, a társ- és alapbetegségek kimenetelt meghatározó hatásai és az egészségügyi szolgáltatók érdekei miatt messze túlbecsült, miközben a bármely okból való halálozások száma a pandémia ellenére nem változott jelentősen. Meglátásuk szerint COVID-ban leginkább azokat vesztettük el, akik egyébként is meghaltak volna.

  Miközben a járványügyi hatóság szerint az USA-ban a halálos áldozatok száma májusra elérte a 600 ezret, ezek kevesebb mint 6%-ában szerepel a koronavírus a halál közvetlen okaként. Így a valóban koronában, és nem koronával elhunytak száma legfeljebb 35 ezer lehet, hasonlóan egy enyhébb influenza szezonhoz.

  A COVID-19 megbetegedés halálos kockázata a több, gyakran legalább 4 alapbetegséggel küzdő 65 éven felülieket érinti, ám a vakcinák közvetlen károkozása is leginkább őket sújtja. A fiatalabb korcsoportokra nézve a betegség és az oltások rövid távú kockázata is alacsonyabb.

  Ám mivel a gyermekek koronavírus halálozásának kockázata elhanyagolható, a vakcinából eredő bármilyen alacsony rövid távon jelentkező mellékhatás rizikója túl magas számukra. Ráadásul a közép- vagy hosszú távon felbukkanó esetleges mellékhatásokkal is éppen nekik kellene a leghosszabb ideig együtt élniük.

  Míg a klinikai kísérletekben lehetőleg egészséges személyeken tesztelik a terméket, a legidősebbeket alig vonták be a vizsgálatokba. A való életben a sok társbetegséggel élő, magas kockázatú csoportokon kezdték a vakcina tömeges alkalmazását.

  Részben ennek a következménye a VAERS-be, az oltások mellékhatásait nyilvántartó rendszerbe történt rengeteg bejelentés. A poszt előnézetében látható görbe a vakcinák beadását követően jelentett halálozásokat ábrázolja az eltelt napok függvényében. Amennyiben nem volna összefüggésük az oltással, nem görbét, hanem egyenest kellene látnunk.

  Számításba véve, hogy a VAERS-be kívánkozó eseményeket hagyományosan nagyságrendekkel aluljelentik, a szerzők úgy kalkulálnak, hogy az elképzelhető legjobb esetben is ötször annyi 65 éven felülit öl meg a vakcina, mint ahányat a COVID.

  A tanulmány számba veszi az eddig feltárt rövid távon jelentkező vakcina mellékhatásokat/szövődményeket, részletezve a megismert és feltételezett mechanizmusokat is, melyek kialakulásukhoz vezetnek. Szó esik az oltóanyag szervezeten belüli eloszlásáról, a toxikus/patogén tüskefehérjéről, az allergén vivőanyagról, az endotél károsodásról, alvadási rendellenességekről, szívelégtelenségről, gyulladásról, fertőzésfokozásról, autoimmunitásról, azok markereiről és hosszabb távon elképzelhető következményeiről.

  A szerzők aggodalmuknak adnak hangot, hogy a tömeges oltás jelenlegi üteme mellett egy esetlegesen felbukkanó közép- vagy hosszútávú mellékhatást felismerve már késő lesz korrigálni. A körülmények ismeretében nem értik, hogyan engedhetik, hogyan folytathatják, hogyan propagálhatják a népesség teljes átoltását.

 2. A legújabb hír a mega liberális Svájcból, most a mélyen katolikus gyökerekkel rendelkező Luzern városából.

  Az elmúlt éjszaka, 22:00-tól reggel 07:00-tól egy oltási szeanszot szerveztek a népért aggódók, a jó lelkek.
  Ezen akció keretében 600 oltásra vágyó kérelmet tudták kielégíteni. Ebből 500 már előre regisztrált volt, de 100-an
  spontán jöttek el a szúrira.

  Forrás: https://www.srf.ch/audio/regionaljournal-zentralschweiz/luzerner-kantonsspital-ruestet-sich-fuer-impfnacht?id=12073599

  Mi az akció indoklása ?

  Ez olyan, mint a muzeum, vagy a szinház éjszakai látogatása. ( Persze, csak védettségi igazolvánnyal. )

  A szegény munkaszeretők nem érnek rá, hogy napközben az oltásra menjenek el.

  A beoltottak Jansen-t kaptak., amiből csak egy szúri kell.

  ( Nahát, ennél nagyobb agymenés ritkán lehet tapasztalni.
  Ezek a munkafüggők már talán a családjukra sem érnek rá.
  )

 3. Amikor a Covid-1984 kuruzsló-oltást (quackcine) népszerűsíteni hivatott propaganda-fagyi visszanyal:

  Az ABC detroiti állomása arra kérte FB-t használó nézőit, hogy számoljanak be oltatlanokat érintő halálesetekről. Ehelyett a “védőoltás” káros mellékhatásairól (‘vakszokalipszis’), beleértve halál, szóló kommentek lavináját kapták a nyakukba.
  “This backfired on you rotten SOB’s in the media,” said [one] Scott McCarty.
  https://www.lifesitenews.com/news/tv-station-asks-for-stories-of-unvaxxed-deaths-but-gets-deluged-with-jab-death-and-injury-stories/ 2021.09.14.

  Hasonló reakcióval találkozott a Covid-gulággá lett Új Zéland főparancsnoka, Jacinda Ardern is a Zuckerberg-platformon tett egyik megnyilvánulása (2021/09/26) kapcsán –
  https://gumshoenews.com/2021/09/28/jacindas-fakebook-post-30000-comments-expose-vax-injury-and-deaths/

 4. Egy ország ahol nem hamisították meg a COVID statistikát. Több mint 23 milló emberből másfél év alatt 845 halott. Az állítólagos COVID19 betegség mortalitása tehát Taiwanban gyakorlatilag statisztikailag értelmezhetetlen.

 5. https://informatialibera.ro/hu/ne-avatkozz-a-dolgunkba-ha-elve-akarsz-kikerulni-a-korhazbol-egy-kolozsvari-ferfi-vallomasa-a-covid-osztaly-borzalmairol/

  „ Ne avatkozz a dolgunkba, ha élve akarsz kikerülni a kórházból!” – egy kolozsvári férfi vallomása a covid osztály borzalmairól
  06/04/2021 15:38 által Szőke MáriaNézetek: 7099
  Folytatódik a covid-horror a kórházakban: egy kolozsvári beteg is azt állítja a covid-protokollal ölik a betegeket
  Az elmúlt hetekben több olyan borzalmas történet látott napvilágot miszerint a romániai kórházakban a nemzetközileg előírt covid-protokoll szerint kezelt, kórházba jutott embereket zömmel nem a vírusfertőzés, hanem maga a kórházi kezelés, az ebből eredő orvosi műhibát és a haláltáborokat megszégyenítő bánásmód idézte elő.
  A nagyszebeni, aradi és marosvásárhelyi esetek után egy kolozsvári férfi is, aki be volt utalva a covid részlegre, nyilvánosságra hozta, horrorfilmbe illő tapasztalatait.
  Facebook bejegyzésében a kolozsvári férfi leírja, hogy végignézte mi történik a covid-osztályokon és kijelenti, hogy Romániában az egészségügyi rendszer a covid-mizéria során egy életellenes intézménnyé alakult.

  Alábbiakban ezt a bejegyzést fordítjuk le magyar nyelvre.

  „Két intenzívterápiás ATI osztályon voltam, előbb a 4. emeleten aztán most a 2. emeleten.

  A betegek meghalnak, láttam az ágyakhoz kikötött, kiszolgáltatott, ziháló betegeket, intubálták őket és ezzel alá is írták a halálos ítéletüket.

  Eszembe jut a 65 éves nő, aki az ablaknál feküdt, a keze és a lába erősen le volt kötözve és alig lélegzett a szerencsétlen asszony.

  Próbáltam tenni valamit, hogy megvédjem, tiltakozzak… de én is nehezen kaptam levegőt. Bejött egy ápolónő és azt mondta, „maradjak nyugton, ne avatkozzak bele a dolgukba, legyen szófogadó, ha élve akarok kikerülni a kórházból.” Így mondta.

  Most a második emeleten levő ATI osztályon már kicsit emberibb, itt nem intubálják a betegeket. Azzal ölik meg őket. Egy ápolónő úgy fogalmazott, akit intubálnak, annak meg lesznek számlálva a napjai.

  Nem tudom kideríteni, hány beteg halt meg így intubálva, kik voltak az orvosok, akik ezt elrendelték és egyáltalán ki foglalkozott valamit a betegekkel miután lekötözték és intubálták őket.

  Megfigyeltem, legalább 3 orvos nevét felvezetik a kórlapokra minden esetben, hogy ne egy orvost lehessen esetleg felelősségre vonni, hogy így védjék egymást, ha kell hazugsággal, hogy végülis nem ők a hibásak, a beteg feladta… nem bírta ki..

  A saját szememmel láttam, hogy nagyon sok intubált beteget igaziból nem kellett volna intubálni… és ami fontosabb, nem kellett volna megölni.”

  Szöveg: Ovidiu Marian

  A halálkórházak nagyszebeni, aradi és marosvásárhelyi eseteiről a linkekre kattintva tájékozódhat.

  https://informatialibera.ro/hu/kiborul-a-bili-a-globaisan-alkalmazott-gyilkos-covid-protokollrol-irdatlan-mennyisegu-morfiumot-es-meregeros-nyugtatokat-irtak-ki-kezeleskent-a-coviddal-kezelt-majd-elhunyt-betegeknek/

  Kiborul a bili a globálisan alkalmazott gyilkos covid-protokollról? – Irdatlan mennyiségű morfiumot és méregerős nyugtatókat írtak ki kezelésként a coviddal kezelt majd elhunyt betegeknek a „halálkórházakban”
  15/06/2021 23:15 által Szőke MáriaNézetek: 30769
  Eddig is nyílt titokként emlegették, sőt a sajtóban is több cikk jelent meg arról, hogy a covid osztályokon a hírhedt és globálisan elrendelt „covidprotokoll” során a betegeket félrekezelték, akaratuk ellenére lenyugtatózták, lekötözték és intubálták őket. Romániában több kórházban folyik emiatt ügyészségi vizsgálat, mivel az elhunytak hozzátartozói feljelentést tettek.
  Az eddigi vizsgálatok azt igazolják, hogy a covid részlegeken döbbenetes mennyiségű morfiumot és méregerős nyugtatószereket írtak ki a kórházak patikáiból a covidosnak diagnosztizált betegek részére.
  Március eleje óta derültek ki sorra a sokkoló esetek arról, hogy milyen embertelenségek mennek végbe az Aradi Megyei Kórház covid-osztályán. Az is nyilvánosságra jutott, hogy több aradi család perelte be a kórházat, azzal vádolva az egészségügyi intézményt, hogy a covid-osztályra beutalt családtagjaik tulajdonképpen nem a virózistól, hanem orvosi félrekezelésektől és a kórházi bánásmódtól haltak meg.

  A sajtónyilvánosság azonban úgy látszik nem hatotta meg az aradi „elsővonalas” hősöket”, mert az Auswitz-i lágerkórházakat lassan megszégyenítő történetek egyre-másra látnak napvilágot, tudtuk meg a criticarad.ro hírportál cikkéből.

  A nyomozás során azonban egyre másra buknak ki a csontvázak a halálkórházak covid osztályainak szekrényéből.

  Mint a vizsgálat során kiderült, az aradi megyei kórház sürgősségi intenzívterápiás ATI osztályának covid részlegén döbbenetesen sok morfium tartalmú nyugtatót használtak fel. Az 54 covidos betegek ápolására fenntartott ággyal rendelkező részlegen 11 000 erős, morfium tartalmú szert használtak fel a covid-éra alatt.

  A legtöbb panasz és vizsgálat amiatt történt, mert orvosok és ápolók ( nem bírva a lelki terhet) vallomást tettek arról, hogy a covid osztályokra begettózott betegeket nagyon sok esetben akaratunk ellenére lenyugtatózták, az ágyakhoz kötözték és erőszakkal intubálták, ahogy ezt a globálisan elrendelt hírhedt covidprotokoll előírta.

  Az Arad TV és az Arad online is megdöbbentő információkat tett közzé az aradi megyei kórház által felhasznált hatalmas morfiummennyiségéről.

  “Így 2020. április 1. és 2021. május 1. között a megyei sürgősségi klinikai kórház három intenzív osztályán csaknem 11 000 adag morfiumot használtak fel, amelyeket a Covid vírussal fertőzött betegek „kezelésénél”.

  Az ATI I – 27 ágyas szakaszban – ebben az intervallumban csaknem 3000 dózis morfint használtak fel, az ATI II – 15 ágyas részlegén – körülbelül 2000 dózis morfint, míg az ATI IV szakaszban – csak 12 ágyas szakasz – ugyanabban az időszakban több mint 6000 dózis morfiumot használtak fel .

  Az aradi honlap szerint a morfiumot általában a nagyon erősnyugtatóval a Diazepámmal kombinálva adták be, és egyes orvosi források szerint a gyógyszertári kibocsátások itt is kérdéseket vetnek fel, mert van információ arról, hogy egymást követő napokon körülbelül 30 adag diazepámot kértek ki a kórház gyógyszertárából a covid osztályon fekvő betegek nevére.

  Dr. Timiș Lenuta, az Arad Megyei Sürgősségi Kórház ideiglenes orvos- igazgatója a sajtó kérdéseire csak annyit felelt, hogy folyik a vizsgálat, hogy kiderítsék, minek kellet az irdatlan mennyiségű morfium és méregerős nyugtató a covid osztályokra.

  Ha vesszük azoknak a betegeknek a számát, akik a covid osztályokon feküdtek és elhunytak és viszonyítjuk ezt a részlegen felhasznált méregerős nyugtatókkal, kiderül, mindegyik intubált beteg morfiumból és erős nyugtatókból a maximálisan megengedett adag dupláját kapta. Ami egyértelműen azt jelentené, hogy a covidos betegeket egyszerűen megmérgezték. Lélegeztető gépekre rakták őket és addig nyugtatózták őket, míg meg nem haltak.

  Az ügyészség többrendbeli emberölés vádja miatt nyomoz, mint kiderült, egyre nő a feljelentést tevő családok száma.

  A vizsgálat eredményei sok mindenre választ adhatnak, már amennyiben tisztességesen végzik ezeket a nyomozó hatóságok, így fény derülhet a globálisan alkalmazott gyilkos covid protokollra, mellyel több, mint valószínű több embert tettek el láb alól a „halálkórházak”covidosztályain mint bármilyen koronavírus.

  Az aradi kórház meleltt nyomozás folyik a nagyszebeni és a marosvásárhelyi kórházak covidosztályain történtekkel kapcsolatban is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük